amigdas.com

Cum de a face o lovitură pentru acvariu cu propriile mâini?

Cum să pregătiți o lovitură pentru un acvariuMulți oameni se gândesc adesea la cumpărarea de animale domestice, curate, dar o serie de dificultăți cu care se pot confrunta în creșterea lor, se înspăimântă foarte mult. De exemplu, aproape toată lumea vrea pește de acvariu. aceste creaturi mici furnizează casei un confort și o liniște deosebită. Este foarte plăcut și amuzant să urmăriți astfel de animale de companie. Lumea lor este foarte diferită de cea umană, comportamentul lor este foarte interesant și neexplorat. Din acest motiv, există un sens

Achiziționați un acvariu și începeți pescuitul.

Firește, ca și în cazul altor creaturi, piscicultura este un proces responsabil și laborios. Un acvarist începător va trebui să transmită sute de cărți și să se consulte cu experți experimentați. Dar, altfel îngrijirea și întreținerea nu necesită mult efort sau deprinderi profesionale. Este suficient să înlocuiți apa veche în timp, deoarece restul se va face cu un filtru de curățare și o cârpă moale pentru a curăța ceața.

Achiziționarea unui acvariu - plăcere relativ scumpă, dar se face doar o singură dată într-o viață. Apoi va trebui doar să cumpărați alimente de pește și alte produse conexe, cum ar fi medicamente. Atunci când alegeți, să acorde o atenție la dimensiunea de design, precum și caracteristicile de design ale interiorului, precum și costul. Oricine poate cumpăra un mic acvariu. Dacă este un vas uriaș cu o duzină de creaturi exotice, va fi mai dificil.

Important pentru a înțelege, că prezența unui acvariu în cameră este de mare folos.

 • Această locuință pentru pește creează în cameră o atmosferă calmă, relaxată și este un puternic remediu împotriva stresului. În cazul în care casa are copii, atunci o astfel de decizie va fi extrem de utilă;
 • Acvariul influențează pozitiv umiditatea internă a aerului, care este foarte utilă pentru astmatici și persoanelor care suferă de probleme legate de activitatea sistemului respirator;
 • Acvariul este un element decorativ excelent care va deveni un plus colorat interiorului dvs. Dacă nu știți cum să vă schimbați aspectul camerei de zi pentru o lungă perioadă de timp, cumpărați o casă cu pește și nu vă îndoiți că ați luat decizia corectă;

O găleată pentru un acvariu - ceea ce este necesar, ce este diferit?

Probabil, fiecare dintre noi am văzut acvariu, în interiorul căruia există diverse obiecte interesante. O lovitură pentru un acvariu este una dintre ele. Acum, puteți uita de încuietori plictisitoare de plastic și de nave scufundate, din cauza irelevanței și irelevanței lor. Este mai bine să vă schimbați prioritățile în alegerea produselor naturale, cum ar fi lemn de pluș, pietre și bambus - tot ceea ce se întâlnesc cu pește în condiții reale. Prezența acestor elemente se consolidează sentimentul de a fi în sălbăticie, în strânsă legătură cu creaturile ei uimitoare.

Și dacă vă întrebați: "cum să pregătiți o lovitură pentru acvariu" - nu disperați, este foarte simplu. Este suficient să tratezi evenimentul care urmează, cu o anumită responsabilitate, iar rezultatul final va depăși toate așteptările tale.

Astăzi vom vorbi despre avantajele folosirii lemnului de tip drift pentru un acvariu, proprietățile și trăsăturile sale de creație independentă.

De ce avem nevoie de pauze?

 • În primul rând, pentru a menține atractivitatea estetică a designului;
 • În al doilea rând, stimularea și dezvoltarea unui ecosistem sănătos în cadrul acestuia;
 • În al treilea rând, pentru a purifica apa, prin procese naturale;

Rolul lemnului de pluș în acvariuEste important să se înțeleagă faptul că lemnul plutitor joacă rolul unui mediu natural pentru dezvoltarea unor bacterii și microorganisme valoroase care să păstreze echilibrul optim al acvariului și să lupte împotriva substanțelor nocive, punându-le pe particule sigure.

De asemenea, un element similar afectează pozitiv starea de imunitate a peștilor, tk. produce lent substanțe tanice, care, la rândul său, servesc la reproducerea unui mediu slab acid, în care niciun virus periculos nu se dezvoltă practic. Din acest motiv, mulți acvaristi aruncă frunze căzute și alte lucruri naturale în fund.

În prezența lemnului de pluș pentru acvariu în apă alcalină, nivelul indicelui de hidrogen este redus semnificativ. Trebuie remarcat faptul că o parte semnificativă a locuitorilor subacvatici preferă un habitat slab acid, astfel încât prăpastia are un efect excelent asupra creării condițiilor ideale pentru creșterea peștilor.

Condițiile naturale din interiorul acvariului au un efect deosebit asupra eficienței dezvoltării locuitorilor săi. Este ușor să ghiciți că în reale, cum ar fi râuri, lacuri sau iazuri, va fi foarte ușor să găsiți o lovitură înfundată. În cele mai multe cazuri, reprezentanții faunei locale o folosesc ca un loc de ascundere sigur sau pe un teren de reproducere excelent. Pentru unele specii de snacks-uri de pește servesc ca o bucătărie naturală, pentru că ele îndepărtează din ea straturi de substanțe lemnoase, care stimulează funcționalitatea normală a stomacului.

Unde se găsește o lovitură în acvariu?

Poate că în această chestiune nu ar trebui să aveți dificultăți. La urma urmei, astfel de obiecte ne înconjoară la fiecare pas. Desigur, puteți cumpăra produsul gata făcute, pregătite în mod corespunzător în magazin pentru animale de companie, dar este mult mai rezonabil să-l caute la cel mai apropiat corpul de apă în timpul următoarei ieșire pentru pescuitul sezonier în parcul orașului, pădure sau curtea vecină. Pornește fantezia și alegeți opțiunea corespunzătoare.

Înainte de plasarea primului pe snag, luați în considerare câteva caracteristici:

 1. Utilizarea unor părți ale copacilor conifere, cum ar fi pinul sau cedrul, este foarte descurajată. Desigur, mulți îi tratează cu substanțe speciale, dar acest lucru durează foarte mult, iar probabilitatea unei procesări inferioare rămâne aceeași.
 2. Alegerea sa este mai bine să se oprească pe lemn de esență tare, și anume: fag, stejar, salcie, viță de vie, măr, par, arțar și prune. Soluția ideală va fi sacul de salcie sau stejarul în acvariu. Rasele rase nu sunt renumite pentru viața lor lungă de serviciu, astfel încât, după o expunere prelungită la apă, acestea să putrezească sau să se dezintegreze.

Scoarță pentru un acvariu pentru decorareDacă aveți o dorință și un "penny" la prețuri accesibile, mergeți la magazin și cumpărați soiuri naturale din rase exotice, de exemplu, lemn de fier sau mangrove. Din fericire, astăzi astfel de produse abundă pe piața noastră, deci nu vor exista probleme cu alegerea. În acest caz, snagul vă va servi de mai mulți ani, păstrând proprietățile sale primare. Dar rasa de mangrove poate schimba culoarea apei chiar si dupa un tratament lung si atent. Chiar și înmuierea intensă nu rezolvă problema.

Este important să rețineți că nu puteți folosi rock-ul live. Ca un copac exclusiv uscat. Dacă vă uitați la opțiunea potrivită, tăiați-o și puneți-o într-un spațiu spațios, cu o bună ventilație sau luați-vă pe stradă, dacă este vara.

Cum de a face o lovitură pentru acvariu cu propriile mâini?

Face un astfel de lucru cu mâinile sale decor acvariu nu este la fel de dificil pe cât pare la prima vedere. Doar decide cu privire la alegerea, care va satisface preferințele dvs. gust.

Dacă observați că există putregai sau resturi pe snag, asigurați-vă că le eliminați. Și dacă cortexul devine mai devreme sau mai târziu, putrezirea va duce în mod inevitabil la consecințe dezastruoase, până la moartea peștilor și pierderea atractivității estetice. Dacă coaja este curățată prost, încercați să o udați sau să o fierbeți.

Din punct de vedere al designului ar trebui să se ghideze doar de concepțiile și preferințele lor de proiectare. Nu este nici un secret că, în cea mai mare parte, ochiul aruncă produse mari cu textura interesantă. Acadadisorii de vârf dau preferința pentru acvariu, care are o umplutură interesantă pentru texturi și un singur punct de creștere, de unde germină rădăcinile.

În majoritatea cazurilor, oamenii examinează pur și simplu snag-ul selectat din toate direcțiile pentru a vedea unde arată mai bine. Puțini oameni fac activități obligatorii de curățenie, astfel încât în ​​cele din urmă nu duce la nimic bun. Dacă nu aveți experiență în tratarea unor probleme pentru un acvariu, căutați videoclipuri și articole adecvate pe Internet sau trivializați cu prietenii care au tratat proceduri similare.

Cum să gătești un snag pentru un acvariu? Procedura de preparare

Ce lovitură este potrivită pentru un acvariuNu este un secret că acvariul este foarte sensibil și vulnerabil la diferite influențe de mediu, astfel încât orice schimbări neprevăzute îi afectează în mod negativ pe locuitorii săi. Având în vedere acest fapt, este necesar să se ia o atitudine responsabilă față de procedeul de curățare a pungilor de la bacterii, microbi, insecte și spori, care o populau masiv. Pentru aceasta, puneți o ramură naturalăsau rădăcină într-o tavă de fierbere și fierbeți bine în apă cu sare până când încep să se scufunde.

În cazul în care lemnul de pluș este plasat liber într-o cratiță sau alt recipient în care se efectuează gătitul, se toarnă pur și simplu 300 grame de sare pe litru și se fierbe timp de 6-10 ore. Schimbați apa din când în când. în procesul de fierbere se va evapora lent. Verificați-o pentru flotabilitate: dacă încă nu se scufunda, continuați să gătiți. Este important să rețineți că ghearele găsite în râu se vor scufunda imediat după ce le veți găsi de jos. În acest caz, puteți să le fierbeți cu atenție timp de șase ore.

Cumpărat la magazinul de animale de companie, de asemenea, trebuie să gătiți. De asemenea, nu alege produse pentru reptile, tk. în cele mai multe cazuri acestea sunt tratate în prealabil cu fungicide și peștele poate fi pur și simplu otrăvit.

Cum de a repara o lovitură în acvariu?

Cum de a întări o loviturăExistă situații în care ghinionul nu se potrivește în acvariu datorită dimensiunilor sale impresionante. În acest caz, este suficient să o tăiați în mai multe părți, apoi să o fixați înapoi sau să sudați separat piesa separată.

Cea mai bună și cea mai fiabilă modalitate de a fixa lemnul de pluș în partea de jos este sudarea profundă până când ajunge la o stare de flotabilitate negativă. Dacă din orice motiv este nerealistă, trebuie să utilizați elemente de fixare. În nici un caz nu trebuie să te odihnești împotriva pereților acvariului, pentru că Cu timpul, lemnul poate stoarce din sticlă datorită expansiunii naturale.

Este important să înțelegeți că, uneori, snacks-urile bine gătite nu se scufundă dintr-un singur motiv: în interiorul lor sunt încă uscate, deși partea exterioară pare fiartă.

Cum rezolvați problema este afacerea dvs. Cea mai simplă tehnică implică utilizarea unei linii solide, cu care lemnul este fixat pe o piatră. Puteți fixa o piatră destul de grea între rădăcini și coborâți structura până la fund. În acest caz, fixarea va fi foarte puternică și fiabilă.

Mulți acvariști sunt atașați de probleme mușchi frumos, de exemplu, Javanese. Puteți aplica și alte tipuri de plante care arată foarte elegante și delicioase. Următoarele metode și materiale pot fi folosite pentru atașarea mușchiului:

 • fir de bumbac;
 • rizomi;
 • superglue;

Răsuciți-vă pentru acvariuUltima opțiune este foarte convenabilă și fiabilă, Cu toate acestea, probabilitatea otrăvirii apei într-un acvariu cu diverse substanțe toxice este pur și simplu enormă. Este mai bine să nu risti viața peștilor de dragul unui decor frumos.

Plecând de la cele de mai sus, se poate afirma că pregătirea lemnului plutitor pentru un acvariu cu propriile mâini este un proces destul de simplu, deși cu propriile caracteristici și reguli. Când sunt implementate puteți realiza un design ideal care vă va dura de mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rularea unui acvariu - cum să faceți acest lucru pentru prima datăRularea unui acvariu - cum să faceți acest lucru pentru prima dată
De ce apa din acvariu este verde: motiveleDe ce apa din acvariu este verde: motivele
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Curățarea acvariului la domiciliuCurățarea acvariului la domiciliu
Reproducerea melcului prădător Helen, conținutReproducerea melcului prădător Helen, conținut
Filtru extern pentru acvariu cu mâinile taleFiltru extern pentru acvariu cu mâinile tale
Creveți de acvariu: conținut, nutriție, reproducere și îngrijireCreveți de acvariu: conținut, nutriție, reproducere și îngrijire
Black Beauty - moliezie de pește de acvariu. Îngrijire și îngrijireBlack Beauty - moliezie de pește de acvariu. Îngrijire și îngrijire
Pestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lorPestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lor
Pesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijirePesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijire
» » Cum de a face o lovitură pentru acvariu cu propriile mâini?
© 2021 amigdas.com