amigdas.com

Plăci de plastic din materiale sanitare: tipuri, aplicații și dimensiuni ale produselor

Cum sa alegi o trapa sanitaraPrin dotarea cu baie sau bucătărie, ne străduim să ascundem cât mai bine toate comunicațiile: contoare, ventile, filtre și țevi, astfel încât să nu strică interiorul încăperii. În funcție de aspectul apartamentului și de numărul de conducte de apă, ar putea exista mai multe locuri de deghizat. Dar având în vedere că toate comunicațiile din apartament necesită monitorizare și revizuire periodică, mulți întreabă întrebarea: "Cum să ascundeți toate obiectele inutile pentru design și, în același timp, să aveți acces normal la ele?". Această problemă are mai multe soluții, dar cel mai bine este când toate dispozitivele de comunicații se află în același dulap.

Proiectarea construcțiilor speciale de inspecție sanitară nu reprezintă un gând complex de inginerie, dar pentru selecția și utilizarea efectivă a acestui produs trebuie să cunoașteți câteva nuanțe. În acest articol, vom lua în considerare tipurile de instalații sanitare din plastic, și ecrane de inspecție, domeniul de aplicare al aplicației lor. În plus, vom recomanda dimensiunile produselor, care sunt extrem de importante în procesul de instalare a trapei. Simplu produse sanitare din plastic, ei rânduri de dimensiuni - unul dintre indicatorii importanți care joacă un rol în problemele legate de ușurința utilizării și de utilizarea confortabilă.

Cel mai comun tip este o hală sanitară, care este montată într-o deschizătură de perete. Înfățișarea seamănă cu o ușă obișnuită. Aceste trapele pot fi realizate din plastic, metal sau gips-carton. Acest trapa este ușor de instalat, ieftin și fiabil. Principalul său dezavantaj - lovind imediat când se uită la cameră.

Revizuiți trapa de plastic sub țiglă

Revizia trapezelor sanitareAlegerea dintre un număr mare de varietăți ale trapei de inspecție merită acordată o atenție deosebită estetice. Capacul de inspecție din plastic este opțiunea cea mai ieftină, ceea ce face posibilă furnizarea accesului la comunicațiile ascunse în baie. Toate tipurile de trape de acest tip nu au diferențe deosebite, principala lor diferență fiind domeniul de dimensiuni și scara de culori. În cazul în care schema de culori nu este deosebit de largă, atunci peste gama de dimensiuni, producătorii au muncit din greu. Ele produc niște uși cu o ușă și două uși mari. Cea mai mică dimensiune a trapei este de 100 * 100 mm, iar cea mai mare este de 800 * 800 mm.

Varietate de dimensiuni vă permite să reparați cu ușurință și să desfășurați activitatea de audit în comunicații ascunse. În cazul în care este necesar să se ascundă în afara ochilor rezervoarelor de încălzire străine sau a sistemelor de purificare a apei, se utilizează catarame de mari scale. Cel mai adesea, ei dobândesc astfel de trapeuri - 200 * 300 mm, egale cu plăcile standard. Nu există dificultăți speciale în instalarea trapei de inspecție: poate fi lipită în gaura dreptunghiulară stângă sau fixată cu șuruburi. În timpul funcționării, hota de inspecție din plastic este destul de simplă, trebuie să apăsați pe marginea ușii și se va deschide.

Selectând locația de instalare a trapei, alegeți tipul de construcție cerut:

 • Swing. Această opțiune este utilizată în încăperi în care există o faianță netedă;
 • Presiune. Este instalat în încăperi cu dale de mozaic, suprafețe embosate sau aspre;
 • Alunecare. Se instalează în încăperi în care nu este posibilă deschiderea completă a ușii;
 • Presiune. Cu mozaic sau dale grele, precum și prezența de obstacole atunci când se deschide;
 • Amplificat. Este instalat dacă sunt necesare dimensiuni mari ale ușii;
 • Cele două uși. Dacă designul are dimensiuni mai mari de 750 mm;
 • Detașabil. Dacă în încăpere există obstacole, iar alte variante ale trapeelor ​​nu pot rezista.

Cum să determinăm corect dimensiunile trapei?

Șalina corect selectatăAlegerea dimensiunii trapei necesare, de care aveți nevoie luați în considerare posibilele reparații pe acest site. Sarcina acestui trapă este de a oferi acces liber la toate comunicațiile. Având în vedere că produsele din plastic sunt instalate în clădiri rezidențiale și publice, unde sunt prevăzute nișe, este necesar să se estimeze inițial mărimea, geometria locației și posibilitatea deschiderii ușii. Dacă toate comunicațiile nu sunt cusute într-o nișă, ci sunt în cameră, atunci pentru a instala trapa trebuie să montați o coloană sau un zid fals. Pentru a determina în mod corespunzător dimensiunile trapei de plastic, trebuie să cunoașteți elementele principale și munca lor:

 1. Ușa.
 2. Ghidaj superior.
 3. Ghidaj inferior.
 4. Lock-clemă.

Este important să înțelegeți că dimensiunea capacului sanitar este factorul care vă dă posibilitatea de a lucra sau face instalarea ușoară și ușoară.

Puncte importante când selectați clapeta

Sfaturi pentru alegerea trapeiCând se cumpără trape de inspecție, este necesar să se măsoare lungimea necesară a ghidajelor. Deoarece întreaga construcție este realizată din plastic și împărțită în secțiuni, ele pot fi tăiate, eliminându-le toate inutile. Același lucru se aplică ușii. Este realizat din plastic cu rigidizări, poate fi tăiat în trei locuri. Avantajul utilizării unui trapeu de plastic este caracteristicile sale de calitate și prețul relativ scăzut.

Cu o gamă largă de produse de revizuire, cumpărătorii notează valoarea lor bugetară. Plasticul are o durată lungă de viață: nu este nevoie să îl pictezi, nu este corodat, poate fi folosit în interior cu orice umiditate. Puteți să tăiați întotdeauna capacul de inspecție achiziționat și adaptați la dimensiunile necesare. Poate fi instalat pe diverse modele, deoarece greutatea produsului este minimă. Atunci când alegeți traseele din plastic pentru sediul dvs., nu trebuie doar să vă orientați în felul lor, dar să fiți capabili în mod corect și este justificat să alegeți modelul, barele și opțiunile de montare necesare.

Alegerea eficientă - dimensiunea corectă a trapeelor ​​de apă și garantarea activităților operaționale!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ascundeți țevile în baie?Cum să ascundeți țevile în baie?
Reformarea unui apartament: cum să ducă bucătăria într-o cameră de ziReformarea unui apartament: cum să ducă bucătăria într-o cameră de zi
Cum să ascundeți conductele în toaletă - căi și recomandăriCum să ascundeți conductele în toaletă - căi și recomandări
Ingineria sanitară "americană", ce este?Ingineria sanitară "americană", ce este?
Cum pot ascunde tevi în baie sub plăci?Cum pot ascunde tevi în baie sub plăci?
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Cum să alegeți o pompă forțată pentru canalizareCum să alegeți o pompă forțată pentru canalizare
Descrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletăDescrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletă
Plafoane din ghips carton în bucătărie, fotografiile lorPlafoane din ghips carton în bucătărie, fotografiile lor
Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușitDulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit
» » Plăci de plastic din materiale sanitare: tipuri, aplicații și dimensiuni ale produselor
© 2021 amigdas.com