amigdas.com

Mânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografie

Manipulați pentru ușileEste cel mai convenabil să folosiți mânerele pentru ușile interioare. Cu ajutorul lor, designul este închis fiabil și convenabil. În plus, că acesta este un subiect util, este, de asemenea, un element al soluției decorative. Modelele moderne sunt realizate în diferite modele. Acest lucru vă permite să creați armonie și sofisticare în orice cameră.

Tipuri de mânere pentru uși

Magazinul oferă o gamă largă de modele de uși. Acestea sunt cele mai simple capse și răsuciri. Nu necesită cunoștințe speciale pentru instalare. Principalele lor funcții sunt brațul-odihnă. Există modele mobile echipate cu ferăstraie și încuietori. Printre toate modelele distinge principalele tipuri:

 1. Produse pe bar.
 2. Mânerele de pe rozetă.
 3. Knobs.

Interioarele moderne sunt completate de dispozitive de ușă de ultimă oră, care sunt foarte populare. Pentru structurile glisante, de exemplu, butonul pentru pix va fi o opțiune excelentă. Principalul avantaj al acestui lucru este că, în timpul deschiderii și închiderii compartimentului pentru uși, suportul intră pe mâna dvs. În plus, ușile glisante pot fi instalate și alte versiuni ale modelelor. De exemplu, mânere compacte compacte sau foile de tradiție tradiționale.

Unul dintre producătorii britanici a venit cu o masivă decorativă mânere numite "Lună". Aceste modele nu au un mecanism de blocare. Și pentru producția lor, se utilizează bronz de înaltă calitate.

Dispozitivul de mânere pentru uși de interior

Structura aeriană

Cum funcționează stiloulCel mai simplu model de mâner al ușii este o opțiune de facturare. Simplitatea lui este de a spori confortul utilizării ușilor. Cel mai adesea, structurile aeriene sunt utilizate dacă ușile nu sunt închise deloc. Și, de asemenea, cu o încuietoare încorporată sau deasupra capului.

Produsele moderne, care sunt oferite de designeri, sunt realizate de o gamă largă de modele. Reprezentanții săi pot ficătușe radiale fără bucle speciale. La fel ca opțiunile cu finisaj bogat sau mânere, care sunt realizate sub formă de forme diferite. De exemplu, articole semicirculare sau rupte, sub formă de plante sau animale.

Instalarea nu necesită lucrări grele, dacă nu există elemente suplimentare. Manipulați mânerul cu ajutorul șuruburilor.

Printre modelele suprapuse există și cele asociate. Mânerele utilizate pentru ușile cu balamale duble. Ca și restul, dispozitivele asociate sunt ușor și ușor instalate.

Simplitatea și decorativitatea acestui tip de produse se vor potrivi iubitorilor de motive exotice din interiorul camerei.

poftă de mâncare

Asta este Mânerele ușilor staționare, care sunt realizate sub forma a două elemente. Produsele cu formă sferică sunt instalate simetric pe foaia ușii și sunt trase împreună printr-o singură axă metalică. Se trece prin toate părțile în același timp.

Modelul albastru tiffany este foarte popular. Produsul se remarcă ca un ornament tridimensional sub forma unui ornament de bronz.

Mânerele de pe bara

Un model comun pentru uși de interior. Pare o pârghie. Efectuează două funcții simultan.

 1. Permiteți deschiderea ușilor.
 2. Asigurați-vă că sunt blocate.

În acest mecanism închideți limba și împingeți mânerul sunt conectate prin intermediul unui arc. La închiderea ușii, limba intră într-o canelură specială. Aceasta împiedică deschiderea sa arbitrară. Unele modele sunt echipate cu un mecanism de închidere sau un dop.

Mânerele ușilor de pe rozetă

Usi pentru usi interioareNu mai puțin cunoscute sunt mânerele pentru uși de interior sub formă de bile sau discuri. Dispozitivul este foarte similar cu versiunea pârghiei. Diferența este mecanismul de deschidere a ușii. Pentru ao deschide, trebuie să rotiți butonul în jurul axei sale. Unele modele furnizează forma în formă de ouă a produsului în locul sfericului tradițional. Acest lucru vă permite să reduceți efortul de derulare.

Dispozitivul oferă formă rotundă ca bază. Se înlocuiește bara de fixare. Un aspect elegant și sofisticat face posibilă instalarea unui stilou ca o completare a oricărui interior.

Mânere pentru uși de interior - butoane

Acesta este dispozitivul cel mai complicat. Acesta include un mâner rotativ sub forma unei mingi. Acesta ascunde încuietoarea în sine. Pentru multe interioare un astfel de model este câștigător. Pentru complexitatea sa, mecanismul este capricios și nu este foarte convenabil de utilizat.

În ciuda caracteristicilor stricte ale produsului, butoanele nu și-au pierdut niciodată popularitatea. Și până în prezent, limitele soluțiilor de proiectare pentru fabricarea construcțiilor s-au extins doar. Designul strict și geometric al produsului va decora ușile balansier. Mai ales se referă la o deschidere largă.

Sistemul de blocare al butoanelor

Produsele moderne de mortisare pentru structurile ușii asigură zăvoarele. Astfel, ușile sunt bine închise, dar fără efort special se deschid. Pentru astăzi cele mai populare blocuri pentru uși de interior sunt:

 • Rulmenti cu role.
 • Falevye.
 • Magnetic.

Rulmenti cu role

Există aproape toate mânerele ușii. Bila sau rola de pe arc intră în canelură când ușa se închide. Ține-l în poziția necesară. În același timp, ușa poate fi deschisă oricând fără dificultate.

falevye

Mai frecvent la modelele mobile. În procesul de închidere a ușii, limba unghiulară oblică cade în canelură. Și când ușa trebuie să deschidă această limbă este ascunsă în grosimea ușii de mecanismul mânerului. Datorită acestui zăvor, ușile sunt bine blocate și deschise rapid. Și nu aveți nevoie de o cheie pentru asta.

magnetic

Mecanismul este silențios și moale în funcționare. Designul oferă doi magneți. Ele sunt situate pe ușă și pe portieră, una față de cealaltă. Datorită mânerelor ușilor magnetice, mecanismul de deschidere funcționează ușor și ușor. Astfel, această opțiune este cea mai confortabilă.

Ce fac manerele de usi si cum sa faca o alegere

Dispozitivul mâinii ușiiPână în prezent, tehnologia și instrumentele de prelucrare vă permit să fabricați dispozitive pentru uși de interior din orice material.

 1. Metal.
 2. Copacul.
 3. Sticlă călită.
 4. Plastic.
 5. Diferite materii prime naturale. De exemplu, coarne sau oase.

În mod frecvent există modele din materialul combinat. Sunt metal și sticlă, metal și plastic, lemn și plastic, sticlă și oțel. Pentru interior retro sau nostalgie, mânerele potrivite din lemn, acoperite cu vopsea sau porțelan vopsit.

De la un design ales în mod corespunzător va depinde de utilizarea confortabilă a ușii. De exemplu, pentru o cameră pentru copii sau pentru un dormitor, sunt potrivite pentru uși magnetice sau role. Acestea vor fi, de asemenea, soluția optimă pentru camerele în care trăiesc persoane fizice slabe și vârstnice. Astfel, ele pot deschide independent ușile și se pot deplasa în jurul casei.

Alegerea se face în funcție de scopul camerei. Ei bine, dacă echilibrul între decorative și funcționale, precum și siguranța mânerului. În cazul în care casa are copii, atunci merită să abandoneze produsele cu piese proeminente ascuțite.

După ce se face alegerea, puteți atinge mânerul. Cea mai confortabilă ergonomie și materialul plăcut la atingere au dat senzații plăcute? Prin urmare, alegerea a fost făcută corect.

Mânere pentru uși de interior
Mânere pentru ușiSelectarea mânerului de ușăFabricarea mânerului ușiiGeamul elegant al ușiiProiectarea unui mâner elegant pentru ușăMetal pentru fabricarea mânerelorCaracteristicile mânerelor ușiiCum să alegeți un stilou de calitateGeamul elegant al ușiiMânere pentru uși de interiorMânere pentru ușiMâner din metalMânerul mânerului din oțel
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baieVarietăți și fotografii ale dulapurilor de baie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Care butoane ale portierelor pentru a alege pentru ușa din fațăCare butoane ale portierelor pentru a alege pentru ușa din față
» » Mânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografie
© 2021 amigdas.com