amigdas.com

Băuturi de băut și hrana pentru iepuri

Tipuri de alimentatoare pentru iepuriFiecare crescător de iepuri știe că atunci când ținerea și reproducerea iepurilor în gospodăria animalelor este necesar să se asigure o hrană de calitate și apă curată și curată. Pentru aceasta, cusca sau magazia sunt echipate cu jgheaburi speciale de alimentare și boluri de băut. Aceste containere trebuie să fie accesibile și convenabile pentru animale și pentru întreținere. Acestea pot fi achiziționate la un magazin de animale de companie sau pot face băutori și hrană pentru iepuri.

Care sunt alimentatoarele pentru iepuri?

În timpul zilei animalele vin pentru hrană de la douăzeci și cinci până la treizeci de ori. Prin urmare, inventarul pentru hrana pentru animale ar trebui să fie convenabil și întotdeauna curat. Există următoarele tipuri de alimentatoare:

 1. Căști de casăRezervoarele de jgheaburi sunt destul de ușor de făcut cu propriile mâini din plastic sau metal. Ele sunt umplute cu furaje concentrate și legume rădăcinoase și sunt convenabile în cazul în care hambarul conține un număr mare de iepuri.
 2. Pepiniera este practică și convenabilă. Dintre acestea, animalele de companie mănâncă fân și furaje verzi, în timp ce nu pot împrăștia iarba. Cresele sunt făcute din lemn, iar o pereche este instalată pe peretele frontal. Puteți fixa produsele într-o cușcă sau pe peretele unui hambar. Acest lucru simplifică în mod semnificativ curățarea camerei și economisește spațiu.
 3. Vasele ceramice pot fi cumpărate în magazin sau în obiecte ceramice adaptate acasă. Cu toate acestea, ele trebuie să aibă dispozitive de fixare, prin intermediul cărora containerele sunt atașate la perete.
 4. Accesorii pentru cupă pot fi folosite ca alimentatoare pentru iepuri și ca băutură. Ele pot fi din metal sau plastic. Unii fermieri îi fac din cutii. Alimentele în ele sunt turnate granulate sau în vrac. Paharele sunt incomod, deoarece animalele în mișcare le transformă adesea, astfel încât produsele alimentare se dovedesc a fi pe podea și frotiuri.
 5. Buncatorii pentru iepuri pot fi fabricați din tablă de tablă, subțire sau placaj. Proiectele sunt ușor de utilizat și economice, deoarece împiedică răspândirea alimentelor. Prin urmare, puteți umple acest recipient o dată la câteva zile. Buncatorii de alimentare sunt concepuți pentru furaje granulate și libere, care sunt hrănite animalelor dozate. Puteți să le folosiți când păstrați un număr mare de animale de companie.

Cerințe pentru alimentatoarele pentru iepuri

Construcția singură trebuie făcută astfel încât să îndeplinească următoarele cerințe:

 1. Pat de iepure pentru mâiniEra convenabil și accesibil animalelor. Fluxurile provenite de la animalele de companie trebuie să fie ușor de obținut și să nu le împrăștieți și să le împrăștiați.
 2. Suprafața produsului trebuie să fie fără colțuri și proeminențe ascuțite, pe care animalele se pot răni.
 3. Proiectul trebuie să fie ușor de curățat și dezinfectat.
 4. Faceți-o să fie destul de înaltă sau închisă, astfel încât animalele să nu se urce în rezervor cu labele lor.
 5. Inventarul este făcut spațios, ceea ce este convenabil pentru un fermier care nu trebuie să toarne de mâncare de mai multe ori pe zi.
 6. Prin menținerea unui număr mare de animale este necesară o capacitate lungă și destul de voluminoasă, care poate fi abordată simultan de mai multe animale de companie.
 7. Designul realizat ar trebui să fie de materiale de înaltă calitate, dar ieftin, astfel încât, ca rezultat, sa dovedit la un preț mai ieftin.

Cum sa faci un alimentator pentru iepuri?

Cu mâinile tale, poți să faci desene de diferite tipuri, dar opțiunea cea mai optimă și convenabilă atât pentru animale, cât și pentru fermieri este alimentatorul buncărului.

Realizarea unui buncăr pentru iepuri

Acest tip de construcție poate fi realizat în două versiuni

Suport de buncăre din fier galvanizat

Din fierul de fier este posibilă realizarea unei capacități de orice dimensiune, cu precizarea schiței. Materiale și instrumente necesare:

 • Băuturi de băut pentru iepuriforaj;
 • ruleta;
 • creion;
 • un ciocan;
 • clește;
 • ciocan de lemn;
 • foarfece pentru metal;
 • nituri;
 • foi de fier galvanizat.

Fabricarea pe mâini proprii:

 1. Conform dimensiunile și desenele dorite de fier cu foarfece speciale laterale tăiate și pereților din spate, partea din față, tavă, capac, limitatoare, care vor deține hrana. Este nevoie de ușă dacă animalele sunt ținute pe stradă.
 2. Toate elementele sunt tratate cu muchii ascuțite, apoi cu ciocan, foarfece și kiyanki trebuie tăiate și îndoite conform marcajelor.
 3. Burghiile sunt găuri forate în locuri unde vor fi instalate nituri.
 4. Toate piesele sunt conectate cu nituri. Mai întâi se asamblează un palet cu opritor, la care sunt atașate pereții laterali și cei din spate. Peretele frontal și capacul sunt instalate ultima dată.

Construcția furajului este gata. Acum poate fi instalat și, dacă este necesar, ajustat colțurile.

Buncăr de alimentare din cutii de conserve

În cazul în care ferma are o canistre destul de mare de staniu, atunci cu ea folosind foarfece pentru metal și burghiu este posibil face un recipient convenabil pentru alimente.

Etape de lucru:

 1. Buncher pentru iepuriBanca este pre-spălată bine, curățată și uscată.
 2. Foarfecele băncii sunt tăiate în jumătate, astfel încât șapte centimetri rămân neatinsă până la fund. În spate, containerul rămâne neatins, iar partea din față trebuie tăiată pentru a obține o crestătură.
 3. Marginile containerului sunt prelucrate și curățate de burte. Nu trebuie să fie ascuțite, astfel încât animalele să nu fie rănite.
 4. Cu ajutorul unui burghiu, partea inferioară a cutiei este găurită. Ar trebui să existe mai multe găuri de această dimensiune, astfel încât mâncarea din ele să poată dormi suficient.
 5. Marginile porțiunii de tăiere superioare a borcanului sunt îndoite, după care acest element este instalat în interiorul părții cu un fund forat.
 6. Partea superioară a peretelui din spate este fixată cu șuruburi, iar designul este montat pe peretele cuștii.

Containerul este umplut cu alimente, care va veni din partea îngustă după golirea bolului larg.

Hrănitor pentru fân

Cu mâinile tale, poți să faci o structură asemănătoare cu pătuțurile care va fi umplută cu fân și iarbă. Baza sa poate fi făcută din orice material și pe partea din care animalele vor lua mâncare, Este instalată o rețea sau o rețea.

Materiale și instrumente necesare:

 • un grătar de la un frigider vechi sau MDF;
 • ciocan și șurubelniță sau șurubelniță;
 • clește;
 • bomfaier;
 • creion;
 • ruleta;
 • cuie sau șuruburi;
 • foarfece pentru metal;
 • foaie de tablă;
 • placi din placaj.

Fabricarea pe mâini proprii:

 1. Cum se face un alimentator pentru iepuriFurtunul de fân sau fânul trebuie să se potrivească cu dimensiunile ușilor. Prin urmare, pe placaj, trebuie să faceți un aspect pentru dimensiunea ușilor.
 2. Cu ajutorul ferăstrăului, se taie doi pereți laterali și se taie canelurile.
 3. Părțile laterale sunt îmbinate printr-o bară, care este fixată de ele de sus prin șuruburi cu auto-filetare.
 4. Din tablă se taie partea din față a structurii și se atașează lateral.
 5. Ia iarba și iepurii de fân vor fi din spate, pentru care este folosit un grătar. Ar trebui să fie dimensionate și instalate în apropierea canelurilor.

După ce Sennikul este gata, acesta poate fi atașat la pereții cuștii.

Zolotukhin`s Feed-through

Un design versatil convenabil, care poate fi umplut cu hrana preferată. Acest inventar este ușor de întreținut și ușor de făcut manual.

Alimentatorul va fi atașat la ușă din exteriorul cuștii, ceea ce face ușor curățarea și umplerea cu alimentare. Acest inventar se face pot fi realizate din fier galvanizat sau plăci și plasă.

Materiale și instrumente necesare:

 • Cerințe pentru alimentatoare și băutorifoaie de tablă;
 • plăci cu grosimea de 30 mm;
 • creion;
 • ruleta;
 • foarfece pentru metal;
 • clește;
 • bomfaier;
 • un ciocan;
 • plasă de metal sau grilaj;
 • cuie.

Instrucțiunea privind fabricarea:

 1. De pe placă este necesar să se taie două pereți și să se facă o crestătură în care se va fixa partiția sub forma unui grid-batcher. Prin această grilă iepurii vor lua mâncare pe care nu se pot trezi.
 2. În funcție de dimensiunile ușii, o bucată este tăiată din foaia de tablă, care trebuie să fie îndoită la jumătate.
 3. Pentru peretele frontal se pregătește o placă, care, împreună cu pereții laterali, este fixată la tablă.
 4. În canelurile pregătite ale pieselor laterale din lemn, este instalată o rețea.
 5. Designul este atașat la cușcă. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie instalat în ușă și să conducă în elementele laterale un cui.

Rezultatul este un alimentator care poate fi rotit, ceea ce este foarte convenabil atunci când se adaugă alimente și se curăță structura.

Băuturi de băut pentru iepuri

Animalele ar trebui să fie întotdeauna disponibile în mod liber și apă curată și proaspătă, care se toarnă în boluri convenabile de băut. Iepurii se disting prin faptul că picioarele lor, când se află în umezeală pentru o lungă perioadă de timp, încep să dureze. Prin urmare, stabiliți pentru acestea animalele de companie ar trebui să fie o astfel de capacitate pe care animalele nu o pot întoarce.

Tipuri de băutori pentru iepuri:

 1. Cum se face un alimentator din materiale improvizateVasele de vase sub formă de cutii sau boluri sunt instalate pur și simplu pe podea. Dar animalele lor sunt adesea transformate, ca urmare a faptului că sexul din celule devine umed. Prin urmare, fermierii încearcă să nu utilizeze astfel de adaptări.
 2. Vacuumul este o sticlă de apă, care este instalată cu capul în jos pe un recipient. În partea de jos a sticlei este un gât deschis, din care apa intră treptat în ceașcă.
 3. Sistemele automate de băut sunt folosite în fermele unde se păstrează un număr mare de iepuri. Apa intră în tancuri printr-o conductă care este conectată la un rezervor mare. Vasele sunt echipate cu flotoare, care coboară spre fund, pe măsură ce apa scade. De îndată ce plutitorul este coborât, recipientul este umplut cu lichid. Ca urmare, animalele de companie sunt întotdeauna prevăzute cu apă proaspătă și curată.
 4. Mijloacele de băut cu niplu sunt considerate cele mai convenabile și practice. Rezervoarele închise sunt echipate cu un mamelon special, prin care animalele bat pe limbă și primesc apă. În dispozitivele de mamelon, apa rămâne întotdeauna curată și nu se toarnă. Atunci când bebelușii beau, lichidul nu se scufundă, ci intră direct în gură. Acești consumatori de alcool sunt, de asemenea, convenabili deoarece pot oferi cu ușurință animalelor vitamine și medicamente.

Fabricarea băutoarelor de mamelon cu mâinile lor

Pregătit în avans tot ceea ce aveți nevoie pentru a face un design, băutura mamelon se poate face în doar câteva minute.

Materiale necesare:

 • mamelon pentru 180 sau 360 de grade, care pot fi achiziționate la un magazin de animale de companie;
 • o sticlă de plastic sau o cutie mică;
 • sârmă pentru fixare;
 • o bucată de cauciuc pentru ouat;
 • papetărie cuțit.

Etape de fabricație:

 1. Sticla trebuie tăiată în partea inferioară, astfel încât să fie ușor de spălat și să nu se formeze un vid în interiorul recipientului.
 2. Într-un blocaj de trafic cu un cuțit scriitor, trebuie să faci o gaură. Diametrul său trebuie să fie mai mic de doi centimetri decât diametrul duzelor de niplu.
 3. Tăiați garnitura din cauciuc, care este instalată astfel încât să sigileze conexiunea. Puteți verifica dacă există scurgeri de apă și dacă există o scurgere, spațiul este sigilat cu clei sau etanșant.
 4. Un bol de băut cu un mamelon este atașat la peretele cuștii prin sârmă. Setați-l ar trebui să fie astfel încât iepurii au fost confortabil să bea, iar proprietarul pentru a adăuga apă și spălați recipientul.

O sticlă de apă este suficientă pentru câțiva iepuri. Dacă există o mulțime de animale, puteți face un proiect prin instalarea numărului necesar de mameloane în furtun, care este conectat la un rezervor mare.

Alimentația completă și apa proaspătă în acces liber sunt garanția sănătății iepurilor. Prin urmare, ei ar trebui să ia alimente și băuturi de la hrănitorii convenabili și siguri și bolurile de băut, pe care le puteți face cu ușurință cu propriile mâini.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să hrăniți iepurii rămași fără îngrijirea iepurelui?Cum să hrăniți iepurii rămași fără îngrijirea iepurelui?
Cum să aibă grijă de iepuri: descriere și caracteristici ale îngrijiriiCum să aibă grijă de iepuri: descriere și caracteristici ale îngrijirii
Noua Zeelandă subtipuri de iepure, roșii și albeNoua Zeelandă subtipuri de iepure, roșii și albe
Cum să hrăniți un iepure decorativ la domiciliuCum să hrăniți un iepure decorativ la domiciliu
Câți iepuri decorativi trăiesc acasă?Câți iepuri decorativi trăiesc acasă?
Furaje pentru iepuri: cum să gătești cu propriile tale mâiniFuraje pentru iepuri: cum să gătești cu propriile tale mâini
Cum sa faci un bol de bere pentru iepuriCum sa faci un bol de bere pentru iepuri
Condiții pentru iepuri decorative în casă: cum să hrănițiCondiții pentru iepuri decorative în casă: cum să hrăniți
Băuturi de băuturi pentru găini - tipuri, făcând propriile mâiniBăuturi de băuturi pentru găini - tipuri, făcând propriile mâini
Alimentatoare pentru iepuri: tipuri de cum să-și facă propriile mâiniAlimentatoare pentru iepuri: tipuri de cum să-și facă propriile mâini
» » Băuturi de băut și hrana pentru iepuri
© 2021 amigdas.com