amigdas.com

Efectuați o mașină de tuns iarbă electrică cu propriile mâini

Ceea ce se compune din mașina de tuns iarbaO mașină de tuns iarba este un echipament destinat îngrijirii unui teren privat sau a unui gazon decorativ. Trebuie să fie aleasă, ghidată de caracteristicile și dimensiunile site-ului. În primul rând, trebuie să oferiți o estimare a tuberozității, înclinației și suprafeței totale a gazonului.

În cazul în care există arbuști sau arbori pe site-ul dvs., acestea vor trebui să fie ocolite atunci când se utilizează o mașină de tuns iarba, deci în acest scop este mai bine să alegeți un dispozitiv manevrabil și compact. În prezența unui gazon mare, puteți utiliza echipamente care au o aderență largă.

Caracteristici generale

Mașinile de tuns gazonul includ următoarele noduri:

  • colectarea de iarbă;
  • designul corpului;
  • baza roților;
  • cu motor.

În timpul selecției mașinilor de tuns iarba, ar trebui să acordați atenție și accesoriilor incluse în kit. De exemplu, cu unele dispozitive din kit există un cuțit și un dop special pentru compendiul de iarbă.

motor

Cum se face o mașină de tuns iarbaMașinile de tuns gazonul pot fi baterii, benzină și electrice. Acestea din urmă pot funcționa din electricitate de uz casnic și sunt proiectate pentru zone relativ mici.

Modelele tip baterie sunt echipate cu o baterie. Utilizând un astfel de dispozitiv, veți avea posibilitatea de a procesa literalmente un site cu o suprafață de 6 sute de părți pe o baterie de reîncărcare.

Performanța motorului determină viteza de procesare. De regulă, un astfel de echipament este echipat cu motoare de la diferiți producători. Cele mai calitative sunt motoarele americane și japoneze.

Calitatea scăzută a motoarelor fabricate în China este un obicei și un stereotip foarte comun. Unii producători chinezi fac motoare pentru certificatele companiilor din Japonia.

roți

Echipamentele cu diferite costuri sunt echipate cu roți diferite: rulmenți cu ace sau cu bile, cu bucșe din bronz etc. Cu cât prețul unei mașini de tuns iarba este mai mare, cu atât este mai convenabil să lucrați, deoarece astfel de echipamente se caracterizează printr-o funcționare fără probleme.

De asemenea, ușurința utilizării depinde de diametrul roților. Cu alte cuvinte, cu cât este mai mare, cu atât va fi mai confortabilă utilizarea echipamentului.

Colectia de iarba

Există trei soiuri de travosbornik:

  • din plastic;
  • pânză;
  • combinate.

Ce trebuie să faceți din mașina de tuns iarbaColecțiile de tip țesături de iarbă sunt foarte compacte și ușoare, dar trebuie spălate din când în când. Când celulele sunt înfundate, se formează o plută de aer, care poate provoca cu ușurință motorul să se supraîncălzească.

Travosborniki din plastic sunt fabricate folosind materiale de înaltă calitate. Dacă un obiect solid (o piatră, un fir, etc.) intră accidental în vas, corpul nu va fi deteriorat în nici un fel. Un recipient din plastic este foarte ușor de curățat. Variantele combinate sunt utilizate în dispozitivele cele mai scumpe. Acestea combină avantajele soiurilor de mai sus.

Apropo, poți să faci o mașină de tuns iarba singur.

Avantaje și dezavantaje

Aparat de cosit de casaPlusul unui dispozitiv de uz casnic, desigur, este considerat o economie de costuri. Componentele necesare pot fi preluate de la dispozitive defecte sau învechite, precum și de la dispozitive improvizate. Un alt avantaj - mândria interpretului, care a reușit să facă echipament util și util.

Nivelul de performanță al dispozitivului depinde în mod direct de performanța motorului. Folosirea unui aliaj ieftin într-un aparat fabricat manual poate strica toate rezultatele. Experții recomandă utilizarea oțelului de înaltă calitate în acest scop.

Cu privire la funcționalitatea și ușurința de utilizare a echipamentelor industriale, desigur, mult mai bine casă. Mașina de tuns iarbă fabricată în fabrică are mai multe moduri de viteză, ajustează înălțimea lamei și produce mult mai puțin zgomot.

Îmbunătățirea mașinii de tuns iarba de casă, totuși, este foarte posibilă. Maeștrii experimentați echipează și dispozitivele cu mâner reglabil, bare de protecție pentru asigurare etc.

Masina de tuns iarba electrica cu mainile proprii

Care sunt modelele de cositoare de gazonPentru a face o mașină de tuns iarba de tip electric, puteți utiliza motorul de la un dispozitiv inutil. Motoarele, care sunt echipate cu aparate de uz casnic, pot fi arse rapid. Chiar și aspiratoarele sunt echipate cu motoare slabe. Pentru operarea cea mai confortabilă a mașinii de tuns iarba de casă, este de dorit să se ia un motor cu o putere de cel puțin un kilowatt.

Lama poate fi tăiată dintr-un aliaj de oțel durabil. De asemenea, puteți utiliza un disc rotund, înainte de a fi ascuțit.

Mânerul dispozitivului poate fi folosit de la un cărucior vechi sau un cărucior. Utilizarea unui cărucior sau a unui cărucior ca cadru face ca producția de echipamente să fie mult mai ușoară, dar toate componentele structurii trebuie să fie în mod necesar suficient de puternice. De asemenea, puteți face un mâner din țevi, folosind sudarea.

Cablul, prin care va fi alimentat cu energie electrică, se recomandă să fie extins. Roțile în acest caz nu ar trebui să fie prea masive.

colectare

Ce sunt dispozitivele de tuns iarba?Mai întâi trebuie să faci un cadru metalic. Este montat pe motor cu șuruburi. Un mecanism de tăiere este atașat de partea inferioară a ramei, care este conectată la motor. În spatele lui, poți pune un sac-travosbornik.

În jurul lamelor este necesar să se pună un capac pentru protecție. Motorul și conexiunea cu lamele trebuie să fie bine închise astfel încât iarba să nu cadă în ele.

Mașină de tuns mecanică

Echipamentele de tip mecanic produc mult mai puțin zgomot și nu necesită consum de energie. Cu o astfel de mașină de tuns iarba, puteți chiar să lucrați în ploaie, dar este mai greu de făcut. Întreaga problemă este că este foarte dificil să ridicați roți, roți și lame.

Masina de tuns iarba, echipata cu o pereche de lame, necesita o rotatie rapida a lamelor. Ar trebui creat prin mișcarea roților și a uneltelor. Crearea unui astfel de echipament necesită artistului să primească cea mai mare grijă și răbdare.

Echipamente pentru petrol

Dispozitiv de uz casnic pe bază de ferăstraie pe benzină - o soluție excelentă care vă permite să economisiți bani. Ansamblul necesită un cadru, un motor și un rezervor de combustibil. Indicatorii de putere ai unui astfel de echipament fac posibilă cosirea ierbii dense și mari. Lamele pot fi înlocuite cu un asterisc de ferăstraie pe benzină.

Nu uitați că utilizarea unei mașini de tuns iarba pe benzină trebuie să fie foarte atentă, respectând toate cerințele de siguranță, deoarece benzina este o substanță inflamabilă.

Măsuri de securitate

Cum să utilizați o mașină de tuns iarbaEchipamentul pentru ierburi de coajă, fabricat independent, necesită o atitudine extrem de atentă și competentă în procesul de asamblare, precum și respectarea cu atenție a măsurilor de siguranță în timpul funcționării.

Înainte de a utiliza un astfel de dispozitiv, trebuie să inspectați structura pentru prezența elementelor deschise și deteriorate. După aceasta, trebuie să verificați siguranța fixării componentelor. Echipamentul vibrează în timpul funcționării, ceea ce determină fixarea elementelor de fixare. Acest lucru poate duce la consecințe extrem de triste.

Tragedia poate duce, de asemenea, la prezența pe teritoriul unor obiecte solide, de exemplu, pietre. Dacă intră în mașina de tuns iarba, lama poate să explodeze și să explodeze. Prin urmare, înainte de a procesa site-ul, trebuie să eliminați toate elementele care sunt periculoase.

De asemenea, nu trebuie să lăsați echipamentul de funcționare necontrolat.

În cele din urmă, este necesar să spunem că mașina de tuns iarbă de casă permite economisirea unei cantități mari, dar acest lucru este posibil numai dacă este asamblat competent. Instrucțiuni detaliate privind auto-asamblarea pot fi găsite pe Internet. De exemplu, puteți introduce interogarea de căutare "mașina de tuns iarba cu mâinile tale de la mașina de spălat."

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantajeCum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantaje
Rolă de peluză: avantaje, stil, îngrijireRolă de peluză: avantaje, stil, îngrijire
Iarba de gazon: soiuri, cerințe de selecție a semințelorIarba de gazon: soiuri, cerințe de selecție a semințelor
Eco-parc cu grătar de gazonEco-parc cu grătar de gazon
Chopper de iarbă de casă dintr-o mașină de spălatChopper de iarbă de casă dintr-o mașină de spălat
Cum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile taleCum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile tale
Peluza in tara: reguli de auto-plantare si ingrijirePeluza in tara: reguli de auto-plantare si ingrijire
Evaluarea celor mai bune modele de mașini de tuns gazon cu autopropulsie pe benzinăEvaluarea celor mai bune modele de mașini de tuns gazon cu autopropulsie pe benzină
Lucrări necesare și caracteristici de îngrijire a gazonuluiLucrări necesare și caracteristici de îngrijire a gazonului
Repararea mașinilor electrice de tuns iarbaRepararea mașinilor electrice de tuns iarba
» » Efectuați o mașină de tuns iarbă electrică cu propriile mâini
© 2021 amigdas.com