amigdas.com

Decuparea ușilor: prezentare generală, instalare și fotografie

Plăci pentru ușa metalicăReparațiile finite înseamnă orice lucru mic în locul lui și absența oricăror defecte. Una dintre zonele problematice este îmbinarea dintre rama ușii și perete. Datorită folosirii diferitelor materiale, această tranziție este adesea departe de a fi ideală, astfel încât rămâne o fisură urâtă, care este închisă de ușa de mobilier. Datorită lor, această parte a ușii se bucură de un aspect complet și elegant.

Decuparea ușilor, fotografie

Materiale, formă și lățime

Materiale pentru fabricarea plăcilorCel mai recent, doar un copac a fost folosit pentru a încadra ușa, dar noi câștiguri în domeniul tehnologiilor de construcție au făcut posibilă introducerea de noi materiale, de asemenea. Și astăzi lor gama de modele este mult mai largă. Clasificarea utilizării materialelor este după cum urmează:

 • Din lemn.
 • MDF.
 • Plastic.
 • Din PVC.

Sunt făcute plăci din lemn din lemn topit. De multe ori pinul este folosit în aceste scopuri. Este un material bun, cu o durată de viață suficient de lungă, dar dezavantajul este caracterul său neted. Prin urmare, majoritatea consumatorilor preferă specii de arbori valoroși, din care se fabrică toate componentele ușii. Fotografia din dreapta arată plăcile din lemn. De regulă, ele sunt realizate în culoarea cerută sau lăcuite - alegerea designului este dictată de interiorul general al camerei.

Marginea ușii din lemn poate decora sculptură, vezi fotografia. Se face manual de meșteri. Acestea sunt cele mai frumoase produse, oferind interiorului o chicitate și culori speciale. O astfel de lucrare de arhitectură din lemn este combinată cu succes cu designul camerei în stil antic sau clasic, adăugând o atingere finală.

În fotografia de mai jos, cadrele din MDF. Ele sunt mult mai mici decât probele de lemn, dar în caracteristici pozitive nu sunt inferioare și, în unele cazuri, chiar depășesc. De exemplu, ele nu se deformează și nu putrezesc, iar în condiții adecvate pot servi de foarte mult timp. Dezavantajul este sensibilitate la umiditate. Cu toate acestea, în cazul în care camera este nesemnificativă, acest lucru nu va afecta viața lor de serviciu în nici un fel.

Ce carcasă de dimensiuneStraturile din plastic sunt ușor de întreținut și de păstrat culoarea pentru utilizare pe termen lung. De asemenea, au avantaje proprii, care constau în rezistența la umiditate și rezistența la schimbări de temperatură. Datorită faptului că materialul practic nu absoarbe umezeala, ele evită putregaiul, ca rezultat al mucegaiului care nu se formează. În cel de-al doilea caz, acest plus vă permite să le utilizați pe partea stradală a ușii, acordați atenție fotografiei.

Tăiați deschiderea poate consta din PVC. Principala sa diferență este capacitatea de a găzdui telefon, electric sau orice alt cablu, deoarece clypeus are un canal de cablu. Acest lucru poate fi văzut în fotografie. Datorită particularităților materialului, poate avea orice culoare, inclusiv imitație de lemn. Celelalte caracteristici nu diferă de modelele din plastic.

În ciuda varietății de materiale care au apărut, învelișurile nu s-au schimbat prea mult. Principalele specii au rămas la fel (a se vedea fotografia):

 • Plat.
 • Rotunjit.
 • Figured.

Aceste forme sunt tipice pentru volume industriale, aceasta nu include artizanatul. Modelele sculptate sunt independente și aparțin unui grup separat. Lucrul cu ei are propriile nuanțe pentru fiecare caz în parte.

Lățimea carcasei ușile pot varia considerabil. Standard - este în intervalul de 30-80 mm. Alegerea cu acest parametru ar trebui să se facă de la ușa însăși. De exemplu, dacă ușa este mare, largă sau bicuspidă, atunci cea mai bună alegere va fi o carcasă cu dimensiunea de 70-80 mm. Un format mai îngust este potrivit pentru o ușă cu o zonă mare cu geamuri. Cu toate acestea, există cazuri cu defecte mari în jurul perimetrului casetei, deci este preferabilă o mostră largă. Există, de asemenea, o dependență de utilizarea materialului. De exemplu, plăcile din plastic sunt mai des folosite cu modele din PVC sau materiale laminate, în care suprafața este lucioasă.

Modalități de fixare

Cum de a consolida clypeusCarcasa ușii prin metoda de atașare este împărțită în două tipuri. Primele sunt cele care sunt atașate la cutia cu garoafe sau șuruburi. Modele telescopice, după cum arată fotografiile, sunt prevăzute cu o crestătură specială în cutie. Benziile de plat se deosebesc în formă, au o proeminență numită ghiliu, se introduc în canelura de pe cutie. Acest tip de fixare poate ascunde complet locul îmbinării ușii cu peretele. De regulă, aceste produse sunt vândute într-un set de uși gata pregătit.

Toate tipurile de garnituri de usi, dupa cum arata fotografiile, arata ca benzi de un anumit profil (bagheta). Instalarea acestora este suficient de simplă și toată lumea o poate face. Pentru a le pune în aplicare, nu veți avea nevoie de cunoștințe speciale sau instrumente. Pentru ca munca să concureze, trebuie să aveți la îndemână:

 • Ruleta.
 • Un creion.
 • Șuruburi, dacă se realizează o fixare pe unghii.
 • Ferăstrău cu o mulțime de dinți sau un fișier metalic.
 • Un burghiu și un burghiu de 6 mm dacă înșurubarea se face pe șuruburi autoportante.
 • Scaunul.

În funcție de materialul de fabricație și de tipul acestuia selectați metoda de atașare. Instalarea ușii se poate face cu ajutorul:

 • Finisarea unghiilor.
 • Cuie lichide.
 • Șuruburi autonivelante.

Prima opțiune este utilizată mai des decât altele, deoarece unghiile de finisare sunt ușor de instalat și chiar demontate, dacă trebuie să eliminați ornamentele pentru reinstalare sau pentru alte scopuri.

Cum să folosiți unghiile solide? Mai întâi, este necesar să selectați mostre cu cu un diametru care nu depășește 1,5 mm. Lungimea lor trebuie să fie astfel încât să intre în baza deschiderii. De obicei este aproape de 40 mm. După ce li s-au tăiat pălăria și s-au măsurat în prealabil și au tăiat bagheta, ar trebui doar să fie atașate de cutie.

Dacă se alege o metodă prin utilizarea șuruburilor de auto-înșurubare, este necesară o canelură specială pentru a le folosi cu ajutorul unui burghiu pentru a ascunde pălăriile, după care acestea sunt înșurubate. Fiți atenți la fotografie. Deghizați prezența lor poate fi acoperire specială din material plastic în tonul produsului, care sunt lipite.

Aceste metode sunt, de asemenea, bune pentru fixarea plăcilor din MDF. Vederea telescopică, de regulă, se fixează în poziție în canelura de pe cutie. Un aspect elegant de lucru va fi dat de secțiuni netede, care sunt executate la un unghi de 45 de grade. În cazul în care îmbinarea este încă vizibilă, atunci un amestec acrilic va veni la salvare, care este destinat restaurării suprafețelor de lemn. Mulțumită ei, toate defectele sunt mascate.

Dacă aveți planuri de a efectua reparații cu înlocuirea structurii ușii, atunci cadrele foto pe care producătorii le oferă astăzi vor ajunge la salvare. Datorită unei game largi de materiale și formulare, puteți alege cu ușurință opțiunea potrivită și, de asemenea, puteți instala independent.

Exemple de carcase ale ușilor
Varianta de fixare a plăcilorCum sa faci un clypeus frumosSelectarea cadrelor ușilorProducția de plăciArtizanale pentru ușiExemplu de cilp pentru ușileGarnituri de usiUnde pot cumpăra cadre pentru ușiElement de ușiPlatbande pentru decorarea ușilorElement de decorare a ușiiClypeon pe ușa din lemn
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să alegeți corect culoarea ușii interioareCum să alegeți corect culoarea ușii interioare
Mdf - ce este și cum este folosit în producția de ușiMdf - ce este și cum este folosit în producția de uși
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Montarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile taleMontarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile tale
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Usi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populareUsi de intrare din lemn: prezentare si fotografii de modele populare
Tipuri și fotografii ale vizierelor de deasupra ușii de intrareTipuri și fotografii ale vizierelor de deasupra ușii de intrare
Mânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografieMânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografie
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
» » Decuparea ușilor: prezentare generală, instalare și fotografie
© 2021 amigdas.com