amigdas.com

Instrucțiuni pas cu pas despre cum să ridici casa cu o mufă cu mâinile tale

Caracteristicile de ridicare a casei cu un cric cu mâinile lorCasele din lemn sunt foarte populare. Cu toate acestea, după câteva decenii de funcționare, aceste instalații trebuie să facă reparații majore. Aceasta constă în înlocuirea rândurilor inferioare ale bustenilor decăzuți sau în creșterea și întărirea fundației. Pentru a efectua astfel de reparații este necesară ridicarea structurii.

Ce structuri pot fi ridicate

Ce structuri pot fi ridicate cu un cricPentru reparații majore, sunt ridicate numai clădiri cu un etaj de următoarele tipuri: din grinzi de lemn - din case rotunjite și din alte case din lemn.

structuri de lemn sau de foioase, de exemplu, zada și stejarul servesc pentru o lungă perioadă de timp. Până în prezent, există case de clădiri prerevoluționale, care au peste 100 de ani, care și-au păstrat aspectul aproape original.

Clădirile moderne din lemn nu sunt atât de puternice. Motivul pentru aceasta este calitatea lemnului de foraj, care a devenit în mod special susceptibil la diferite boli după începutul "erei atomice" și testele bombelor nucleare.

În legătură cu aceasta, structurile de lemn sunt necesare la fiecare 15-20 de ani examinați temeinic pentru a identifica semne de degradare și apariția ciupercii, în special aceasta afectează adesea colțurile inferioare ale caselor din lemn.

Simptomele problemelor

Motive pentru repararea fundației sau coroanelor unei case din lemnExistă mai multe astfel de semne și pot fi văzute cu ochi aproape fără ajutor. Anume: o încălcare parțială sau totală a bazei casei - pătrunderea în pământ a fundației - așezarea structurii într-unul din colțuri - o mare înclinare a ferestrelor și ușilor, precum și panta structurii.

După examinarea și identificarea mai multor lucrări suplimentare iau o decizie cu privire la creșterea casei. simultan creați un plan, pe care achiziționează materialele și instrumentele de construcție necesare. În plus, sunt planificate următoarele activități pentru reparații majore:

 • înlocuirea coroanelor clădirilor putrede;
 • prevenirea unei noi scăderi;
 • alinierea întregii casete în jurul perimetrului;
 • tratarea lemnului cu substanțe chimice degradate;
 • înlocuirea completă sau parțială a fundației.

O astfel de lucrare grandioasă petreceți timp de 1 până la 2 săptămâni, implică întreaga familie și câțiva specialiști invitați.

Pregătire pentru ridicarea clădirilor

Înainte de ridicarea casei, este necesar să se efectueze acțiuni pentru a asigura ușurința de ridicare și reparații ulterioare. Acest lucru se face pentru a se asigura în caz de distrugere bruscă și neprevăzută a structurii. Este necesar să se facă următoarele:

 • Etape de pregătire pentru ridicarea casei cu o crică cu mâinile talepentru dezmembrarea conductelor de canalizare aflate în ieșire;
 • deconectați linia de alimentare;
 • Deconectați conducta de gaz (dacă este disponibilă);
 • Tăiați țevile de încălzire din cazan și dezasamblați coșul de fum;
 • scoatem toate mobilele;
 • scoateți toate ușile și ferestrele din cutii;
 • pentru a respinge sau a tăia copacii și tufișurile perturbatoare.

În multe case podeaua este aranjată pe bușteni, care au propria fundație coloană. Pereții acestei structuri sunt conectați la podea numai cu plăci de zidărie, care, de asemenea, trebuie să fie îndepărtate. În plus, coroanele superioare, care sunt atașate la grinzi, este necesar să vă conectați bine unul cu celălalt placi de încredere cu o grosime de 50 mm sau brusks, astfel încât acoperișul să nu facă parte. Încă trebuie să separați veranda, atașată la perete.

Când totul este gata, alegeți mufe potrivite pentru case din lemn. Pentru structurile standard convenționale cu o suprafață totală de 60 până la 100 de metri pătrați. contoarele sunt cilindri hidraulici foarte potriviți, cu o capacitate de încărcare de 5 - 10 tone. Au nevoie de cel puțin 2 bucăți. Asemenea ascensoare provin întotdeauna de la șoferii camioanelor grele.

pregăti paleti din lemn cu grosimea de cel putin 50 - 80 mm, care vor fi instalate cricuri pentru ridicare și plăci de oțel sub capul acestor dispozitive. În centrul lor ar trebui să existe o mică depresiune, care împiedică alunecarea cricului.

Instrucțiuni pentru ridicarea casei

Instrucțiuni pentru ridicarea casei cu cric cu mâinile taleRidicarea unei case în practică este destul de rară, dar dacă este făcută, atunci face tot ce este posibil cu acest eveniment. Aceasta este înlocuirea bustenilor inferiori decăzuți și tratamentul cu compuși chimici ai ciupercii și repararea completă a fundației. În același timp, carcasa clădirii este echilibrată.

Buștenii pregătiți să înlocuiască cele putred trebuie să fie gîndaci uscați, neafectați și tratate cu soluții speciale, care protejează de umiditate. Cărămizi pentru fundație alege bine ars și roșu. Sunt potrivite pentru colțuri, rezistă încărcăturilor de câteva tone și nu se tem de umezeală. De asemenea, este necesară pregătirea cimentului și a nisipului pentru mortar.

Toate acțiunile de ridicare a clădirii nu se grăbesc și nu se grăbesc respectarea măsurilor de precauție. Un astfel de eveniment este cel mai bine să înceapă dimineața.

Pentru a ridica casa cu propriile mâini, instrucțiunea pas cu pas spune următoarele:

 1. Începeți cu cel mai înclinat unghi. La o distanță de aproximativ un metru de el, sapa o gaură în pământ pentru a instala un cric cu pardoseală. Solul trebuie să fie ferm și uscat.
 2. Aduceți ascensorul sub jurnalul inferior și, sub condiția integrității și rezistenței sale sub capul dispozitivului, puneți placa de oțel pregătită. În cazul în care jugul este putred, apoi decupați crestătura pentru știftul cricului la o suprafață mai puternică.
 3. Mergeți direct la creșterea unghiului. Fă-o frumos. Înălțimea de ridicare nu trebuie să depășească 5 - 6 cm în același timp. În același timp, suporturile și suporții pregătiți sunt înțepați pentru a ușura sarcina pe dispozitivul de ridicare.
 4. Inspectați cu atenție structura pentru a detecta complicațiile neprevăzute.
 5. Dacă există două cricuri, un al doilea unghi este pregătit pentru ridicare. Sapa si o canelura pentru palet, care a pus urmatorul ascensor. Îl aduc sub un jurnal, a pus o farfurie pe cap și a ridicat casa. Așezați sub barele și moarele cusute la partea inferioară a coroanei.
 6. Au pus un cric în mijlocul unui jurnal. Aceștia fac aceleași operațiuni. Ușor ridicat, de aproximativ 2-3 cm.
 7. Du-te înapoi în primul colț. Ridicați, încercând să aliniați cadrul, dar nu mai mult de 6 - 7 cm. Asigurați-vă că introduceți suporturile de la șoc sau de la plug. Încercați să faceți ca întreaga latură să fie pe suporturi.
 8. Din nou, inspectați structura.
 9. Din colțurile fortificate și înălțate, scoateți cricurile și pregătiți-le pentru a ridica cealaltă parte. Realizați acțiuni similare.
 10. Întoarceți-vă la primele două colțuri și ridicați casa până când întreaga cutie este complet egalizată. Acest lucru este verificat de nivelul apei.
 11. Clădirea trebuie ridicată în sensul acelor de ceasornic sau în sens contrar acelor de ceasornic până când întreaga structură este egalizată.
 12. Sub pereți se pun popi fiabile sub coroana inferioară de-a lungul întregului perimetru al structurii.

După ce casa este ridicată, ea consolida pe toate laturile prin sprijin. Apoi, lucrările de reparație necesare pentru această facilitate sunt efectuate.

Spre deosebire de casa este o zonă mare, baia poate fi ridicată mai repede. Aceasta durează 1 până la 2 zile. În unele cazuri, este crescut în câteva ore. Viteza de lucru depinde de experiență. În cazul în care nu există nici o experiență cum să ridice o baie pe cricuri, un video care poate fi ușor găsit pe Internet poate ajuta în acest sens.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înlocuiți fundația sub o casă din lemnCum să înlocuiți fundația sub o casă din lemn
Cum să ridicați o casă cu o crică pentru lucrări de reparațiiCum să ridicați o casă cu o crică pentru lucrări de reparații
Cum sa realizati decoratiuni interioare de calitate ale unei case dintr-un barCum sa realizati decoratiuni interioare de calitate ale unei case dintr-un bar
Cum să tăiați tavanul într-o casă din lemnCum să tăiați tavanul într-o casă din lemn
Case prefabricate, care sunt, cum se instaleazăCase prefabricate, care sunt, cum se instalează
Cum sa faci o scara din busteni si semi-scurt: recomandari, fotoCum sa faci o scara din busteni si semi-scurt: recomandari, foto
Constructia scarilor in case din lemn: caracteristici si fotografiiConstructia scarilor in case din lemn: caracteristici si fotografii
Cum de a crea o fundație de susținere-coloană cu videoclipul propriilor mâiniCum de a crea o fundație de susținere-coloană cu videoclipul propriilor mâini
Cofraje pentru fundație cu mâinile propriiCofraje pentru fundație cu mâinile proprii
Casă caldă și confortabilăCasă caldă și confortabilă
» » Instrucțiuni pas cu pas despre cum să ridici casa cu o mufă cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com