amigdas.com

Cum sa faci un bol de bere pentru iepuri

Un bol de băut pentru iepuri într-o cușcăPentru o viață normală, iepurii au nevoie de hrană și apă. Atunci când țineți animalele la domiciliu, este foarte convenabil să utilizați băutori speciali care vor oferi animalelor de companie o cantitate suficientă de apă curată. Fitinguri de apă

puteți cumpăra la un magazin de animale de companie sau faceți-o singur. Cei care consumă alcool vor ieși mai ieftin și îi vor face potriviți pentru animalele de companie.

Cerințele de bază pentru băutori pentru iepuri

Modul de udare a băuturilorAnimalele trebuie să aibă întotdeauna acces liber la apă proaspătă și curată, astfel încât celulele sunt echipate adaptări speciale. Unii fermieri neexperimentați pot folosi sticle de plastic tăiate sau cutii de conserve. Dar o astfel de capacitate de animale se poate răsturna, iar apa din ele devine foarte rapid contaminată.

Pentru a menține apa proaspătă și curată pentru o perioadă lungă de timp, băuturii de iepure trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 1. Stabilitate. Vasele cu apă sunt cel mai bine atașate la peretele cuștii, astfel încât acestea să nu se răstoarne. În caz contrar, podeaua va fi întotdeauna umedă și aceasta este una dintre principalele cauze ale bolii labei la animale.
 2. Igiena. Puteți obține o apă curată constantă numai dacă utilizați un rezervor de tip închis. În cupele simple, lichidul devine rapid contaminat cu alimente și lână.
 3. Capacitate. Un iepure pe zi necesită unu și jumătate de apă. Pentru a umple apa de câteva ori pe zi, trebuie să alegeți un dispozitiv cu un volum suficient.
 4. Comoditate. Animalul ar trebui să fie băut confortabil dispozitive fluide, și proprietarul lor - turnă apă în ea.

Iepurele sunt animale foarte mobile și chiar într-o cameră mare sunt capabile să răstoarne totul. De aceea, ar trebui să fie consumatori pentru ei să fie fiabile și durabile. Cel mai bine este să faceți un vas de băut pentru iepuri cu propriile mâini, alegând tipul adecvat de dispozitiv.

Soiuri de băutori

Există mai multe tipuri de dispozitive cu care puteți oferi animalelor o cantitate suficientă de apă.

Cupa băuturii

Bowl de băut de băut pentru iepuriCapacitatea sub formă de pahar va face, dacă cusca conține un număr mic de animale. Puteți folosi orice fel de feluri de mâncare potrivite, care trebuie cântărite, astfel încât animalele să nu se întoarcă. Pentru a face acest lucru, poate fi ceașcă fixați clema pe perete sau atârnă o încărcătură. Dezavantajele acestor dispozitive includ:

 • nu cupe fixe animale mobile se răstoarnă adesea;
 • Containerul nu este protejat împotriva pătrunderii lânii, alimentelor, fecale și alți contaminanți;
 • astfel încât apa din aceste feluri de mâncare să fie curată, va trebui spălată de mai multe ori pe zi.

Cu toate acestea, este posibilă spălarea și dezinfectarea cutiilor rapid și ușor. Rareori se destramă și le este ușor să bea animale.

Băuturi pentru băuturi

Masina de baut pentru iepuriLa fermele de iepuri, se utilizează un sistem automat pentru animale, care constă din tancuri și conducte de apă conectate la acestea. Proiecte potrivite pentru un număr mare de animale care beau din boluri. Rezervoarele sunt echipate cu un flotor special, care este coborât atunci când paharul este golit. Imediat ce plutitorul se scufunda la un anumit nivel, castronul este umplut. Ca urmare, animalele sunt întotdeauna prevăzute cu apă potabilă proaspătă și curată.

Este destul de dificil să faceți un astfel de design cu propriile mâini și nu va fi ieftin. Cu toate acestea, este convenabil să se mențină, ceea ce este important pentru cei care conțin un număr mare de animale.

Vacuum de băut

O construcție picurare sau vid constă dintr - un castron și instalat în sticla ei inversată, din care intră lichidul. Când vasul este golit, apa vine din sticlă. În zilele reci, în astfel de containere, lichidul îngheață, care este minusul lor. Și dacă apa din sticlă este întotdeauna curată, castronul nu este protejat de intrarea lâna, excrementele și alți contaminanți în acesta. Pentru a servi o structură de vid este pur și simplu atât de mulți fermieri aleg acest tip de băutori.

Băuturi pentru mamifere pentru iepuri

Cele mai populare dispozitive care cel mai adesea folosit de agricultori. În ele, lichidul este alimentat printr-un furtun care este conectat la un rezervor de apă. Containerul din cușcă este prevăzut cu un niplu sub forma unei mingi speciale. Pentru a bea, animalul bate limba pe minge și din vas se toarnă o parte din lichid.

Avantajele dispozitivelor mamelonului:

 • apa din ele este întotdeauna proaspătă;
 • lichidul nu este vărsat, așadar așternutul este întotdeauna uscat;
 • gunoiul nu intră în navă;
 • Apa iese în loturi și nu stropeste, deci nu trebuie să o adăugați în mod constant;
 • este ușor să adăugați medicamente și vitamine lichide.

Dar astfel de dispozitive nu sunt potrivite pentru îngheț și sunt în magazine este destul de scump. Prin urmare, mulți agricultori își fac propriile lor.

Băuturi pentru bătăi pentru iepuri

Băutură de bătăi pentru iepuriPentru fabricarea construcției mamelonului necesitatea de a cumpăra un niplu un cauciuc sau un furtun din plastic, silicon, banda de izolare și un recipient de plastic sau de sticlă, care este atașat la peretele celular sau vărsat. Este mai bine să alegeți o sticlă cu o capacitate de un litru și jumătate.

Niplul poate fi realizat independent, care necesită o supapă și două tuburi din oțel inoxidabil. Una dintre ele ar trebui să fie îngustă și scurtă, iar cealaltă - mai autentică și mai largă. Unii meseriași fac niște sfârcuri de mânere din plastic, tăindu-și corpul.

Procesul de fabricație:

 1. În capacul cu o mătase sau o șurubelniță încălzită trebuie să faceți o gaură pentru furtun.
 2. Furtunul este introdus în orificiu. Dacă gaura este mai mare decât diametrul furtunului, atunci tubul este înfășurat la dimensiunile dorite cu bandă electrică.
 3. Pentru a evita scurgerile, îmbinarea furtunului și a capacului este tratată cu un material de etanșare siliconică. Tratamentul trebuie efectuat pe ambele părți ale capacului.
 4. Cumpărați sau realizați prin mamelon propriu introdusă în furtun și lipită cu ajutorul unui sigilant.
 5. Băutura finală a mamelonului este instalată din exteriorul cuștii. Furtunul este filetat prin bare, astfel încât niplul mamelonului este în cușcă. Capacitatea este stabilită la o astfel de înălțime încât este convenabil ca iepurii să ajungă la mamelon și apa curge liber din furtun.

Trunchiere băutură mamelon

Dacă există o mulțime de iepuri, puteți face un design de la care mai multe animale pot bea apă deodată. Pentru aceasta, se utilizează un tub, în ​​care sunt realizate găuri pentru numărul necesar de mameloniere.

Mamele sunt introduse în dopuri de cauciuc, în care au fost create anterior găuri pentru ele. Pentru a preveni scurgerea apei, găurile sunt sigilate cu silicon.

Un container mare de apă poate fi instalat oriunde, chiar și într-o altă încăpere. Principalul lucru este să aducem furtunul la el și la țevi. Un astfel de rezervor va fi ușor de verificat, umplut cu apă, spălat și dezinfectat.

Cum să-i învăț pe iepuri să bea băieți?

Dacă animalele beau din recipiente sub formă de bol, atunci trebuie să fie învățate să folosească mamelonul. Faceți asta, un fermier care are nevoie de răbdare. Iepurele ar trebui să demonstreze cum funcționează vasul de băut și cum poate fi obținută apă de la acesta. Pentru a face acest lucru, trebuie să atingeți degetul pe mamelon, apoi să aduceți mâna la botul animalului cu picături de apă. Trebuie să-l smulgă și poate să lingă apa. Această procedură trebuie efectuată de mai multe ori. Cel mai adesea, cum să utilizați un iepure băutură mamelon înțelege destul de repede.

Cum de a face un băutură de vid pentru iepuri?

Vacuum de băut pentru iepuriPentru a face un dispozitiv de vacuum aveți nevoie de:

 • capacitate de plastic de un litru;
 • sârmă, cu care se va fixa sticla;
 • o cutie de șprot sau alt castron.

Este destul de ușor să faci un vas de băut cu mâinile tale. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de:

 1. Folosind un cui încălzit sau un șurub la părțile laterale din partea inferioară a recipientului, faceți câteva găuri. Când în vas nu este suficientă apă, fluidul va curge de la el sub presiune.
 2. Vasul este așezat astfel încât cea mai mare parte a acestuia să fie în cușcă.
 3. Sârmă este trecut prin barele din cușcă și mai multe bucle sunt făcute din ea.
 4. Sticla este instalată într-un castron și atașată la peretele cuștii prin intermediul unor bucle din sârmă.

Rămâne doar să umpleți rezervorul cu apă, care va începe să curgă în borcan sau castron.

Cum să iubești iepurii în timpul iernii?

În sezonul rece, lichidul din băuturi îngheață, ceea ce complică procesul de asigurare a animalelor cu apă. Pentru a evita înghețarea, containerele sunt înfășurate mai întâi cu o cârpă densă și apoi cu un strat de izolație care nu permite ca apa să se înghețe rapid.

Fermierii care au abilitățile de electricieni își fac propriile mâini de la mai multe sisteme de încălzire a cazanelor, care sunt atașate la boluri de apă. Dar un astfel de design nu este în întregime sigur atât pentru animale, cât și pentru fermieri.

Este mai ușor să cumpărați un băutură electrică specială, care va menține apa încălzită. Astfel de dispozitive pot fi cumpărate la magazinele de animale de companie sau pe piețe.

Este destul de ușor să faci un bol de băut pentru iepuri cu mâinile tale. Nu aveți nevoie să-și petreacă o mulțime de bani, deoarece unele tipuri de dispozitive pot fi realizate din resturi de materiale, cel mai important, pentru a obține jgheaburi confortabile pentru iepuri și pentru întreținere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Iepuri ca animale de companie: trăsăturile de îngrijire pentru eiIepuri ca animale de companie: trăsăturile de îngrijire pentru ei
Cum să ai grijă de iepuri acasăCum să ai grijă de iepuri acasă
Cine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrațiCine sunt iepurii pufosi angorii și cum să le păstrați
Noua Zeelandă subtipuri de iepure, roșii și albeNoua Zeelandă subtipuri de iepure, roșii și albe
Cum să hrăniți un iepure decorativ la domiciliuCum să hrăniți un iepure decorativ la domiciliu
Cum să faci un castron de băut pentru prepelițe cu mâinile tale?Cum să faci un castron de băut pentru prepelițe cu mâinile tale?
Câți iepuri decorativi trăiesc acasă?Câți iepuri decorativi trăiesc acasă?
Home iepuri decorative: întreținere și îngrijireHome iepuri decorative: întreținere și îngrijire
Băuturi de băuturi pentru găini - tipuri, făcând propriile mâiniBăuturi de băuturi pentru găini - tipuri, făcând propriile mâini
Speranța de viață a iepurelui decorativSperanța de viață a iepurelui decorativ
» » Cum sa faci un bol de bere pentru iepuri
© 2021 amigdas.com