amigdas.com

Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii

Cum să alegi ușile glisante pentru salăCamera de zi nu are o funcție mai puțin importantă în spațiul rezidențial decât dormitorul sau bucătăria, adună adesea întreaga familie, primește oaspeți, sărbătoresc sărbătorile și evenimente importante de familie. Este de dorit ca această cameră să fie foarte confortabilă și convenabilă pentru petrecerea timpului liber în familie. Interiorul sălii ar trebui să fie întotdeauna mai atent, să aibă un aspect reprezentativ.

Sala este întotdeauna mai spațioasă decât celelalte încăperi din casă, deci există o ocazie pentru a-și arăta abilitățile de design în decorarea acestui spațiu. Usi de interior - un element important în proiectarea interiorului camerei, și datorită ușii, puteți economisi spațiu dacă alegeți un model neobișnuit, de exemplu, o opțiune de structură glisantă.

Criterii pentru alegerea ușilor pentru sală

Alegerea ușii interioare pentru camera de zi trebuie să acordați atenție nu numai aspectului estetic, ci și altor caracteristici ale structurii ușii.

 1. Materialul frunzei și accesoriilor ușilor, calitatea acestora
 2. Deschiderea ușilor
 3. funcționalitate
 4. izolată fonic
 5. Zonă necesară pentru întreaga structură
 6. Utilizarea sticlei.

Adesea, alegerea unei noi uși pentru sală este problema plasării lor, deoarece majoritatea apartamentelor au intrări înguste. Cu un astfel de aspect al halei, ușile interioare standard vor crea neplăceri, deci ar trebui să căutați o versiune adecvată a ușii. Construcție ușă modernă și mai convenabilă - uși glisante interioare. Pe aceste modele ar trebui să vorbiți mai detaliat, să aflați mai multe despre beneficiile și caracteristicile acestui tip de construcție a ușii.

Variante de modele culisante

Modelul ușii glisantePrin modul de deschidere a ușilor sunt împărțite în trei tipuri - pliere și alunecare. Ultimul tip de ușă interioară le permite să le deschideți complet, împingându-l în afară, iar acest lucru economisește foarte bine spațiul, astfel de modele fiind denumite adesea uși-coupe. Care este ușa glisantă și proprietățile sale principale.

Acest design constă din mai multe elemente de bază:

 1. Frunza de ușă
 2. Cutie pentru uși
 3. Mecanism de alunecare
 4. O casetă, dar poate că nu este, totul depinde de model
 5. Un set de accesorii (stilouri, elemente de decor, tampoane).

Modelele culisante pot avea de la 1 la mai multe pânze și cu cât sunt mai multe dintre ele, cu atât este mai greu structura întregii uși și este mai dificilă, deci la un cost este mult mai scumpă. Numărul de coli va depinde de lățimea ușii din sufragerie, iar forma deschiderii este importantă, de exemplu, în versiunea arcului, ușa glisantă nu poate fi instalată. Designul culisant calitativ posedă astfel de proprietăți, cum ar fi:

 • Practic, se ocupă de sarcini intense
 • Aspect frumos
 • Convenabil pentru toți membrii familiei
 • Nu ocupă spațiu liber
 • Oferă o oportunitate pentru reamenajarea camerei.

Elemente principale ale ușilor glisante

Fitinguri pentru uși glisanteExistă mai multe tipuri de frunze de ușă, combinate constând din mai multe tipuri de materiale, ca bază este folosit lemn ieftin (Pin). Poate fi combinat cu PAL sau PFL (PAL, PFL), iar partea exterioara va fi acoperita cu furnir de lemn scump, de exemplu, mesteacan karelian.

O altă versiune a pânzei, realizată în întregime din lemn masiv este, de asemenea, populară este un model de panza din lemn în combinație cu sticlă. Cel de-al patrulea tip poate fi realizat din diverse materiale - metal, plastic și sticlă, precum și combinațiile acestora. Această versiune a pânzei nu este ieftină, dar vă oferă posibilitatea de a vă realiza visele și fanteziile într-o combinație de materiale diferite.

Cutia de ușă poate fi făcută din blocuri din lemn masiv la ușă, este fixată cu ajutorul șuruburilor de ancorare, adezivului, șuruburilor, spumei de montaj. Pentru a decora cadrul ușii folosite platbande, cel mai adesea sunt din lemn, arata foarte frumos.

Un rol important în ușile glisante este mecanismul de deschidere, constă în mai multe elemente.

Profilul de ghidare și auxiliar servește la determinarea mișcării foii de ușă. Pentru a controla deschiderea maximă a ușii, sunt necesare un dop și un dop, care sunt fixate pe podea și deasupra peretelui. Rolele primesc sarcina principală, ele sunt atașate la foaia de ușă a profilului de ghidare. Este important să se ia în considerare greutatea întregii structuri, astfel încât rolele să poată rezista acesteia.

Avantajele și dezavantajele construcțiilor ușilor glisante

Modelele culisante sunt potrivite întotdeauna dacă coridoarele din apartament sunt aproape, sunt foarte confortabile și sigure, ele Deschideți și închideți cu ușurință, să nu atingeți pe nimeni în aceste momente. Această opțiune de ușă ajută la salvarea spațiului liber de locuit.

Printre minusuri, trebuie remarcat costul ridicat al modelelor alunecoase, precum și faptul că la închidere există un mic spațiu în deschidere, prin mirosuri și sunete pot intra în camera de zi.

Instalarea și funcționarea

Cum se instalează ușile glisanteAceastă versiune a structurii ușii necesită o abordare specială a alegerii, este necesar să se gândească ce material este cel mai bine pentru culoare, accesorii, mecanism, astfel încât toate să funcționeze pentru o perioadă lungă de timp în mod regulat și fiabil. Cel mai bun dintre toate pentru a alege modelul universal, astfel încât să poată veni sub multe tipuri de tapet, deoarece înlocuirea unei astfel de uși la fiecare 5 ani nu poate fi numită decizia corectă.

Dacă instalarea este efectuată neprofesionist, ușa nu va funcționa corespunzător, structura se va borni, se va mișca în buzunare. Adesea, din aceste motive, ei pur și simplu se blochează și aceasta este o problemă serioasă. La achiziționare este necesar să se aleagă mecanisme fiabile și să se acorde prioritate liderilor producători de modele de alunecare.

producție

Orice ușă, inclusiv sala ar trebui să fie ușor de utilizat, pentru a satisface toate gospodăriile pentru mulți ani de serviciu. O ușă glisantă frumoasă va da rafinamentului, individualității și, de asemenea, cel puțin pentru a salva un spațiu mic, care este deosebit de important pentru apartamentele mici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Case frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioareCase frumoase de țară, fotografii ale celor mai bune interioare
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Camera de zi într-o casă privată: fotografie interioarăCamera de zi într-o casă privată: fotografie interioară
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
» » Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
© 2021 amigdas.com