amigdas.com

Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie

Uși moderneAstăzi, împreună cu cele mai cunoscute elemente de interior, atenția este acordată și spațiului dintre camere. Dacă anterior nu a fost supus nici unei modificări, ulterior această nișă este utilizată pentru a instala structuri uși non-tradiționale. Cel mai adesea funcțiile de zonare sunt atribuite ușilor convenționale. În acest caz, opțiunea poate fi oprită pe structurile pliante sau pe uși glisante de interior, cunoscute sub denumirea de cupiuri de ușă.

Ele au propriile caracteristici, ceea ce demonstrează în mod clar avantajele și dezavantajele lor inerente.

Pro și contra ușilor de interior glisante

Recent, din ce în ce mai des, au apelat la ușile interioare ca un instrument de proiectare de către arhitecți și constructori japonezi. Interesul față de ele se datorează faptului că acestea reprezintă una dintre trăsăturile naționale ale dispozitivului unei case, tradițiile cărora au fost stabilite cu multe secole în urmă.

În ceea ce privește avantajele ușilor interioare glisante, cele mai importante sunt:

 • Usi de interior intr-un nou tipÎn primul rând, atenția merită o calitate atât de bună încât să poată organiza rațional spațiul de locuit. Pe această caracteristică se accentuează producătorii și vânzătorii de produse similare. În primul rând, va fi apreciat de către proprietarii de apartamente mici, care nu au un spațiu mare și au coridoare înguste, întrucât între toate opțiunile disponibile această metodă pare a fi cea mai preferată;
 • O caracteristică importantă a structurilor glisante este aspectul futurist. Mulțumită lui, ei vor arăta grozav în apartamente decorate în stilul "techno" sau minimalism, în care există multe caracteristici inerente tradițiilor japoneze;
 • În cazul în care ușa din apartament are dimensiuni non-standard, din cauza căreia este dificil pentru proprietar să găsească o ușă adecvată, atunci ușile glisante pot rezolva problema;
 • aceste uși sunt diverse opțiuni în ceea ce privește designul și designul exterior, prin care proprietarul poate opta pentru ele însele o opțiune de uși, care pot completa în mod eficient interior glisante;
 • un factor important, pe care consumatorii îl vor acorda în mod necesar atenției, este durabilitatea ridicată;
 • proiectările culisante sunt foarte ergonomice și, prin urmare, nu creează probleme în funcționare.

Caracteristicile ușilor interioare glisante nu se limitează la calitățile lor pozitive. Ei au și anumite deficiențe:

 • Protecție fonică scăzută;
 • Stresul insuficient;
 • Întreținerea structurilor culisante cere proprietarului să lubrifiaze în mod regulat mecanismul intern. Dacă vom ignora acest sfat, apoi la un moment dat în timpul deplasării titularului ușii se poate confrunta cu astfel de evenimente neplăcute, cum ar fi zgârieturi, bruiaj, bruiaj.

Care structură glisantă ar trebui să aleg?

Toate ușile glisante disponibile în prezent pot fi împărțite în două tipuri, în funcție de numărul de pânze utilizate în ele:

 • o singură ușă;
 • cu două uși.

Opțiuni de montare

Dacă treceți de la instalare, acestea sunt împărțite în:

 • ușile instalate de-a lungul peretelui;
 • ușile instalate în interiorul peretelui.

Opțiunea de instalare este un factor important de alegere, care necesită o atenție deosebită. Nu este necesar să luați în considerare ultima versiune a metodei de instalare, dacă nu doriți să efectuați schimbări cardinale în aspectul apartamentului lor. Această metodă poate fi luată în considerare doar dacă este o casă în construcție. În acest caz, proiectul poate asigura o nișă specială în perete, unde ușa glisantă interioară se va ascunde ulterior. Astfel, ghidajele vor fi instalate de-a lungul peretelui.

Când alegeți numărul de frunze de ușă, totul este rezolvat destul de simplu. Dacă doriți ca construcția să fie formată din două pânze, atunci deschiderea trebuie să fie un ordin de mărime depășiți lățimea standardului. Dacă această condiție este îndeplinită, atunci instalarea straturilor este efectuată pe un ghidaj. După finalizarea lucrărilor de instalare, ele pot fi deplasate în ambele direcții, fie în aceeași direcție, fie în direcții diferite.

Alegeți tipul de atașament

Ușile glisante eleganteAvând în vedere faptul că ușile glisante interioare sunt foarte diverse, aceasta creează o problemă pentru consumatorul care nu este familiarizat cu caracteristicile designului, instalării și funcționării acestora. Dar este datorită acestor nuanțe pe care proprietarul are ocazia să le creeze design original casa lui. În funcție de tipul de atașament, structurile glisante sunt împărțite în două tipuri, atunci când:

 • Rolele de ghidare sunt situate chiar mai jos;
 • Ei au un loc în părțile inferioare și superioare.

Și cel mai adesea alegerea se oprește la prima opțiune. Aici, proprietarii provin în primul rând din poziția de economisire a banilor, deoarece prin această metodă de instalare costul ușilor glisante este redus cu un factor de 1,5-2.

Dezavantaje ale poziționării inferioare a rolelor

Dar dacă alegeți această opțiune, ar trebui să fiți pregătiți pentru probleme cu mecanismul de alunecare. Proprietarul poate observa astfel de fenomene neplăcute bruiaj, bruiaj, apariția de sunete enervante. La așezarea inferioară a șinelor, trebuie lăsate foi grele, deoarece în timpul funcționării unor astfel de uși există riscul de înclinare a produsului, care poate afecta ulterior funcționarea ușii.

Care frunze de usi preferati?

În multe moduri, alegerea ușilor glisante interioare nu diferă de ușile convenționale. Acest lucru se aplică tipului de țesătură pentru fabricarea căruia se poate utiliza:

 • Cum de a alege ușile glisanteLemn masiv;
 • Sticlă sau oglindă;
 • PAL, PFL;
 • Versiune combinată, când placa aglomerată este umplută cu inserție de sticlă sau oglindă.

Ușile realizate pe baza unui masiv solid din lemn au numeroase avantaje, dintre care se poate include rezistența ridicată, fiabilitatea, durata de viață îndelungată. Dintre dezavantaje ar trebui să fie alocate în primul rând la prețul lor mai mare în comparație cu modele standard. Și această diferență devine evidentă în special dacă consumatorul intenționează să cumpere un produs din rase rare de copaci.

Tehnologia de instalare asigură montarea acestora pe două ghidaje, amplasate în partea superioară și inferioară. O astfel de condiție trebuie neapărat să fie îndeplinită, altfel poate duce la o înclinare a foii de ușă, datorită încărcării excesive, creată de o greutate semnificativă a structurii.

concluzie

Ușile interioare glisante nu numai că pot decora camera, dar și ele adăugați mai multe funcționalități la acesta. Deși este posibil să se profite din plin de acest design numai cu condiția ca toți parametrii care ar putea afecta gradul de utilizare a unui astfel de produs să fie luați în considerare la selectare. Prin urmare, dacă nu aveți experiență în această chestiune, cel mai bine este să căutați ajutorul unui specialist.

Usi interioare glisante
Cum de a alege o ușă într-o gamă largăSelecția ușilor interioareMecanismul ușii glisanteUșa interioarăUși pe mecanismul de alunecareDiagonala ușii glisantePorți ușoareCare sunt ușile glisanteIdeea de a ascunde o ușăFabricarea ușilor culisanteProducători de uși glisante
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Uși glisante cu autopropulsie pe roleUși glisante cu autopropulsie pe role
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
» » Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
© 2021 amigdas.com