amigdas.com

Aviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pas

Construirea unei cabine pentru alabaiPăstarul asiatic se referă la rasa care necesită o libertate constantă de mișcare. Mulți proprietari plantează un cioban pe lanț, privând astfel libertatea și provocând durerea morală violentă. Prin urmare, dacă ați pornit un cioban asiatic și doriți să îi oferiți cele mai bune condiții, vă recomandăm să instalați carcasa pentru conținut. Puteți să-l cumpărați și, de asemenea, să-l faceți singur.

Vioară pentru mâinile proprii

Câine ciobănesc din Asia Centrală nu este un câine care poate fi plasat într-un apartament. Pentru a conține acest câine gigantic, sunt necesare condiții speciale. Un astfel de câine ar trebui să trăiască într-o casă de țară sau într-o casă de țară, unde există mult spațiu pentru mers. Cea mai bună soluție pentru o astfel de rasă mare de câini este de a construi o incintă. Animale de companie va fi recunoscător pentru tine. Puteți construi o astfel de casă cu propriile mâini, sau o puteți cumpăra.

Cerințe pentru incinta pentru alabai

Înainte de a începe să construiți o casă pentru un câine, trebuie să știți ce ar trebui să fie. În acest scop, au fost elaborate cerințe speciale pentru incinte pentru păstrarea unor rase mari de câini.

 1. Cum de a construi o cabină alabaiDimensiunea cabinei pentru alabai ar trebui să fie considerabilă. În vavir veți avea nevoie să plasați o casă pentru câine, un loc pentru hrănire și un loc pentru libera circulație. Astfel, trebuie să construiți o opțiune minimă de apartament. Suprafața incintei ar trebui să fie de cel puțin zece metri pătrați sau chiar mai mult. Pe mărimea casei este mai bine să nu se salveze altfel cainele va deveni trist și, ca rezultat, se va îmbolnăvi.
 2. Înălțimea incintei ar trebui să fie maximă. Câinii de păstori sunt atât de puternici încât uneori pot sări peste un gard de trei metri. Prin urmare, cel mai bine este să faceți gardul cel mai înalt. De asemenea, nu instalați cabina lângă gard. Această rasă de câini poate sări peste gard și ieși din casa pe care ai construit-o.
 3. Se recomandă combinarea pardoselilor din incintă. Pardoselile din beton nu sunt recomandate. Astfel de pardoseli sunt prea reci și pot duce la degeraturi ale câinelui. Cel mai bine este să executați podeaua în asfalt, cel puțin parțial. Cealaltă parte a podelei poate fi făcută din plăci. Lemnul va completa interiorul și va păstra indicele optim de temperatură. În zilele însorite și calde, podelele nu se vor supraîncălzi, iar în zilele reci nu vor îngheța animalele de companie.
 4. Cel mai bine este să ridicați o incintă fără tavan și podea, sub forma unui gard din pământ. Dar este demn de remarcat faptul că Alabai place să efectueze lucrări funciare. Prin urmare, trebuie să fii pregătit pentru asta.
 5. Pentru a vă face animalul să se simtă confortabil să facă un acoperiș în incintă. Materialul ideal pentru acoperiș poate fi profilat, țiglă, metal sau ondulin.
 6. Pe o parte a incintei trebuie să existe o ușă. Este necesar nu numai pentru câine, ci și pentru proprietar. Pentru a proteja toate cele mai bune, ușa este făcută din metal, cu o cheie de blocare.
 7. Proprietarul ciobanului trebuie să țină cont de faptul că scopul principal al rasei este protecția teritoriului. Prin urmare, vavirul ar trebui să aibă o imagine de ansamblu bună. Câinele trebuie să se uite prin curte și să vadă toate locurile în care un străin poate urca.
 8. Incinta însăși trebuie să aibă o dimensiune masivă. Alabai este un câine mare, iar datele fizice trebuie luate în considerare în orice caz. Cel mai bine este să setați mecanismul de sprijin o treime din lungimea sa în profunzime și turnați betonul. Ca gard, puteți alege un grid-rabitsu sau orice altă opțiune. Dar gardul trebuie să fie puternic, în caz contrar câinele va pur și simplu să-l înghită.

Parametrii cageiAtunci când construim o incintă, merită să ne amintim că dimensiunea câinelui este impresionantă. Are o creștere de șaizeci și cinci centimetri și nu mai puțin de patruzeci de kilograme. În plus, dimensiunea cabinei ar trebui să fie de trei ori mai mare decât câinele. Nu vă mulțumiți cu o clădire mică. În incintă ar trebui să i se aloce cel puțin zece metri pătrați.

În incintă, trebuie să existe o casă de locuit, precum și un loc pentru hrănire și mers pe jos. Trebuie remarcat că, dacă intenționați să reproduceți, alabai ar trebui să ofere un loc pentru viitorii cățeluși. Cel puțin cinci metri pătrați vor trebui adăugați la suprafața totală.

Plasați sub aviara pentru alabai

Înainte de a vă ocupa de construcția unei incinte, trebuie să alegeți un teritoriu pentru acesta, al cărui mărime trebuie să fie de cel puțin zece metri pătrați. Merită să ne amintim că principala funcție a unui câine este păstrarea. Adică, locul ar trebui să fie bine văzut. În cazul în care nu este posibilă vizualizarea obiectului, atunci incinta ar trebui să fie o prioritate. Este demn de remarcat nuante de baza pentru alegerea unui loc.

 • Se recomandă instalarea variantei departe de stradă. Este deosebit de important să o scoateți de pe străzi zgomotoase. Și, de asemenea, merită plasat, aproape de zona de vizualizare a fermei tale.
 • Este necesar ca locul să fie departe de mirosurile străine. Alabai are un nas excelent, astfel încât poate împiedica câinele să se simtă confortabil în casa nouă.
 • Dacă aspectul teritoriului dvs. permite, se recomandă instalarea unei incinte pe partea de est sau de vest. Animalul se va simți practic. Nu va fi fierbinte vara, iar iarna nu va fi rece.

Construim un avion pentru alabaya prin mâinile noastre

Cum de a construi o incintă pentru alabaiPuteți să comandați avionul în orice design. Multe companii construiesc chiar case din cărămidă pentru Alabai. Dar una dintre opțiunile simple și economice este de a construi un pahar cu mâinile tale. Astfel, puteți lua în considerare toate detaliile minore, dar importante ale întreținerii și îngrijirii câinelui.

Fără capacități de construire, materialul înseamnă că este posibilă realizarea designului ideal al incintei. De exemplu, pentru a lua un profil metalic, și garduri din grilaj sudat prin zincare. Pentru aceasta nu veți avea nevoie de prea mult timp și bani. O construcție complexă și scumpă a incintei poate fi numită o casă construită din țevi metalice. Puteți folosi un mod mai scump - este instalarea țevilor de metal. Dar este de remarcat faptul că un astfel de proces ar trebui să fie însoțit mai întâi de sapă și după betonare. Ulterior, laturile pot fi sudate pe substrat. Pentru ca structura să supraviețuiască cât mai mult posibil, toate piesele metalice trebuie să fie primate și deschise cu smalț. De asemenea, puteți utiliza metoda de colorare la cald.

Instalați carcasaEste cu ușile și o siguranță încuietoare. Pentru podea este mai bine să folosiți plăci lustruite. Pentru a crește durata de viață, este necesar să deschideți podeaua cu o soluție specială. Și după prelucrarea materialului de copac din putrezire. Acoperișul este construit cu ajutorul grinzilor și îl acoperă cu undelin. Pentru a proteja animalul de casă de vânt, se recomandă ca pereții incintei să fie din policarbonat. Partea frontală a incintei este cea mai bună realizată într-un studiu.

Pentru a oferi o umbră iar răcoarea în sezonul de vară este recomandată pentru a planta plantele de alpinism din apropiere. Ca opțiune economică, este necesar să se realizeze construcția unei incinte fără acoperiș. Dar este necesară protejarea cuștii în jurul perimetrului cu un cadru din metal. Este necesar să se țină seama de o nuanță, astfel încât câinele să nu se sapă într-un alt mod, perimetrul sitului să fie betonat. Sapa cel mai bine în adâncime de aproximativ patruzeci de centimetri. În loc de beton, Aveți posibilitatea să utilizați ardezie, care, de asemenea, trebuie sapată adânc.

Versiunea optimă a cabinei cu propriile mâini

O altă opțiune este mai mult, puteți face tot ce este mai bun cu propriile mâini. Această vavoare constă din mai multe etape de lucru.

 1. Dimensiunile lui AlabaiPreluați desenul. Pentru aceasta este necesar să se ia în considerare mărimea câinelui și alte nuanțe. Și, de asemenea, cumpărați toate materialele necesare sau luați de acasă, disponibile materiale disponibile.
 2. Betonați podeaua în adâncime cu șapte centimetri. Astfel, puteți forma fundația. Cu cofrajele puteți fixa silueta betonului. Înălțimea podelei poate fi de aproximativ douăzeci de centimetri.
 3. Se recomandă izolarea podelei la un unghi. Ca material principal pentru podea este cel mai bine să folosiți panouri din lemn natural.
 4. Ca perete, poți face o latură metalică. Elementele unghiulare trebuie sapate adânc în pământ. Trebuie să asigure sudarea grilelor. Pe de altă parte, așezați ușa și puneți încuietoarea sau zăvorul.
 5. În cazul în care pereții laterali sunt căptușiți cu material ușor, de exemplu profilat sau policarbonat. Astfel, va ajuta la salvarea ciobanului de vânt. Peretele din spate trebuie să fie cusut în același mod.
 6. Montarea acoperișului este cel mai bine pentru a începe cu fixarea grinzilor din lemn. Pe partea de sus a acestora este mai bine să fixați ardezia sau carton ondulat. Dacă doriți ca incinta să aibă o izolare fonică bună, se recomandă să faceți un acoperiș de ondulin. Se recomandă realizarea unui acoperiș sub pantă. Materialul metalic trebuie să fie amorsat și vopsit.

Principalele caracteristici ale funcționării incintei

Cum se construiește o cabinăFiecare proprietar de câine Este necesar să știm că nu este suficient să construim o structură, dar este necesar să putem avea grijă de ea. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți ce trebuie să facă în fiecare zi comandantul, astfel încât cuștile să poată dura mult timp.

În primul rând, curățenia. Animale de companie ar trebui să fie păstrate curat. Aviara nu trebuie blocată. Spațiul din incintă nu trebuie să fie aglomerat cu obiecte inutile. În fiecare zi de mai multe ori trebuie să mătuiți incinta. Excrementele animalului trebuie curățate în mod regulat. Cel mai bine este să obțineți o lopată și o capacitate specială, care vă vor ajuta să vă curățați.

Oasele și alte resturi de produse alimentare trebuie, de asemenea, curățate în mod regulat. În sezonul cald este necesar să spălați cușca cu apă. Pentru ca apa să nu stagneze după ploaie sau curățare, se recomandă saparea unui șanț special sau crearea unei tăvi. Trebuie să aibă o pantă specială, iar apa trebuie să se scurgă în canal. Din inventarul necesar de recoltareveți avea nevoie de o cuvă, o mătură sau o lopată de lemn. Și, de asemenea, găleți mici pot fi utile.

În al doilea rând, dezinfectarea trebuie efectuată în fiecare lună. Vara, dezinfectați casa pentru câine mai des. Dezinfecția se efectuează cu o soluție de lizol sau creolin. Este crescut în apă caldă și apoi pulverizat cu un spray. Dezinfecția trebuie efectuată după curățarea atentă și curățarea acesteia de resturile. Porniți animalul de care aveți nevoieNumai după ce suprafața tratată sa uscat complet.

În al treilea rând, pentru ca lemnul să reziste mult timp, nu este deseori necesar să efectuați o curățare umedă. După efectuarea unor astfel de manipulări, trebuie să așteptați până când copacul se usucă complet. Nu este recomandat să se permită supraaglomerarea incintei de către plante. Între plante și pereți trebuie să fie cel puțin douăzeci de centimetri.

În al patrulea rând, în sezonul de iarnă trebuie să curățați în mod constant acoperisul zăpezii. Pe perimetrul incintei este necesară îndepărtarea zăpezilor de zăpadă. În perioada de încălzire, urmați dezghețarea zăpezii. În timpul iernii, se recomandă suspendarea intrării în cabină, încălzirea acesteia.

Știind cum să ai grijă de un ciobanesc, cum să construiți o incintă și să o utilizați în mod corespunzător, conținutul unui câine atât de mare nu vă va provoca niciun neplăcut, ci doar luminați-l.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câine ciobănesc germanCâine ciobănesc german
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Cum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile taleCum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile tale
Cage de acasă în casă de câineCage de acasă în casă de câine
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
Vioară pentru un păstor german cu mâinile luiVioară pentru un păstor german cu mâinile lui
Totul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâiniTotul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâini
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
O casă pentru un câine cu mâinile sale: tipurile și nuanțele de a faceO casă pentru un câine cu mâinile sale: tipurile și nuanțele de a face
» » Aviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pas
© 2021 amigdas.com