amigdas.com

Ușile interioare duble, vederi și fotografii

Ușa interioară spre camerăAproape fiecare apartament al orașului are uși de dimensiuni mari. În cele mai multe cazuri, acestea sunt legătura dintre hol și sufragerie.

Este foarte dificil să instalați o ușă cu balansier clasic într-o astfel de deschidere. Foaia de ușă va arăta foarte greoaie și va varia în funcție de masă.

Pentru a rezolva o astfel de problemă, instalați ușile interioare duble. Datorită designului lor unic, acestea fac posibilă închiderea rapidă a încăperii și, în același timp, decorarea interiorului. Faptul este că astfel de design interior dublu poate fi decorat cu o varietate de opțiuni.

În plus, ușile duble interioare au un cost mai mic, în comparație cu versiunea standard. Fotografiile lor în număr mare pot fi văzute pe Internet.

specie

Proiectarea dispozitivelor duble cu două camere are mai multe soiuri. Cele mai importante sunt:

  1. alunecare;
  2. Folding;
  3. leagăn;
  4. Swinging.

În majoritatea cazurilor, instalați cu structuri articulate, constând din două părți. A devenit deja o tradiție de a le monta la intrarea în camera de zi. Aceste uși împodobesc premisele stilului clasic, în care predomină bogăția și luxul.

Dacă vă gândiți cu atenție la ușile duble interioare, devine clar că diferența lor principală este de două jumătăți.

Fiecare piesă are capacitatea de a se deschide independent, dar mai des una dintre pânze este fixată cu un zăvor special, ceea ce simplifică foarte mult închiderea.

Astăzi există construcții duble interioare de tip pendul. Principala lor diferență este posibilitatea de a se deschide în orice direcție. Acest tip nu este utilizat pe scară largă în camerele obișnuite. Acolo se instalează dispozitive duble interioare care au posibilitatea deschis numai într-o anumită direcție.

În încăperi mici, pentru a mări spațiul, se montează foile de sticlă. Ele fac din interiorul camerei mai atractive.

Dimensiuni de bază

Ce fel de ușă să alegiCasele construite în secolul trecut, având tavane înalte, au fost echipate cu ușile duble interioare care au dus la camera de zi. Întrucât dimensiunile ușilor de nișă nu s-au schimbat niciodată, s-au stabilit parametrii standard ai produsului. Ușa este clasică, înălțime 230 cm și lățime 130 cm.

Astăzi, ușile duble de interior, prezentate într-o varietate de cataloage de mobilier cu fotografii colorate, au o gamă mai largă de dimensiuni. Ele sunt proiectate pentru a schimba înălțimea camerei și lățimea deschiderii. Și lățimea pliantelor nu poate fi aceeași.

Dacă analizați cu atenție fotografia ușilor duble interioare, puteți observa o diferență semnificativă în dimensiune, de la standardele disponibile. O pânză mică este făcută maximă, egală cu 60 cm, iar dimensiunea unei pânze mari poate ajunge la 90 cm.

Caracteristici pozitive și negative

Avantajele ușilor duble interioare sunt destul de evidente. Cele mai importante sunt:

  1. Sistemul pendulului;
  2. Stofele pot avea diferite insertii decorative. De exemplu, vitraliu, sticlă mată și așa mai departe.
  3. Aspectul luxos, din care camera devine mai ciudată.
  4. Ușile interioare duble sunt foarte ușor de găsit sub uși de dimensiuni nestandard, ceea ce nu se poate spune despre structurile cu o singură frunză.

Proprietățile negative ale ușilor duble interioare pot fi atribuite faptului că acestea sunt practic nu pot fi instalate în încăperi mici, pentru că nu există suficient spațiu liber.

Tehnologie de montare

Cum se instalează ușilePentru a instala dublu usi interioare, absolut nici o cunoastere speciala nu este necesara, dar experienta de tâmplărie ar trebui să fie. Secvența de lucrări poate fi văzută pe site-urile unde sunt prezentate numeroase fotografii ale procesului și este afișat un videoclip.

Măsurarea porții este efectuată mai întâi. Dimensiune de nișă sub cutie ar trebui să fie cu 2 centimetri mai mari și 3 centimetri mai mari decât dimensiunile cutiei. Lățimea jambului casetei ar trebui să fie egală cu dimensiunile partiției.

Apoi, cadrul ușii este montat în nișa peretelui. Instalați mai întâi partea inferioară, apoi înclinați încet ușa spre înainte, montați-o vertical. Shoals ar trebui să fie una cu peretele.

Cu ajutorul unui nivel de construcție, setați orizontal. Cutia este fixată în deschidere cu unghii de finisare.

Pentru nivelarea cadrului de închidere, sunt introduse pene speciale. Își ajustează poziția față de perete. Nivelul va arăta cât de bine este nivelul jambului.

După alinierea unei părți a cadrului ușii, fixați-o cu cuie, care sunt ciocănită în cadrul cadrului. În centrul malului se află unghii ciocanate pentru fixarea canoanelor viitoare. În mod similar, al doilea jamb este fixat.

Apoi sunt instalate ușile, care trebuie să se deschidă și să se închidă liber. Marginea ușii și îmbinarea trebuie să aibă o distanță de 0,3 cm. În caz de absență, este necesar să demontați ușa, să scoateți cuiele și să reglați poziția casetei. După fixare, fixați din nou cutia cu cuie.

Operațiunea finală va conduce pene drept sub fundul casetei. Pene proeminente sunt tăiate, trebuie să fie una cu peretele.

Alinierea ușii duble interioare este o operație obligatorie, înainte de ao fixa. În cazul unei instalări incorecte, este necesar să scoateți cutia, ceea ce uneori duce la distrugerea completă a acesteia și imposibilitatea utilizării ulterioare.

În principiu, structurile duble interioare, montate în conformitate cu toate regulile, decorează camera, conferă acesteia un aspect nerecunoscut. Ei vor servi de mai mulți ani și vor decora camera proprietarilor lor.

Usi interioare dublu
Tipuri de uși de interiorUsi din lemn naturalUși duble masiveMecanismul ușii glisanteUși cu sticlăUșă dublă în camerăMecanism cu două ușiProiectarea unei uși moderneUșă dublăUsi duble din lemnUșă interioară în apartamentAlegerea unei uși puternice spre casă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Fotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lorFotografia ușilor din aluminiu și a soiurilor lor
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi de interior cu o cutie - dimensiunea optimăUsi de interior cu o cutie - dimensiunea optimă
» » Ușile interioare duble, vederi și fotografii
© 2021 amigdas.com