amigdas.com

Frumos pește de acvariu-papagal!

parrot în acvariuPăstorul de pește de acvariu

- cel mai popular pește de acvariu. Se referă la familia Cichlova. A apărut datorită activității oamenilor de știință asiatici care au traversat diferite specii de cichlasi. Ca urmare, a apărut o specie hibridă a acestui pește. Peștele are un aspect frumos, asemănător cu un papagal.

Descrierea aspectului papagalului de pește de acvariu

Această specie are o formă neobișnuită a corpului. Capul unui pește de papagal este complet diferit de cel al lui, așa că are o față foarte frumoasă și amuzantă.

Culoarea principală a corpului papagal roșu este portocalie sau roșie. De-a lungul vieții, umbra poate deveni treptat palidă, astfel încât acest lucru să nu se întâmple, trebuie să adăugați caroten la alimente și apoi culoarea va rămâne întotdeauna luminată. De asemenea, există mai mulți reprezentanți rare ai acestei specii, care sunt numiți - papagali albinos, au culoare albă sau galbenă.

În plus față de aceste culori de bază, puteți întâlni, de asemenea, orice alte produse create de colorarea chimică. Dar cei care au trecut printr-o astfel de procedură mor repede. La maturitate, un papagal roșu atinge o dimensiune de 15 până la 30 de centimetri în lungime. Capul unui pește seamănă cu ciocul unei păsări, pentru asta ia primit numele.

habitat

În natură, acest tip nu există, astfel încât toți reprezentanții existenți ai speciilor roșii de papagali trăiesc în acvariu.

Conținutul de pește de papagali la domiciliu

pește papagalPapagal roșu, deși este un pește de acvariu, dar rămâne foarte activ pe tot parcursul vieții sale. Prin urmare, pentru ea este necesar să selectați un acvariu cu spațiu de manevră. De asemenea, vă recomandăm să cumpărați un dispozitiv special care creează un curent în acvariu, deoarece toți reprezentanții papagaliilor roșii preferă să înoate cu fluxul.

Condiții normale de trai Parrot pește sunt: ​​menținerea temperaturii apei la 25 de grade Celsius, aciditatea apei nu trebuie să depășească pH 7 De asemenea, trebuie să se asigure că apa este saturată cu oxigen, acest lucru va fi necesar pentru a instala un dispozitiv special. Este necesar ca apa să fie schimbată în mod regulat (cel puțin o dată pe săptămână) în stare proaspătă, păstrând în același timp animalul tău afară din acvariu, deoarece parrotfish este foarte sărituri.

Prin acvariu Red Parrot poate podselyat în condiții de siguranță alți pești, dar ai grija pentru faptul că datele au fost mai mari de pește papagal roșu, deoarece îi place să folosească ca un mic pesti alimentari. Dar, în general, ele sunt pești foarte pașnici și nu vor ataca pe nimeni.

Pentru hrănire Este necesar să se utilizeze alimente uscate cu conținut de caroten, acest lucru este necesar pentru ca culoarea peștelui să nu devină palidă. Și, de asemenea, puteți folosi ca hrană pentru alimentele vii de pește, papagalii sunt foarte îndrăgostiți de consumul de transpirații.

Un papagal roșu este ușor atașat de o persoană. Deci, literalmente, în câteva zile, veți fi capabili să vă îmbogățiți animalul, iar când vă întâlniți, el va înota fericit în fața paharului. Dacă urmați toate regulile de curte pentru pești descrise mai sus, ea poate trăi în mod pașnic timp de zece ani și mai mult.

reproducere

Deoarece primii reprezentanți ai papagaliilor roșii au fost creați de oameni de știință, bărbații sunt sterili și incapabili de a reproduce descendenții. Deși instinctele pentru reproducere rămân în continuare. Și când temperatura apei începe să crească peste 25 de grade Celsius, ei se vor deplasa pentru a construi în mod activ o casă pentru descendenții lor. După aceea, se împerechează cu femelele lor, și chiar dă ouă, dar nu este viabilă.

Ce pot papagalii să se îmbolnăvească?

Acest tip de pește are un sistem imunitar foarte puternic, datorită cărora sunt rezistenți la diferite boli. Prin urmare, cu conținutul potrivit, peștii dvs. nu se vor îmbolnăvi niciodată. Dar, uneori, există uneori infecții:

 • ICH - este o boală extrem de răspândită în rândul peștilor domestici. Este posibil să observați infecția cu această boală privindu-vă aripioarele peștilor, va fi acoperită cu tuberculi albi. O astfel de boală poate duce la moarte, astfel încât, de îndată ce veți găsi primele semne ale bolii, începeți imediat tratamentul.
 • Pește de acvariuhexamitiasis - această boală afectează intestinele de pește. Semnele de infecție sunt: ​​deșeuri mucoase albe de viață, refuzul de a mânca.
 • otrăvire - dacă există prea puțin spațiu și o mulțime de pești în acvariu, pot fi otrăviți. Un semn de otrăvire este culoarea roșie sau neagră a aripioarelor. Pentru ca peștele să se recupereze, trebuie să curățați imediat acvariul.
 • Și, de asemenea, pentru orice altă boală, primul semn de deteriorare a stării de sănătate a animalului dvs. de companie, va exista întotdeauna o schimbare a culorii corpului, astfel încât pe culoarea strălucitoare vor apărea pete diferite sau culoarea va începe să devină palidă. Pentru a scăpa de majoritatea bolilor, puteți pur și simplu să curățați apa și să o înlocuiți cu cele proaspete, de asemenea, puteți schimba solul din fundul acvariului. Dacă sănătatea peștelui nu se îmbunătățește după aceea, luați-o la medicul veterinar.

Cum să aranjați o casă pentru un papagal

Principala cerință în alegerea unui acvariu este dimensiunea sa, care ar trebui să fie de cel puțin 150 de litri pe pereche de persoane.

Parametrii apei în acvariu:

 • Prezența unui compus de azot, cum ar fi: amoniac și amoniu - ar trebui să fie zero.
 • Conținutul de nitriți ar trebui să fie, de asemenea, zero.
 • Iar prezența nitraților nu trebuie să depășească rata admisibilă de 30 miligrame pe litru de apă.

Pentru a respecta toate condițiile de mai sus, este necesar să instalați filtrare puternică și aerare în acvariu. Lumina din acvariu nu ar trebui să fie prea luminoasă, dar nu ar trebui să fie prea întunecată.

Păstorul de pește de acvariuEste indicat să se plaseze diverse plante pe fund, deoarece papagalii le place să-și construiască cuiburile din ele. De asemenea, se recomandă construirea în adăposturi a diferitelor adăposturi, deoarece peștii le place să se ascundă în ele. Pentru a face acest lucru, puteți folosi o varietate de grote, o coajă de nucă de cocos, și cel mai bine este să atașați o lovitură pe fundul acvariului.

Fapte interesante

 • Papagal de pește este fructul imaginației oamenilor de știință asiatici, care au traversat împreună mai multe specii de pești ca rezultat al acestei creații.
 • Una dintre calitățile distinctive ale peștilor este o natură foarte pașnică, precum și prezența unui nivel înalt de inteligență.
 • Această specie este incapabilă de reproducere deoarece bărbații sunt infertili.
 • Parrot de pește - foarte timid și timid, dar este foarte ușor să vă obișnuiți cu vecinii noi din acvariu. Și este ușor să vă amintiți gazdele și chiar să le primiți când vă întâlniți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutațiCum se determină vârsta unui papagal ondulat: ce să căutați
Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariuPește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu
Cum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și feteCum să numiți un papagal: caracteristicile alegerii numelor de băieți și fete
Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?Cum să înțelegeți despre ce visează papagalul?
Cum de a determina sexul unui papagal ondulatCum de a determina sexul unui papagal ondulat
Blotnotnistaya sortare - pește de acvariuBlotnotnistaya sortare - pește de acvariu
Papagalul este papagal lacom sau african griPapagalul este papagal lacom sau african gri
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Papagalii sunt inseparabili: trăsături ale speciei, îngrijire și conținutPapagalii sunt inseparabili: trăsături ale speciei, îngrijire și conținut
Papagalul kakapo și descrierea păsărilor fără zborPapagalul kakapo și descrierea păsărilor fără zbor
» » Frumos pește de acvariu-papagal!
© 2021 amigdas.com