amigdas.com

Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare

Usi de interior in interiorul caseiRecent, popularitatea ușilor interioare glisante este în creștere. Cu ajutorul lor salvează spațiul interior al încăperii, adaugă un decor special care atrage atenția. Construcțiile glisante sunt iubite nu numai pentru originalitate, ci și pentru confort. Doar acordeon va fi o opțiune bună pentru un apartament mic și o casă privată spațioasă. Cu puțin spațiu, se potrivește estetic în orice interior.

Caracteristicile și designul acordeonului pentru ușile interioare

Caracteristicile ușilor de acordeon interior și fotografiile acestoraUșa interioară a unei forme bizare, datorită asemănării sale cu blănurile unui instrument muzical, și numită acordeon, care poate fi văzută în fotografie, constă în panouri verticale înguste (șipci). Lățimea lor variază în zece centimetri, nu mai mult. Între ele sunt fixate în bucle într-o ordine succesivă. Acest model se numește și alunecare, de la cuvântul englez "slip". Spațiul este salvat de un mecanism special care permite ușii să se plieze la baza peretelui atunci când se deschide. Asta este designul cel mai economic, nu ocupă mult spațiu. Înclinând în ușă, panourile își reduc doar lățimea.

Numărul de clapete poate fi arbitrar, totul depinde de lățimea deschiderii pe care doriți să o închideți. Cel mai adesea, kitul este format din două sau trei lamele, plus canale suplimentare în cazul unei dimensiuni nestandard, care poate fi schimbată foarte ușor.

Fixarea produsului se datorează fixării primului panou în ușă. Cu ajutorul celui de-al doilea, deplasându-se pe rola de-a lungul ghidajului, ușile sunt deschise. Pentru a repara sunt utilizate opriri speciale, iar neteda și moaleitatea construcției este atașată de sincronizatorul instalat. El este responsabil pentru funcționarea paralelă a panourilor. Atunci când cumpărați, acordați atenție armăturilor și șinelor de ghidare. Cel mai bine este dacă sunt fabricate din aluminiu sau oțel pentru fiabilitate deosebită.

Există două soluții pentru alunecarea netedă: cilindrul se deplasează la lamele exterioare de-a lungul ghidajului inferior și cel superior. În a doua variantă, pragul este absent. Atunci când folosiți un acordeon, ca o compartimentare internă între camere, aceasta este o soluție excelentă.

Pentru confort, o parte a ușilor face cealaltă mai largă. În acest caz, puteți maximiza zona de deschidere. Uneori panza constă dintr-o singură frunză, care se deschide într-o direcție sau alta, la cererea cumpărătorului. Adesea nu sunt fixați împreună și se întorc, ca niște jaluzele, ascunzând o deschizătură.

Instalarea produsului nu necesită prezența unui cadru de ușă, care este foarte convenabil. Chiar dacă este prezent, atunci nici o funcționalitate nu se va purta, deoarece instalarea se face în planul tavanului sau al porții.

Materiale pentru acordeon usi interioare

Designul modelului este extrem de original și variabilitatea este prezentă numai în alegerea materialelor.

lemn

Door-acordeon în interiorDatorită greutății mari a arborelui de copaci se utilizează extrem de rar, se selectează cel mai puternic mecanism de extindere. Balamalele sunt realizate numai din metal, ceea ce indică o fiabilitate deosebită. Designul este lipsit de lumina speciala inerenta acestui tip de usa, dar este considerata cea mai durabila si rezistenta la schimbarile de temperatura. Cu toate acestea, lemnul este prea sensibil la umiditate. Expertii recomanda pre-tratați-l cu mijloace speciale, și apoi lăcuite pentru a prelungi viața.

Costul modelelor reprezentative este foarte ridicat. Cu toate acestea, fabricarea ușilor din furnir, MDF, laminat (fotografia prezintă o colecție de modele) face ca prețul să fie mai ieftin. Adesea, acordeonurile din lemn sunt instalate în saune și băi, deoarece materialul ecologic nu emit substanțe dăunătoare și nu este supus putrezirii.

plastic

Usi de interior in interiorul caseiProdusele PVC sunt rezistent la apă, pot fi folosite în baie și în piscine. Cu greutate redusă, cilindrul nu se va uza repede. Plasticul modern are o paletă bogată de culori. Există modele care imită textura de piatră sau lemn, care arată foarte organic. Culoarea nu se estompează, nu se oprește și, dacă se dorește, puteți aplica orice fotografie pe plastic.

Dacă vorbim despre deficiențe, atunci modelele sunt de scurtă durată. Deseori există zgârieturi la suprafață. Între panouri membrane din plastic pentru etanșare, care izbucneste repede. În acest caz, numai un cost redus poate justifica o scurtă durată de viață. În fotografie puteți vedea exemple de uși de acordeon din plastic.

Ușile din plastic și din lemn sunt numite surzi.

sticlă

Door-acordeon în interiorUșile din sticlă au o mare varietate de procesare. Mată, transparentă, colorată, cu mozaic, vitralii, acestea pot fi selectate pentru orice cameră cu un design variat. La ușile grele trebuie să fie selectat mecanismul de alunecare consolidat, rezistând încărcăturii grele. Același lucru este valabil și pentru accesorii.

Ușile din sticlă au lăsat multă lumină, lărgind chiar și cea mai mică încăpere. Ele sunt igienice, aceasta este soluția perfectă pentru bucătărie. modern Casele spațioase necesită soluții de design noi și ușile din sticlă vă vor ajuta în acest sens. Adesea ele sunt instalate în loc de perete, pentru cea mai bună vedere a piscinei sau a grădinii înflorite. Tăierea altor ușile nu este foarte convenabilă, iar acordeonul este ușor de asamblat. O astfel de constructie panoramica, ca in aceasta fotografie, este folosita in acelasi timp ca o fereastra si o usa.

Acordeon din lemn sau plastic cu inserții de sticlă se numesc combinate.

Bambus și țesături

Caracteristicile ușilor de acordeon interior și fotografiile acestoraVersiuni exotice ale acordeonului. Procesate pe o tehnologie specială, structurile de bambus sunt durabile și sigure pentru sănătate. Avantajele acestor uși sunt costul redus, rezistența la umiditate și diferența de temperatură. Acestea vor conferi o atmosferă etnică oricărei camere. Observați cum arată fotografia ca aceste uși.

Pentru a oferi un aspect atractiv și pentru a preveni deformarea, țesătura moale este trasă pe cadre speciale, iar din aceasta se fac inserții care înlocuiesc balamalele. Ca material pot fi folosite mătase, imitație sub tapiserie. Designul depinde de interiorul casei, materialul este aplicat desenelor, hieroglife în stil popular "japonez" sau "chinezesc".

Ce trebuie să cauți când cumperi?

Usi de interior in interiorul caseiMai întâi de toate produsul de calitate este echipat cu garnituri între caneluri și rame de metal, care va minimiza nivelul zgomotului. Ușa ar trebui să alunece ușor și ușor. Nu trebuie observate crăpături atunci când ușa este deschisă. Atunci când alegeți, trebuie să urmați utilizarea planificată a produsului în interior. Pentru cabinet și camera pentru copii, acordeonurile de lemn din lemn vor fi o opțiune acceptabilă. Un plastic rezistent la umiditate este aplicabil în baie sau în bucătărie. Produsul din sticlă va arăta excelent atât în ​​interior, cât și pe verandă.

Galeria foto a ușilor acordeonului poate fi vizualizată aici.

Usi interioare acordeon
Door-acordeon în interiorUsi de interior in interiorul caseiDoor-acordeon în interiorCaracteristicile ușilor de acordeon interior și fotografiile acestoraDoor-acordeon în interiorUsi de interior in interiorul caseiDoor-acordeon în interiorCaracteristicile ușilor de acordeon interior și fotografiile acestoraUsi de interior in interiorul caseiDoor-acordeon în interiorCaracteristicile ușilor de acordeon interior și fotografiile acestoraUsi de interior in interiorul caseiDoor-acordeon în interiorCaracteristicile ușilor de acordeon interior și fotografiile acestoraUsi de interior in interiorul caseiDoor-acordeon în interior

Profesioniștii ușilor acordeonului

Astfel de structuri sunt adesea instalate în apartamente mici și case de țară cu o zonă rezidențială mare. Este cauzată de următoarele momente.

  1. Caracteristicile ușilor de acordeon interior și fotografiile acestoraEconomisirea spațiului.
  2. Operare silențioasă datorită lagărelor integrate.
  3. Produsul poate fi instalat în ușa cea mai neobișnuită. În cazul în care este larg, lamele suplimentare vor veni la salvare.
  4. Ușor de asamblat și dezasamblat.
  5. Garniturile sunt realizate dintr-o varietate de materiale, datorită unui design drăguț potrivit pentru orice interior.
  6. Ușile vor împărți cu succes spațiul, care necesită diferențierea în zone.
  7. Este posibil să fixați cerceveaua în orice poziție cu un dop special, fără teama că ușa se va închide singură.

Minusurile ușilor acordeonului

Există mai puține dezavantaje decât avantaje, dar trebuie să le luăm în considerare.

  1. Door-acordeon în interiorDin cauza absenței zgomotului și a izolației termice, nu se recomandă așezarea în încăperi pentru copii și dormitoare. Mergând în kit sigilii situația pentru mai bine nu se va rezolva.
  2. Când selectați Este necesar să se acorde atenție calității accesoriilor, altfel modelul nu va dura mult timp.
  3. Dacă comparați designul acordeonului cu alte uși, atunci ele sunt cele mai susceptibile de rupere. Prin urmare, în locuri cu capacitate mare de țară pentru a le pune inadecvate.

Usa de interior - acordeon nu numai că economisește spațiu în cameră. Datorită modelelor elegante, ele devin o adevărată decorare a casei. Abilitatea de a alege materialul familiar sau exotic de design atractiv îi face extrem de populare. O auto-asamblare crește numărul de ventilatoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"
Usi interioare în interiorul apartamentuluiUsi interioare în interiorul apartamentului
» » Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
© 2021 amigdas.com