amigdas.com

Coșuri pentru rufe în baie: plastic, răchită

Ce fel de material fac coșurileÎn baie, rufele murdare se adaugă, de obicei, într-un coș special, unde se va pune înainte de spălare. Astfel de coșuri de rufe sunt produse în prezent într-un sortiment larg și uneori este dificil să găsiți imediat ceva potrivit. Dacă un astfel de container, pe lângă confort, are și un aspect original, atunci se transformă dintr-un obiect pur utilitar într-un detaliu luminos al interiorului. Este necesar să se înțeleagă în detaliu caracteristicile diferitelor tipuri de astfel de produse.

Cum să alegeți un coș de rufe în baie

Coșuri pentru rufe în baie produce o varietate de forme, culori, dimensiuni și, de asemenea, pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale. Ridicați un recipient într-o baie specială, astfel încât să se potrivească armonios cu acesta, nu ocupă mult spațiu, este convenabil pentru utilizare și merge bine și cu alte obiecte din această cameră.

Pentru a vă asigura că coșul de rufe scoate în evidență originalitatea și exclusivitatea interiorului băii, este necesar să fie închis etanș și că nu este văzută nici o spălătorie murdară. În mod tipic, astfel de recipiente au deschideri care asigură o ventilație constantă. În caz contrar, lucrurile încep să se deterioreze și să putrezească, iar baia creează un miros neplăcut.

Când cumperi un coș de rufe, ai nevoie acordați atenție următoarelor aspecte:

 • Merită să vă uitați atent la materialul din care este fabricat recipientul. Ar trebui să fie ecologic, practic, netoxic, durabil, durabil și potrivit pentru încăperile cu umiditate ridicată.
 • Coșul de rufe, indiferent de formă, ar trebui să fie ușor de utilizat.
 • Containerul ales ar trebui să arate armonios în interiorul băii, în culoarea și forma corespunzătoare mobilierului situat acolo.
 • Indiferent cât de atractiv este un container, merită luat în considerare faptul că acesta nu ocupă mult spațiu și în același timp este spațios. Un model de încorporare corespunde acestor cerințe.
 • Acordați atenție modului în care este realizat coșul. Trebuie să aibă în mod necesar găuri pentru ventilație în partea inferioară și laterală, să fie completat cu un capac și acoperit cu o vopsea care să nu lase urme pe rufe.

Tipuri de recipiente de lenjerie

Coșuri de coșPentru mulți, un coș de rufe este asociat cu o cutie simplă, cu un capac. Cu toate acestea, containerele moderne au forme diferite, iar în unele cazuri practic nu se poate distinge de la spălare.

Conform formei și metodei de instalare, cutiile de lenjerie se împart în următoarele tipuri:

 • standardul;
 • încastrate;
 • perete;
 • pliere.

Coșurile standard pentru lenjerie sunt considerate cele mai populare tipuri de containere, în magazine sunt prezentate într-un sortiment imens. Ele diferă în materialul de la care sunt fabricate și în modul de instalare. Cele mai comune sunt produse de colț și drepte, instalate lângă peretele de lângă mașina de spălat.

Coșurile de colț sunt foarte populare. De fapt, aceste coșuri de rufe înguste sunt ideale pentru băi mici în care există un spațiu foarte mic și este destul de dificil să se aranjeze toate elementele necesare. Deși containerele înguste înguste ocupă puțin spațiu, ele sunt foarte convenabile de utilizat.

Bușoanele încorporate dintr-un punct de vedere funcțional sunt mult mai bune decât tipurile standard, deoarece nu ocupă deloc spațiul, deoarece pot fi plasate într-o chiuvetă sau într-o cutie de baie. Cu alte cuvinte, ele sunt numite coșuri de rufe, deoarece trebuie să fie scoase din dulap sau dulap.

Cosul de perete, de fapt, este un container încorporat, deoarece este montat în dulapuri de perete. Comoditatea lui constă în faptul că sub chiuvetă există un spațiu gol în care puteți pune substanțe chimice de uz casnic și obiecte de igienă personală. Dezavantajul unui astfel de coș este acela că nu este foarte convenabil de utilizat. Lenjeria este dificilă nu numai să se încarce acolo, ci și să se scoată de acolo.

Coșurile de pliere seamănă foarte mult cu forma standard a produsului, diferă de acesta doar prin faptul că se pot adăuga atunci când este necesar.

Ce materiale sunt folosite pentru a face recipiente de rufe în baie

De obicei coșuri de rufe în baie sunt realizate din următoarele materiale:

 • Containere pentru spalatoriedin plastic;
 • copac;
 • metal;
 • tesatura.

Coșuri din plastic Pentru lenjerie sunt considerate cele mai populare printre alte tipuri de containere. Acest material este foarte ușor de procesat, astfel încât să fie create cele mai unice și fără egal modele. Culoarea lor poate fi complet diferită, așa că alegerea a ceva ce vă place va fi destul de ușor. Îngrijirea unui recipient din plastic este foarte simplă. Nu poate fi afectată de factorii negativi prezenți în baie și rămâne întotdeauna în forma sa neschimbată.

Coș de lemn Ideal pentru o baie. În plus față de meritele ei estetice, care sunt greu de argumentat, pomul are multe calități valoroase. Este excelent pentru camere cu umiditate ridicată. Lucrurile dintr-un rezervor din lemn nu absoarbe absolut nici un miros, nu te uda, nu pierde culoare și formă. Pentru a păstra cât mai mult timp posibil, suprafața recipientului este tratată cu compuși speciali rezistent la apă. Un produs din lemn poate transforma o baie intr-un colt confortabil.

Printre produsele din lemn se remarcă coșuri de rufe din răchită. Ele pot fi ovale, pătrate sau rotunde. Coșurile țesute sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, deci este ușor să alegeți exact acest model, care ar avea toți parametrii necesari și un cost optim. Cele mai populare sunt coșurile de răchită din bambus, rattan sau viță de vie, care au o mare rezistență și rezistență la umiditate. În acest caz, produsele de răchită pentru spălat în baie arată foarte interesantă și atractivă.

Coșuri pentru lenjerie în baieCoșuri metalice pentru lenjerie in piata constructiilor nu este foarte mult, dar cei care apreciaza minimalismul, stilurile high-tech si alte stiluri moderne, ar trebui sa cautati aceste containere. Se vor potrivi perfect în baia unei cabane de țară sau a unei case de țară. Metalul este un material durabil, dar acest lucru este numai dacă a fost tratat cu compuși speciali. În caz contrar, un astfel de produs original poate fi corodat și își pierde treptat aspectul remarcabil.

Cosuri pentru rufe de țesuturi preferă oameni avansați și moduri, care sunt importante nu pentru calitate, ci pentru aspect frumos. Containerele de tesatura pentru spalatorie arata foarte frumos, dar absorb foarte mult umezeala, ducand la mucegai si ciuperci, care apoi incep sa miroase rau. Un astfel de container seamănă cu o pungă cu șnur în partea de sus sau cu o pătuț.

concluzie

Alegeți un coș de rufe în baie, de care aveți nevoie să țină cont de toate cerințele, a prezentat-o ​​și a face alegerea dvs., ascultând sfatul specialiștilor. Numai în acest caz este posibil să obțineți un container de înaltă calitate, care să dureze foarte mult timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Cum să spălați prosoapele de bucătărie acasă?Cum să spălați prosoapele de bucătărie acasă?
Uscător de ceas pentru hainele de pe balcon - compact și convenabilUscător de ceas pentru hainele de pe balcon - compact și convenabil
Masina de spalat cu blat de sub chiuvetaMasina de spalat cu blat de sub chiuveta
Albume alb-negru: fotografii și secrete de designAlbume alb-negru: fotografii și secrete de design
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
Chiuvete cu dulap pentru baie: criterii de selecție și fotografieChiuvete cu dulap pentru baie: criterii de selecție și fotografie
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
Accesorii frumoase și originale pentru băi. fotografieAccesorii frumoase și originale pentru băi. fotografie
Ce trebuie să faceți dacă un lucru alb este aruncat de la spălareCe trebuie să faceți dacă un lucru alb este aruncat de la spălare
» » Coșuri pentru rufe în baie: plastic, răchită
© 2021 amigdas.com