amigdas.com

Rase de cai: specii, fotografii, descrierea cailor de rasa

Descrierea raselorCaii sunt animale grațioase și inteligente. Pana in prezent, un numar mare de rase sunt alocate. Caii sunt crescuți pentru muncă, curse de cai sau doar ca un animal de companie. Înainte de a cumpăra un animal, trebuie să studiați cu atenție caracteristicile rasei, temperamentul, datele fizice și cerințele de îngrijire. Descrierea rasei cailor cu fotografii si nume va ajuta sa cunoasteti mai bine animalul.

Ahalteke

Numele provine din zona în care a apărut aceste animale - provincia Akhal, Teke, este numele tribului, care a fost primul proprietar al acestui animal frumos.

Akhalteke este un cal de rasă pură. În sângele lui nu există impurități ale altor rase. Alte rase moderne au provenit din Akhal-Teke.

Akhaltekinets: istoria raseiAceste animale sunt de o frumusețe extraordinară. Grațioși, impetuoși, diferă cu un temperament înverșunat. Recunoașteți un singur maestru. Numai pentru el sunt nelimitate credincioși și credincioși.

Cei din Akhalteke vin în diferite costume. Din cioară - rășină până la nisip.

Costume de oameni Akhal-Teke:

  • corb
  • lumină-bay
  • nisip
  • gri
  • golf

În serviciu ei modest. Numai cuEste necesar să le limitați de la curenți și vânturi reci.

Tricotul Oryol

Aceasta este mândria de a creste calul rusesc. Expus de contele Orlov - Rostopchin, trotterul Orlov a devenit un cal preferat la hipodromuri și fabrici de cai.

Costum gri, uneori există "mere". Orlovtsev a folosit în principal în competiții pe drum. Tras într-un scaun balansoar, orlovtsy uimitor de frumos și aduc rezultate excelente în competiții.

Acești bărbați frumosi vor fi o decorare excelentă pentru grajdurile private.

Donul

Calul lui Don: o descriere a caracterului caluluiAceastă rasă, care a scos în evidență crescătorii ruși. Don-cazacii au făcut tot ce-i stă în putință pentru a păstra și a răspândi acest cal frumos. Calul Don este conceput pentru călărie și este bun în ham. Acest cal, alături de trotterul Oryol, reprezintă mândria cărnii rusești.

Culoarea cailor Don este excepțional de roșie sau maro. Aceste animale au sănătate bună.

Ei folosesc caii Don în toate tipurile de sport ecvestru, cu excepția alergării. Ele sunt folosite în poliția montată. animale sunt echilibrate, bine dispuse și bine instruite.

Budionnovsk

Această rasă a fost scoasă de crescătorii ruși. Bazându-se pe călărețul Don și englezesc, a reușit să obțină un cal frumos.

Cai de culoare roșie, cu nuanțe diferite. Are o sănătate bună și un sistem nervos echilibrat. Ele sunt folosite în poliția montată. Scop - sport. Ele sunt bune sub șa și în ham. Aceasta este o rasă universală, care este disponibilă pentru toate tipurile de sport ecvestru.

Fjord norvegian (fjord)

Aceasta este rasa cea mai veche si cea mai rabdatoare. Ele sunt ca animalele descrise în sculpturi în roci în peșteri, în epoca de piatră. Se presupune că istoria acestor cai a început cu aproximativ patru mii de ani în urmă. Acestea sunt ponei, păstrând în apariția lor primele trăsături primitive ale cailor reali. Vikingii au folosit aceste ponei în cavalerie și în hamuri. Lucrările agricole au fost realizate și cu ajutorul acestor cai.

Rasă de cai Norvegiană fjordAcesta este un animal puternic, dur, bun-firesc. În zilele noastre este folosit ca un cal de cabaline. Dar ele pot fi, de asemenea, folosite ca un cal pentru echitatie.

Culoarea acestor ponei, practic, este maro închis. Nuanțele variază de la nisip întunecat la lumină și gri. Există și sabre. Caii fjord norvegieni sunt cunoscuți pentru ei caracterul excelent, învățarea ușoară, atitudinea diligentă față de muncă, rezistența și vigoarea.

Shail (englezii grei)

Acestea sunt animale mari. Ele se disting prin creșterea lor ridicată și fizicul puternic. Acestea sunt considerate cel mai înalt cal din lume.

Shaire conduce istoria sa de la caii aparținând Imperiului Roman antic. Este una dintre cele mai vechi rase de cai.

Numele provine de la cuvântul englez "Shir" - județul. În ciuda originii sale antice, rasa nu este complet omogenă. Forma sa diferă de cai foarte mari până la mijlocii, potrivite atât pentru șa, plug și cărucior.

Culoarea este diversă: este caracteristică pentru patch-ul chel pe cap și ciorapi albi, cel mai adesea pe picioarele posterioare. Toate părțile corpului sunt compuse proporțional: pieptul larg, spatele și sacrumul sunt de asemenea suficient de largi. Shayrov a traversat cu bunătate rasele englezești. Aceasta oferă un descendent frumos, potrivit pentru ham și călărie.

Hannover Horse

Aceasta este cea mai populară rasă din Europa. Acestea sunt folosite pentru călărire și pentru vagoane de hamuri. Ele pot fi văzute la concursuri internaționale în sărituri și dresaj.

Rasa Hanoveriană a fost creată cu atenție de peste trei sute de ani, iar calitățile rasei s-au îmbunătățit constant. Numai caii au permisiunea de a creste cu temperament bun și temperament echilibrat. Calul hanoverian este liderul în sărituri, este folosit și în triatlon și în dresaj.

Rasa Holstein

Rasa de cai Holstein: descrierea aspectuluiAceastă rasă este crescută în orașul german, la fabrica Traventhalle, care nu mai funcționează. Acum, Holsteinii sunt crescuți în Elmshorn. Aceasta este cea mai veche rasa germana de cal, numarand cateva sute de ani. A fost deosebit de apreciată de fermierii germani pentru rezistența, temperament și fiabilitate ușoară.

Caii erau de asemenea folosiți în scopuri militare, remarcându-le curaj și putere. În secolul al XVIII-lea au fost traversați cu cai de poștă din Yorkshire. Aceasta a adus rasei eleganta pasului, gratiei si pozitiei imbunatatite. Bunătatea animalelor sa îmbunătățit de asemenea.

Crescătorilor nu apreciază aceasta rasa, astfel încât creșterea ei în principal angajate în teritoriile în care a fost luat - câteva provincii din Germania, rasă acestor cai.

Cel mai mare succes al Holsteinerilor se manifestă în competițiile de dresaj și de sărituri.

Vladimir transportator greu

Rasa a fost crescută în URSS. Baza este scolastica Clydesdale și shayra engleză, care au fost traversați cu cai de rase locale.

Asta este cal cald și calm, durabil și funcțional. Acestea sunt potrivite atât pentru ham și călare.

Calul este nemaipomenit și are o sănătate excelentă. Are mersuri energice și libere. Aceste animale grațioase pot deplasa în siguranță o încărcătură care cântărește mai mult de o jumătate de tonă. Adesea, acești cai sunt folosiți de troica rusă.

Calul Karachai

Karachai cal: caracterAceste animale grațioase au fost luate în regiunea Elbrus. A fost aici, datorită naturii pitorești uimitoare, printre munții Cavazieni și văi frumoase, această rasă nobilă sa născut.

O mare influență asupra reproducerii acestei rase a fost făcută de caii de sânge scitic și nogai. În secolul al XIX-lea, acești cai erau cunoscuți cu mult peste granițele patriei lor.

Acesta este un cal mare, de rasă mare. Acesta este destinat special pentru zonele montane. Aceste animale nu se tem de abrupte și calm se simt în munți.

Există trei tipuri de Karahais:

  • cal,
  • caracteristică
  • masiv.

Mai des întâlniți sunt reprezentanții depozitului caracteristic al calului. Toate tipurile de rase se disting prin fertilitate mare.

Acest cal este plastic, are o sănătate excelentă și un genotip minunat. Ele sunt bine aclimatizate în orice localitate. Acești cai sunt adesea folosiți pentru spectacole de circ. Nativul Karachai va deveni un ornament al oricărui grajd.

Calul Trakenen

Această rasă a fost scoasă în evidență prin lucrările crescătorilor prusaci de est. A fost necesar să se aducă un cal care nu ar fi frică de vreme rece, el a fost ascultător și ar putea servi nu numai ca un loc, dar pentru o unitate de ham. În plus, avea nevoie de un cal puternic, curajos și durabil. Munca colosală a rasei a fost marcată de nașterea acestui cal frumos.

Aceasta este o rasă destul de veche. Caii din această rasă s-ar putea lauda cu Cavalerii Ordinului Teutonic. În 1400, Ordinul Teutonic deținea trei fabrici, în care au fost plantate cozi. Aspectul modern al cailor a devenit popular din 1732. Crescătorii lucrau pe animale în două ipostaze - aveau nevoie de cai calari excelenți pentru călărie și de cai performanți excelenți. Est, daneză și engleză au fost folosite pentru reproducere.

Acesta este un cal destul de activ, mobil și eficient. Sunt rapizi, răbdători. Hardy. Aceștia pot comunica cu persoana pe picior de egalitate. Acești cai sunt folosiți în cavalerie, precum și pentru munca agricolă.

Tipurile și numele de cai sunt diferite. Este necesar să le tratați cu atenție și cu atenție. Apoi, jocul comun va fi un moment minunat pentru ambele părți. Caii de cai atrage atenția. Toate rasele de cai diferă una de cealaltă, dar toate au nevoie de îngrijire zilnică și de dragoste.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa de cai Akhal-Teke, descrierea raseiRasa de cai Akhal-Teke, descrierea rasei
Camion greu sovietic - descrierea și caracteristicile raseiCamion greu sovietic - descrierea și caracteristicile rasei
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Budennovskaya rasa de cai: conținut și reproducereBudennovskaya rasa de cai: conținut și reproducere
Viteza, dezvoltată de un cal: medie și maximăViteza, dezvoltată de un cal: medie și maximă
Totul despre rasa de cai KarachaiTotul despre rasa de cai Karachai
Cainii cei mai frumosi si celebri din lumeCainii cei mai frumosi si celebri din lume
Cai rasa purpuriu arab, poze cu caiCai rasa purpuriu arab, poze cu cai
Leu ucrainean: descrierea raseiLeu ucrainean: descrierea rasei
Tipuri de cai cei mai scumpi din lumeTipuri de cai cei mai scumpi din lume
» » Rase de cai: specii, fotografii, descrierea cailor de rasa
© 2021 amigdas.com