amigdas.com

Fabricarea produselor din metal cu mâinile proprii

Cuier în casăDecoreaza interiorul casei

sau o casă de țară nu poate fi doar accesorii achiziționate, ci și produse din metal realizate manual. Acesta este un lucru pe care oricine îl poate face, deoarece va fi necesar un set minim de cunoștințe și instrumente. Astfel de lucruri pot decora orice interior.

Gândindu-se la crearea unor astfel de obiecte, fiecare are posibilitatea de a alege pentru ele însele tehnologia de producție, concentrându-se pe cunoștințele și experiența lor. În fiecare caz, tehnica selectată va presupune anumite costuri necesare pentru fabricarea sau achiziționarea de echipamente speciale. În puterea fiecăruia pentru a produce o mulțime de produse diferite de metal, decora cu ajutorul lor o cameră sau o grădină. Poate fi diferit elemente decorative sau poduri forjate, precum și artizanat sau bucăți de mobilier.

Tehnologie de fabricație

Fabricarea de produse metalice astăzi este un tip foarte popular de câștiguri. Obiectele metalice create cu mâinile lor pot face orice desene sau modele mai atractive. Mă pot referi la ele:

 • cornise;
 • bănci;
 • bucăți de mobilier.

Și maestrul poate alege un stil la alegere, acordând o atenție deosebită faptului că lucrarea efectuată în orice cameră arăta armonioasă. În magazinele de vânzare cu amănuntul, produsele metalice sunt expuse la prețuri destul de ridicate, având în vedere faptul că acestea sunt fabricate manual. Cu toate acestea, dacă se dorește, devine posibil să se stăpânească știința de a crea astfel de articole pe cont propriu. Produsele metalice sunt, în primul rând, foarte apreciate pe anumite piețe și, în al doilea rând, va fi posibilă salvarea unor sume decente. Singurele costuri care pot apărea sunt legate de achiziționarea de materiale.

Gratar pentru casaPentru producerea pieselor și modelelor din oțel, puteți lua orice tehnică de execuție de execuție. Destul de populare printre acestea sunt:

 • lucrătură fină;
 • de tăiere;
 • gnuto;
 • forjare;
 • ștanțare;
 • ștanțare.

După ce ați pregătit: un desen sau o schemă a produsului, materialele necesare, maestrul va fi gata să implementeze ideea de a crea un produs frumos și neobișnuit.

Metalul este materialul pe baza căruia devine posibilă crearea unei întregi compoziții a tuturor tipurilor de meșteșuguri pentru casă sau grădină. Din acest motiv, s-au dezvoltat multe metode care permit crearea de lucruri originale la domiciliu.

Metode de fabricare a produselor din metal

 1. piesă turnată. Esența tehnicii este că aliajul lichid umple o formă specială. Congelate, materialul se transformă într-un lucru și un lucru puternic și frumos.
 2. forjare. Această metodă se bazează pe impactul asupra semifabricatului pre-pregătit în diferite moduri: ciocanul, temperatura, presa și alte tehnici de deformare.
 3. Îndoirea. Această tehnică este în mare parte identică cu forjarea, dar se bazează pe sudarea și forfecarea elementelor structurii.
 4. Difovka. Această metodă se caracterizează prin utilizarea unui ciocan în lucrare, cu care foile subțiri de fier au forma necesară.
 5. Tăiere și ștanțare. Folosind această tehnică, puteți transforma forma piesei de prelucrat fără eforturi deosebite și, de asemenea, puteți face găuri.
 6. lucrătură fină. Metoda prezentată presupune utilizarea ca materie primă a unui fir neted sau turnat, din care produsul este realizat prin lipirea componentelor îndoite ale modelului.
 7. Chasing. Această metodă de procesare este caracterizată prin simplitatea exemplului de realizare, iar esența sa constă în plasarea pe piesa de prelucrat a unei scule speciale, care trebuie să fie prelucrată cu un ciocan. Astfel, forma produsului se modifică.

Cum de a desena un desen

Există mai multe moduri de a face un desen pentru produse metalice. Puteți să-l creați singur sau cu ajutorul programelor speciale de calculator.

Folosind desenul, puteți stabili în avans cantitatea de material necesar pentru a face lucrurile. Mai întâi de toate, nu puteți face fără ea atunci când faceți obiecte mari, de exemplu, grătare sau porți. Având o schiță gata, va fi mai ușor pentru comandant să determine armonie de prezență a produsului recepționat în locul ales chiar înainte de începerea lucrării.

Fabricarea obiectelor simple din metal

Lucruri forjateDacă nu aveți experiență în a face astfel de lucruri cu propriile dvs. mâini, este recomandat să porniți în această chestiune de a crea cele mai simple obiecte metalice pe care orice persoană le poate gestiona. O cutie de metal poate acționa ca un produs educațional. Acesta poate fi folosit nu numai ca un element decorativ, dar, de asemenea, folosit pentru a stoca obiecte mici.

Instrumentele necesare pentru lucru

Ca bază pentru crearea unei cutii metalice, poate apărea un staniu obișnuit. Pentru a face un sicriu, vor fi necesare următoarele dispozitive și lucruri:

 • Sandpaper.
 • Foarfece.
 • Linie.
 • creion și stilou.
 • O bază solidă care va fi utilizată ca plan de lucru.
 • Hârtie care va servi drept bază pentru crearea unui desen.

Procesul de fabricare a cutiei începe cu curățarea exteriorului cutiei de pe vopsea și etichete, pentru care se folosește șmirghel. Se recomandă efectuarea operației cu un borcan umplut. În caz contrar, este necesar să se efectueze o astfel de pregătire extrem de prudentă, deoarece metalul poate fi ușor deformat.

Apoi continuați să tăiați cutiile în așa fel încât să obțineți o preformă de formă quadrangulară. Înainte de aceasta aveți nevoie de:

 • Taie partea de jos, apoi taie de-a lungul partea de sus. În procesul acestei operații, neregularitățile de-a lungul marginilor sunt formate în mod necesar, care trebuie șlefuite imediat.
 • Apoi, borcanul trebuie așezat pe o suprafață tare. În această etapă a lucrării, puteți începe să aplicați imagini cu un creion, care sunt pre-desenate în desen.

Apoi continuați direct pentru a crea ornamentul.

Stăpânul nu are interdicții sau restricții în alegerea bijuteriilor pentru cutie, dar este mai bine să folosiți părți simetrice.

Pentru a crea un model, aveți nevoie de un pix, cu care puteți apăsa stratul de aluminiu. Este posibil să se obțină efectul texturii viu exprimate, dacă desenați conturul conturului modelului de mai multe ori cu un stilou. După ce a făcut toate aceste lucruri, comandantul va colecta împreună toate detaliile casetei.

Owl metalic cu mâinile tale

Bufniță metalicăDacă aveți echipament de sudare, precum și abilitățile necesare pentru a lucra cu el, puteți face întotdeauna nu numai diferite articole, dar și meșteșuguri. De exemplu, o bufnitură de metal foarte frumoasă.

Pentru ao crea, trebuie să pregătiți următoarele instrumente:

 • hârtie;
 • creion;
 • bulgară;
 • un ciocan;
 • metal subțire;
 • carton;
 • foarfece;
 • daltă;
 • echipamente pentru sudare;
 • șuruburi și șaibe;
 • oțel sau tije de oțel.

În prima etapă trebuie să fie reprezentată o schiță de bufniță pe hârtie, după care se repetă pe carton. Astfel, procesul de tăiere a componentelor individuale ale ambarcațiunii este mult simplificat. Pentru a face o bufniță metalică, va trebui să faceți din ochi, trunchi, pene, coadă și aripi în avans. Pentru a ușura tăierea pieselor metalice, este recomandat să folosiți limba bulgară.

Owl din materiale improvizateAtunci când se formează ochii pentru o bufniță, trebuie să se aibă grijă să se facă găuri mari în ele, în care pot fi montate șuruburi. Pe fiecare scară, maestrul trebuie să facă incizii, datorită cărora se va asigura efectul unui penaj real, viu. Pentru a obține acest rezultat, comandantul va trebui să folosească o daltă.

Lamele pot fi realizate prin metoda îmbinării părților de tije metalice unul cu celălalt, folosind pentru acest scop sudarea. Pentru a crea un cioc, utilizați o bucată de metal îndoit.

Picioarele și ciocul trebuie să fie sudate chiar la sfârșitul etapei de asamblare. Când toate detaliile sunt în vigoare, bufnița poate fi împodobită în continuare prin prelucrarea cu un lac special.

Cum se fac modele din gheață din metal

Filigranul rusescCrearea modelelor înghețate nu este o procedură foarte lungă, dar în același timp poate face ca produsul metalic să fie conform cu produsele vechi ale maeștrilor.

Acest lucru este facilitat de manifestarea structurii de staniu, care arată ca și cristalele. Pentru a realiza modele înghețate, veți avea nevoie de cutii, deoarece există deja un strat de staniu pe suprafața lor.

Puteți executa desenul în modul următor.

Va lua o lumânare, peste care este necesar să țineți anumite părți ale metalului de ceva timp. Conservarea borcanului ar trebui să aibă loc într-un timp strict definit. Dacă nu poate sta și se încălzește mai mult, va duce la deteriorarea produsului. Scopul principal, care trebuie realizat în timpul încălzirii stratului de staniu, îi permite să se manifeste.

Modelul metalic înghețat se poate face prin plasarea mai întâi a cositorului în planul plăcii de oțel, după care se topeste sau se încălzește. Pentru această sarcină, este potrivit un arzător: datorită unei flăcări stabile, este posibilă încălzirea cu ușurință a părții dorite a recipientului. Pe masura ce tava este incalzita, poti afla cum apare gloss-ul pe ea, care dispare dupa cateva secunde.

Noi trebuie să încerce să se ocupe de foaia de metal, astfel încât porțiunile sale sunt încălzite inegal, deoarece, în caz contrar, se poate dovedi interesant model monoton și nu.

Pentru a oferi piesei un aspect original, pentru a face un model unic, este necesar să se încălzească foaia în colțuri. Când se obține modelul dorit, este necesar să se reducă rapid temperatura plăcii metalice. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie scufundat în apă rece sau stropit.

Pentru a se asigura că modelul rezultat este la fel de clar vizibil pe foaie, suprafața sa poate fi tratată suplimentar cu acid clorhidric. Este important să respectați reglementările de siguranță. Pregătiți un instrument în prealabil - un baston la care este legat un tampon de bumbac. Adesea, după încălzirea metalei, comandantul nu poate obține clearance-ul necesar.

Tabel de părți abandonateÎn acest caz, îl puteți elimina cu șmirghel. Este important să se considere că această procedură se poate face doar o singură dată. Repetarea recepției nu este necesară, deoarece aceasta poate duce la îndepărtarea completă a stratului de staniu.

Pentru decorare, pot fi folosite vopsele de ceară. Ei trebuie să proceseze anumite secțiuni din tablă de metal, apoi ar trebui încălzite. Puteți corecta imaginea creată pe recipient cu un lac special. Va fi chiar mai bine dacă se aplică o lavetă transparentă colorată de sus. Lucrul făcut va arăta și mai original.

Decorați-vă acasă nu numai accesorii moderne la modă și miniaturi frumoase, care sunt disponibile într-o gamă largă în magazine. Dacă doriți, puteți crea propriile obiecte metalice și obiecte care vor arăta la fel de bune ca cele finite. Desigur, în absența unor produse similare, abilități de fabricație, este posibil ca prima bufnița, caseta sau un alt lucru, a făcut propria lui, nu-i atât de frumos.

Cu toate acestea, chiar și perfecționa abilitățile lor de master novice va fi mai ușor pentru a face față cu această problemă, dar după un timp și nu a mai greu de a crea lucruri mai complexe. Acest lucru va transforma hobby-ul într-o ocupație destul de profitabilă. La urma urmei, produsele expuse din metal, create cu mâinile lor, sunt foarte apreciate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Case frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioareCase frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioare
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Produse metalice forjate în design peisagisticProduse metalice forjate în design peisagistic
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Fotografie de brazieri de metal pentru cabane de varaFotografie de brazieri de metal pentru cabane de vara
Ce meserii pot fi create din fier vechi cu mâinile lorCe meserii pot fi create din fier vechi cu mâinile lor
Articolele originale din unelte la îndemână cu mâinile lorArticolele originale din unelte la îndemână cu mâinile lor
Cum de a crea un produs forjat cu mâinile taleCum de a crea un produs forjat cu mâinile tale
Produse metalice din elemente de forjare la receProduse metalice din elemente de forjare la rece
Produse forjate în interior: grătare pe ferestre și ușiProduse forjate în interior: grătare pe ferestre și uși
» » Fabricarea produselor din metal cu mâinile proprii
© 2021 amigdas.com