amigdas.com

Cum sa faci singur o remorca?

Remorcă pentru mașinăPentru transportul mărfurilor mari și voluminoase pe distanțe lungi, au folosit remorci pentru automobile. Ele au un design relativ simplu, dar trebuie să corespundă unui număr destul de mare de standarde. Costul remorcilor auto este destul de ridicat. Când vă gândiți cum să faceți o remorcă cu propriile dvs. mâini, trebuie să acordați atenție unui număr destul de mare de caracteristici, despre care vom vorbi mai detaliat.

Desen aplicabil

Înainte de a continua montarea remorcii să ia în considerare caracteristicile designului său. Pe Internet, puteți găsi multe desene diferite, dar ele sunt toate la fel. De regulă, constă dintr-o remorcă din următoarele elemente:

 1. Încărcătura din mărfurile transportate este transferată la bord. Pentru ao crea, poți folosi căptușeala.
 2. Elementul de conectare care unește laturile poate fi luat de pe un tractor sau dintr-un canal metalic.
 3. Rama portantă este realizată dintr-o țeavă de oțel. O conductă cu un diametru de 40 de centimetri va face.
 4. Armarea construcției se realizează utilizând elemente transversale reprezentate de grinzi de 90 cm și 50 cm.
 5. Forța de tracțiune este realizată dintr-o țeavă cu un diametru de 30 de centimetri.
 6. Remorca trebuie să aibă roți cu un butuc. Acestea pot fi eliminate din alte modele și instalate. Este important să se țină seama de faptul că butucii utilizați trebuie să reziste la sarcina exercitată de mărfurile transportate.
 7. De asemenea, aveți nevoie de un lanț care este folosit ca element de siguranță.
 8. Remorcile trebuie să aibă indicatoare și dispozitive de iluminat. Pentru a le conecta, sunt instalate conectori speciali.
 9. Clapetele de noroi trebuie de asemenea instalate pe remorcă.
 10. Sunt necesare amortizoare pentru ca structura să stingă impactul în timp ce conduce pe drumuri de proastă calitate. Le puteți elimina, de exemplu, din motocicletă "Ural".
 11. Suspensia este reprezentată și de arcuri cu bare de protecție din cauciuc. Acestea sunt concepute pentru a absorbi vibrațiile și pentru a lua o parte din sarcină din structura în sine și din încărcătura transportată.
 12. Dispozitiv pentru prindere. Pentru a atașa remorca la mașină, se folosește un dispozitiv special numit bara de remorcare. Un astfel de produs nu poate fi fabricat de propriile mâini, ci doar achiziționat și eliminat dintr-un alt model.
 13. Grinzile podului, reprezentate de o conductă de oțel.
 14. Caracteristici de designBlocați hayonul.

De multe ori se poate face multe găsită în garaj, unele elemente vor trebui achiziționate.

Instrumente necesare

Combinația dintre cele mai multe elemente din cazul examinat este efectuată la sudare. De aceea, lista de instrumente necesare arată astfel:

 1. Mașină de sudat.
 2. Bulgară și ferăstrău pentru metal.
 3. Diferite șurubelnițe și chei.
 4. Instrumentul de foraj.

După ce ați găsit tot ce este necesar, puteți începe conduită lucrări de instalare.

Adunarea remorcii cu mâinile tale

Cerințe privind montarea remorciiO mică experiență în manipularea sculelor manuale și sudarea vă permite să asamblați structura mâinile proprii. Procesul de asamblare a remorcii poate fi împărțit în mai multe etape de bază:

 1. Creați un cadru. Acesta este cadrul care este partea de transport a remorcii, durata de viață a structurii depinde de puterea sa. Pentru a realiza cadrul, puteți utiliza un canal de 25 până la 50 sau o conductă de 40 până la 40 de cm. După tăierea profilului conform desenului, conexiunea se face prin sudare. Este important să se controleze dimensiunile și dispunerea paralelă a elementelor principale. Pentru a îmbunătăți rezistența structurii, sunt utilizate rigidizări, deoarece forma dreptunghiulară nu are o rezistență ridicată la sarcini grele.
 2. Un nod destinat conectării la o mașină. Atunci când se creează acest element structural, trebuie avut în vedere că, pe măsură ce lungimea scade, remorca începe să reacționeze mai puternic la mișcarea tractorului. În plus, mișcarea înapoi este complicată, deoarece o întoarcere nesemnificativă a pilotului va duce la ruperea remorcii. În funcție de mărimea structurii, se recomandă o lungime a nodului de 1,5 până la 2 metri. Acest element este încărcat puternic, astfel încât același profil este utilizat pentru fabricare la crearea cadrului. Unitatea de conectare trebuie să fie amplasată strict în centrul structurii. Racordarea la cadru se realizează prin sudare.
 3. Cuplarea. Se folosește pentru a fixa partea de conectare a remorcii la masina. Montați acest element cu șuruburi sau prin sudură. Trebuie avut în vedere că, prin utilizarea șuruburilor, construcția este mai puțin durabilă. Cu toate acestea, în acest caz, este posibilă dezmembrarea. Atunci când alegeți șuruburi, trebuie să dați prioritate versiunii cu clasa a opta de rezistență.
 4. Ansamblul remorciiAxa este asamblată. Standardele stabilite determină faptul că axa trebuie localizată la o distanță de 40% din lungimea din spatele structurii. Datorită localizării axei mai aproape de spate, are loc o distribuție mai uniformă a sarcinii. Fixarea se realizează cu ajutorul șuruburilor.
 5. În unele cazuri, instalarea cricurilor de stabilizare. Acestea sunt necesare pentru a crește stabilitatea remorcii pe șosea. Aranjamentul optim al cricurilor este partea de colț a cadrului.
 6. Creează podele și pereți laterali. Pentru a crea aceste elemente structurale, pot fi utilizate tablă, lemn, tablă sau policarbonat. Fixarea punții se realizează cu ajutorul șuruburilor, după care părțile laterale sunt montate pe cadru. Colțurile metalice sunt folosite pentru a crește rezistența structurii.
 7. Pe axele instalate anterior sunt montate roțile, precum și aripile cu clape de noroi.
 8. Există un traseu pentru a conecta energia de la mașină. Nu uitați că remorca trebuie marcată pentru utilizare în întuneric. În plus, indicatoarele de direcție sunt instalate. Conectarea iluminatului se realizează printr-o priză specială.

Recomandările AdunăriiTrebuie să se acorde atenție calității conectării tuturor elementelor, deoarece unii pot fi serios împovărați.

Alte recomandări

Lucrările de asamblare asigură utilizarea unui aparat special. Manipulați-l cu respectarea siguranței. În timpul lucrărilor de instalare, se acordă atenție următoarelor aspecte:

 1. Datorită utilizării unei cantități mari de metal, trebuie avut în vedere că coroziunea poate scurta durata de viață a structurii. Acesta este motivul pentru care metalul este acoperit cu vopsea sau alte substanțe protectoare. Dacă nu pictezi metalul, nu va dura mult.
 2. Materiale necesareArborele nu mai serveste mult timp. De aceea, atunci când o utilizați trebuie să acoperiți suprafața cu vopsea.
 3. Atunci când se creează o remorcă, trebuie luate în considerare standardele stabilite în PPD. Un exemplu este faptul că o remorcă nu poate fi utilizată în întuneric fără un sistem de iluminare.
 4. O mulțime de dificultăți apar atunci când se proiectează o remorcă. Fără documentația corespunzătoare, nu puteți folosi o remorcă pe drumurile publice.
 5. Discurile și anvelopele care trebuie instalate trebuie proiectate pentru sarcini grele.
 6. Designul trebuie să aibă aripi, deoarece, altfel noroiul se va împrăștia în toate direcțiile.
 7. Montarea remorciiPeriodic, structura trebuie să fie întreținută, trebuie văzute cusăturile de sudură, iar suprafața acoperită cu vopsea. Numai în acest caz este posibilă extinderea semnificativă a duratei de viață a structurii.

Dacă se dorește, pe lateral puteți face o prindere pentru cort. Când este folosit, este posibil să se protejeze baza structurii și a încărcăturii de mediul înconjurător.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face remorcă pentru motoblockCum se face remorcă pentru motoblock
Remorcă caravană rezidențială ca înlocuitor pentru casăRemorcă caravană rezidențială ca înlocuitor pentru casă
Transport pvc și remorcă pentru bărciTransport pvc și remorcă pentru bărci
Schema de fixare a unui cuplaj de remorcă pentru o mașinăSchema de fixare a unui cuplaj de remorcă pentru o mașină
Cum să-ți faci plantă proprie de cartofi de casă?Cum să-ți faci plantă proprie de cartofi de casă?
Cum sa faci o remorca cu mainile tale in functie de desenele pregatiteCum sa faci o remorca cu mainile tale in functie de desenele pregatite
Cum sa faci o casa pe roti cu mainile taleCum sa faci o casa pe roti cu mainile tale
Efectuați un adaptor la blocul motor cu propriile mâiniEfectuați un adaptor la blocul motor cu propriile mâini
Baie pe roți cu mâinile lor. Proiectul de fotografie "și eu și oamenii"Baie pe roți cu mâinile lor. Proiectul de fotografie "și eu și oamenii"
Efectuați o mișcare pentru un motoblock cu propriile mâiniEfectuați o mișcare pentru un motoblock cu propriile mâini
» » Cum sa faci singur o remorca?
© 2021 amigdas.com