amigdas.com

Din ceea ce se face cuibul de înghițire și în cazul în care pasărea se stabilește

Swallows purta un cuibPrivind vremea în seara de vară pe peretele casei, care este la umbra, în fundalul ei întunecat din razele soarelui pot fi văzute

o mulțime de insecte mici, fluturând. Acest lucru - cel mai mult că nici planctonul aerului "ocean" nu este servit ca hrană pentru mulți alți locuitori ai mediului.

Printre păsările, care mănâncă muguri urâte, sunt înghițite. Aceste păsări au reușit foarte mult să vâneze insecte zburatoare, dar și-au pierdut complet abilitățile Colectarea, care le-ar putea hrăni în orice moment. Astfel, precipitațiile prelungite și perioadele lungi de vreme rece pentru înghițire devin un dezastru real și în acest moment aproape că nu zboară. Păsările supraviețuiesc cu curaj sufletului, iar puii lor înduplează și privarea. Aici rezervele sunt recuperate - în perioadele de siguranță ale înghițirii, grăsimile se acumulează rapid. Vânătoare numai în zbor.

Swallows - pliante excelente, să-și folosească abilitățile pentru a-și hrăni și a atrage un partener. Unele specii, cum ar fi mangrovele înghițite, sunt teritoriale, în timp ce altele protejează pur și simplu locul lor de cuibărit. În general, bărbații aleg un loc pentru cuib și apoi îi atrag pe femele, folosind cântecul și cifrele în zbor și (în funcție de specie) păzesc teritoriul lor. Dimensiunea teritoriului variază în funcție de specie; în speciile cuiburilor coloniale tinde să fie mici, dar poate fi mult mai mare pentru cuiburile individuale.

În afara sezonului de reproducere, unele specii pot forma turme mari și se pot răspândi în comunitate. Aceasta, probabil, oferă protecție împotriva prădătorilor. Speciile non-sociale nu formează o turmă, dar puii recent pot rămâne cu părinții lor pentru o perioadă de timp după sezonul de reproducere. Dacă o persoană este prea aproape de teritoriul păsărilor, ei o vor face perimetrul de atac cuib. Speciile colonioase pot ataca mafioți asupra unor persoane prea apropiate.

Pentru capacitatea de a rezista foamei pentru o lungă perioadă de timp a trebuit să plătească o lungă durată de dezvoltare a puilor și, prin urmare, o probabilitate mai mare de întâlnire cu un prădător. Deci, înghitirile au început să-și înmulțească descendenții în locuri greu accesibile - bine-cunoscute pentru noi cuiburi turnate, care se pot vedea sub acoperișuri de case, pe râuri și pe stânci abrupte.

Cuiburi de înghițite diferite

Materialul de fabricare a cuibului rândunele este umed sol argilos, care păsările sunt livrate pe șantier în cioc. Principalul lucru pe care trebuie să faceți - este de a găsi un cuib pentru viitor un loc confortabil în umbră, pentru că soarele înghite cuib se usucă repede și este capabil să se destrame.

  • Ce arată un cuib de înghițitRochia de păr roșie face un cuib de murdărie. Se pare că este bine împărțită de-a lungul "pitcherului" cu un gât suficient de lung. Pentru a construi un astfel de cuib, o pasăre are nevoie de 10-12 zile. Au populat aceste înghițite în perechi sau grupuri de trei până la cinci perechi. În acest caz, cuiburile pot atinge fundul, dar intrările par în direcții diferite.
  • Înghițirile orașului sunt adesea rezolvate de numeroase colonii, numărătoare de sute de cuiburi. Mulți dintre ei sunt atât de apropiați încât pereții locuințelor sunt în contact. Trăiește în condiții de siguranță de mare, astfel încât proprietarii trebuie să se cuibareste în mod constant pentru a proteja casele lor de atacuri de prădători. Două rândunici oraș sculptate cuib timp de 8-10 zile, și este format din aproximativ 1000 bulgări de noroi adus la cel mai apropiat balta. Periodic, păsările se opresc pentru a permite clădirii să se usuce și să se întărească. În interiorul cuiburilor de cuib, faceți o căptușeală în jos, pene și lână. Interesant, orașul înghite hașuri de ambreiaj și de sex masculin, ambii parteneri de multe ori stau în cuib, în ​​același timp. În numeroase colonii, părinții își monitorizează în permanență descendenții.
  • Beregovushki găzduiește multe mii de colonii în stânci, unde scot găuri de cuiburi - de 30-150 cm lungime. Nora intră într-un spațiu rezidențial cu un diametru de aproximativ 15 cm și o înălțime de 7 cm. Dacă este posibil, pasărea alege cele mai înalte straturi de sol pe precipitat.
  • Satul înghite ca să cuibărești sub acoperiș. Când ușile sau ferestrele casei de multe ori rămân deschise, păsările se pot așeza în hol, pe verandă și chiar într-o cameră goală. Când se construiesc cuiburi, aceste păsări se adaugă la rădăcinile de noroi, lame și tulpini subțiri care dau rezistență structurilor.

Vestitori de primăvară

Faptul că multe păsări se întorc în primăvara lor în primăvară, învățăm la școală. Păsările zboară în turmele mici, iar primii mesageri ai primăverii sunt finchinii. Dacă vă apropiați îndeaproape de această pasăre, puteți să vă gândiți la frumusețea ei magică:

  • Fluturașul zboarăPene sunt exprimate în tonuri diferite - maro, roșu, verde, albastru, roșu.
  • Pe cap este un "capac" de culoare albastră.
  • De la distanță, finch-ul poate fi distins prin dungi albe pe spate și aripi.

Peste cuiburi urmate de dăunători, și în zona de mijloc a Rusiei - rooks. De asemenea, unul dintre primii care se întoarce în țara lor zaryanki, roșu și Bluethroat - păsări cu un penaj strălucitor.

Păsările își încearcă vechile cuiburi. Nicio excepție aici sunt înghițirile care ajung în aprilie. Poporul rus le-a iubit și le-a onorat întotdeauna. Multe semne sunt asociate cu aceste păsări. De exemplu, înghitirile cu zgomot redus indică apropierea ploii. Cuibul lor aceste păsări încearcă să protejeze până în primăvara viitoare. Această pasăre mică are și un mic cap, labe subțiri și scurte. Barbatul de la feminin se poate distinge prin culoarea sa, dar această diferență este de obicei invizibilă cu ochiul liber. Cele mai multe înghițite sunt în aer, se plimbă în mod ciudat.

cântat

Înghițirile pot produce multe sunete diferite. lor cântatul poate vorbi despre emoție, dorința de a comunica cu frații săi, intenția de a curta, servesc ca un semnal de alarmă.

Cântecele bărbaților sunt legate de starea corpului păsării și se presupune că sunt folosite de femele pentru a judeca starea fizică și starea de fitness pentru bărbați de împerechere. Nestlings scârțâie atunci când solicită alimente de la părinții lor.

Cuiburi sub creasta casei. Vecinii nedoritori

Cuibul de înghițite sub coama unei caseCele mai multe înghițite pot fi văzute în zonele populate sau în spații deschise deasupra apei. În orașe și orașe mai multă balenă ucigașă, care se numește o înghițire a satului, precum și o pâlnie - o "înghițire a orașului". Aceste păsări pot aduce o mulțime de probleme oamenilor, deoarece construiesc cuiburi sub acoperișuri sau copertine de-a lungul cornișelor.

Pentru a construi un cuib, o înghițire are nevoie de o suprafață verticală. Materialul de construcție - murdăria - pasărea ia băltoace. Muddled în bile Pasărea aduce ciocul la locul de construcție al cuibului. Bilele se fixează cu ajutorul saliva.

Pentru a da puterea construirii, înghițirea poate folosi pentru a întări:

  • paie;
  • tulpini;
  • păr.

Cuibul este construit instinctiv, conform unui principiu. În condiții nefamiliare floarea este pierdută și nu poate construi un cuib, adică nu poate face acest lucru atunci când nu există o suprafață verticală.

Unul dintre locurile cele mai potrivite cuiburi sunt zidurile de-a lungul streașină, și acoperișurile sub patine, și păsări ca să se așeze sub suporturile de pod.

Rândunicul se străduiește să găsească un loc, convenabil pentru plecare și în același timp situat sub acoperiș. Baldachinul protejează locuința de noroi de precipitații și oferă protecție suplimentară puilor.

În orașe, înghițiturile iubesc să trăiască, pentru că există o mulțime de alimente. În timpul zilei, păsările distrug mii de țânțari, muște și mlaștini.

Convingerea populară spune că dacă un cuib de înghițit a apărut pe peretele casei - acest lucru este din fericire. Dar nu toată lumea este de acord să tolereze un astfel de cartier, așa că conduc păsările. Dar nu este atât de ușor să salvăm pasărea din locul ales, deoarece alegerea ei dictează instinctul.

Naturalistul rus V.A. Wagner a depășit cuibul o mică distanță în fața părinților de păsări. Cu toate acestea, înghițite de mult timp au încercat să-și găsească casa în același loc și chiar au vrut să dea hrană altor pui. Omul de știință a ajuns la concluzia că înghițirile sunt importante în cazul în care cuibul este făcut - este mai important decât chiar casa însăși și chiar puii tăi!

În acest fel, distrugerea simplă a cuibului nimic de realizat, păsările vor face în vechiul loc o nouă casă. Sparge-le departe, numai făcând zidurile alunecoase, astfel încât bucățile de murdărie să nu poată dobândi un punct de sprijin.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănescTotul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc
Pătrunjelul alb. Unde locuiește. Caracteristicile speciilor și vânătoareaPătrunjelul alb. Unde locuiește. Caracteristicile speciilor și vânătoarea
Ce păsări în natură aduc puii în timpul iernii și de ceCe păsări în natură aduc puii în timpul iernii și de ce
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Goiter la păsări: boli și gâscăGoiter la păsări: boli și gâscă
Pasărea de pradă a familiei de șoimiPasărea de pradă a familiei de șoimi
Satul înghiți-ucigă câți ani trăiește înghituraSatul înghiți-ucigă câți ani trăiește înghitura
Verzii ordinare, o pasăre de verdeață, modul de viață și reproducereVerzii ordinare, o pasăre de verdeață, modul de viață și reproducere
Specii și păsări rare și pe cale de dispariție incluse în cartea roșieSpecii și păsări rare și pe cale de dispariție incluse în cartea roșie
» » Din ceea ce se face cuibul de înghițire și în cazul în care pasărea se stabilește
© 2021 amigdas.com