amigdas.com

Fabricarea de roți tramvai pentru pvc-barci cu mâinile lor

Roți pentru bărciImaginați-vă un pescuit confortabil în secolul XXI, fără ca o barcă bună să fie imposibilă. O astfel de înot înseamnă nu numai că accelerează mișcarea de pe suprafața rezervorului, ci vă permite și să explorați zonele greu accesibile unde locuitorii trofeilor capturați în adâncimi. Cu toate acestea, nu este suficient pentru a cumpara transportul de apă, trebuie să fie adaptate pentru a trece la iaz. Pentru aceasta, sunt folosite roțile transomului.

Descrierea roților pentru bărci din PVC

Marcajele pentru bărci sunt vândute în aproape fiecare magazin specializat, dar costul lor este prohibitiv ridicat, mai ales când vine vorba de produse de calitate de la marci de renume. Pentru a evita costurile inutile, puteți încerca să creați roți cu propriile mâini, mai ales că acest proces nu necesită mult efort. Un astfel de element va deveni indispensabil pentru pescuitul unic, deși mulți pescari vizitează rezervoarele cu un grup de oameni cu aceeași minte.

Produsul în sine este un tip special de șasiu de transport, fixat pe barcă prin intermediul a două brațe. De asemenea, aceste elemente vă permit să transferați roțile în modul de transport și invers.

Prezența unor astfel de elemente transformă dispozitivul de înot într-un atribut funcțional și util al pescuitului. Cu ajutorul lor, puteți trimite cu ușurință o barcă în apă sau o trageți de acolo.

La montarea roților transom, este important să se acorde atenție tipului de atașament. Din poziția de fixare, parametrii manevrabilității barcii pe apă și pe uscat depind.

Scopul funcțional al acestei părți a barcii este următorul:

 1. Simplificați livrarea ambarcațiunilor de apă de pe țărm în apă.
 2. Îmbunătățiți mobilitatea bărcii.

Cum de a face roți transomAstfel de roți sunt deosebit de indispensabile pentru bărcile cu motor, deoarece este dificil să transferați o mână cu mâinile, mai ales dacă pescuiești singur. Dacă un prieten se duce la pescuit cu tine, atunci mutarea bărcii va fi mult mai simplă. În caz contrar, singura cale de ieșire din situație va fi o instalare independentă a șasiului transom.

Din numele devine clar la ce loc se lipesc ambarcațiunile pe roți - la traul. Șanțul este o parte rigidă a dispozitivului de înot gonflabil în care este instalat motorul. Prezența acestor elemente permite unei persoane fără prea mult efort să se deplaseze de-a lungul țărmului, să o coboare în apă și să o ridice înapoi.

Dar ca designul să facă față în mod conștiincios sarcinilor sale, este important să se acorde atenția cuvenită fiabilității fixării sale.

Avantaje și dezavantaje

Înainte de a achiziționa o unitate de pupei roți, este important să se examineze în detaliu punctele forte și punctele slabe. Printre avantajele unui astfel de șasiu:

 1. Cum de a face roți pentru o barcă pvcÎmbunătățirea mobilității și ușurința utilizării dispozitivului de înot.
 2. Apariția unor noi proprietăți tehnice ale ambarcațiunii și sporirea funcționalității.
 3. Creșteți ergonomia barcii. În plus, roțile au dimensiuni compacte, astfel încât să nu-și strică aspectul estetic.
 4. Timp de economisire pentru transportul ambarcațiunilor plutitoare și sporirea mobilității.
 5. Absența dificultăților în instalarea și reglarea independentă a roților.
 6. Nu are un impact negativ asupra manevrabilității navei.
 7. Extinderea duratei de viață a barcii.

Din minusurile unor astfel de invenții sunt alocate numai costuri mari, dar, din fericire, ele sunt destul de ușor de creat cu propriile mâini, urmând îndrumări pas cu pas și instrucțiuni pas cu pas.

Soiuri de șasiu

În prezent, mai multe soiuri ale unui astfel de șasiu pot fi găsite pe piață. Ele diferă în ceea ce privește caracteristicile de proiectare și principiul de instalare:

 1. Transformatorul CT-5.
 2. CT-ZN și CT-ZNU automate.
 3. Modele pliante.
 4. Swing-out.

Caracterizează fabricarea roților transomPrimul model este caracterizat printr-o instalare specifică, durabilitate și fiabilitate. În acest caz, șasiul trebuie atașat la transom în așa fel încât să nu trebuiască să îl scoateți când mutați barca pe uscat. Printre avantajele designului - confortul mișcării și lipsa impactului asupra manevrabilității. Prezența unor astfel de roți face ca nava să fie ușor de manevrat și ușor de transportat.

Produsul este fabricat din oțel de înaltă calitate, cu o grosime de 3 milimetri. Suporturile sunt realizate dintr-o conductă robustă cu o configurație specială, care asigură o instalare rapidă și transferul invenției de la modul de transport la cel de lucru. În plus, roțile sunt echipate cu un mecanism de arc, ceea ce face posibilă mutarea barjei de-a lungul unei suprafețe neuniforme.

În ceea ce privește modelele automate CT-ZN și KT-ZNU, ele diferă atât în ​​ceea ce privește materialul de fabricație, cât și în funcție de funcționalitate. Designul se bazează pe oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce îl face indispensabil pentru construirea de bărci gonflabile cu un traversă rigidă fixă ​​sau un fund rigid.

Printre avantajele fixării tipului automat se numără:

 1. Execuție de înaltă tehnologie și o utilizare sporită.
 2. Design estetic atractiv.
 3. Sprijin pentru transportul bărcilor pe distanțe lungi.
 4. Nu există dificultăți în configurarea și utilizarea.

În etapa de creare a roților CT automate, se utilizează metoda de tăiere cu laser cu sudură fină cu argon. Ca rezultat, oferă cea mai înaltă precizie, o calitate maximă și un aspect îmbunătățit al designului.

Astfel de roți fără dificultăți speciale păstrează o navă imensă încărcată cu încărcături de până la 120 kg.

Modele pliante și pliere-pliere

Modelele de tip pliabil sunt destinate fixării pe partea exterioară a tramvaiului. Pentru fixarea fiabilă a structurii este prevăzută cu arcuri plasate în interiorul rafturilor și din oțel inoxidabil. Componentele rămase ale șasiului pliabil sunt, de asemenea, fabricate din oțel inoxidabil, ceea ce explică fiabilitatea maximă și stabilitatea mecanismului, indiferent de mediul de utilizare.

Avantajele modelelor pliabile sunt după cum urmează:

 1. Instalare ușoară, demontare și funcționare ulterioară.
 2. Nu este nevoie să scoateți și să instalați în mod constant șasiul.
 3. O modalitate convenabilă de fixare.
 4. Capacitatea de a rezista la încărcături de până la 180 de kilograme.

Efectuarea de roți pentru bărciO formă mai puțin populară a roților transom sunt modele înclinate rotativ. Cel mai adesea ele sunt folosite pentru navele mici, care trebuie mutate la distanțe mari. Construcția este fixată la traversarea placajului cu ajutorul a patru șuruburi puternice. Prezența unui știft de fixare vă permite să modificați înălțimea amplasării.

Pentru a elimina produsul, este necesar să deșuruba o piuliță plasată în partea laterală a raftului. Potrivit producătorului, roțile pot rezista la sarcini de până la 140 kg.

O parte semnificativă a elementelor de bază este realizată din oțel inoxidabil, ceea ce explică puterea și fiabilitatea acestora.

Fabricarea pe mâini proprii

Dacă doriți să obțineți roți transom cu propriile mâini pentru o barcă din PVC, este important să estimați mai întâi dimensiunea sa, respectând regula principală - șasiul nu trebuie să perturbe proprietățile de manevră ale dispozitivului de înot. Următoarele materiale și unelte sunt utilizate în procesul de fabricație:

 1. Mai multe roți, cu un diametru de 35 de centimetri și o lățime de 6-8 cm.
 2. Țeava de profil este din oțel inoxidabil - grosimea sa este de 25x25 mm.
 3. O conductă pentru fixarea roților cu o grosime adecvată.
 4. Accesorii suplimentare de fixare, inclusiv șuruburi, șaibe și piulițe.
 5. Ferăstrău pentru prelucrarea metalelor, foraj electric, bolgar și chei.

După ce ați pregătit instrumentele necesare, este necesar să începeți să lucrați, urmând ghidul pas cu pas:

 1. Cum se instalează roțilePrimul pas este selectarea locului în care va fi construit profilul pătrat. Este important ca designul să nu interfereze cu funcționarea liberă a motorului.
 2. Apoi trebuie să măsurați distanța în jos astfel încât roțile să fie amplasate chiar sub marginea inferioară a tramvaiului. Pentru a face acest lucru, luați ca bază raza roților și apoi adăugați încă cinci centimetri de distanță. Cu acest aranjament, șasiul nu va interfera cu caracteristicile de funcționare ale barcii.
 3. Suportul de montare a roții poate fi instalat atât sub unghi direct, cât și sub orice alt unghi. Varianta cu un unghi drept este mai solicitantă, deoarece poate fi efectuată în câteva minute, iar sarcina admisibilă crește substanțial.

Utilizarea altor unghiuri este considerată o soluție mai tehnologică, dar, cu ajutorul acesteia, roțile pot fi plasate sub fundul dispozitivului de înot, fără a fi îngrijorat că vor interfera cu progresul motorului.

În acest scop, este necesar să se taie de pe profil 4 segmente cu lungimea optimă și să le atașați prin intermediul mașinii de sudură la partea inferioară a profilului. În acest caz, în tuburile pentru fixarea normală a inelelor se realizează o gaură intermediară. De asemenea, o piuliță este atașată la partea interioară a inelului pentru a apăsa produsul asupra dispozitivului de fixare.

În exterior, este mai bine să fixați dopuri fiabile din material plastic sau cauciuc, care vor servi drept etanșare, împiedicând pătrunderea apei.

Modalități de fixare

În prezent, sunt utilizate mai multe moduri de a fixa uneltele de aterizare transversale pe navă. Indiferent de opțiunea aleasă, este important să se acorde o atenție la o serie de recomandări, și anume:

 1. Efectuarea de roți pentru bărciEste necesar să atașați suportul la transom și să marcați locul găurilor cu un creion. Apoi, ei trebuie să se roage cu un burghiu, respectând acuratețea semnelor.
 2. Următorul pas este repetarea pașilor, dar în acest caz găurile sunt realizate din texolit puternic, din aluminiu sau duraluminiu. O astfel de foaie este aplicată în interiorul tramelor, iar apoi sunt indicate și găuri.
 3. Se recomandă montarea șuruburilor în interiorul dispozitivului de înot, astfel încât piulițele să apară în afară.
 4. Roțile sunt fixate cu șuruburi, piulițe și șaibe.

Achiziția în magazin

Proprietarii bogați de bărci dau preferință roților transom achiziționate, crezând că realizarea unei structuri la domiciliu este o pierdere de timp și de energie. Porturile specializate de vânzare cu amănuntul oferă o mare varietate de astfel de invenții - principalul lucru este că aveți bani pentru asta.

Cu toate acestea, având în vedere costul modelului testat de la producătorul principal, uneori există o dorință acută de a părăsi magazinul și nu mai reveniți la opțiunea de cumpărare. În ciuda simplității relative a construcției și a ieftinității materiilor prime utilizate, prețul pentru șasiul din fabrică este atât de ridicat, încât cei mai bogați clienți le pot permite. Costul mediu variază în intervalul de 4-10 mii de ruble, ceea ce este cu adevărat foarte scump. Uneori, aceste produse costă la fel de mult ca o barcă gonflabilă la buget.

În urma unei astfel de situații neplăcute, mulți fani ai pescuitului preferă să facă un design cu propriile mâini.

Sfaturi utile pentru incepatori

Transformatoare de roți pentru transformatoareNu este un secret că cumpărarea de roți pentru propria barcă este o investiție mare. Costul unui astfel de design este prohibitiv ridicat, deci este mult mai înțelept să găsiți o modalitate de ao crea singur. De fapt, o astfel de acțiune nu necesită mult efort și poate fi ușor implementată în realitate. Este suficient să luați în considerare câteva recomandări și să urmați exact instrucțiunile pas cu pas.

În procesul de fabricație a pieselor și componentelor cheie, utilizați oțel inoxidabil de înaltă calitate, deoarece este o opțiune ideală. Dacă nu există posibilitatea de a achiziționa un astfel de material, găsiți cel mai de înaltă calitate metal, pre-tratat cu un agent anticoroziv sau un lac special.

La instalarea roților, este important să fiți atenți și atenți. Orice mișcare neatentă poate duce la deteriorarea unei nave scumpe și, în consecință, la necesitatea de a efectua reparații complexe și care consumă resurse.

Roțile Transom sunt un atribut important al pescuitului confortabil și eficient. Prezenta lor face ca procesul de inspectie a apei sa fie cat mai productiv, iar transportul barcii este convenabil. Dacă prețuiți confortul și economisiți timp, asigurați-vă că vă gândiți să faceți singur un design.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un motor electric de înaltă calitate pentru o barcă pvcCum de a alege un motor electric de înaltă calitate pentru o barcă pvc
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbiiRezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
Transport pvc și remorcă pentru bărciTransport pvc și remorcă pentru bărci
Ce barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai buneCe barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai bune
Alegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inotAlegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inot
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Motoare exterioare pentru bărci gonflabileMotoare exterioare pentru bărci gonflabile
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
În cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea SaratovÎn cazul în care pentru a merge de pescuit în regiunea Saratov
» » Fabricarea de roți tramvai pentru pvc-barci cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com