amigdas.com

Știrea de acvariu și condițiile din conținutul său

Panther Pike - un locuitor popular al acvariilorAcum a devenit foarte popular să începeți acvarii cu pești diferiți acasă. Cineva ca guppiki, pentru că este foarte simplu în conținut, iar cineva păstrează în acvariul lor pești reni. Predatorii sunt mult mai interesanți de observat. Există o mulțime de pești pradă pentru păstrarea într-un acvariu. În acest articol, va fi descris unul dintre reprezentanții lumii ruinare a artei acvariului - acesta este un știuc de acvariu.

Pantaloni șopârlă în sălbăticie

În sălbăticie există aproximativ șapte specii de șarpe blindate.

Locuiește în principal în râurile Americii de Nord și Cubei. Este un pește de apă dulce care preferă proaspătă sau ușor sărată habitat. Este o specie foarte veche de peste, care are mai mult de două sute de milioane de ani.

Lungimea corpului acestui pește în sălbăticie poate ajunge la trei metri, iar greutatea - o sută treizeci de kilograme. Corpul lor este acoperit cu solzi groase, pe care ei servește ca armuri, protejându-i de daune. Peștele are o maxilară lungă și dinți foarte ascuțiți.

Carnea știucului nu este deosebit de valoroasă, este de preferat să prindeți în interesele sportiveAceste picioruri sunt foarte periculoase și chiar există cazuri de atacuri asupra oamenilor.

Carnea acestor pești nu are nici o aromă specială, deci nu este foarte populară printre pescari. Ei sunt foarte interesați de pescarii de sport care visă să-l prindă din cauza unor astfel de dimensiuni imense.

Durata de viață a unui stiuc de șictor în sălbăticie este de până la douăzeci de ani.

Acvariul Pike Pike

Multe specii de pești sunt adaptate în acvariu. Cremă de păstăi, de asemenea, se simt grozav într-un acvariu. Este necesar doar ridicati vecinii pentru acest prădător.

Aceste pești au nevoie de mult spațiu, mai ales când cresc. Cu cât capacitatea acvariului este mai mare, cu atât mai mare va crește peștele.

Există mai multe tipuri de știucă de acvariu:

  • Specii standard de stiuca de acvariu este buzunar comun. Un astfel de pește are nevoie de cel puțin o sută șaizeci de litri de apă în acvariu. Apa trebuie să aibă o temperatură de până la douăzeci de grade Celsius, pentru că dacă temperatura este sub aceasta, peștele poate muri. Dimensiunea maximă a peștilor de acvariu este de cincizeci de centimetri în lungime.
  • Pentru a vă simți bine, știuca blindată are nevoie de multă apăbelonesox belizanus. Aspectul vivipar. Creste pana la cincisprezece centimetri in lungime. Un pește are nevoie de o sută cincizeci de litri de apă. Necesită prezența algelor groase în acvariu. Apa trebuie să fie ușor sărată, deoarece acești pești preferă mai multă apă sărată. Păstrați-le cel mai bine cu 2-3 pești într-un singur acvariu. Se hrănesc cu acești viermi, viermi și furaje mari.
  • Și, în sfârșit, O știucă rezervor. Acest stiuc poate crește până la patruzeci de centimetri în lungime. Totul depinde de volumul de apă în care trăiește.

Descrierea știfturilor blindate

Un pește frumos, lung, cu pete negre pe corp.

Este destul de nepretențios în păstrarea unui pește. Înoată în straturile superioare ale apei, deci vecinii sunt mai buni pentru ea, având în vedere acest fapt. Cel mai bine este să trăiești cu peștele ei mai mare decât dimensiunea ei și cei care doresc să înoate pe fund. Cel mai bine este, dacă este posibil, păstrarea lor într-un acvariu separat, cu maximum două persoane. Datorită faptului că stiuca blindată pește destul de agresiv cu care foarte puțini oameni se vor întâlni într-un spațiu. Ea va mânca toți peștii mai mici decât ei, iar persoanele slabe sunt chiar mai mari decât ei înșiși.

Temperatura apei din acvariu ar trebui să fie până la douăzeci de grade Celsius. Păpăturile de pantaloni, spre deosebire de vivipar, nu necesită prezența algelor în acvariu. Ornamentele ar trebui să fie bine asigurate, astfel încât peștele să nu le strică.

Pentru acest pește trebuie să selectați cu atenție veciniiÎn acvariu, trebuie să creați o mică mișcare de apă, deoarece știuca este un pește râu.

Datorită faptului că acest pește este înot în straturile superioare ale apei acvariul trebuie închis. Mai ales când peștele crește, vor fi destul de frecvente încercările de a ieși din apă.

De obicei, peștii din acvariu se comportă destul de calm. Înotul activ va fi numai în cazul vânătorii.

Sursă de alimentare

Pancrel Pike, la fel ca și alte pești predatori, sunt hrăniți cu următoarele hrănire:

  • pește zdrobit;
  • bucăți mici de carne;
  • bloodworm;
  • râme;
  • dafnia;
  • Cyclops;
  • o hrană mare pentru prădători.

Domesticirea șobolanului sălbatic

Pike-ul mic pentru o întreținere ulterioară în acvariu este cel mai bun în timpul verii, deoarece diferența de temperatură în râu și în acvariu poate cauza moartea peștilor.

Înainte de transplantarea unui pește într-un acvariu, este necesar să se adauge apă din acvariu în apa în care se află peștele prins, astfel încât să se adapteze treptat la noile condiții. Puțin câte puțin, trebuie să adăugați apă timp de două ore. Este necesar să conectați rezervorul de zăpadă la compresor pentru accesul la oxigen.

În ciuda naturii agresive, acest pește este grozav pentru păstrarea într-un acvariuPentru a transplanta un pește într-un acvariu este necesar ca ea să nu fie înspăimântată. În câteva zile, când peștele se obișnuiește cu noua sa casă, poate da puțină mâncare. La domiciliu, aceste pești cresc repede.

Principalul lucru în păstrarea acestor pești este volumul mare de apă și vecinii bine aleși. Cel mai bine este să le păstrați într-un recipient separat și niciunul dintre locuitorii acvariului nu va suferi de natura sa agresivă.

Pancake stiuca este un interesant și fascinant pește de acvariu. Este interesant să observăm acest lucru. Cu condiții adecvate de îngrijire și întreținere, precum și o hrană echilibrată, acest pește îl va încânta pe proprietar timp de douăzeci de ani. Acesta este un timp suficient pentru pescuitul de acvariu.

Nu vă fie frică să vă păstrați un prădător. În ciuda naturii lor agresive, ele pot deveni o adevărată decorare a oricărui acvariu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariuPește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu
Acvariu rechin catfang pangasiusAcvariu rechin catfang pangasius
Conținutul peștilor de pe acvariu și al reproducerii acestoraConținutul peștilor de pe acvariu și al reproducerii acestora
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Reproducerea melcului prădător Helen, conținutReproducerea melcului prădător Helen, conținut
Creveți de acvariu: conținut, nutriție, reproducere și îngrijireCreveți de acvariu: conținut, nutriție, reproducere și îngrijire
Black Beauty - moliezie de pește de acvariu. Îngrijire și îngrijireBlack Beauty - moliezie de pește de acvariu. Îngrijire și îngrijire
Pesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijirePesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijire
Locuitorul acvariului de apă dulce - pești miciLocuitorul acvariului de apă dulce - pești mici
Acvariu mic - 10 dintre cele mai pretențioase pești de acvariuAcvariu mic - 10 dintre cele mai pretențioase pești de acvariu
» » Știrea de acvariu și condițiile din conținutul său
© 2021 amigdas.com