amigdas.com

Combaterea rasei de porumbei: soiuri, descriere

Descrierea porumbeilor de rasăExistă aproximativ 800 de rase de porumbei din întreaga lume, care sunt împărțite în două grupe: interne și sălbatice. Primele, la rândul lor, sunt împărțite în carne, sport (post), zbor (gonie) și decorative. Porumbeii de sacrificare, care vor fi discutate, aparțin subgrupului de zbor.

descriere

Mulți iubitori de porumbei, în special porumbeii începători, sunt interesați: de ce este numită exact rasa și care sunt trăsăturile acestor păsări unice? Răspunsul este destul de simplu - posedă porumbeii de luptă uimitor și neobișnuit de frumos zbor. Sunt capabili să urce la o altitudine extrem de mare, făcând trepte și în același timp înfundându-și aripile. Acest atac se numește luptă. Doar porumbeii din această specie pot produce astfel de clicuri în aer. A fost datorită acestui frumos salon, că porumbeii aproape imediat și pentru totdeauna au devenit favoriți ai porumbeilor.

În plus, au o serie de alte caracteristici: nemulțumirea în produsele alimentare și conținutul, precum și un aspect frumos.

 • Porumbeii au, de asemenea, următoarele avantaje:
 • Capacitatea de a rămâne pe cer pentru o lungă perioadă de timp;
 • rezistență și rezistență;
 • o bună orientare pe teren, care le permite să-și găsească rapid drumul spre casă;
 • deținerea unui mod unic de zbor, angajarea de somersaults.

În plus, aceste frumos mulțumit cu o astfel de perspectivă fascinantă în aer, ele sunt, de asemenea, parinti excelente: cu mare dragoste și grijă să eclozeze lor tineri, iar mai târziu cu grijă după el uita.

Există următoarele soiuri de porumbei de sacrificare:

 • Tipuri de rase de porumbeiThurman;
 • Chile;
 • Blagodarnenskogo;
 • Armavir;
 • Krasnodar;
 • Baku grivnas;
 • Uzbek și alții.

Rase de porumbei de rasa

Există mai multe rase de păsări luptătoare, diferă, în primul rând, aspectul său: culoarea penei și a penei. De asemenea, au caracteristici fiziologice diferite, cum ar fi dimensiunea și forma capului, înălțimea labei, forma trunchiului.

Dar cel mai de bază pentru porumbeii acestei rase este complexitatea și altitudinea zborului, în special intrarea în stâlp. Unele rase pot scăpa brusc, altele - să urce, ca și cum ar fi mersul pe jos, alții - în timpul spectacolului de piroueturi frumoase adesea bate aripile lor. Și pentru a face astfel de miracole de acrobație, porumbeii luptă pot la varste diferite.

Reprezentanții unor rase își încep trucurile în timp ce puii (trei luni), alții - doar câțiva ani după naștere.

Crescătorii experimentați preferă să păstreze astfel de păsări, care încep să-și arate arta cât mai târziu posibil. De exemplu, ar putea fi rase din Asia Centrală. Printre pietrele manifestării timpurii a bătăliei se numără Baku, Caucazul de Nord, Iranul.

Porumbeii i-au iubit pe rasele de păsări atât de mult încât au început imediat să creeze diferite rase care se răspândeau în întreaga lume. De exemplu, în Turcia admiratorii acestor păsări magnifice sunt siguri că Rasă Takla, care este apreciată tocmai pentru calitățile sale de luptă, a fost retrasă în mai multe țări. Takla este un dezavantaj foarte important - complexitatea flip-flop duce la o pierdere de coordonare, adică, cu alte cuvinte, o pasăre poate cădea într-un picaj abrupt, se raneasca sau rupe totul. Pentru a evita astfel de situații, este necesar să începeți antrenamentul porumbeilor cât mai curând posibil.

Prin urmare, porumbeii experimentați nu recomandă oamenilor care încep să se gândească la această rasă. Deseori Taklu se găsește pe coasta Mării Negre, unde păsările din această rasă îndeplinesc o funcție pur decorativă. Cumpărătorii admiră zborul porumbeilor, fotografiază, filmează, astfel încât amintirea acestei odihnă neobișnuită va rămâne de mulți ani.

Armavir luptă

Cum sa cresti un porumbel de luptaUn alt loc destul de remarcabil în care sunt dornici să reproducă această rasă particulară este mândru și maiestuos Caucaz. Aici au scos păsări uimitor de frumoase, având o ciocă destul de lungă și acoperite cu modele solide de pene.

Cel mai comun și cel mai frumos tip de luptă pentru porumbei este kosmachi cu armă albă. Această rasă a fost cultivată de mai multe secole. De asemenea, cosmonauții din Caucazul de Nord sunt considerați mândria Caucazului, care au calități excelente de zbor.

Lupta iraniană

Dar statul cel mai vechi, unde porumbeii s-au angajat de mult timp în reproducerea exactă a rasei de luptă este Iranul. Timp de mai multe secole, crescătorii au lucrat la crearea zăvoarele iraniene și au ajuns la desăvârșire, ci prin aspectul lor pasărea este aproape aceeași colegi, cu excepția pene pe picioare, deși există, de asemenea, unele barelegged.

Capul unei păsări poate fi netedă sau cu un mic cub. O caracteristică caracteristică a porumbelului iranian este zborul său. Abatorul iranian este în măsură să se ridice timp de zece ore fără întrerupere. Lupta este, de asemenea, ciudată: este fixată pentru câteva secunde, în timp ce este perfect audibilă, indiferent de altitudinea zborului.

Luptele din Uzbekistan

În Asia se cultivă Porumbei luptători uzbeci. Aceasta este cu adevărat o rasă unică, care este renumită pentru o mare varietate de culori de pene (aproximativ optzeci de specii). În plus, păsările uzbecă diferă în forma capului, ciocul scurt și penajul unic.

Dar unii crescători apariția de păsări care nu îngrijirea - acestea sunt mai interesați doar de calitatea fizică a porumbeilor, și anume înălțimea zborului și capacitatea de a efectua calitativ cascadorii aeriene. Astfel, a apărut o rasă neobișnuită de zbor de mare viteză din Teheran, care poate urca până la 18-20 de metri. Potrivit porumbeilor, Teheranul sau, după cum se mai spune, porumbeii persani arata mai degrabă ca niște pradă decât rudele lor. Au un cap mic și o ciocă foarte scurtă, iar aripile acestor porumbei ating 0,7 m. Zborul lor poate fi admirat fără sfârșit.

Baku grivnas

Rasa de luptă a porumbeilorAcesta este un fel special de porumbei de sacrificare, care este renumit înălțimea și durata zborului. De exemplu, un porumbel negru Baku este capabil să intre într-un stâlp la o înălțime de 10 până la 15 metri, în timp ce efectuează până la șapte somersaults. Oamenii de la Baku au un corp ușor alungit și o nuanță mată sau albă decolorată (cu excepția părții din spate a gâtului). Pe gât vizibile benzi de galben saturat, rosu, albastru sau negru.

Păsările freaky au o prelungire albă în față și o prelungire colorată în spatele lor. Coada de grivne Baku este vopsit alb, cu prezența obligatorie de mai multe pene colorate.

Chile

O caracteristică caracteristică a acestor porumbei este capul și periile de pe picioare. Penele sunt roșii sau negre, corpul este ușor alungit, pieptul este convex. Scoateți Chile strict vertical și câștigați altitudine, efectuați o întreagă cascadă de somersaults.

Krasnodar rase rezistente

Acestea sunt păsări cu rasă medie sau lungă, având o pată de nuanță galbenă sau roșie, cu un model alb pe părțile laterale și coada. Pene de pe labe se aseamana cu clopotele. Lungimea corpului porumbelului de luptă Krasnodar este de 32-36 cm.

Thurman

Acesta este numele rasei de porumbei drăguți, capabili să zboare întoarceți capul, aripile și coada. Calitatea sommers și durata zborului sunt determinate de datele ereditare, de condițiile de detenție și de formare. Tourmans sau, așa cum se mai numesc, rolele sunt una dintre cele mai populare rase printre porumbeii de luptă. Acestea au o varietate de culori - de la gri sau alb monoton la pătrunjel.

Rasa Blagodarnenskaya

Specii de rasa de porumbeiPentru aceste păsări se caracterizează printr-o culoare deosebită, cu mai multe variante de colorare a penei pe cap. Blocajul nazal seamănă cu un trandafir larg, acoperind ceara, fruntea și o parte a ciocului. Cubul de pe spatele gâtului se transformă ușor în coama. Culoarea capului și partea superioară a gâtului este pur albă sau cu spatule de roșu, restul penajului este roșu închis.

Așa cum ați observat - în lume există un număr imens de tipuri de lupte de porumbei, de la care fiecare fermier de păsări poate alege cel potrivit pentru el. Cu toate acestea, înainte de a începe reproducerea acestor păsări magnifice, trebuie să le citiți cu atenție toate caracteristicile și regulile de îngrijire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot să scap de porumbeii de pe balcon și de pervazul ferestreiCum pot să scap de porumbeii de pe balcon și de pervazul ferestrei
Cum pornesc porumbeii, cum se înmulțescCum pornesc porumbeii, cum se înmulțesc
Porumbei buni: cum trăiesc și ce mănâncăPorumbei buni: cum trăiesc și ce mănâncă
Cum cresc porumbeii: împerecherea și nașterea porumbeilorCum cresc porumbeii: împerecherea și nașterea porumbeilor
Ce porumbei mănâncă în sălbăticie și acasăCe porumbei mănâncă în sălbăticie și acasă
Porumbelul pentru îngrășăminte: cum să îl plantați și să-l utilizațiPorumbelul pentru îngrășăminte: cum să îl plantați și să-l utilizați
Ce hrănește un porumbel acasă decât să-l hrănească pe stradăCe hrănește un porumbel acasă decât să-l hrănească pe stradă
Dovecote: tipuri de cum să vă construiți propriile mâiniDovecote: tipuri de cum să vă construiți propriile mâini
Porumbei de porumbei: nume, descriere, pozePorumbei de porumbei: nume, descriere, poze
Nume de rase decorative de porumbei cu fotografiiNume de rase decorative de porumbei cu fotografii
» » Combaterea rasei de porumbei: soiuri, descriere
© 2021 amigdas.com