amigdas.com

Produse metalice forjate în design peisagistic

Produse forjate din metalÎn ultimii ani, produsele realizate cu ajutorul forjării artei au fost extrem de populare și răspândite. Ele sunt adesea folosite pentru a decora spațiul adiacent.

Din exemplele de artă realizate astăzi sunt populare:

  • foișor;
  • arcuri;
  • leagăn;
  • porți;
  • sculptura animalelor;
  • grătare, etc.

Aceasta este o achiziție excelentă, deoarece, cu îngrijirea corespunzătoare, astfel de elemente pot dura o lungă perioadă de timp fără a-și pierde aspectul original.

Artificiale forjare și design peisagistic

Forjarea metalului este considerată o direcție foarte solicitată, deoarece mulți decid să învețe această ambarcațiune. Acest lucru necesită anumite abilități și cunoștințe, spații și echipamente adecvate.

Fabricarea portilor forjateÎn plus, comandantul trebuie să aibă, de asemenea, un gust creativ excelent și un talent evident. O abordare competentă face posibilă transformarea unei opere de artă metalică în afara unei garduri obișnuite.

Produsele forjate selectate corect vor arăta grozav în zona locală, se potrivesc perfect în multe stiluri și sunt un ornament de peluze și grădini. Există o mulțime de variații pentru acest lucru. Pentru a face față tuturor, trebuie să știți despre oportunitățile care sunt caracteristice pentru această direcție.

Unii proprietari de case particulare, cum ar fi pomposity și bombast, dar acest lucru este potrivit doar pentru spații spațioase, pentru un spațiu limitat, se recomandă să alegeți produse forjate subțiri și ușoare.

Soiuri de produse falsificate

Pentru îmbunătățirea spațiului adiacent este greu să te gândești la ceva mai bun decât articolele forjate. Tot felul de garduri și porți sunt primul lucru care atrage atenția oaspeților. În același timp, elementele forjate trebuie să fie atractive și suficient de puternice, deoarece trebuie să îndeplinească și o sarcină de securitate.

Dacă vorbim de porți forjate, atunci ele nu ar trebui să conțină un număr mare de elemente, deoarece pentru ele puteți ușor să prindeți haine.

În țara noastră, branele sunt adesea făcute doar parțial falsificate. Acest lucru permite o mulțime de economii și, ca rezultat, obține un produs foarte estetic și de înaltă calitate. Dar acum, din ce în ce mai mult, puteți vedea desenele, realizate complet prin forjarea artei. Această modă a fost împrumutată de la europenii.

Arbore forjat pentru rezidență de varăÎn plus față de poartă, obiectele metalice de mobilier sunt foarte populare. Ele se disting printr-un nivel ridicat de rezistență și tolerează perfect orice schimbări climatice. Adesea, piesele forjate sunt combinate cu lemnul din motive de confort. Combinația de lemn și aliaj de metal - o opțiune clasică, precum și unele stiluri moderne de design, de exemplu, high-tech, și permit utilizarea componentelor de sticlă.

Dacă dețineți o zonă destul de spațioasă a casei, aceasta poate fi decorată cele mai diferite accesorii forjate. Pot fi următoarele produse din forjare:

  • scări;
  • poduri;
  • pavilioane etc.

Mulți maeștri nu se opresc la variantele standard și fac turnuri miniatural Eiffel, sculpturi de plante și animale de metal. Acest lucru este posibil cu disponibilitatea echipamentelor speciale, a cunoștințelor și, bineînțeles, a unei imaginații bogate.

O mulțime pot fi selectate produse forjate și pentru decorarea interiorului casei. De exemplu, într-o casă cu două sau mai multe etaje, o scară elegantă forjată va arăta grozav. În plus, forjate pot fi suporturi pentru plante de apartament, picioare de masă, etc. Totul depinde de abilitățile și gustul proprietarului.

Grila de grădină forjatăElemente forjate forjate nu numai că vă pot bucura de ochi, ci și de utilitate în gospodărie. De exemplu, pentru a face o lampă de metal frumoasă și convenabilă poate stăpâni chiar și începătorul.

Este, de asemenea, dificil să vă imaginați o curte fără grătar. Adesea, prietenii și rudele se adună pentru a gusta kebab-ul shish. Ei vor fi foarte surprinși dacă văd un braziar inteligent forjat, pe care l-ați făcut cu propriile mâini.

Începătorii sunt sfătuiți să vă "înșelați mâna" pentru a crea accesorii mici și utile. Puteți face un ciocan confortabil, un cuier, o figurină mică de gnomi sau un suport pentru ghivece de flori. Toate acestea se referă la categoria de detalii simple, dar vă oferă posibilitatea de a câștiga măiestrie pentru a crea creații viitoare.

Forjarea la domiciliu

Mulți oameni cred că forjarea artistică este o ocupație foarte simplă. Chiar și strămoșii îndepărtați erau implicați în ea aveau smithies speciale și mașini. La domiciliu, este extrem de dificil să faceți acest lucru și este dificil să procesați aliajele metalice, deoarece mai întâi trebuie să înveți despre caracteristicile și proprietățile lor. Deci, formarea în forjarea artistică necesită mult timp, și forjarea ei înșiși - muncă fizică grele.

Fălțare independentă de leagăneDar în cazul în care o persoană dorește să facă propriile sale capodopere de metal, atunci va găsi o cale de ieșire. De exemplu, o mașină de forjat poate fi înlocuită cu o mașină de sudura obișnuită. De asemenea, pentru lucru veți avea nevoie de un ciocan, un bulgară, mănuși, o mască de sudor și electrozi.

Pentru prelucrare este mai bine să se ia un profil metalic sau metal. În plus, trebuie să aveți abilități de desen. Pentru a începe creativitatea este mai bună cu șabloanele simple, pentru că mai întâi trebuie să "umpleți mâna".

Proiectele complexe nu pot fi realizate cu ajutorul unui dispozitiv de sudare, de aceea este preferabil să le achiziționați separat. şi aici Puteți să o faceți singur.

După ce produsul de forjare artistic este gata, trebuie să fie pregătit și curățat. Apoi poate fi vopsit.

Deci vei învăța treptat să faci adevărate capodopere din bastoane obișnuite.

Arcul din fier forjatSa spus mai sus că produsele forjate rezistă perfect de vreme rea, dar au nevoie de îngrijire. Elemente de metal care stau in aer liber, ai nevoie cel puțin o dată la trei ani. Dacă este un suport de leagăn forjat, atunci trebuie să fie lubrifiat periodic. Acest lucru se aplică și buclelor.

Dacă piesele metalice sunt îngrijite corespunzător și în timp util, acestea pot dura mai mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Diferite stiluri de șine forjate pentru scări: fotografieDiferite stiluri de șine forjate pentru scări: fotografie
Cum de a crea un produs forjat cu mâinile taleCum de a crea un produs forjat cu mâinile tale
Copertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasăCopertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasă
Produse metalice din elemente de forjare la receProduse metalice din elemente de forjare la rece
Grajdurile forjate pe propria lor pridvorGrajdurile forjate pe propria lor pridvor
Poarta pentru o casă privată: design și modelePoarta pentru o casă privată: design și modele
Produse forjate în interior: grătare pe ferestre și ușiProduse forjate în interior: grătare pe ferestre și uși
Feronerie din fier forjat cu descriere și fotografieFeronerie din fier forjat cu descriere și fotografie
Porți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lorPorți din carton ondulat cu elemente originale de forjare cu mâinile lor
» » Produse metalice forjate în design peisagistic
© 2021 amigdas.com