amigdas.com

Băuturi de băuturi pentru găini - tipuri, făcând propriile mâini

Băutură băuturi în colacul de puiCând păstrați găinile în gospodărie, casele de păsări trebuie să fie echipate cu jgheaburi de alimentare și cutii de udare care vor fi convenabile pentru păsări și pentru servire. Dacă ca alimentator puteți folosi aproape orice capacitate, atunci cu puii de găină, situația este mult mai complicată. Vasele obișnuite ale păsării sunt întoarse, ca urmare a faptului că apa este pe podea, iar umezeala întotdeauna stă în găină. Pentru a evita astfel de situații, fermierii cu experiență folosesc forajele de mamă. Astfel de dispozitive pot fi cumpărate la un magazin de animale de companie sau făcute de ei înșiși.

Cerințe pentru puii de găină

Rezervoarele de apă care vor fi folosite în cocăna trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Dacă pentru a pune la păsări un bazin simplu, ei vor fi de la ea nu numai pentru a bea, dar, de asemenea, pentru a scălda în această apă. Prin urmare, alegerea bolurilor de băut pentru găini trebuie să fie abordată cu toată responsabilitatea. Acestea ar trebui să fie:

 1. confortabil. Păsările ar trebui să aibă acces liber la apă, iar fermierul ar trebui să fie confortabil să umple rezervoarele cu apă și să le dezinfecteze. O bună opțiune pentru menținerea unui efectiv mare este conectarea sistemului de băuturi la alimentarea cu apă.
 2. seif. Containerele trebuie selectate din materiale care nu emit substanțe nocive. Dacă vasul de băut trebuie făcut manual, atunci trebuie să vă asigurați că nu sunt lăsate pe acesta proeminențe și burte ascuțite.
 3. Cum se fac bănci de băut pentru păsări de curteînchis. În recipientele deschise furaje, pene și pene, fecalele de pui cad ușor, datorită cărora apa din ele devine repede murdară. Este mult mai convenabil și mai practic să folosiți picături de apă închisă. În ele apa nu se murdărește și nu se toarnă. În acest caz, bețișoarele pentru găini sunt bune.
 4. încălzit. Atunci când țineți o pasăre într-o casă de găini neizolate în sezonul rece, va fi necesar să vă asigurați că apa din rezervoare nu este prea rece și nu îngheață. În acest scop, încălzitoarele de apă sunt instalate sub băuturi.

Ce fel de băutori pentru pui?

Pentru a oferi apă cu pene, puteți utiliza mai multe tipuri de rezervoare, fiecare dintre ele având propriile sale avantaje și dezavantaje.

Vase simple

Bowls, cupe sau alte containere simple deschise trebuie să fie mici, astfel încât păsările să poată ajunge cu ușurință în apă. Sunt convenabile pentru găinile ouătoare, dar au dezavantaje:

 • apa devine repede murdară, deci trebuie schimbată de mai multe ori pe zi;
 • ușor răsturna.

Această opțiune practic nu este utilizată de agricultori.

vacuum

Structurile de vid constau dintr-o ceașcă plată, în care este montat un recipient cu apă. Apa din vas este furnizată sub presiune și numai după ce vasul este aproape gol. Complet turna lichid nu dă un vid, care este format într-un recipient închis.

avantaje:

 • pot fi făcute din materiale improvizate cu mâinile tale;
 • Dispozitivul este convenabil pentru găini și întreținere.

dezavantaje:

 • apa din ceașcă este contaminată rapid;
 • păsările pot transforma vasul peste.

Băuturi de băuturi pentru găini

Astfel de structuri sunt un container închis în care este construit un niplu special. Pentru a bea, păsările trebuie să apese pe acest mamelon cu ciocul. Bomboanele cu bule sunt foarte convenabile, deci sunt folosite de mulți fermieri de păsări. Avantajele lor includ:

 • apa este într-un recipient închis, astfel încât să nu se varsă sau să se murdărească;
 • atunci când se utilizează mamelonul, podeaua din cocos va fi întotdeauna uscată, deoarece lichidul intră direct în ciocul păsării;
 • Băutura de bătăi - o soluție convenabilăDesenele sunt ușor de folosit;
 • Apa din recipiente închise nu este vărsată, deci nu va fi necesar să o faceți prea des;
 • Poți să-ți faci un băutură de mamelon cu mâinile tale.

Este posibil să faceți un băutură mamelon independent de un rezervor și folosind țevi. Prima opțiune va fi convenabilă pentru un număr mic de găini, iar a doua opțiune va fi automată și potrivită pentru un efectiv mare.

Băutură băuturi cu mâinile lor

Puteți realiza un design din materiale improvizate, cumpărați anterior doar un mamelon pentru un băiat, care este vândut în magazinele de animale de companie.

Bomboană băutură dintr-o sticlă de plastic

Pentru a vă face propriile mâini, va trebui să vă pregătiți:

 • Sticlă de plastic sau altă capacitate convenabilă de doi litri;
 • mamelon;
 • burghiu sau șurubelniță;
 • bandă izolatoare;
 • silicon adeziv.

Etape de fabricație:

 1. Din flacon, capacul se îndepărtează, în care, folosind o șurubelniță sau un burghiu, este necesar să se facă o gaură. Dacă este posibil, diametrul găurii trebuie să coincidă cu diametrul mamelonului.
 2. Sfarcul este înfășurat într-o bandă izolatoare și introdusă în gaură.
 3. Fotolii confortabile de băut pentru iepuriSticla este umplută cu apă și se verifică etanșeitatea structurii mamelonului. Dacă apa curge, decalajul dintre mamelon și capac este acoperit cu adeziv siliconic.
 4. Sticla este întoarsă și așezată pe peretele cuștii sau a coșului de pui.

Pentru a vă asigura că acest design a fost convenabil pentru a fi menținut, partea inferioară a flaconului poate fi tăiată, dar astfel încât să devină un capac. În acest caz, este ușor să adăugați apă în recipient. În cazul în care partea inferioară nu este tăiată, după golirea flaconului, va trebui să fie îndepărtată de fiecare dată, închideți capacul, umpleți-l cu apă și reinstalați-l.

Automat băutură mamelon

În cazul în care gospodăria conține un număr mare de pui, atunci o sticlă pentru ei va fi mică și multe recipiente sunt incomode pentru menținere. Prin urmare, puteți face un fel de conductă de apă din conducta dvs., dotată cu mameloane și conectată la un rezervor central mare cu apă sau chiar apă curgătoare.

Următoarele materiale și unelte sunt necesare pentru producție:

 • tub pătrat din material plastic cu caneluri interne, ștecher și secțiune 22 * ​​22 mm;
 • adaptor de la tub pătrat la rotund;
 • Numărul necesar de sfârcuri necesare;
 • atingeți diametrul mamelonului, forați și găuriți;
 • un rezervor de apă și un furtun;
 • Coborâți picăturile (cupe mici) după numărul de sfârcuri;
 • marker, ruleta;
 • etanșare sigilată, jug.

Mamele trebuie selectate în funcție de vârsta păsării:

 1. Aparatele 3600 funcționează în toate direcțiile și, prin urmare, sunt convenabile pentru găini.
 2. Mamele 1800 sunt mai bune pentru o pasăre adultă, deoarece lucrează în sus și în jos.

Se recomandă instalarea a maximum trei puncte de băut pe metru de țeavă. În cazul în care distanța dintre mamelon este mai mică de treizeci de centimetri, puii de lângă băutorul alimentației vor înmulți și împinge, ceea ce poate duce la leziunile lor.

Eliminatorii de picături pot fi făcuți manual din sticle de plastic. Pentru a face acest lucru, au tăiat fundul cu jantele și au fost așezate sub fiecare mamelon. Astfel de pahare sunt cel mai bine setate la o înălțime pe care puicuțele ar putea să o obțină în apă, care le poate picura în timpul utilizării designului mamelonului.

Instrucțiunea privind fabricarea:

 1. Cum sa faci un bol de bere pentru iepuriPe partea conductei Cu canelurile se face un marcaj, unde se vor monta sfarcurile. În acest caz, scurgerile de apă pot fi evitate.
 2. Cu ajutorul unui exercițiu și găuri de diametru dorit în locurile marcate sunt găuri forate.
 3. În găurile recepționate atingerea firului.
 4. Pentru o mai bună compactare Sârfurile sunt înfășurate într-o bandă de PCB și numai după aceea sunt înșurubate.
 5. Sub fiecare mamelon este necesar să instalați o cană (tava de scurgere).
 6. Sfârșitul conductei, care nu va fi atașat la rezervor, este închis de un dop, care trebuie fixat cu o clemă.
 7. Al doilea capăt al țevii conectați recipientul cu apă. Pentru aceasta, se folosește un furtun și un adaptor flexibil.

Băutura automată a mamelonului este gata. Fermierul va trebui să umple rezervorul cu apă din când în când și să îl dezinfecteze în mod regulat.

Mufele trebuie instalate sub nivelul apei din țeavă, altfel nu vor funcționa. De asemenea, este necesar să se asigure că nu există vid în țeavă, deoarece cu aer insuficient, apa nu va curge la sfârcuri.

Pentru a face bolul de băut complet automat, conducta poate fi conectată la o conductă de apă, dacă acest lucru este posibil.

Vacuți băutorul cu mâinile proprii

Puteți realiza un astfel de design din materiale care se află întotdeauna în incintă. Astfel de materiale includ:

 • o cutie de șprot sau alt recipient similar;
 • un litru de plastic sau o sticlă de un litru și jumătate;
 • sârmă.

În primul rând, tabla poate fi complet eliberată din capac și prelucrată de marginile sale, astfel încât să nu existe nici o bavură pe ele și nu sunt ascuțite. După aceea puteți începe să faceți alcool:

 1. În partea de jos găurile sunt realizate pe pereții laterali ai containerului din plastic. Trebuie să ne asigurăm că nu sunt deasupra marginilor cutiei. Prin aceste găuri în castron veți primi apă.
 2. Bancă de sub șprot sau o altă ceașcă ovală se introduce între pereții cuștii. Dacă băutorul este instalat în coop, puteți folosi ca bolțuri de castron de orice formă.
 3. Sticla este umplută cu apă, este închisă de un capac, se întoarce, se instalează pe un borcan și se fixează cu un fir pe tijele cușilor sau pe un cui în perete.

Alimentatorul cu vacuum este gata. Acum puicuțele pot bea dintr-o cutie de conserve, în care apa va curge treptat.

Băuturile pentru găini pot fi instalate atât în ​​cuști, cât și în casele de păsări. Folosiți-le și service-ul acestor dispozitive va fi convenabil peste tot. Și de a face un design nipple poate fi destul de ușor cu propriile mâini.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să aranjezi o găină de găinăCum să aranjezi o găină de găină
Caracteristicile rasei de pui SussexCaracteristicile rasei de pui Sussex
Furaje combinate pentru găini: hrană pentru găinile ouătoare cu mâinile propriiFuraje combinate pentru găini: hrană pentru găinile ouătoare cu mâinile proprii
Cuștile pentru puii de carne: instrucțiuni și recomandăriCuștile pentru puii de carne: instrucțiuni și recomandări
Opțiuni pentru prepararea de pui pentru puii propriiOpțiuni pentru prepararea de pui pentru puii proprii
Cum sa faci un alimentator de pui cu mainile taleCum sa faci un alimentator de pui cu mainile tale
Aviator pentru pui și găini: construirea unei plimbări cu mâinile lorAviator pentru pui și găini: construirea unei plimbări cu mâinile lor
Cum sa faci alcoolii pentru puii de manaCum sa faci alcoolii pentru puii de mana
Șaiba de băut cu mâinile tale: un elicopter pentru găiniȘaiba de băut cu mâinile tale: un elicopter pentru găini
Cum de a face un alimentator pentru puii proprii?Cum de a face un alimentator pentru puii proprii?
» » Băuturi de băuturi pentru găini - tipuri, făcând propriile mâini
© 2021 amigdas.com