amigdas.com

Autovehicule de snowmobile cu mâinile lor

Prosoape de casăÎn zonele îndepărtate, unde sunt necesare distanțe mari, pescarii și vânătorii trebuie să aibă propriul transport. Datorită prețului ridicat astăzi, mulți oameni nu-l pot cumpăra și încearcă să-și construiască un snowmobil de casă cu propriile mâini. Nu este ușor să o construiți, dar dacă puneți maximă răbdare și efort, atunci această problemă nu va fi dificil de rezolvat.

Construcția de cadre

Înainte de a începe să construiți un snowmobil, va trebui mai întâi să selectați materialul. Cea mai ușoară modalitate de a realiza un cadru realizat personal este din bare de lemn. Se dovedește a fi o construcție foarte ușoară și destul de robustă, considerată a fi cea mai ieftină și cea mai ușoară de fabricat. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de:

 1. Bare de lemn.
 2. Foaie de fier.
 3. Foarfece metalice.
 4. Burghie și burghie.
 5. O mână a văzut.
 6. Bolți și nuci.

Snowmobil cu mâinile proprii

Avantajele construirii unei astfel de structuri sunt incontestabile. În cazul unei defecțiuni, modelul din lemn nu va fi dificil de reparat departe de sat. În pădure, este ușor să găsiți materiale care pot fi utilizate pentru reparații. Dar principalul avantaj este că acest snowmobil rareori eșuează sub gheață și nu se scufunda în apă.

Constructii din lemn

Se știe că blocurile și plăcile din lemn nu au o rezistență specială în locurile lor

conexiune. Prin urmare, înainte de începerea construcției, este necesar să se facă colțuri suplimentare de metal. Pentru a face acest lucru, luați foaia de fier și tăiați cu foarfece pătrate pătrate de-a lungul lățimii barelor. În acestea, măsurarea benzii marchează locul pentru șuruburi, apoi se execută patru găuri. După aceasta, plăcile sunt pliate în jumătate strict la 90 de grade. Acesta va fi un dispozitiv excelent pentru lipirea sigură a blocurilor de lemn în colțurile ramei autoportante.

De obicei începe construcția după ce fac un desen cu dimensiuni exacte. Și deja pe ele un ferăstrău a tăiat patru bare, iar în colțuri au găurit găuri pentru șuruburi. Apoi, acestea sunt plasate pe o suprafață plană a podelei, sub forma unui dreptunghi obișnuit. La punctele de joncțiune sunt aplicate colțurile metalice, șuruburile sunt introduse și strânse strânse cu piulițe.

Pentru montarea motorului și a șenilei pe cadru, sunt instalate și alte două bare de bare cu găuri de șuruburi la capete. Dar inainte de aceasta, mai intai fac colturi pentru fixare. Sunt tăiate din fier de formă triunghiulară și găuri în colțuri.

Este mai bine să faceți imediat opt ​​bucăți și să le puneți pe partea de sus și de jos. Apoi monturile vor fi mai durabile și mai fiabile în funcționare.

Când sunt gata, barele încrucișate sunt introduse în interiorul cadrului și triunghiurile sunt plasate în partea superioară. Se prelevează cu precizie găurile în găuri prin bare. Apoi introduceți șuruburi lungi și strângeți strâns piulițele. Acest cadru solid din lemn va fi gata, care va dura mult timp pe un dispozitiv de casă.

Cadru metalic pentru snowmobil

Este mult mai dificil să se construiască lucrări de metal realizate în mod automat. Aici sunt necesare instrumente și dispozitive speciale, care ar putea să nu fie pentru toată lumea. Va fi nevoie de costuri semnificative pentru a le cumpăra sau închiria. Cu toate acestea, această construcție va fi mult mai puternică și mai durabilă decât prelucrarea lemnului. Aici veți avea nevoie de:

 1. Cum sa faci un snowmobilMașină de sudat.
 2. Electrozi.
 3. Masca.
 4. Bulgară.
 5. Dinamometrice.
 6. Cleste combinate.
 7. Ciocan.

În plus, pentru a construi un cadru de metal va avea nevoie de materiale mai durabile. Ei vor fi cu siguranta cumparati in magazin, deoarece astazi nu se gasesc in alta parte. Și construirea unui nou snowmobil de casă din părțile vechi nu este prea dorit din cauza fiabilității scăzute. Prin urmare, numai materialele bune vor fi folosite aici:

 1. Conducte metalice.
 2. Fier de fier.
 3. Foaie de oțel.
 4. Canal.

Cum să faci un snowmobil de casăDe regulă, înainte de a începe construcția cadrului, trebuie să faceți un desen simplu. Conform parametrilor săi, tăiați țevile cu un bulgară și le sudați într-un dreptunghi folosind o mașină de sudură. În interiorul cadrului, introduceți mai multe partiții din colț pentru a instala motorul și piesa. Dacă le faci din canal, design-ul va fi mult mai puternic și mai fiabil în muncă.

După aceea, din conducta de metal trebuie doar să tăiați două bucșe mici.

Apoi, sudați-le în colțurile din față, unde vor fi inserate suporturi rotative pentru schiuri. Cadrul metalic este gata și puteți începe construirea, precum și instalarea unităților și ansamblurilor principale.

Echipament pendant

Pentru a face un snowmobil rapid și puternic, este necesar să puneți un motor bun pe cadru. Dacă instalați un motor cu putere redusă, atunci acest design nu se va mișca bine. Și, de asemenea, trebuie să calculezi corect omida. Dacă zona este prea mică, se va scufunda în zăpada mare și nu va trage nici măcar pe un teren plat. O atenție deosebită ar trebui acordată schiurilor, care ar trebui să creeze o bună stabilitate și siguranță atunci când conduceți cu viteză mare.

Autovehicule de snowmobile cu mâinile lor

Cauciuc omidă cu mâinile proprii

Cadru metalic pentru snowmobilPentru a vă deplasa cu ușurință prin zăpadă, este foarte important să faceți o mașină de snowmobilat de casă de uz casnic. Nu este ușor să faci un astfel de dispozitiv cu mâinile tale și este mai bine să o cumperi în magazin complet cu role. Pentru a stabili o mașină standard pe o construcție de sine stătătoare nu va fi dificilă. Pentru a face acest lucru, fixați numai arborele de antrenare și rolele cu lagărele de pe cadru. Dacă situația financiară nu vă permite să cumpărați întregul dispozitiv, atunci cele mai scumpe părți sunt ușor de făcut de unul singur. Acest lucru va necesita:

 1. Banda transportoare.
 2. Conductă din plastic.
 3. Șuruburi, șaibe și piulițe.

O omidă ieftină fabricată pentru o mașină de zăpadă este realizată, de obicei, folosind o bandă transportoare subțire. În acest scop, piesa de prelucrat este tăiată din țeava de plastic prin lățimea rolelor. Apoi, acestea sunt tăiate longitudinal în două părți egale și găuri pentru găuri mici. După aceea, jumătățile conductelor din plastic sunt fixate pe banda transportoare cu șuruburi și șaibe și piulițe. Omida este gata și este necesară începerea construcției ulterioare.

Case de schi de casă

Fă-ți mâna cu snowmobilul de la un lanțNu este un secret că în timpul iernii este mult mai convenabil să schiați pe zăpadă adâncă. De asemenea, ele servesc perfect ca un dispozitiv de control pe un snowmobil. Construcția din lemn nu este dificilă, dar în acest scop se vor potrivi numai plăcile solide de mesteacan sau stejar. Acestea trebuie să fie bine uscate, construite, apoi încălzite și îndoite. Nu este greu să faci schiurile metalice. Pentru a face acest lucru, trebuie să tăiați două plăci din tablă de oțel și să sudați un colț subțire pe fiecare parte.

Pentru a schimba liber schiurile, sudate la ele rafturi metalice de țevi. În ordine de lucru, ele sunt ținute în manșoanele din față, unde se rotesc cu ușurință.

Din partea superioară până la posturi sunt șaibe sudate sau piulițe mari, unde se introduc tracțiunile pentru a controla snowmobilul.

Volanul în sine nu este greu de făcut cu propriile mâini sau este mai ușor să îl scoateți de pe o motocicletă veche. Astfel, rămâne doar să instalați motorul, precum și scaunul șoferului și puteți să vă mișcați.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pas cu pas pentru a construi un grătar de cărămidă cu propriile mâiniInstrucțiuni pas cu pas pentru a construi un grătar de cărămidă cu propriile mâini
Cum sa faci un aerosul cu mainile taleCum sa faci un aerosul cu mainile tale
Cum sa faci un fotoliu cu mainile tale: instructiuni pentru incepatoriCum sa faci un fotoliu cu mainile tale: instructiuni pentru incepatori
Metode de fabricare a omizilor auto-făcuți cu mâinile lorMetode de fabricare a omizilor auto-făcuți cu mâinile lor
Cum sa faci un baldachin de lemn cu mainile taleCum sa faci un baldachin de lemn cu mainile tale
Video despre asamblarea unei ferestre într-o casă de lemn cu propriile mâiniVideo despre asamblarea unei ferestre într-o casă de lemn cu propriile mâini
Smokehouse cu mâinile proprii: video, structură de cărămidăSmokehouse cu mâinile proprii: video, structură de cărămidă
Cum sa faci o sera de lemn cu mainile taleCum sa faci o sera de lemn cu mainile tale
Porți la garaj cu mâinile lorPorți la garaj cu mâinile lor
Uleiuri de ferăstrău autoportante utile: cultivator, motoretă și alteleUleiuri de ferăstrău autoportante utile: cultivator, motoretă și altele
» » Autovehicule de snowmobile cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com