amigdas.com

Instalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare video

Asamblare usi din material plasticEste imposibil pentru fiecare proprietar să execute instalarea ușilor din plastic cu propriile mâini fără erori. Pentru a evita greșelile, este recomandabil cel puțin o dată să apelați un gag, într-o conversație cu care puteți afla despre caracteristicile cheie ale acestei lucrări, care poate predetermina rezultatul final al autoinstalației.

Cu toate acestea, nu este suficient să cunoașteți toate nuanțele lucrărilor de instalare ale ușii. În plus, proprietarul va trebui să afle ce instrumente și materiale ar trebui să aibă la dispoziție. Dacă intenționează să instaleze o ușă de intrare, atunci proiectul ar trebui să fie echipat cu elemente cum ar fi garnituri armate, încuietori de fixare etc În cazul în care instalați o ușă într-o cameră și pe un balcon, el nu trebuie să cumpere prea multe accesorii suplimentare, care va ajuta să salvați.

Asigurați-vă singur instalarea

Decizia de a instala ușile din plastic cu propriile mâini va fi utilă dacă aveți deja o experiență în acest domeniu și aveți la dispoziție instrumentele necesare. Rezolvând problema instalării unității de intrare pe cont propriu, veți putea salva la reparații, deoarece de multe ori proprietarii plătesc prea mult pentru un loc de muncă care poate costa mai puțin decât prețul specificat de un specialist în reparații. Ca urmare a economiilor, proprietarul are bani care pot fi utilizați pentru a efectua alte operațiuni necesare în timpul eliminării defecțiunilor grave ale ușii.

Funcțiile corecte de instalare

O condiție importantă, a cărei performanță permite obținerea unui rezultat calitativ în timpul instalării ușii din plastic, este exact după cum urmează toate instructiunile tehnologice. Procesul de instalare a produselor similare este realizat folosind materiale ușor de instalat și care necesită o dezvoltare suplimentară.

Dar aici ar trebui să ne amintim un punct important: profilul trebuie să aibă aceleași dimensiuni ca și ușa în care va fi instalată ușa. O metodă destul de comună de rezolvare a problemei deficitului în zona cutiei este folosirea spumei de montaj, dar ar trebui utilizată numai atunci când alte posibilități nu sunt disponibile. Trebuie reținut faptul că scopul principal al spumei este de a elimina fisurile, dar pentru imperfecțiunile la scară largă este inadecvat.

Pregătiți pentru instalare

Începând cu instalarea ușilor din plastic cu propriile mâini, trebuie avut în vedere faptul că în încăperea aleasă, precum și în cazul în care ușa de acces care urmează să fie instalată, podeaua trebuie să îndeplinească toate cerințele necesare - să fie căptușite, curățate de murdărie și uscate. De asemenea, instalarea ușii din profilul PVC se realizează întotdeauna după finalizarea majorității lucrărilor de finisare.

  • Uși de plastic și instalarea acestoraÎn prima etapă a instalării ușilor din plastic, mai multe cuie ar trebui "bătute" prin plasarea lor în visul părții ușii în care sunt amplasate balamalele.
  • Apoi treceți la instalarea ușii.
  • Acordați atenție faptului că blocul de intrare trebuie să fie aliniat, ceea ce se face cu ajutorul unor pene.
  • Când plasați pene între pânză și cutie, nu exersați prea mult efort, altfel se poate conduc la deformarea structurii. Principala sarcină a panourilor este de a alinia structura blocului de ușă în înălțime, lățime și adâncime. Doar dacă această operație este efectuată corect, ușa funcționează normal.

Montarea și instalarea ușii

Procesul de instalare a ușii este foarte important, deoarece aceste sarcini determină dacă blocul de intrare poate fi calitativ să facă față funcției sale.

  1. Înainte de a plasa un bloc de intrare în deschidere, acesta trebuie asamblat, pentru care proiectul este plasat într-o poziție orizontală. Uneori nu este necesar să efectuați această operațiune, dacă proprietarul a cumpărat deja ușa cu cutia deja asamblată. Dacă aceste elemente sunt achiziționate separat, asamblarea vârfului este realizată astfel încât să obțină în final o configurație asemănătoare cu litera P. Această sarcină este rezolvată prin crearea de găuri în zonele de andocare în care vor fi introduse șuruburile. Este demn de remarcat faptul că, atunci când se determină dimensiunile găurilor, ar trebui să se pornească de la diametrul șuruburilor existente, unde acesta din urmă ar trebui să fie mai mare cu 1 mm de găurile create.
  2. Următoarea operațiune este plasarea suportului, care este fixat de partea laterală a balamalelor. Stâlpul din partea din spate se află în locul în care este localizată încuietoarea, asigurându-se că se potrivește cu locația pridvorului. Cu alte cuvinte, acest lucru se face în momentul în care foaia de ușă este deja în poziție.

Utilizarea spumei de montaj

Soluție populare la instalarea usi din PVC cu mâinile lor este utilizarea de spumă, scopul care în acest caz este în protejarea părților proeminente ale cutiei și foaia de ușă.

  • Cum să instalați singuri ușileLucrați cu spumă ar trebui să fie foarte atent, amintiți-vă că poate ajunge la secțiunile adiacente ale ușii. Pentru a proteja aceste zone înainte de lucru, acestea acoperă cu o bandă de vopsea. Și trebuie să lipsească doar o bandă mică în jurul perimetrului ramei ușii.
  • În timpul spumării cutiei, trebuie să se țină cont de faptul că spuma trebuie să acopere întreaga sa structură pe întregul contur. În acest caz, compoziția utilizată va începe să se stabilească uniform pe toate zonele, iar probabilitatea de înclinare va fi redusă la minimum.
  • Cel mai adesea, instalarea unității de intrare necesită utilizarea unei cutii de spumă. Cu toate acestea, consumul poate scădea sau crește. Pentru a determina cu mai multă precizie, câte spumă totală este necesară, este necesar să porniți din spațiul ușii, care trebuie sigilat.

pante

În ultima etapă de instalare a ușilor din plastic cu propriile mâini instalați plăci. Sarcina acestor elemente este de a masca toate părțile, cu excepția ușii și a părților individuale ale cutiei și a pragului.

Trebuie reținut faptul că finisajul blocului de intrare trebuie urmat după ce spuma a fost bine confiscată. De obicei durează aproximativ 6-24 de ore. Informații mai precise sunt conținute în instrucțiunile de utilizare a spumei de montaj.

Câteva puncte importante

Instalarea ușii din plasticAtunci când se procedează la fixarea la ușa unui cash-in, ia în considerare întotdeauna caracteristicile unității, care determină exact unde ar trebui localizate aceste elemente decorative. Acest lucru ar trebui să fie amintit în orice caz, indiferent de cine a fost implicat în instalarea ușilor. De asemenea, este important ca astfel de detalii nu afectează costul final lucrări de instalare. Pentru a crea elemente similare urmează în cazul în care fără ele ușa nu va avea o vedere completă. Prin urmare, ar trebui să procedăm din poziția de bun simț în această chestiune.

În cazul în care peretele este acoperit cu panouri de perete sau pereți, atunci datorită unor astfel de elemente, suprafața care trebuie acoperită prin încasare va fi nesemnificativă. Din acest motiv, nu este posibil să se dea aici o recomandare lipsită de ambiguitate, prin urmare, atunci când se instalează ușile din plastic în mod independent, proprietarul însuși trebuie să decidă cât de mult să depună elementele de încasare și cum să le conecteze mai bine cu materialele finisate.

concluzie

Nu renunță întotdeauna la auto-instalarea blocurilor de uși din plastic, dacă există o realitate oportunitatea de a realiza economie la efectuarea de lucrări similare. Trebuie reținut faptul că unitatea de ușă trebuie ajustată cu atenție la locația sa, altfel funcționarea normală nu poate fi garantată și va necesita reparații.

Din acest motiv, fiecare pas trebuie urmat cu atenție, urmând instrucțiunile tehnologiei. Dacă în acest caz există deja experiență, proprietarul este capabil și pe cont propriu să instaleze ușile de interior din PVC, realizându-se că nu numai că își pot îndeplini efectiv funcțiile, ci și decorează interiorul spațiilor, acces la care vor oferi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioareLecție video, cum să tăiați independent o încuietoare în ușile interioare
Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții videoInstalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
Selectarea mânerului pentru ușa balconului din plasticSelectarea mânerului pentru ușa balconului din plastic
Uși glisante cu autopropulsie pe roleUși glisante cu autopropulsie pe role
Usa de pe usa interioara: vederi, instalare, fotografieUsa de pe usa interioara: vederi, instalare, fotografie
Montarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile taleMontarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile tale
Asamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni videoAsamblarea cabinelor de duș cu propriile mâini și instrucțiuni video
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și videoInstalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video
Caracteristici ale instalării ușii ușii de închidere cu tineCaracteristici ale instalării ușii ușii de închidere cu tine
» » Instalarea ușilor din plastic cu mâinile tale: formare video
© 2021 amigdas.com