amigdas.com

Idei de design baie cu dale ceramice. fotografie

Placi ceramiceNu este un secret că cea mai bună opțiune pentru decorarea suprafețelor din baie este placarea cu plăcile lor. Acest material de construcție este capabil să protejeze podeaua și pereții de umiditate, schimbări frecvente de temperatură și substanțe chimice. Un tigla puternica si confortabila nu numai ca arata frumos, dar, cu o idee buna de design, de asemenea originala.

Alegerea unei plăci de baie

Astăzi, plăcile sunt folosite pentru a decora multe încăperi, mai ales dacă trebuie să păstrați curat și să creați un design interior unic. Și, mai des, plăcile sunt tavite de suprafețele dintr-o baie. Acest lucru poate fi vazut prin vizionarea fotografiilor in reviste cu proiecte de design interior pentru baie designer.

Pentru a alege o țiglă, nu va fi suficient să vedeți astfel de fotografii. Este necesar să știm caracteristicile materialelor de construcție. Camera cu umiditate ridicată necesită utilizarea unui material rezistent la umiditate.

 • Pentru baie, ar trebui să alegeți o țiglă cu un indice de porozitate scăzut. Un produs cu un indice ridicat absoarbe apa mai repede, prin urmare, are o rezistență redusă și nu va dura mult timp.
 • Pentru plăcile de pardoseală trebuie să fie alese cu cerințe mai mari de rezistență decât pentru pereți. Calitatea produsului pentru pardoseli ar trebui să fie ideală și să aibă cea mai mare rezistență la deteriorări mecanice.
 • Dimensiunea plăcii pentru podea trebuie să fie cuprinsă între nouă și douăsprezece milimetri.
 • Placile glazurate sunt alunecoase, deci nu pot fi asezate pe podea. Materialul trebuie să fie antiderapant, chiar și atunci când este umed. Se recomandă utilizarea gresiei din porțelan cu adaos de miez care împiedică alunecarea.
 • La alegerea plăcilor, trebuie acordată o atenție deosebită prezenței spărturilor și fisurilor. Dacă există, produsul este de calitate slabă. Inovarea și zgârieturile sunt permise numai dacă aceasta este o soluție de proiectare.
 • Placile de cea mai bună calitate pentru baie sunt produse de producătorii italieni. Nu este cea mai ieftină, dar în detrimentul calității, practicabilității, durabilității și frumuseții, prețul său se plătește.
 • Luați foarte serios la alegerea desenului. Aici toți aleg oricând. Poate fi un desen liniștit și blând, sau contrastant și elegant. Principalul lucru este să ne amintim că nu va fi posibil să o schimbăm.

Sfaturi pentru crearea unei băi mici

Cum de a alege o placă potrivităÎntr-o încăpere mică este important să se extindă vizual spațiul. Utilizați pentru aceasta câteva tehnici de proiectare:

 1. Pentru a crește vizibil înălțimea băii, plăcile dreptunghiulare sunt montate vertical.
 2. Plăci rectangulare instalate orizontal, reduce vizibil înălțimea, dar va extinde spațiul din cameră.
 3. Dimensiunile produselor nu trebuie să fie mai mari de 30x20 cm și 20x20 cm.
 4. Pentru o baie mică se recomandă alegerea unei dale de tonuri ușoare.
 5. Tigla de relief cu efect vizual este capabilă să "fure" o mulțime de spațiu. Prin urmare, pentru proiectarea unei încăperi mici, nu se potrivește.
 6. Efectiv va arata ca o baie în care suprafața la nivelul chiuvetei sau băii este decorată cu plăci întunecate, iar deasupra așezate aceeași dimensiune a plăcilor luminoase. Între ele este de dorit să se facă o graniță decorativă cu un model.

Un punct important pentru o baie mică este acela placi tăiate pe pereți este nedorită. În această cameră se va observa. Se recomandă alegerea produselor pe baza lățimii și înălțimii suprafeței.

Proiectarea unei băi spațioase

Baie spațioasăÎn camere mari Nu vă fie teamă să reduceți spațiul, prin urmare, orice, chiar și cel mai curajos design este potrivit pentru ei.

 • O baie spațioasă poate fi decorată cu dale contrastante, colorate și chiar întunecate.
 • Puteți utiliza mozaic sau gresie la scară largă.
 • Se permite tăierea produselor.

Designul original într-o cameră mare poate fi obținut folosind metoda "egalității de culoare". Se compune prin faptul că pereții opuși sunt lipiți cu plăci de diferite culori. Raportul dintre produsele de diferite culori ar trebui să fie același.

Alegerea unei plăci de baie

Pe piețele de construcții de astăzi este prezentată o gamă largă de produse ceramice, într-o varietate de care este ușor de pierdut. Dar, având în vedere materialele din fotografia din catalog sau din magazinul de pe raft, trebuie amintit că ideile de design și ingeniozitate ar trebui să fie literare și adecvate. De asemenea, se recomandă să se acorde atenție câteva sfaturi pentru decorare multe camere:

 1. O țiglă cu o suprafață lucioasă și electricitate creează o strălucire care rupe ochii.
 2. Reduceți vizibil spațiul unui ornament mare de culori strălucitoare. Prin urmare, pentru încăperile mici este nerentabilă.
 3. Culorile luminoase ale produselor vor extinde vizual baia, iar cele întunecate vor fi reduse.
 4. Cu ajutorul unui desen vertical, puteți vizualiza o cameră mai spațioasă, iar plafonul este mai mare.
 5. Iluminarea artificială poate schimba nuanța materialului folosit pentru decorare.

Alegerea unei plăci pentru o baie toate aceste sfaturi ar trebui să fie luate în considerare.

Alegerea modelelor pentru designul clasic

Clasicul este cel mai potrivit și O opțiune de câștig-câștig pentru orice cameră.

 • Proiectare baiePentru un interior clasic, partea de jos a pereților poate fi făcută în culori închise, iar partea de sus este mai ușoară. În acest caz, o opțiune bună este separarea culorilor de utilizarea unei frontiere speciale.
 • Puteți să experimentați și să faceți o soluție de culoare mai contrastantă.
 • Arată bine într-un decor cu o faianță monofonică și un ornament elegant.

Alegerea culorii și a modelului plăcii, principalul lucru este să țineți cont de particularitățile camerei.

Design în stil țară

Pentru a fi mai aproape de natură, se recomandă decorarea băii stil de țară. Selectați o placă pentru acest design nu va fi dificil.

Nuanțele materialului ar trebui alese pentru a fi plăcute pentru percepție. Ar trebui să fie moi și blând. Cel mai bine este să folosiți culori din lemn moale și pastelate.

Perete din pereti in design baie

Când instalați produse ceramice în pansament, a efect de cărămidă.

 • Alegeți pentru acest lucru puteți tigla portocaliu cu preaplin.
 • Un efect excelent este obținut dacă utilizați dale de aceeași culoare, dar cu trei nuanțe diferite.
 • Un farmec special va fi dat la finisarea tonului de albastru. Ei nu au nevoie să proiecteze toate suprafețele, va fi suficient să existe o secțiune separată a peretelui liber.

O altă idee interesantă este utilizarea de produse stilizate pentru alte materiale de decorare. În fotografie puteți vedea exemple de dale de styling în baie pe pereți și podea sub laminat, lemn, piatră.

Design de baie cu mozaic

Pentru înregistrare, puteți utiliza numai un mozaic sau mozaic în combinație cu dale.

 • Decorarea zidurilor cu mozaic va face camera neobișnuită. Pentru o schimbare se poate combina cu plăci de diferite dimensiuni și tipuri.
 • Frumos va arata produse din trei nuante de aceeasi culoare: albastru, albastru, verde.
 • Pentru a decora cu mozaic pot doar fragmente de perete în jurul valorii de orice zonă funcțională. Pentru a face acest lucru, puteți alege un model sub formă de ornament, figură geometrică sau val de mare, trecând pe podea.

Trucuri interesante pentru designul băii. fotografie

 • Design interesant pentru o baieSoluția originală pentru proiectare va fi o cameră cu gresie întunecată pe pereți și podea, precum și o instalație de aluminiu alb pe fundalul lor. Pentru a face față, va fi necesar să alegeți o țiglă mare cu un număr minim de divorțuri. Astfel de suprafețe sunt ușor de curățat și datorită modelului inexpresiv de produse, acestea nu vor fi separate de picături de apă și picături.
 • Acesta va arata o placi lucioasa superba, care este capabila sa faca spatiul adanc si sa se extinda. Ea poate pune o suprafață de-a lungul căreia să instaleze un duș și o baie.
 • Pentru a crea un design original pe unul dintre pereții liberi, puteți crea un model ca o rochie de mătase. Pentru a face acest lucru, alegeți o țiglă cu o varietate de modele. Pentru a nu supraîncărca spațiul, suprafețele rămase vor trebui să fie monofonice.
 • Foarte frumos arata o combinatie de o culoare bogata de ciocolata neagra si o nuanta calda bej. Pentru a crea un astfel de interior, baia poate fi plasată într-o cutie, gresie cu o culoare ciocolată, și aceeași zonă pentru a decora zona de duș. Suprafetele libere sunt vopsite în culoarea bej si se atarna pe ele.
 • O decorare reală a unei camere spațioase poate deveni un podea. Decorarea sa cu produse ceramice cu ornamente complexe de culoare închisă pe fond deschis va crea efectul "covorului" și va atrage atenția.

Culori, dimensiuni și desene Placile vă permit să decorați baia în conformitate cu orice idei de design. Singura restricție care poate fi întâlnită este un sentiment de gust și imaginație.

Idei de design baie
Placi în baieCum sa alegi o faianta pentru baieCuloarea verde în baieLucruri de designer în baieCum să planificați o renovare în baieCuloarea și structura plăcii pentru baieTip de tigla pentru baieBaiaIdeea de a alege o placi de baieProiectare baieAlegeți ce dulap să alegețiCum se aplică pentru o baieCuloarea plăcii pentru baieDesignul Kriativnoe al băiiVedere contemporană în baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Baie de podea și faianță, fotoBaie de podea și faianță, foto
Ecrane de baie de mâinile tale - frumoase și economiceEcrane de baie de mâinile tale - frumoase și economice
Tavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologieiTavane întinse în baie, plusuri și minusuri ale tehnologiei
Fotografie de tavane întinse în baieFotografie de tavane întinse în baie
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
Placi de baie: specificații și fotografiiPlaci de baie: specificații și fotografii
Alegeți cel mai bun design de plăci în baieAlegeți cel mai bun design de plăci în baie
Placi pe podeaua bucătăriei - fotografii de variante frumoasePlaci pe podeaua bucătăriei - fotografii de variante frumoase
Caracteristicile unei opțiuni de pași pentru un verandă și o fotografie de stivuire reușită a unei…Caracteristicile unei opțiuni de pași pentru un verandă și o fotografie de stivuire reușită a unei…
Designul unei băi combinate cu o baie: idei, fotografii și recomandăriDesignul unei băi combinate cu o baie: idei, fotografii și recomandări
» » Idei de design baie cu dale ceramice. fotografie
© 2021 amigdas.com