amigdas.com

Pisoi pentru o pisica cu mainile de la o funie

Rope pentru zgarieturiPisicile și pisicile sunt foarte îndrăgite de "zgârierea" ghearelor, pentru care pot folosi covoare, mobilier tapițat și chiar tapet pe pereți. Pentru a nu suferi reparații și mobilier, pentru animale de companie puteți face o zgârietură specială cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, puteți folosi materiale improvizate și o frânghie specială despre care pisica va fi fericită să-și ascuțească ghearele.

Ce fel de coardă este necesar pentru zgârieturi?

Experții experți recomandă ca acestea să fie fabricate din materiale ecologice naturale curate, care sunt sigure pentru sănătate și viața animalelor domestice. Aceste materiale includ frânghii și frânghii din sisal și iută:

 1. Scribul de casăCablul de sisal este fabricat din frunzele agave Sisaleva și reprezintă o răsucire a frânghiei. Agave crește în tropice și subtropice din Africa, America de Sud, Mexic și alte țări. Frunzele sale proaspete proaspete sunt zdrobite și uscate, rezultând fibre care fac corzi și alte produse. Ele sunt obținute ecologic curat, puternic, durabil, puternic și elastic.
 2. Firele de iute sunt flexibile și moi, ceea ce face ușor formarea de forme și noduri tricotate. Fibrele pentru aceasta sunt fabricate din inima de iută. Folosit pe scară largă de funie de iută pentru finisarea decorativă a cabinelor din lemn și a încăperilor.

Dacă comparăm aceste două tipuri de funii, atunci trebuie remarcat faptul că frânghia de iută are o structură uniformă decorativă, mult mai moale și mai puțin șifonată. În același timp, produsele din iută devin repede inutilizabile dacă sunt utilizate pentru fabricarea unghiilor. Cabluri Sisal din toate produsele vegetale sunt cele mai durabile și durabile. Ele sunt mai scurte, mai rigide și mai ușoare în greutate.

Pentru fabricarea mâinilor proprii kogretochki nevoie de diametere din sisal sau iută de la șase la zece centimetri. Aproximativ o sută de metri de funie va fi suficient pentru a face un dispozitiv de dimensiuni medii pentru ascuțirea ghearelor unei pisici sau a unei pisici.

Soiuri de scribi

Dispozitivele pentru pisici pot fi fabricate din țesături, carton, frânghie, lemn. Poate fi un covor, un inel, un stâlp sau chiar o casă cu mai multe etaje, cu rafturi, jucării și canapele.

În ceea ce privește mărimea, ghearele sunt împărțite în medii, care au o înălțime de până la un metru, mare și monolit. Acestea din urmă reprezintă o construcție, care este instalat într-un singur loc și este fixat pe tavan, podea sau perete.

Zgârietul mediu este potrivit pentru o pisică sau o pisică de rasă obișnuită. Dacă animalul de companie are o dimensiune destul de mare, este posibil să faceți dispozitivul mai mare, iar pentru mai multe animale de companie se recomandă să faceți propriile mâini o construcție sub forma unei case cu mai multe etaje.

Reguli pentru fabricarea posturilor de zgârieturi

Pentru ca dispozitivul să fie stabil și convenabil de utilizat, este necesar să se gândească asupra designului și să se determine proprietățile acestuia:

 1. Efectuați o lovitură de zgârieturăDurabilitate. Folosind materiale puternice și frânghii pentru zgâriere, veți crea o construcție durabilă care va dura o pisică mai mult de un an.
 2. Compactitatea. Pentru apartamente mici, structurile mari nu vor funcționa. În acest caz, este mai bine să alegeți un dispozitiv compact sub formă de coloană sau covor pe perete.
 3. Stabilitate. Atât o structură mare și mică trebuie să reziste la presiunea pisicii, mai ales dacă placa de zgâriere este instalată pe podea.
 4. Pentru fabricarea produsului sub formă de cordon înfășurat în jurul coardei, sunt utilizate țevi sau alte produse adecvate cu o secțiune transversală de cel puțin opt centimetri. Înălțimea stâlpului trebuie să fie de cel puțin un metru.
 5. Când faceți o casă, trebuie să faceți ușile și ferestrele, deoarece pisicile sunt rareori folosite de cabine.
 6. Dacă în casă există mai multe animale de companie, atunci toate paturile pisicilor trebuie să fie la același nivel.

Stâlpul de funie

Pentru construirea unei înălțimi aproximativ un metru va trebui să fie pregătit:

 1. Țeava.
 2. Un fascicul de lemn sau o spumă de construcție, care va umple țeavă.
 3. Stofe.
 4. Sisal sau funie de iută.
 5. Clay.
 6. Capsator cu capse.
 7. Baza din lemn.

Fabricarea pe mâini proprii:

 1. Reguli pentru fabricarea posturilor de zgârieturiBaza de lemn sub formă de pătrat este acoperită cu covor, blană, catifelată sau altă cârpă densă și suficient de groasă. Materialul este fixat pe podium la bază cu adeziv, și de-a lungul marginilor cu ajutorul unui capsator și cleme de hârtie.
 2. Coloana este înfășurată cu o frânghie, a cărei rotire trebuie atașată cât mai strâns posibil. După fiecare zece centimetri, funia este fixată pe post cu clei.
 3. Țeava este mai greu cu o bară sau umplută cu spumă de construcție.
 4. Coloana este așezată în mijlocul fundului de lemn și fixată pe ea cu șuruburi autoportante.
 5. Deasupra, conducta este decorată cu un "capac" din orice material.

La zgârierea făcută din coardă, poți lega o frânghie lungă, la sfârșitul căruia să atârna o jucărie sau o minge.

Gheară cu canapea

Luând rana de frânghie în jurul coardei, poți face o construcție cu mâinile tale, cu care pisica se odihnește cu plăcere.

Înălțimea acestui design este determinată de mărimea pisicii, cu picioarele extinse în sus. În acest caz, animalul de companie ar trebui să stea pe picioarele posterioare. Designul se poate face puțin mai mult, deoarece în timpul întoarcerii ghearelor, pisicile tind să se întindă. Suprafața canapelei trebuie să corespundă zonei ocupate de animalul de companie atunci când dormi întins și înăbușit într-o minge.

Baza este făcută din aceleași dimensiuni ca bancul, altfel designul va fi instabil.

Etape de fabricație:

 1. Din ce funie să faci o zgârieturăCu ajutorul unui ferăstrău dintr-o palmă sau un copac, dreptunghiurile sunt tăiate la dimensiunea dorită.
 2. Cel mai bine este să faci o canapea în formă de oval, pentru care unul este mai întâi tras pe un dreptunghi, iar apoi ovalul este tăiat. Pentru a o face netedă și frumoasă, trebuie să muncești din greu.
 3. Din tabla din fibră de sticlă, se taie mai întâi un dreptunghi, urmat de un oval.
 4. Conform șablonului pregătit, un oval este tăiat din cauciuc spumant, care va servi ca o căptușeală moale pentru animalul de companie.
 5. Canapeaua trebuie să aibă o muchie, care este făcută din metal. Lățimea lui ar trebui să fie de aproximativ șapte centimetri.
 6. Din conductă se taie o bucată de dimensiunea potrivită, în interiorul căreia se află un bar.
 7. Două gropi de adâncime sunt perforate în centrul dreptunghiului din plăci aglomerate, al cărui diametru trebuie să fie egal cu diametrul șuruburilor șuruburilor.
 8. La coloana instalată din partea de sus se aplică baza, care este atașată la centru prin șuruburi. Pentru o mai bună stabilitate, conducta pe podium poate fi suplimentar asigurată cu colțuri metalice.
 9. Podiumul este căptușit cu covor sau blană care poate fi lipită la bază cu un pistol special de lipire. Pentru animalele de companie nu se rupe de pe tesatura, este lipit cu lipici peste tot partea greșită și pentru fiabilitate fixa la baza cu un capsator.
 10. Acum puteți începe instalarea canapelei, pentru care în centrul ovalului din tablă este tăiat un cerc în jurul circumferinței coloanei, iar ovalul este pus pe conductă.
 11. Ovalul din PAL este înșurubat în partea superioară a cuiului de pe șuruburile cu auto-filetare. După aceea, cauciucul spumos și blănurile artificiale sunt lipite. Din fundul canapelei, țesătura este fixată la capse folosind un capsator.
 12. Părțile metalice sunt lipite cu cauciuc spumos și blănuri. Cârpa de blană va trebui să fie lipită numai din interior.
 13. Jantă este instalată de-a lungul perimetrului canapelei și este înșurubată pe șuruburi. După aceea, puteți bloca blana și exteriorul benzii metalice.
 14. Partea inferioară a canapelei trebuie ascunsă astfel încât capsele și țesătura să nu fie vizibile. Pentru a face acest lucru, este lipită de pânza fixată anterior pe tubul oval din tablă.
 15. La partea inferioară a scriitorului aproape terminat, este lipit un dreptunghi de PAL, pe care structura va sta constant.
 16. Acum, țeava poate fi înfășurată în frânghie de sisal sau de iută și o legănă cu o jucărie pe o frânghie.

Particularitățile de a face o lamă de zgâriereO gheară dintr-o frânghie cu o canapea este gata. Dupa cum puteti vedea, faceti-va singur este destul de usor.

O pisica nu poate incepe imediat sa utilizeze un trusa de unghii. Animatul de companie va avea nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu noul dispozitiv. Prin forța unei pisici de a forța să ascuțească ghearele despre o nouă tură și să se odihnească pe un pat nu este necesară. Pentru a atrage atenția animal de casă, puteți pune designul jucăriilor sale preferate sau puteți pune produsul acolo unde se odihnește animalul de companie. Cel mai simplu mod de a obișnui cu un astfel de pisoi de dispozitiv. Pentru a face acest lucru, este suficient să puneți lângă un obiect care miroase ca o pisică mama.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină sexul unui pui nou-născutCum se determină sexul unui pui nou-născut
Cum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapidCum să dezactivați o pisică de fault într-un loc greșit ușor și rapid
De ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de eaDe ce pisicile se tem de apă: motivele principale și cum să se ocupe de ea
Cum sa alegi un complex de joc pentru o pisicaCum sa alegi un complex de joc pentru o pisica
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
Cum să taie ghearele unei pisici acasăCum să taie ghearele unei pisici acasă
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum să înveți un pisoi să se zgârieCum să înveți un pisoi să se zgârie
Gel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuriGel de umplutură pentru gel pentru pisici - argumente pro și contra, tipuri
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
» » Pisoi pentru o pisica cu mainile de la o funie
© 2021 amigdas.com