amigdas.com

De ce visul de a fi fotografiat într-un vis conform unei cărți de vis?

Fotografiat într-un visÎn lumea viselor, chiar cele mai obișnuite lucruri pot dobândi un înțeles profund. În realitate, o persoană în timpul unei zile poate face un număr mare de fotografii fără a acorda o astfel de atenție specială. Semnificația complet diferită este obținută prin acțiunile dintr-un vis legat de fotografie. O astfel de viziune de noapte reflectă experiențele visătorului cu privire la poziția sa în societate și la fleetingitatea momentelor vieții.

Fotografiat într-un vis

De ce vis de un astfel de vis? Conform cărții de vis, un astfel de vis reflectă gândurile visătorului despre statutul său social în societate. El dorește să fie o persoană foarte semnificativă și pentru asta este gata pentru acțiune activă. O altă interpretare a vis: visătorul se simte acut trecerea timpului și efemeritatea ceea ce se întâmplă, dar nu se poate opri marșul de timp. Un astfel de vis, așa cum interpretează cartea de vis, reflectă exact aceste experiențe. Visătorul se simte o lipsa de timp și își propune să facă cât mai mult posibil, astfel încât să nu regret oportunitățile ratate.

Cu oameni diferiți

De ce visezi să fii fotografiat într-un vis cu o iubită necăsătorită? În realitate ea așteaptă flirt și interes reciproc. Dacă se prezintă cu un bărbat cu care în realitate nu are o relație, atunci acest lucru promite interes și intenția de a construi relații.

Fotografiat în vis cu iubitul tău - În realitate, așteaptă o bucurie sau neînțelegeri trecătoare în chestiuni legate de finanțe, bunăstare și viață. Pose pentru fotograf cu iubitul ei, iar în fotografie pentru a vedea o altă femeie - un vis avertizează că s-ar putea primi un rival, și ea să le știu despre tine.

Dacă visez asta Trebuie să fac fotografii cu fostul, apoi, în conformitate cu cartea de vis, în realitate fata regretă despre oportunitățile pierdute. Dacă faceți acest lucru într-un loc aglomerat - în realitate, se confruntă cu un fiasco public, pe lângă acestea, pot exista oameni care se vor bucura de el.

Fotografie de celebritate într-un visPuneți în fața unui fotograf cu prietenii - să ceară schimbări în viața lor și să atingă în mod activ noi înălțimi. Fotografiat cu președintele - cărțile de vis moderne prefigurează apariția unui patron fiabil care va ajuta într-o situație critică.

Vis cu o celebritate indică faptul că, în realitate, o persoană va fi în centrul atenției, iar cei din jurul lui vor fi interesați de persoana lui. Dacă visezi că, în acest moment, mulți oameni încearcă să captureze visătorului cu o celebritate - în realitate, sete vanitatea poate juca cu o glumă om rău, astfel încât el ar fi implicat într-o afacere riscantă, sau să facă o acțiune rău.

Cu decedatul

Conform cărții de vis, pentru a fi fotografiat cu o rudă apropiată, care a murit recent, atunci în realitate ar trebui să se aștepte:

  • amărăciunea pierderii;
  • lacrimi;
  • dezamăgire.

Dacă trebuie să stai cu un iubit care a murit de foarte mult timp, atunci un astfel de vis avertizează că în viață un visător încearcă să manipuleze, așa că trebuie să fie foarte atent să nu cadă în capcană.

La mare și la nuntă

Pe mare pentru a fi fotografiat într-un visFotografiat într-un vis pe mare - într-un timp va veni o perioadă favorabilă, iar norocul va însoți în toate chestiunile. Puneți împotriva unei mări furtunoase - a schimbărilor în viață sau șocuri.

Un vis în care un bărbat este fotografiat la o nuntă, are mai multe interpretări:

  • visătorul va invidia și va bârfe despre el, dar acest lucru îl va amuza;
  • el va trebui să-și apere interesele și să-i respingă pe toți cei care îi vor încălca;
  • tristetea si un sentiment de singuratate vor face norodul persoanei.

Fotografiere într-un vis

De ce visezi să fotografiezi ceva? Conform cărții de vizită, acesta este un semn rău, care precizează diferite probleme și probleme. Dacă un visător fotografiază într-un vis în secret, atunci acest vis indică faptul că în curând se va deplasa pe scara de carieră.

  • nunta - conform cărții de vis, o persoană poate deveni un obiect de ridicol;
  • natura - vor exista probleme cu finanțele și diverse probleme;
  • oameni înconjurători - în realitate, un visător adesea bârfe și este prea dornic să trăiască în viața altor oameni;

Dacă am visat un visător face fotografii de funeralii - acesta este un semn prost, care prefigurează o ceartă puternică în familie. Dacă o femeie fotografiază într-un vis, atunci ea va primi informații despre iubita ei, ceea ce o va dezamăgi.

Sonnik Miller

Conform acestei cărți de vis, ar trebui să fii fotografiat - ar trebui să te aștepți la necazuri goale, la agitație, la certuri peste minuni. Puneți-vă cu un iubit, și alți oameni au intrat în cadru - în realitate, un astfel de vis preface rivalitate și concurență. Vânătorul va trebui să-și apere interesele.

Astfel, fotografiat într-un vis - este un caracter ambiguu, ceea ce poate reflecta dorința omului de a merge mai departe, și anumite monumentalitatea. O fotografie colectivă sau o fotografie personală într-un vis pot avea semnificații diferite.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce înseamnă să fumezi într-un vis: interpretarea cărții de visCe înseamnă să fumezi într-un vis: interpretarea cărții de vis
Ce înseamnă să te vezi gravidă într-un visCe înseamnă să te vezi gravidă într-un vis
Visele unui elefant: de ce, interpretarea visului conform cărții de visVisele unui elefant: de ce, interpretarea visului conform cărții de vis
Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?
Șobolan alb - despre ce visează, interpretarea cărții de visȘobolan alb - despre ce visează, interpretarea cărții de vis
Ce vise de păianjeni: interpretarea diferitelor cărți de visCe vise de păianjeni: interpretarea diferitelor cărți de vis
De ce vis de sare? Interpretări asupra diferitelor cărți de visDe ce vis de sare? Interpretări asupra diferitelor cărți de vis
De ce vis despre un mormânt într-un cimitir?De ce vis despre un mormânt într-un cimitir?
De ce să visezi cel mai bun prieten, fost prieten sau prieten din copilărieDe ce să visezi cel mai bun prieten, fost prieten sau prieten din copilărie
Să plângi într-un vis: despre ce este vorba acest vis?Să plângi într-un vis: despre ce este vorba acest vis?
» » De ce visul de a fi fotografiat într-un vis conform unei cărți de vis?
© 2021 amigdas.com