amigdas.com

Producție rațională și productivă de somon Zagorsky de găini - o descriere

Datele externe ale puiului ZagorianFoarte popular în Rusia rasa de somon Zagorsk de găini este în mare cerere, ca și în fermele mici, și pe ferme solide. Nesushek cu culoarea culorii somonului se găsesc adesea printre sătenii care țin animale și păsări pentru hrană și vânzare. Toate acestea se datorează faptului că aceste găini cresc rapid, poartă o mulțime de ouă, nu creează probleme cu hrănirea, sunt simple în conținut.

Reprezentanții inițiați ai acestei specii de păsări au ieșit la Institutul de Păsări din Zagorsk. Acum este redenumit Sergiev Posad. Prin urmare, prima parte a numelui rasei este Zagorskaya. A doua jumătate a numelui a apărut datorită culorii speciale a penei unei umbre blânde de somon.

Faima lui Zagorskaya rasa a fost achiziționată de la mijlocul secolului trecut. Aceste găini - fructul muncii crescătorilor, au fost obținute prin trecerea mai multor tipuri de straturi de case:

 • Rusă albă.
 • Rhode Island.
 • Yurlovskaya era voioasă.
 • New Hampshire.

Caracteristici și caracteristici

Zagorskaya rasa de somon de puiO foarte mare calitate pozitivă a păsărilor din această rasă este că ele sunt foarte nepretențioase în întreținerea lor, în timp ce sunt foarte rezistente și câștigă rapid greutate. Rasa acestor pui de găină se referă la carne și ouă. Până la vârsta de 7 săptămâni, cocoșii cântăresc de obicei 1 kg, puii pot câștiga 800-900 ani.

Puii încep să ocupe ouă după 3 luni de la naștere. Producția de ouă de vârf este realizată la 30-32 săptămâni. Numărul mediu de ouă pe an poate ajunge la 175 de bucăți. Dar, de obicei, numărul de ouă ajunge la aproximativ 220 de bucăți și acestea sunt suficient de mari.

Această pasăre este o găină foarte bună, poate fi folosit pentru apariția găinilor. Culoarea cojilor de ou este maro deschis. În perioada inițială a ovipositor greutatea lor este de aproximativ 46 de grame, și apoi crește treptat la 60 de grame.

Aspectul somonului din Zagorsk

Este interesant faptul că este posibil să se determine la ce sex puiul eclozat al acestei rase este literalmente a doua zi. Cocrele sunt, de obicei, galbene, iar puii de găină sunt de culoare roz-gri, cu mici patch-uri întunecate. Odată cu creșterea creșterii, diferențele de sex sunt și mai pronunțate în aspectul găinilor: bărbatul are pene negre pe aripi, penele de sex feminin rămân bej.

Culoarea spatelui cocoșului în timpul creșterii devine maro-roșie, iar puiul devine culoarea somonului, aceeași nuanță devine sânul ei. Partea anterioară a corpului cocoșului Negrul devine colorat, iar penele pe coama devin argintii. Coada și burta sunt de asemenea acoperite cu pene negre. Puiul are un cap și gât încadrate de pene maro deschis.

Descrierea caracteristicilor aspectului păsărilor:

 1. Care sunt avantajele păstrării găinilor Zagorski?Dimensiunea corpului este medie, capul este forma obișnuită.
 2. Spate drept și puternic.
 3. Culoarea ochilor roșu-galben.
 4. Coada mică.
 5. Picioarele sunt galbene, neacoperite cu pene.
 6. Aripile puternice aproape de corp.
 7. Cazul este ușor alungit.
 8. Un pieptene roz mic.

Dezavantajul și violarea purității rasei este apariția de pene întunecate pe piept la găini. Acest lucru se poate spune și pene calico colorante în cocoș.

Avantajele rasei

Aceste păsări au cu siguranță următoarele avantaje:

 1. Avantajele conținutului de rocăEi sunt nerăbdători în conținutul lor și foarte rezistenți.
 2. Nu creați probleme cu hrănirea.
 3. Ei au o imunitate excelentă, din cauza căror boli sunt extrem de rare.
 4. Ei au o natură calmă și ușoară, ușor de însoțit de alte tipuri de păsări.
 5. Puii sunt găini frumoase.
 6. Procentul producției de ouă este destul de ridicat.

Dezavantajele puiului de somon

Kurochki practic nici o deficiențe, există doar câteva lucruri care trebuie să fie luate în considerare atunci când acestea sunt conținute:

 1. Păsările sunt foarte curioase și active, pot strica culturile pe paturi.
 2. Reprezentanții acestei rase pot zbura în sus (până la 2 metri).

Cum să păstreze în mod corespunzător găinile Zagorskikh

Puii de somon din Zagorsk au calități foarte valoroase - nemulțumire și omnivore. Dacă dintr-o dată există o nevoie, păsările în sine sunt destul de capabile să se găsească o rădăcinăm. De asemenea, tolerează diferite condiții meteorologice nefavorabile. Cu toate acestea, pentru a beneficia cel mai mult de creșterea puilor, este necesar să încercăm să creăm condițiile cele mai demne de viață pentru ei, pentru a ne asigura o hrană bună.

Descrierea condițiilor de detenție

Cum arata rasa de pui de tip Zagorian?Pentru ca animalele dvs. de companie să fie calde și confortabile, păsările trebuie să fie așezate într-o cocoașă spațioasă, cu buzunare și un loc pentru mișcare liberă. Trebuie avut în vedere faptul că puicuțele pot zbura în sus, deci pereții casei trebuie să fie destul de înalți. Camera trebuie să fie uscată și fără curenți. Într-un loc convenabil pentru păsări, este necesar să echipăm alimentatorul și vasul de băut. Podeaua din casa de păsări ar trebui să fie umplută cu nisip curat sau rumeguș, care trebuie schimbate pe măsură ce se murdărește.

Puii trebuie în mod necesar să meargă în condiții bune în aer liber, ceea ce duce la creșterea calității ouălor produse. Păsările care petrec mult timp pe stradă au întotdeauna imunitate ridicată, un metabolism bun și foarte rar se îmbolnăvesc. Și, de asemenea, este foarte util pentru creșterea puilor.

Descrierea alimentării găinilor

Deși această rasă de pui se distinge prin omnivoritatea sa, desigur, este necesar să le hrănim cu produse de calitate și proaspete. Puteți da diferite tipuri de boabe, echilibrate în compoziția hranei, porumb. Este recomandabil să nu uitați să vă mențineți sănătatea la animalele de companie, cu ajutorul suplimentelor minerale-vitamine.

Oferă găini și viermi, resturi de carne, supă sau resturi de borș, cartofi fierți. Puteți amesteca periodic în dieta de făină de oase sau de drojdie - acest lucru este, de asemenea, util pentru ei. Este necesar să se adauge alimentele cu conținut ridicat de calciu la regimul găinilor ouătoare, ceea ce are un efect benefic asupra dezvoltării cochiliei de ouă.

Este foarte important ca în dieta păsărilor să existe nisip, care ajută la măcinarea alimentelor în stomac. Vasele umplute cu nisip trebuie plasate în locuri unde de obicei puii merg. Și, de asemenea, nu uitați că apa proaspătă de băut este mereu prezentă lângă ei.

Creșterea puiilor

Descrierea raseiPentru a obține descendenți de calitate, Pentru reproducere, sunt selectate puii cu cele mai bune date fizice și productivitate bună. De obicei, puii sunt crescuți într-un incubator.

Înainte de a selecta ouăle, găinile trebuie să fie hrănite bine și divers, nu uitați să includeți diverse vitamine și minerale în dietă (ele pot fi adăugate la furaje).

După plasarea ouălor în incubator, în primele 12 zile temperatura trebuie menținută la 37,8 grade, următoarele 7 zile - 37,2 grade, iar restul 3 zile - 36,9 grade. Este foarte important să se reducă treptat temperatura în timpul maturării ouălor, în caz contrar puii nu pot supraviețui sau nu pot fi foarte slabi.

Bebelușii s-au născut activi și destul de mare. Hrăniți-le ar trebui să fie sudate și zdrobite ou, cereale mici. Apoi, treptat, este posibil să se includă tărâțe în dietă, diverse culturi de rădăcini și verde și puțin mai târziu făină de carne și oase și drojdie.

Această rasă de păsări este utilizată și pentru hibridizarea cu alte specii pentru a produce cazane de pui foarte mari. De obicei, carnea de pui din rasa Zagorskoe este traversată cu un cocoș din rasa Korish sau jubileul Kurchinsky. Și pentru un cocoș alege un pui Adlersky argintiu sau un reprezentant al unei specii New Hampshire.

Puii, crescuti prin trecerea acestor rase, au un corp mare si cresc foarte repede. În 3 luni de la naștere pot cântări deja 1,3-1,6 kg.

Recenzii de proprietari de pui de somon Zagorsk

Cum să hrăniți puii ZagorskiPopularitate imensă aceste păsări de curte în locuitorii obișnuiți din zonele rurale și agricultorii din cauza nemulțumirii, imunitate puternică, omnivor, caracter calm și productivitate ridicată.

Mulți proprietari au fost foarte mulțumiți, după achiziționarea de pui Zagorsk. Ei au remarcat că costul păsărilor de curte a fost complet plătit, iar din vânzarea de ouă puteți obține chiar și un venit stabil, deoarece ouăle proaspete ale găinilor se naște tot timpul anului. Potrivit fermierilor, puii câștigă rapid greutate, ceea ce înseamnă că puteți obține o dimensiune destul de impresionantă de carne de carne.

Zagorsk pui de somon nu în zadar sunt considerate un ornament al curții casei, aceștia îi plac proprietarilor cu productivitate, caracter amabil și sensibilitate față de condițiile bune de conținut și de atitudine bună.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune rase de ouă pentru găinile ouătoareCele mai bune rase de ouă pentru găinile ouătoare
Caracteristicile rasei de pui SussexCaracteristicile rasei de pui Sussex
Rase de carne de găină: nume, descriere și fotografieRase de carne de găină: nume, descriere și fotografie
Cele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografieCele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografie
Chick Master Gray: caracteristici, descrierea crucii și fotografieChick Master Gray: caracteristici, descrierea crucii și fotografie
Nesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieriNesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieri
Puii de orez sunt o rasa minunata rusaPuii de orez sunt o rasa minunata rusa
Pui de carne colorat. Descrierea rasei și caracteristicile conținutuluiPui de carne colorat. Descrierea rasei și caracteristicile conținutului
Conținutul rasei Pavlov de puiConținutul rasei Pavlov de pui
Chicken favela: descrierea și productivitatea rasei, conținutulChicken favela: descrierea și productivitatea rasei, conținutul
» » Producție rațională și productivă de somon Zagorsky de găini - o descriere
© 2021 amigdas.com