amigdas.com

Ecrane în baie: numire, specie, fotografie

Ecrane sub baieÎn baie mulți oameni acordă atenție băii, inclusiv forma, dimensiunea și umbra. Dacă starea vasului este nesatisfăcătoare sau dacă doriți să ascundeți comunicările, puneți ecranul. Acest design este fixat foarte simplu, ceea ce face ca baie să fie elegantă.

Scopul și caracteristicile ecranului

O construcție similară îndeplinește câteva funcții importante:

 • protecție - apa nu este pulverizată în încăpere;
 • decorativ - designul băii este foarte plăcut;
 • utilitar - este vorba despre utilizarea spațiului pentru a se potrivi cu produsele de igienă, produsele chimice de uz casnic și diverse articole de uz casnic.

Ecranele au multe avantaje, datorită cărora sunt instalate în aproape fiecare apartament. Principalul plus al designului este forța sa, datorită prezenței unui cadru rigid. Datorită lui, produsul va dura mult timp, păstrând aspectul său original. Este, de asemenea, de remarcat faptul că materialele utilizate în producția de ecrane sunt de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că nu se tem de oxidare și coroziune.

Reparația în baie implică întotdeauna o problemă. Acesta este un nivel ridicat de umiditate. Dacă vorbim despre instalarea unui ecran, atunci efectele apei nu pot fi frică, pentru că construcția este realizată din material special, Datorită faptului că umiditatea nu duce la deformare.

Nu mai puțin important este siguranța împotriva incendiilor. Companiile care creează ecrane, au grijă de clienți, deci alegeți numai acele materiale care sunt rezistente la temperaturi ridicate.

Tipuri de ecrane pentru baie

 • Soiuri de ecrane de baieSoiul standard. De fapt, acesta este un panou de plastic pentru care este selectat un cadru de dimensiune corespunzătoare.
 • Designul multifuncțional este reprezentat de un panou din plastic și un cadru din aluminiu. Un astfel de produs are multe avantaje. De exemplu, dimensiunile cadrului pot fi ajustate în funcție de preferințe. De asemenea, un model similar poate fi pus prin ascunderea țevilor de scurgere.
 • Ecranele pentru fund sunt folosite exclusiv pentru mascarea anumitor părți ale băii.

Separat merită menționat produse glisante cu ușile de deschidere. Desigur, soiurile uzuale sunt, de asemenea, în vânzare, care pur și simplu ascunde baie și comunicații. Experții recomandă acordarea preferinței pentru prima opțiune, datorită căruia într-o nișă închisă sub baie puteți stoca produse chimice de uz casnic și alte lucruri.

Tipuri de ecrane în funcție de materialul utilizat

După cum am menționat mai devreme, se fac ecrane pentru baie din materiale de calitate sigură, care nu se teme de foc și umiditate. Cea mai obișnuită opțiune este o construcție din plastic cu cadru din aluminiu și o acoperire specială, care oferă produsului rezistență la coroziune și durabilitate.

Sticlărie este popular datorită aspectului său atractiv. Trebuie remarcat faptul că modelele de sticlă sunt, de asemenea, foarte durabile, iar fragmentele lor au colțuri rotunjite care asigură un grad ridicat de siguranță. Designul acestui design este diferit. Astfel, în vânzare sunt posibile ecrane din sticlă transparentă și mată, precum și modele de nuanțe multicolore cu textura și modele originale.

Pentru construcția cadrului, sunt utilizate în mod predominant metale, inclusiv aluminiu și oțel. Ele sunt durabile și atractive în aspect.

O versiune rezistentă la umiditate este considerată un ecran realizat din MDF. Acest material nu se deteriorează atunci când este expus la umiditate, ceea ce este posibil datorită prezenței unui strat special. Separat, merită menționat faptul că ecranele MDF au un preț mai accesibil decât produsele din sticlă.

Alegerea construcției

Atunci când cumperi un ecran pentru o baie, ai nevoie amintiți-vă despre câteva criterii importante:

 • Designul de sub baierezistență la foc;
 • rezistența la umezeală;
 • durabilitate și rezistență;
 • de siguranță.

Astăzi, este disponibilă o mare selecție de ecrane, care diferă în funcție de dimensiuni, nuanțe, stil și materiale. Cele mai populare sunt modelele de alunecare, care lucrează pe principiul acordeonului. Ușile lor sunt realizate din plastic, iar rama este din metal durabil. Designul este plasat într-o nișă sub baie.

Unele modele au uși glisante care se deplasează de-a lungul șinelor. Astfel de soiuri sunt considerate cele mai convenabile.

Dacă doriți, puteți comandă dimensiune ecran, în care o parte a panoului rămâne fixă, iar pe cealaltă parte sunt prevăzute uși glisante. Unele companii plasează câteva rafturi în interiorul ecranului, datorită cărora este posibil să economisiți spațiu în baie și să scoateți dulapurile agățate.

Ce altceva să ia în considerare când cumperi un produs?

 • Mai întâi de toate, trebuie să specificați mărimea băii și a bolului.
 • Pentru a determina configurația structurii, trebuie să țineți cont de caracteristicile sale tehnice și de capacitățile financiare proprii.
 • Dacă doriți, puteți lua un model cu ușile, care vă vor ajuta să utilizați spațiul pentru depozitarea lucrurilor de afaceri sau alegeți modelul obișnuit de salvat.
 • Fitingurile sunt foarte importante. Deci, mânerele de pe ușile celorlalte tipuri de articulații ar trebui să fie create dintr-un material care nu se teme de coroziune. În caz contrar, aceste părți devin inestetice în timp.
 • Dacă doriți să puneți un ecran cu picioarele, asigurați-vă că verificați posibilitatea de a regla înălțimea produsului, altfel instalarea va cauza dificultăți.
 • Când cumpărați un model cu ușile, trebuie să verificați hardware-ul. Acesta trebuie să fie neapărat metal, deoarece dispozitivele de fixare din plastic sunt de scurtă durată. Ei se vor uza repede și se vor rupe.

Ecran auto-generat

Cum se instalează ecranul sub baieDacă doriți, puteți crea un ecran sub baie. Pentru aceasta, este necesar Determinați dimensiunea și designul structurii. Ecrane semicirculare populare populare.

 1. În primul rând, se pregătește un cadru folosind profilul și placa de gips.
 2. Două profiluri sunt fixate cu șuruburi autoportante, iar apoi rafturile metalice sunt montate vertical, ceea ce va face construcția destul de solidă.
 3. Mai mult, se presupune instalarea cadrului sub nivelul jantei.
 4. După aceea, gips-cartonul este ușor umezit, oferindu-i forma dorită și fixând ecranul.

Pentru a face produsul finit să arate plăcut din punct de vedere estetic, poate fi Finisați cu plăci ceramice.

 1. Materialul este aplicat cu 7 puncte cu unghii lichide.
 2. Apoi, placa este aplicată în colțul din stânga sus și verticalitatea este verificată utilizând nivelul clădirii.
 3. Pentru alinierea decalajelor dintre plăcile individuale, trebuie folosite cruci.
 4. Etapa finală implică îmbinarea rosturilor.

Spațiul de sub baie poate fi închis într-o varietate de moduri. În acest scop, este larg răspândită perdele folosite, podiumuri, și ecrane de diferite dimensiuni. Ultima opțiune este considerată cea mai preferată, deoarece un astfel de design oferă siguranță și confort. În plus, în vânzare este posibil să se găsească diferite nuanțe și dimensiunile ecranului sub o baie.

Tipuri de ecrane pentru baie
Ecrane de baieCum și ce să ascundeți baiaVarianta de ecrane pentru baieEcranul de design sub baieÎți poți tăia partea de jos a cadruluiDulap funcțional sub baieCum se face un dulap sub baieEcrane de baie din plasticCum pot termina scăldatulPlaci sub baieFinalizați ecranul sub baieEcran din plastic cu fotografieOpțiunea de finisare a ecranuluiMini dulap sub baieBaieți și terminați-o în jurul eiDecor de baie modernă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ecran glisant pentru baie, cum să alegi cel mai bunEcran glisant pentru baie, cum să alegi cel mai bun
Băi moderne de înălțime: dimensiune și prețBăi moderne de înălțime: dimensiune și preț
Ecrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografiiEcrane de baie cu propriile mâini: caracteristici, dimensiuni și fotografii
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Ecrane de baie de mâinile tale - frumoase și economiceEcrane de baie de mâinile tale - frumoase și economice
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Ecrane de baie: caracteristici și fotografiiEcrane de baie: caracteristici și fotografii
Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografieCum de a alege perdele pentru o baie, fotografie
Perdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografiePerdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografie
Cum sa faci un ecran pentru bai?Cum sa faci un ecran pentru bai?
» » Ecrane în baie: numire, specie, fotografie
© 2021 amigdas.com