amigdas.com

Datorită a ceea ce cauzează evoluția fluxului la copil și ce să facă cu acesta

fondantFluxul anterior a fost referit la periostita purulentă. A apărut din cauza inflamației suprafețelor subperiostale și maxilarului subgingival. Fluxul la un copil este caracterizat prin umflarea membranei mucoase în zona inflamației. Tumoarea se extinde la gingie și obraz. Atingerea locului inflamat este dureroasă. Nu întârziați vizita la medicul dentist, din cauza auto-medicației, infecția se poate răspândi mult mai repede. Neîndeplinirea îngrijirii medicale duce uneori la moarte.

De ce apare fluxul și cum poate fi recunoscut?

Motivele sunt diferite:

 • "Limp" igienă a cavității orale;
 • caria netratată acționează ca sursă de infecție și cauza dezvoltării fluxului;
 • traumatismul dintelui;
 • inflamația gingiilor;
 • atitudine neprofesională față de problema medicului;
 • ereditatea, patologia formării dinților dentare la un copil din uter;
 • afectarea mecanică a mucoasei bucale;
 • boli infecțioase.

Simptomele la copil și adulți sunt similare:

 • Simptomele fluxuluiapariția durerii dureroase, agravată prin mestecare sau presare;
 • umflarea obrazului, bărbie cu flux pe dintele mandibular. Creșterea dureroasă a ganglionilor limfatici;
 • umflarea pleoapei inferioare a ochiului, obrajii cu spumă pe maxilarul superior;
 • hiperemia, umflarea membranei mucoase, gingiile din apropierea zonei afectate;
 • apariția pe gingie a unei mingi cu puroi;
 • letargia, capriciositatea copilului;
 • respirația urâtă.

Pericol de periostită la copil care, în caz de infecție în sânge temperatura corpului nu poate să crească. Adesea, această stare de lucruri face dificilă diagnosticarea într-un stadiu incipient. Copilul trebuie să fie scos dintr-o stare dificilă.

Dinte copil pe dinte

Periostitis la copil, situat pe dinte - este o inflamație a periostului maxilarului. Neoplasmul dens se extinde rapid. De-a lungul timpului, umflarea din regiunea gingivală peri-dințată se îndreaptă spre alte zone ale țesuturilor moi ale zonei maxilo-facială.

 • Fluxul acut are o simptomatologie vizibilă, inflamația se dezvoltă rapid.
 • Fluxul cronic are loc cu un dinte netratat. Dacă tumoarea a fost eliberată și nu este vizibilă, atunci aceasta nu înseamnă eliminarea problemei. După o anumită perioadă, va apărea din nou, dar nu va deranja prea mult. Infecția se va răspândi în zone mari ale osului maxilarului. Această problemă se referă adesea la copiii de 5 ani. Dacă nu tratați dinții bebelușului, atunci sănătatea va fi afectată.

Dacă există suspiciuni minime de flux, copilul trebuie să contacteze medicul dentist. Mulți oameni folosesc această metodă de tratament independent, cum ar fi "puroiul de clătire". Este necesar să se clătească, dar este, de asemenea, necesar să se consulte un medic, astfel încât să nu apară complicații.

 • Flux de dinți infanti la copii de vârste diferite

Flux de dinți din lapteUnii tați și mame cred că întunecarea dinților de lapte și a cariilor dentare nu duc la consecințe grave, de îndată ce dinții permanenți vor crește și vor fi sănătoși. Dar acestea nu vor crește, deoarece infecția se va răspândi la ei. Dinții din lapte trebuie să fie tratați. Carii ar trebui îndepărtate, aruncate cu un sigiliu temporar. Astfel, canalul de răspândire a infecției va fi închis.

Cu o clătire simplă a gurii și închiderea cu o trestie de bumbac, sanation nu se întâmplă. Dacă dintele nu este atins de sus, dar în interior există un proces patologic, dentistul va deschide abcesul din partea gingiei. În caz contrar, trebuie să scoateți dintele, după care ortodontul va corecta mușcătura.

 • Flux la un copil de trei ani

Principala sarcină parentală este conservarea dinților într-un copil în stare bună până la 6 ani. După această vârstă, îndepărtarea nu are un efect efectiv asupra deplasării ocluziunii. La cea mai mică suspiciune de flux în copil, mergeți la medicul dentist. În caz contrar, locul dintelui lapte căzut va fi un dinte permanent, dar bolnav.

 • Flux la un copil de patru ani

Adesea, fluxul copilului este observat în 3-5 ani. În acest moment, imunitatea nu a fost formată pe deplin, astfel încât opoziția eficientă față de boală nu funcționează. Copiii în vârstă de patru ani ar trebui să se învețe la igiena zilnică și să-și monitorizeze performanța. Dacă copilul nu mănâncă bine, se potrivește și are suspiciuni de flux, atunci mergeți urgent la medic. El va examina, va evalua gradul de dezvoltare a fluxului. El va prescrie un tratament, el va determina dacă trebuie să scoată un dinte. În stadiul inițial, măsurile antiinflamatorii și medicamentele pentru durere sunt eficiente. Poate că trebuie să deschizi un flux pentru a accesa acumularea de puroi.

 • Flux la un copil de cinci ani

Flux la un copil de 5 aniLa copiii de la această vârstă, fluxul apare adesea ca urmare a cariilor netratate sau ca urmare a unei traume sau a unui prejudiciu. Leziunea infecțioasă printr-un dinte deteriorat cade pe periost. Pentru o vreme situația poate fi calmă. Dintele devine inflamat adesea după o răceală. Corpul este slăbit după boală, iar infecția începe să se manifeste la maxim. Începe un proces inflamator, care este înlocuit de un proces purulente. Țesutul dintelui este atins, problema atinge rădăcina. Pus caută o priză, răspândindu-se peste crăpăturile mici ale periostului. Se formează aici un flux.

Nu trebuie să clătiți piulița. Nu comprimați încălzirea sau nu deschideți un abces. Du-te la doctor cât mai repede posibil. Dacă acest lucru se face târziu, atunci infecția se poate răspândi la o scară incredibilă, provocând otrăvirea sângelui. Țesuturile profunde ale zonelor temporale și cervicale vor fi incluse în procesele purulente. Întârzierea cu ajutorul medical se poate termina prost. Atenuarea starea copilului la domiciliu este posibil, prin prepararea bulion pe bază de plante cu proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene (de musetel, coaja de stejar, galbenele, etc).

 • Flux la un copil de șase ani

Fluxul la un copil la această vârstă este mai puțin frecvent. Imunitatea este în cele din urmă formată. Dar nimeni nu este protejat de carii, iar un copil, chiar și unul tânăr, nu face excepție. Caries este una dintre cele mai frecvente boli stomatologice la copii, nu o ignorați. Dacă un dinte de lapte este deja sigilat de mai multe ori, atunci este preferabil să-l extrageți astfel încât să nu existe nici o infecție.

Cum să diagnostichezi fluxul copilului? Un dentist ar trebui să identifice fluxul de la copil. Medicul examinează pacientul, evaluează prezența simptomelor. Confirmarea diagnosticului se face după testele de laborator. Dacă este nevoie, atunci trebuie să faceți o radiografie.

Ce să faci și ce să nu faci

 • Nu puteți încălzi compresele, încălziți-vă. Datorită efectului termic, flora patogenă crește rapid, procesul inflamator este accelerat.
 • Nu este nevoie să se efectueze clătiri active: microorganismele atât de dăunătoare se deosebesc în cavitatea bucală, ajungând în stomac. Boala de la nivel local crește într-o infecție comună.
 • Ar trebui să mergeți rapid la medicul dentist. După tratament, va prescrie o clătire eficientă.

Fluxul se referă la patologii recurente. Inflamația poate apărea din nou și în același loc unde a fost. Un risc mai mare de a dezvolta o astfel de situație este cu o calitate slabă a tratamentului. Dacă un copil are adesea fluxuri, atunci părinții ar trebui să acorde atenție consolidării imunității, examinarea detaliată.

Tratamentul fluxului

Fluxul în sine nu se va dizolva niciodată. Diagnosticul și tratamentul trebuie efectuate numai de către un specialist. Mai întâi trebuie să vizitezi un doctor. În cazul în care fluxul este agravat noaptea, atunci apelați o ambulanță, astfel încât în ​​departamentul specializat de chirurgie facială copilul să primească ajutor de urgență.

Cum să tratezi fluxul la copiiMetodele de tratament vor fi identificate în funcție de amploarea leziunii și a stării generale. Abcesul este deschis de către chirurg, iar drenajul este introdus pentru un flux complet de puroi. Procedura se efectuează sub anestezie generală sau locală. Dacă este necesar, rădăcina dentară sau dintele sunt îndepărtate complet.

După tratamentul chirurgical, medicul prescrie terapie antibacteriană și antiinflamatoare, proceduri fizice. În cazuri severe, se prescriu antibiotice. Pentru eliminarea timpurie a consecințelor, clătiți cavitatea bucală medrazvorami, tincturi pe bază de plante. Asigurați-vă că ați terminat un curs complet de tratament, nu opriți procedura dacă devine mai ușoară. Astfel de măsuri vor reduce riscul de recidivă.

Mai degrabă decât să clătiți sau să ghemuiți o cavitate orală la fluxul copiilor?

La domiciliu, clătiți-vă gura cu o soluție de 250 g apă fiartă la cald cu o jumătate de linguriță de sare și bicarbonat de sodiu. Compoziția este luată în gură, nu clătiți. Țineți în zona de umflare câteva minute, scuipa. Repetați procedura mai des.

Eliminarea inflamației va fi posibilă dacă beți o tinctură de usturoi: pentru 1 litru de apă se adaugă 5 dinți de usturoi. Reducerea puffiness poate fi, ghimbir prisypav garoafe uscate pounded. Puteți pune pe o zonă cu probleme un tampon, înmuiat într-o soluție de sare + câteva picături de iod. O mică reducere a senzațiilor dureroase va ajuta infuziile de salvie cu un cap albastru, sunătoare, o balenă ucigașă cu salvie.

Antibiotice pentru fluxul copiilor

 • Amoxiclav se administrează de 3 ori pe zi, după 8 ore. Doza exactă va fi determinată de medic. Cu un flux la un copil, pacientului i se administrează o suspensie, picături sau sirop. Doze unice: până la 3 luni - 30 mg / kg / zi în 2 doze, copiii de la 3 luni - 25 mg / kg / zi - de două ori sau 20 mg / kg / zi - de trei ori.
 • Lincomicina: 10-20 mg / kg pe zi. Intravenoasă, picurați cu o viteză de 60-80 picături pe minut. Înainte de picături, adăugați o soluție de clorură de sodiu (pentru două mililitri se adaugă 30% din medicament - această soluție de 250 ml). Tratamentul se efectuează în decurs de 1-2 săptămâni.
 • Ampiox: o zi pentru copii sub 1 an dă 0,1-0,2 g / kg, la vârsta de 1-7 ani - 0,1 g / kg, 7-14 ani - 0,05 g / kg, de la 14 ani - doza pentru adulți.

Tratamentul trebuie să fie cuprinzător. Antibioticele nu trebuie utilizate fără alte metode. Aceasta nu este un panaceu în tratamentul fluxului infantil.

Profilaxia și prognosticul

 • Adesea, fluxul este o consecință a cariilor netratate sau neglijate. Trebuie să mergi la medicul dentist o dată la șase luni.
 • Întotdeauna mențineți igiena orală: vă spălați dinții de 2 ori pe zi. Pensulă, pastă trebuie selectată după vârstă.
 • După ce ați mâncat, trebuie să vă spălați gura.
 • În timp, eliminați dinții și calculul dentar (pentru a nu răspândi bacteriile).
 • Hrăniți copilul adesea cu legume, fructe (mere, morcovi sunt deosebit de utile). În plus față de saturația cu vitamine, atunci când mestecați astfel de legume sunt masate cu o gumă, consolidarea.
 • Consolidarea sistemului imunitar al copilului.

Prevenirea fluxuluiDacă respectați recomandările medicale, prognosticul fluxului este favorabil. În câteva zile copilul se va simți mai bine. Uneori durerea durează până la trei săptămâni.

Un copil mic nu este protejat de influențele negative ale virușilor și bacteriilor. Obligația părinților este de a le proteja și de a le învăța cum să se apere. Pentru a evita apariția și dezvoltarea ulterioară a fluxului, trebuie să fiți atenți la comportamentul copilului. Dacă au existat capcane mai devreme nevăzute, comportamentul sa schimbat, atunci cauza ar trebui dezvăluită. Se poate ascunde intr-o boala nascuta.

Prevenirea, respectarea normelor generale de igienă va fi o protecție eficientă împotriva multor boli. Dar dacă semnele fluxului devin evidente, mergeți la medic. Prin eforturi comune, restabilirea sănătății copilului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este osteomielita la nivelul maxilarului, simptome și tratament?Ce este osteomielita la nivelul maxilarului, simptome și tratament?
De ce nu pot denuda gingia: cauzele bolii și tratamentulDe ce nu pot denuda gingia: cauzele bolii și tratamentul
Fistula dentara pe gingie: cauze, semne, cum sa tratezi fistula pe gingieFistula dentara pe gingie: cauze, semne, cum sa tratezi fistula pe gingie
Cum se tratează inflamația mucoasei orale: mijloace și metode de tratamentCum se tratează inflamația mucoasei orale: mijloace și metode de tratament
Simptomele și tratamentul parodontitei croniceSimptomele și tratamentul parodontitei cronice
Periostita maxilarului inferior și superior: cauze, simptome și tratamentPeriostita maxilarului inferior și superior: cauze, simptome și tratament
Antibiotic cu spumă de dinți la un adultAntibiotic cu spumă de dinți la un adult
Profesional igienă oralăProfesional igienă orală
Ce tratează dentist-terapeutul, ce face medicul dentistCe tratează dentist-terapeutul, ce face medicul dentist
Flux pe obraz: ce trebuie făcut și cum să tratezi patologiaFlux pe obraz: ce trebuie făcut și cum să tratezi patologia
» » Datorită a ceea ce cauzează evoluția fluxului la copil și ce să facă cu acesta
© 2021 amigdas.com