amigdas.com

Combaterea tipurilor de tip Cucane, sfaturi pentru a alege, a face propriile tale mâini

Numirea și tipurile de koukaniDupă ce ați pescuit fără a ateriza accidental o găleată și o găleată, puteți face cu ușurință un kukan. Aceasta este cea mai simplă modalitate de a salva peștele prins înainte de sfârșitul pescuitului. Este ușor să o faci chiar de pe o ramură a unui tufiș sau copac, dacă în buzunar nu este un cuțit sau un cablu. Este necesar doar să alegeți un fluturaș cu o latură mai lungă decât celălalt, pe care să se planteze peștele, trecând ușor tulpina prin canalele de distribuire.

Numirea și tipurile de koukani

Pestii prinsi sunt importante pentru a fi in viata pe tot parcursul gasirii pescarului pe rezervor. Unul dintre tipurile de soluții pentru acest lucru este kukanul. În formă simplificată, este vorba despre un șnur, un cordon sau o linie pe care trofeele sunt filetate și aruncate în adâncurile unui râu sau lac. La sfârșitul pescuitului, captura nu este scos din dispozitiv, dar totul este livrat acasă în aceeași stare. Există mai multe spectacole de koukans:

 1. Cum să alegeți tipul potrivitSârmă și fir - Cel mai simplu design: la capătul inferior al șnurului lega o tijă, prin care cablul este întins sub branhii. Această metodă nu contribuie la vitalitatea peștilor, ci perturbă vasele de sânge. Pentru a menține prospețimea trofeului mai mult, nu trageți cârligul de la adâncimea esofagului - este mai bine să îl tăiați și să legați unul nou.
 2. Formă triunghiulară - plierea tijei metalice de 5 mm. Pe baza localizării elementelor de fixare mobile pe care se fixează peștele. În zilele fierbinți, adaptarea este mai grea, legând încărcătura, iar trofeele se scufundă mai aproape de fund. Un astfel de kukan este convenabil pentru utilizare atunci când pescuiește dintr-o barcă, este bine atârnat de pe barcă și transportat.
 3. Cum să faceți singur un dispozitivForma originală - este fabricat din bucăți de sârmă de oțel de 15 cm, care sunt îndoite de o bucla cu un cârlig. Dispozitivele de fixare fabricate se pun pe un inel de sârmă cu un diametru de 10-15 cm, ale cărui capete sunt apoi etanșate. Un astfel de dispozitiv este susținut de un cablu legat de un cerc comun cu un știft metalic la celălalt capăt - este fixat în pământ.
 4. Clip pentru papuc și toți prădătorii (Som, biban, crap) cu falci puternice din sârmă stalistoy 4 mm lungime de 40 cm. Un capăt este aplatizată și perforată în ea o gaură pentru celălalt capăt, un ascuțit și eliberat în formă de cârlig-fixare. După aceasta, produsul este îndoit într-un inel. Echipament suplimentar - legați un cablu și fixați tija în pământ. Montarea Kukan stiuca se produce străpungerea în partea de jos a gurii de pește.
 5. Pădure cu tulpină Este folosit pentru vânătoarea subacvatică și pentru prădătorii cu buze mai puțin puternice: rame, biban. Peștele pe cordon sunt fixate prin introducerea acului prin branhii, iar celălalt capăt al cordonului de reținere este legat de centura sau geamul înotătorului.

Atunci când pescuitul de coarda mal ancora arunca un cuier special cu ciocanul, iar când pescuiesc dintr-o barca, prin oarlock canotaj. Lungimea liniei este de 1-3 m, numărul de carabini este de 5-20 bucăți.

Cum să alegeți tipul potrivit

În zadar să nu plătiți prea mult pentru o forță excesivă, înainte de a merge la magazin ar trebui să determine care pește este achiziționat pentru păpușă. Dispozitivele și dispozitivele de frânghie din metale neoriginale sunt necesare pentru a stoca prădătorii tootnici, iar pentru alții sunt potrivite produsele dintr-un cablu convențional. În plus față de putere, acordați atenție altor caracteristici:

 • fiabilitatea încuietorilor de carabini - este necesar să se testeze spontan, fără să se îndoiască de mișcările energice ale unui pește;
 • material - în niciun caz să nu ia plastic, cu timpul devine fragil sub influența soarelui;
 • capacitate - ar trebui să fie suficient pentru a atârna cel puțin cinci pești mari.

Un cupon bun este convenabil să se fixeze pe orice ancora, fie că este partea laterală a barcii, țărmului cu sau fără vegetație.

Cum să faci o păpușă pentru pești cu mâinile tale

Cum să faceți singur un dispozitiv

Tu trebuie să aibă abilitățile de bază de manipulare instrument pentru a face designul cel mai de încredere pentru salvarea de pește supraviețuire: va avea nevoie de un ciocan, clești, o daltă sau ruleta. Materialele și materialele pe care trebuie să le cumpărați:

 • Cum să faci un cuș de pescuit pentru pescuitcablu cu o secțiune transversală de 2-3 mm în împletitură - pentru o cuc de 1,5 m lungime, este nevoie de un cablu de 5 metri, 5 din restul de 350 cm sunt realizate pentru a realiza bucle;
 • carabiniere - 2 mari pentru capetele principalelor halyard, iar pentru alte 5 (mai mici) atarna liniile;
 • cleme de cablu - 12 buc;
 • swivels - 5;
 • tuburi din cauciuc sau plastic de 20-25 cm lungime.

Kuchan pentru pescuit

Secvența de fabricatie Cook, banda de cablu este marcat și se taie în 6 bucăți taietoare de 1,5 m și 5 până la 70 cm și tubul metalic sunt filetate alternativ pivotează la cablul de primar, după care capetele sunt purtate cârlige mari și este fixat prin intermediul unor cleme .. Celelalte 5 cârlige mici sunt atașate la rotițe.

Dupa aceasta, ei incep sa creeze bucle de cinci bucati de cablu, pe care vor fi plantate trofeele. Așezați curelele cu cleme, atingând cu ciocan pe o nicovală masivă. Transportatorii de pește pregătiți sunt atașați de carabini mici, iar Kukan este gata de utilizare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce utilizați ambreiajul din spate în tamburul de pescuitDe ce utilizați ambreiajul din spate în tamburul de pescuit
Prăjire în timpul iernii: sfaturi pentru pescuitul de iarnă de succes din gheațăPrăjire în timpul iernii: sfaturi pentru pescuitul de iarnă de succes din gheață
Cum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturileCum să prindeți bine știucul la rotire: selectați uneltele și sfaturile
Principii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelorPrincipii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelor
Caracteristicile camerei subacvatice pentru pescuitCaracteristicile camerei subacvatice pentru pescuit
Caracteristicile pescuitului la rezervorul din PestovoCaracteristicile pescuitului la rezervorul din Pestovo
Prindeți alimentatorul din gheață: alegerea echipamentului și secretele pescuitului în timpul ierniiPrindeți alimentatorul din gheață: alegerea echipamentului și secretele pescuitului în timpul iernii
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Ostrog pentru pescuit cu propriile mâini, cum să facă o casăOstrog pentru pescuit cu propriile mâini, cum să facă o casă
Cel mai atractiv alimentator se apucă cu propriile mâiniCel mai atractiv alimentator se apucă cu propriile mâini
» » Combaterea tipurilor de tip Cucane, sfaturi pentru a alege, a face propriile tale mâini
© 2021 amigdas.com