amigdas.com

Poarta pentru o casă privată: design și modele

Porti si porti pentru case particulareIntrarea din față a terenului de pe teren oferă o idee generală despre proprietar. Este la fel ca prima impresie a trecătorilor și a oaspeților casei depinde. Porțile ar trebui să se potrivească bine întregului ansamblu al clădirilor și să fie funcționale și confortabile.

Anterior, această parte a curții avea un metal albastru sau murdar-verde, și un design simplu constă dintr-un colț. Aceste vremuri s-au scufundat demult in vara, iar astazi portile pentru o casa privata au un aspect excelent datorita desenelor interesante si a variatelor materiale. Atenția dvs. este invitată să le examinați.

Constructii de poarta, foto

Care sunt porțile? Prin felul în care funcționează, poți clasificate în trei tipuri:

 1. leagăn,
 2. alunecare,
 3. Alunecare.

Desigur, există și alte modele, mai exotice, un exemplu viu, o poartă cu role, dar cele mai practice primele trei opțiuni. Dacă doriți să instalați ceva original, concentrați-vă mai mult pe design, dar nu filosofați cu dispozitivul lor. Din păcate, modelele rare sau atrăgătoare se dovedesc adesea de scurtă durată.

Mașini swinging

Design poarta frumoasaPorți swing, vedeți fotografia de mai jos, acționați ca o ușă de apartament sau un frigider. Ați încercat să deschideți ușa frigiderului dacă masa este fixată pe ea? E imposibil. Porți swing nevoie de spațiu, și cu cât sunt mai largi, cu atât mai mult spațiu aveți nevoie. Dacă structura este deschisă, atunci ele devin o barieră pentru mașină, drumul de intrare este blocat. În interior, înseamnă că va fi necesar să se asigure că această parte a șantierului este liberă.

O altă problemă este căderea supapelor, acest fenomen fiind mai frecvent atunci când poarta este deschisă mult timp. Modul de ieșire din situație va fi ușile cu roțile, ele vor servi drept suport suplimentar, împiedicând uzura balamalelor ușii.

Plusurile sunt așa dispozitivul poartă este simplu, și le puteți face cu ușurință. În plus, dacă designul site-ului este realizat în vechiul stil, atunci acest proiect se va potrivi cel mai bine, deoarece modelele moderne nu pot produce efectul dorit. Dacă alegeți materialele potrivite, atunci hacienda nu va strica stilul futurist. Dar cel mai interesant este designul porții cu elemente de forjare.

Porțile Swing sunt bune, deoarece atunci când le deschideți și luați anumite măsuri, nu trebuie să vă faceți griji că hoții vor intra pe teritoriu. Dublarea securității unei case particulare este posibilă printr-o construcție în formă de leagăn cu un șurub. Chiar dacă tâlharii se pot descurca cu castelul, ei nu vor pătrunde pe teritoriu până nu vor folosi un ferăstrău pe care nu-l vor lua cu ei. Cu toate acestea, astăzi în acest caz există alte modalități de securitate, de exemplu supravegherea video, semnalizarea sau un contract cu o agenție de securitate. Dar încă existența unui bolț poate calma nervii.

Confortul porților glisante

Cum sunt porțile glisanteAstfel de modele nu necesită spațiu suplimentar de intrare, deoarece acestea alunecă de-a lungul gardului. Dar au nevoie de spațiu pentru schimbare laterală, acordă atenție fotografiei de mai jos. Dacă pașii spre dreapta sau spre stânga sunt obstacole diferite, atunci structura de recul nu este pentru tine. Poarta nu are unde să se deschidă! Prin urmare, teritoriul de intrare ar trebui să fie destul de mare.

Pentru acest tip Problema cârlării nu este relevantă. Dar au nevoie de puțină grijă. Portițele cu balamale nu se vor deschide decât dacă balamalele sunt uzate sau deteriorate de rugină, în timp ce mecanismul glisantei poate să nu funcționeze deoarece murdăria, zăpada sau gheața au căzut în ea.

Cu toate că pe modelele oscilante este posibilă instalarea unui sistem de deschidere automată a pliantelor, este mai ușor să le montați pe cele glisante. După apăsarea butonului, panza începe să se miște ușor în lateral. Unii proprietari de case particulare livrează poarta cu telecomandă pentru a evita ieșirea din mașină.

Unii proprietari stabilesc porți glisante cu acționare electrică, vezi fotografia. Dar acest lucru este plin de faptul că în momentul nepotrivit se poate opri electricitatea. În plus, în frig, acest dispozitiv poate să nu mai funcționeze. Deci, proiectul construcției ar trebui să conțină un punct în care este indicată posibilitatea deschiderii libere a porții manual, astfel încât toți membrii familiei să poată face față acestui proiect.

Porți glisante

Ce tip de poarta trebuie sa alegetiMai jos este o fotografie a construcției porților glisante, este similară cu cea anterioară, cu excepția faptului că există două brațe care se rotesc în direcții diferite. Deschiderea manuală nu este în întregime convenabilă, dar calea de intrare este destul de largă. Prin urmare, dacă intenționați să parcați mașini de parcare pe teritoriul unei case particulare, instalarea porților glisante este exact ceea ce aveți nevoie. Deoarece prea mult timp și o pânză masivă unică va fi problematică pentru a vă răsturna din cauza greutății sale.

Pe lângă ușurința utilizării, fiabilitatea și rezistența structurilor, un important criteriu de selecție este aspectul, decorul.

Proiectare poarta, fotografie

Prezentare generală a materialelor

Poarta casei private este întotdeauna o față, o carte de vizită. Prin urmare, în afară de funcțiile de protejare a casei și gardului site-ului, aceștia poartă informații despre proprietar. Ce materiale sunt folosite astăzi pentru a decora gardul unei case private și ce design atrage ochiul? scrimă este realizat din următoarele materiale:

 • Polete stilate pentru case de taraGardurile din lemn nu vor ieși niciodată din modă. Acesta este cel mai vechi material din care se fabrică un simplu gard și o coadă, iar în mâini calificate se transformă într-o lucrare arhitecturală foarte artistică. Fiți atenți la fotografie.
 • Profilate (Profilist) servește de mai mulți ani, este material fiabil, precis și relativ ieftin, nu are nevoie de îngrijire.
 • Garduri metalice - Acesta este un fel de gard din carton ondulat. Se mai numește și un butoi de euro. Gardul și porțile sunt realizate din benzi profilate metalice individuale. Acestea au un strat de polimer care este vopsit pe o parte sau pe alta. Euroshield este folosit pentru a conferi un aspect modern și estetic.
 • Gardurile și porțile din turnare și forjare sunt cea mai bună alegere pentru crearea unui gard foarte artistic și durabil, care, fără nici o îndoială, va sublinia statutul înalt al proprietarului unei case particulare.
 • Structurile metalice nu sunt doar puternice și durabile, ci și la un preț acceptabil.
 • Caramida și blocuri garduri sunt construcția cea mai solidă și mai solidă. Dacă peretele este solid, atunci opțiunea ideală va fi o porțiune turnată sau forjată.
 • Gardurile din beton sunt structuri solide de rezistență sporită. Cea mai recentă tendință este producția de garduri de beton decorate.
 • Aplicarea gardurilor din plastic are multe aspecte pozitive. Principalele avantaje sunt: ​​durabilitatea, durabilitatea, un număr infinit de modele diferite, culori, accesibilitatea prețului. Ele se disting prin ușurința de instalare, siguranța mediului, nemulțumirea în exploatare și întreținere. Designul lor este frumos și modern - vezi fotografiile.
 • Gabionii și gardurile de piatră au un design simplu, dar decorul lor este excepțional de frumos și natural. Gardul este realizat după cum urmează: într-o cușcă care este făcută dintr-o plasă metalică galvanizată sudată de metal, sunt pietre sau pietricele, granit zdrobit, etc.

Designul poarta si poarta pot combina mai multe materiale. De exemplu, după cum se arată în fotografie, porțile sunt realizate din oțel cu elemente forjate, iar pereții despărțitori dintre ele sunt realizați din cărămidă sau piatră. În plus față de compoziția globală a luminilor forjate, care va aduce har și lumină!

Poarta automată astăzi sunt recunoscute drept cea mai bună opțiune. Sunt fiabile, modeste și nu atrag atenția. Dacă în primul rând pentru dvs. fiabilitate, nu design, atunci automatizarea este pentru tine!

Deci, orice varianta a celor de mai sus alegeți - nu merge prost. Deoarece designul este fiabil și durabil, materialele de execuție sunt frumoase și moderne.

Porți pentru o casă de țară
Rulouri - cea mai bună soluție pentru case privatePorți porți și glisante - pentru case privatePortiță metalică cu gheață pentru casa privatăUn sortiment bogat de porți pentru case particulareAtribuirea unei case particulareCe poarta sa alegi pentru o resedinta de varaProiectoarePorti forjate pentru o casă de țarăPorțile de fierPorți și porți de varăProductie de portiMecanism de ușă diferitPorți din lemn naturalFabricarea de porti si portiPorți din lemn
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o portiță swing pentru a daCum de a alege o portiță swing pentru a da
Cum să faceți ușile de garaj de unul singurCum să faceți ușile de garaj de unul singur
Opțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecteOpțiunile de ușă cu perete interior: secretul alegerii corecte
Garduri pentru o casă privată cu mâinile lorGarduri pentru o casă privată cu mâinile lor
Caracteristici de a face porți culisante cu mâinile lorCaracteristici de a face porți culisante cu mâinile lor
Swinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografieSwinging poarta de metal cu wicket: procesul de fabricație și fotografie
Cum să faci o poartă de garaj pentru tineCum să faci o poartă de garaj pentru tine
Faceți porți culisante glisante cu mâinile propriiFaceți porți culisante glisante cu mâinile proprii
Portițe din țevi de profil: producție și fotografiePortițe din țevi de profil: producție și fotografie
Porți și porți din metal: montaj și fotografiePorți și porți din metal: montaj și fotografie
» » Poarta pentru o casă privată: design și modele
© 2021 amigdas.com