amigdas.com

Vizor pe ușa din față: funcții și vederi cu fotografie

Copertine și copertine pentru casăUnii oameni nu acordă o mare importanță vizierului de deasupra ușii din față. De fapt, acest atribut este cu adevărat important. Dacă nu instalați un baldachin, atunci datorită condițiilor meteorologice nefavorabile, pașii și ușa însăși pot suferi. Pentru a evita acest lucru, este suficient să ridicați și să fixați oricare dintre copertinele prezentate în fotografie.

De ce am nevoie de o vizor?

Mai întâi de toate, este necesar să ne amintim că viziera de deasupra ușii îndeplinește mai multe funcții:

 • asigurarea unei intrări confortabile a carcasei;
 • protecția grupului de intrare, și anume ușile și treptele, de la factori externi nefavorabili, ceea ce este cu adevărat important pentru elementele de lemn;
 • oferind apariția unei locuințe complete.

Pentru ca ulterior să nu trebuiască să schimbați baldachinul deasupra ușii de intrare, trebuie să stabiliți mai întâi caracteristicile sale structurale. Este necesar să ia în considerare o mică listă de cerințe:

 • vizorul trebuie să reziste greutății sale, precum și greutății zăpezii care atacă iarna;
 • este important să se asigure un sistem de colectare sau drenare a apelor pluviale;
 • Ar trebui să se asigure că structura protejează ușa din față și pridvorul însuși;
 • produsul ar trebui să se armonizeze în stil cu casa.

Tipuri de copertine deasupra ușii de intrare

Astăzi, o selecție largă de viziere pentru intrare este oferită, care poate fi văzută din fotografie. Pentru a face alegerea corectă, mai întâi trebuie determină forma baldachinului.

 • Producerea vârfurilorSoiul sferic sau cupol ocupă o suprafață mai mică și oferă economii la material. Un avantaj important este fluxul de aer. Acest factor devine cu adevărat relevant pentru zonele unde se observă deseori vânturi puternice.
 • Construcțiile arcuite asigură o ieșire naturală de apă de ploaie. În același timp, acestea sunt rezistente la încărcături, ceea ce este important pentru regiunile în care există zăpadă în timpul iernii. Un avantaj suplimentar este economisirea materialelor.
 • Picioarele unice asigură evacuarea apei numai pe o parte. Instalarea unui astfel de design nu necesită aptitudini speciale.
 • Gable acoperișuri sunt considerate mai durabile, în timp ce acestea sunt perfect combinate cu un acoperiș gable.
 • Copertinele plate sunt adesea alese de oameni care planuiesc sa creasca flori pe ele. Este demn de remarcat faptul că geamurile plate din sticlă arata foarte originale și elegante. Puteți evalua această soluție din fotografie.
 • Consolarea neobișnuită va deveni un adevărat punct de atracție al exteriorului. Datorită caracteristicilor de suprafață, zăpada nu va fi reținută pe baldachin.

Desigur, toate vizierele concepute pentru a proteja ușa din față, diferă în ceea ce privește fixarea:

 • elementele suspendate sunt fixate pe suspensii și reprezintă cea mai bună opțiune atunci când se utilizează sticlă sau carton ondulat drept material principal;
 • balamalele sunt fixate direct pe peretele de deasupra ușii de intrare;
 • Structurile de sprijin sunt considerate mai stabile și mai sigure.

Merită menționat în mod special posibilitatea de a crea o prelungire. O astfel de structură de capital va proteja eficient ușa din față de factori externi. De asemenea, rolul unui baldachin deasupra pridvorului este uneori realizat de o terasă sau de un balcon.

Materiale utilizate pentru a crea un vizor

Atunci când se construiesc astfel de structuri, pot fi folosite diverse materiale. lor alegerea depinde de condițiile meteorologice și finanțe.

 • Din ce material fac vârfurileCoperți peste ușă din policarbonat sunt folosite din ce în ce mai mult. Acest lucru se datorează longevității, caracterului practic, aspectului atractiv și fiabilității materialului. Acest design poate fi realizat în diferite nuanțe, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru orice casă.
 • Produse metalice sunt considerate simple și bugetare. Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că este necesar un aparat adecvat pentru sudarea structurii. Dacă se dorește, elementele pot fi îmbinate cu piulițe și șuruburi. În orice caz, trebuie amintit faptul că copertinele metalice de deasupra ușii trebuie tratate anticorosiv.
 • Copertine din carton ondulat - aceasta este o altă opțiune populară. Avantajul principal este ușurința de a construi și a instala o astfel de viziera peste ușa de intrare. Cu toate acestea, este necesar să ne amintim dezavantajul important. Este o chestiune de expunere la deteriorări mecanice, datorită cărora aspectul structurii se va deteriora în mod semnificativ.
 • Pentru a crea copertine, este adesea folosit un material plastic ușor, și anume special Plăci din PVC. Ele sunt cu adevărat fiabile și durabile. În acest caz, puteți selecta nuanța dorită a materialului.
 • Copertine din bituminoase sau din metal Este obișnuit să se instaleze deasupra ușii de la etapa de construcție. În acest caz, acoperișul și baldachinul vor arăta armonios. Este important să rețineți că, în cazul instalării unei structuri din plăci, sunetul de ploaie va fi auzit.
 • Viziere forjate - aceasta este o decorare originală elegantă a oricărei uși din față. Desigur, un astfel de design va fi destul de scump. Pentru a salva un pic, puteți alege o opțiune combinată. Aceasta este o combinație de forjare cu plăci, plastic slab sau policarbonat. La instalarea unui astfel de element, este important să țineți cont de greutatea sa semnificativă.
 • Copertine din lemn arata foarte armonios pe casele lemnului. Firește, toate elementele din lemn trebuie tratate cu mijloace care protejează materialul de foc, putregai și insecte. În plus, va trebui să aveți grijă de prezența impermeabilizării. Poate fi ruberoid, ondulat sau plastic.

Desen simplu simplu realizat

Mulți oameni preferă să creeze și să instaleze independent o umbrelă pe ușa din față. În timpul instalării este necesar să se ia în considerare tipul de construcție.

Pentru a vă asigura că munca nu cauzează dificultăți, dau preferință unui produs semi-arcuit.

 1. Cuibul înaripatÎn primul rând, trebuie să pregătiți cadrul și să îl fixați pe perete folosind mai multe ancore.
 2. Pentru stabilitate suplimentară, va fi nevoie de suport. Sapa sub fundație și toarnă beton.
 3. După aceasta, este necesar să fixați suporturile transversale.
 4. Apoi, din foaia de policarbonat, tăiați elementul necesar și îndoiți-l.
 5. Produsele sunt fixate pe cadru și se sprijină cu ajutorul unor șuruburi autoportante.

Un vizor este un element indispensabil al oricărei case. Este acest design care protejează grupul de intrare de precipitații. În acest caz, produsul va fi combinat armonios cu casa datorită alegerii formei și materialului, precum și a umbrelor.

Vizoarele de deasupra ușii din față
Viziere și copertine pentru ușa din fațăPlafon contemporanCum sa faci un baldachin peste usaVizor cu element de forjareProiectarea unui vizor frumosGarda de gardăVizor pe ușa din fațăCuișoare drăguță peste ușa din fațăCum de a alege un design de vizorCopertine și viziere pentru casăVedere modernă cu baldachinVizor pentru pridvorAcoperișuri peste pridvorViziere pentru case particulareVizor pe ușa din față a unei case particulareCopertine moderne și copertine pentru casă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Vizor peste pridvorul cu mâinile tale: alegerea materialului, instalareaVizor peste pridvorul cu mâinile tale: alegerea materialului, instalarea
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Tipuri și fotografii ale vizierelor de deasupra ușii de intrareTipuri și fotografii ale vizierelor de deasupra ușii de intrare
Crearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografieCrearea de copertine pe verandă: montaj și vizoare de fotografie
Vizor din policarbonat, instrucțiuni pentru instalare, fotografieVizor din policarbonat, instrucțiuni pentru instalare, fotografie
Montarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâiniMontarea vizierului pe portiera din policarbonat cu propriile mâini
Copertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasăCopertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasă
Copertine și copertine peste intrarea în casă: cele mai bune idei (foto)Copertine și copertine peste intrarea în casă: cele mai bune idei (foto)
Picioarele de pe verandă cu propriile mâini: exemple de fotografiiPicioarele de pe verandă cu propriile mâini: exemple de fotografii
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
» » Vizor pe ușa din față: funcții și vederi cu fotografie
© 2021 amigdas.com