amigdas.com

Descrierea creării unui cârlig pentru legarea armăturii de propriile mâini

Tipuri de cârlige pentru tricotatCârlig de întărire - o unealtă concepută pentru a lega armarea cu un fir special. În exterior, este o bară metalică cu capăt curbat, care este necesară pentru prinderea firului. Pe celălalt capăt este un mâner. Puteți cumpăra un cârlig în magazin sau face singur

. A doua opțiune este preferabilă, deoarece produsele din fabrică pot avea o tijă subțire sau o îndoitură incomodă a cârligului.

Tipuri de cârlige pentru legare

În funcție de activitatea efectuată, o varietate de instrumente:

 • Un cârlig simplu. Se compune dintr-o tijă curbată cu un cârlig curbat. Ei captează sârmă. Pe de altă parte este un mâner cu un rulment construit în el. Datorită acestui lucru, unealta se rotește și buclele se strâng.
 • Cârlig de înșurubat. Principiul de sârmă de tricotat este același. Dar acest cârlig pentru armarea de tricotat este un dispozitiv mecanizat. Angrenajul melcat este construit în proiect. Datorită acestui fapt, Miscarea cârligului în perioada de rotație. Viteza de tricotat crește considerabil. Dar costul produsului crește, de asemenea. Prin urmare, este utilizat pentru cantități mari de lucru.
 • Pistoale pentru fixare. Astfel de produse sunt folosite în cazul armăturilor de împerechere pentru fundațiile mari ale clădirilor, unde există mii de noduri. Operația pistolului este automatizată. Este alimentat cu o bobină de sârmă. de îndată ce armatura se potrivește împreună, Arma formează automat nodul în locul potrivit. Apoi firul exces este decupat. Dezavantajul este consumul excesiv de material, dar acesta este compensat de cea mai bună tensiune. Viteza de împerechere crește considerabil. Dispozitivul este costisitor, deci este utilizat numai în instalații mari.

Producerea de scule din electrod

Cârligul de croșetat pentru armare poate fi făcut manual cu ajutorul unui fir cu diametrul de 4 mm. Pentru a face acest lucru, aplicați Electrozi de sudare ca fiind cea mai durabilă.

Ordinea de fabricație este după cum urmează:

 • Se formează o bucla mică la capătul firului. Acesta va servi ca un accent pentru mâner. Bucla este făcută cu ușurință, astfel încât capătul să fie rotunjit de partea tijei. În procesul de lucru acest loc nu trebuie să se agațe de haine.
 • În partea centrală, tija este îndoită la un unghi de 30 de grade în forma unui braț basculant.
 • Tija este înșurubată cu un șurub cu mai multe șaibe. Acest loc va repara mânerul.

Mânerul poate fi fabricat în diferite variante:

 • Luați 2 tuburi, care reprezintă 1/3 din lungimea tijei. Dacă tija are un diametru de 4 mm, atunci una dintre tuburi trebuie să aibă un diametru interior de 5-6 mm. Ea pune un bar. Al doilea tub trebuie să aibă un diametru interior mai mare. Acesta este pus pe partea de sus, iar întregul sistem este nitat cu un ciocan.
 • Luați 1 tub. Este pus pe tija. Șaiba este sudată pe mâner și tija pentru fixare.
 • Pe strungul lemnului dens, mânerul cu gaura pentru tija este zdrobit. În loc de lemn, puteți folosi conductă de țevi. Pentru dop, șaiba este sudată.

Un cârlig realizat manual poate fi folosit pentru cantități mici de lucruDacă nu faceți un inel de dedesubt, atunci trebuie să sudați și mașina de spălat.

În ultima etapă, partea opusă mânerului electrodului este cusută sub forma unei forme conice. Cu ajutorul cleștilor combinați, este înfășurat. Se realizează un cârlig pentru îmbinarea barelor de armare de o asemenea lungime încât ar fi convenabil pentru ei să lucreze.

Șurubelniță atașată

Legarea armaturii cu o armaSe poate produce unelte pentru armarea de legare prin șurubelniță. Un cârlig pre-pregătit de lungimea și forma dorită este introdus în suportul șurubelniței. Procesul de lucru este la fel ca la tricotarea manuală. Principalul lucru este să alegeți corect modul de funcționare al echipamentului. Parametrul principal este viteza de rotație.

În cazul folosirii unei arme automate, nodurile trec la o viteză de 1 nod pe secundă. Nu tăiați firul, se taie automat.

Tehnologia de lucru cu un cârlig

Indiferent de tipul de dispozitiv, tehnologia de tricotat este aceeași. Lucrările se desfășoară în conformitate cu schema:

 • Sârmă tăiată este dublată.
 • Se întinde sub intersecția armăturii.
 • Capetele libere ale sârmei sunt traversate.
 • Cârligul se întinde în bucla de sârmă și cârligele se desprind.
 • Mutările de rotație încep la care se produce împachetarea sârmelor.
 • Cârligul este scos, iar unitatea este verificată pentru o cetate.

Instrument de legare manuală

Când verificați rezistența conexiunii, este verificată rigiditatea construcției. Trebuie să fie fixată.

Procesul de tricotat cu șurubul este același. Diferența constă în etapa de finisare. Când treceți cârligul în buclă, nu este necesară auto-înfășurarea. Datorită mecanismului de vierme, este suficient să trageți mânerul spre dvs., iar mișcările de rotație vor începe automat.

Ca material de sârmă este folosit oțel cu conținut scăzut de carbon. Că nu a existat o ruptură atunci când tricotat, trebuie să fie ținută peste foc. După răcire este gata de lucru. Diametrul său poate fi 1 mm, 1,2 mm, 1,4 mm. Parametrii sunt selectați pe baza experienței. Firul prea subțire se va rupe, iar cu grosime este greu de lucru.

La fixarea armăturii utilizarea de sudare este costisitoare. Instrumentul de legare este cea mai bună opțiune. Este ușor de fabricat cu mâinile tale din materiale improvizate. Prin astfel de lucrări de adaptare sunt executate calitativ și este ieftină.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să conectați corect armarea la fundație: metode și reguli de lucruCum să conectați corect armarea la fundație: metode și reguli de lucru
Cum sa tricot armatura crochet - un ghid pentru incepatoriCum sa tricot armatura crochet - un ghid pentru incepatori
Cum să atârnați în mod corespunzător un candelabru pe un tavan întins?Cum să atârnați în mod corespunzător un candelabru pe un tavan întins?
Knot clinch: tipuri de modul de a legaKnot clinch: tipuri de modul de a lega
Cum să Knit o conexiune de sârmă pentru o fundație Ribbon: videoCum să Knit o conexiune de sârmă pentru o fundație Ribbon: video
Cum să atașați lesa principală la linia de pescuitCum să atașați lesa principală la linia de pescuit
Cum să cuplați corect cârligul pe linieCum să cuplați corect cârligul pe linie
Cum de a lega mormyshk în mod corect la linia de pe un tija de iarnăCum de a lega mormyshk în mod corect la linia de pe un tija de iarnă
Ce este mormyshka și cum să-l prindăCe este mormyshka și cum să-l prindă
Cum se face legarea armăturii pentru fundațieCum se face legarea armăturii pentru fundație
» » Descrierea creării unui cârlig pentru legarea armăturii de propriile mâini
© 2021 amigdas.com