amigdas.com

Câini decorative (de interior) de câini

Câine de casăRatele rasei de câini au fost deduse special, încât a fost posibil să le conțină într-un apartament. Astfel de câini sunt de dimensiuni mici și temperament calm și prietenos. Dacă decideți să aveți un animal de companie din această categorie, fiți pregătit pentru faptul că va necesita o atenție sporită. Și, de asemenea, să devină un partener în orice călătorie și chiar într-o excursie în magazine, deoarece dimensiunile vă permit să se potrivească chiar și într-o pungă.

Câinii de casă vor fi bucuroși să vă petreacă timpul cu tine, culcat pe canapea. Ei intră calm în contact cu oamenii, se lasă să fie luați în mână și uneori chiar stoarcă puțin. Pentru aceste animale, cea mai mare bucurie este mereu cu proprietarul și care îl însoțește peste tot.

Puppies de astfel de rase în mod necesar urmează să se antreneze și să se perfecționeze de la o vârstă fragedă. În caz contrar, un câine nesocializat se va comporta prost, se va obosi cu atenția și va suna.

Norwich TerrierCâinii decorativi vor excela nu foarte activi și persoanele în vârstă, precum și femeile. Nu au nevoie de îngrijire specială, exerciții extenuante, exerciții fizice puternice și cunoaștere perfectă a tuturor echipelor. Acest câine a fost creat pentru seara liniștită și pentru plimbările fără grabă.

Vă sugerăm să vă familiarizați cu cele mai populare rase de câini decorativi de interior.

Yorkshire Terrier

Un astfel de câine este foarte asemănător cu o jucărie drăguță amuzantă pentru copii. Anterior, ca și în cazul tuturor terrierilor, această rasă a fost folosită pentru vânătoarea de vânători mici: vulpi, căpșuni și iepuri. Acum, câinele Yorkshire sunt păstrate în apartamente ca animale de companie.

Strizhenny York fotografieAceastă rasă este caracterizată de vigoarea și atitudinea bună față de oameni și de alte animale. Yorkul este ușor de înțeles cu copiii și chiar cu pisicile. Pentru persoanele care sunt alergice la lână, un astfel de animal este perfect. Faptul este că terrierii Yorkshire sunt acoperite cu lână, ale căror fire de păr sunt cele mai asemănătoare în structură cu părul uman.

Acești mici terieri au un caracter de aur. ei animale foarte inteligente, pacient și echilibrate. Dar toate acestea nu le împiedică să fie vesele, răutăcioase și jucăușe. Un astfel de câine poate să stea liniștit cu tine toată ziua, zaryvshis în pătură în fața televizorului. Iar a doua zi, du-te la parc, alerga și bate, aduce bile și bastoane abandonate.

descriere

Yorkshire Terrier se referă la rasele mici de câini.

 • Are un corp mic, elegant, acoperit cu păr lung și neted.
 • Un ghimp mic de culoare neagră.
 • Ochii în formă de migdală închisă.
 • Urechi puțin în picioare. Prin forma lor ele sunt ca triunghiurile obișnuite.
 • O coadă subțire, acoperită cu un strat gros. Culoarea lânii de pe coada este întotdeauna o pereche de nuanțe mai închise decât culoarea principală. Anterior, coada acestei rase a fost redusă la jumătate, din timpurile recente pentru a opri cozile de yorks oprit.

Puii sunt nascuti cu parul negru. C vârsta schimbărilor de culoare. Un adult terrier Yorkshire poate fi:

 • Culoarea principală a oțelului închis. Cap și picioare de culoare aurie sau rugină. Coada este mai întunecată decât corpul pentru două până la patru tonuri.
 • Culoarea labei și a capului este maro, cu nuanță roșie sau galbenă. Cazul este foarte întunecat, maro rece, cu o nuanță metalică.

îngrijire

Terrierul yorkshire nu-și varsă lana și își crește toată viața, astfel încât câinele să nu fie prea înverzit, trebuie să fie tăiat periodic. De asemenea, în fiecare zi trebuie să fie pieptănat cu un pieptene special pentru câini cu dinți rare, Pentru a împiedica părul lung de companie să se rostogolească în jos și formarea de bobine.

Yorkshire TerrierO haină lungă adesea captează ochiul și blochează vederea. Pentru ca aceasta să nu interfereze cu animalul dvs. de companie, colectați-l înalt pe cap cu o bandă de cauciuc într-o coadă mică.

Să se spele un astfel de câine este urmărit o dată pe săptămână, pe măsură ce haina devine murdară, folosind un șampon și un balsam special pentru această rasă.

Ghearele ar trebui să fie tăiate și procesate periodic cu un fișier de unghii.

chihuahua

Chihuahua - cadă decorativă interioară. Această rasă este cea mai mică și mai populară printre câinii decorativi din lume. Chihuahua are păr scurt și cu păr lung.

În ciuda dimensiunilor foarte mici, copiii chihuahua sunt câini foarte curajoși și aproape neînfricați. Ei au o minte foarte sensibila si un temperament plin de viata. Ei au o psihică stabilă și rareori experimentează stresul și temerile, ceea ce este foarte rar în reprezentarea unor rase decorative de câini. Printre reprezentanții Chihuahua se întâlnește rareori un individ isteric și timid.

chihuahuaacestea câinii sunt foarte buni la formare și educație, Dar trebuie să începeți să lucrați cu ei la o vârstă fragedă. O chihuahua adultă, neînvățată, rareori este de acord să învețe cum să se comporte corect.

Acești câini decorativi au un sistem imunitar bine dezvoltat. Rareori se îmbolnăvesc și iau viruși diferiți, dar pot să se răcească de la un pahar.

animale de companie curajos nu este întotdeauna un plus, Chihuahua ca și în cazul în care nu cunosc dimensiunea lor, astfel încât acestea plimbare de multe ori pe adversari mai puternici, cum ar fi alte rase mari. Datorită dimensiunilor lor mici, este foarte ușor să stricați un animal de companie, așa că trebuie să vă uitați atent la el pentru o plimbare.

Chihuahua sunt foarte atașați de stăpânii lor, ei place să stai pe mâini și necesită multă atenție. De asemenea, acești câini nu vor renunța la joc cu mingea sau nu vor merge în parc. Proprietarii Chihuahua de temperament impulsiv. Ei sunt foarte energici, au plăceri puternice și displace.

apariție

 • Chihuahua este proprietarul unui vițel mic, uscat.
 • Cap, forma sa seamănă cu un măr mijlociu.
 • Botul ușor arătat.
 • Ochii bulbucați, pe distanțe mari.
 • Mizerie mică.
 • Urechile mari și erecte.

Shorthair lână chihuahua strălucitor și neted, poate cu sau fără substrat. La proprietarii de lână lungă poate fi ondulat sau drept, moale la atingere.

Culoarea din Chihuahua este variată. Persoana individuală poate avea o piele de aceeași culoare sau cu diferite urme și modele. Cel mai adesea, această rasă are o culoare maro sau neagră, diferite nuanțe. Cele mai frecvente sunt:

 • Răsfoiți ChihuahuaBrown.
 • Negru.
 • Roșu.
 • Bej.
 • Ciocolata.
 • Gray.
 • Roșu.

Pe piele pot fi pete ușoare, de exemplu, alb, cremă, roșu deschis, argintiu și albăstrui.

îngrijire

Chihuahua este ușor de obișnuit cu tava. Acesta este un plus mare, ca și în vremea eoliană și rece, nu se recomandă mersul cu ele. Pentru un apartament mic - chihuahua este un animal de companie ideal, dar trebuie să fii foarte atent cu el. Un câine viu se poate stoarce în orice slot, care este foarte periculos - poate fi zdrobit de o ușă sau așezat pe el.

În vreme caldă, mergeți la o plimbare cu o chihuahua. Este foarte util pentru ei să meargă periodic în aer liber și să alerge. Câinii din acest tip de rasă o dată sau de două ori pe an. Persoanele cu parul scurt ar trebui să fie pieptărate o dată pe săptămână cu o perie din fire naturale sau o mănușă de silicon specială. Câinii cu păr lung trebuie să fie piepteni în fiecare zi cu un pieptene de metal cu dinți subțiri.

chihuahuaPentru a scăpa de un astfel de câine ar trebui să fie o dată la două săptămâni. După baie, asigurați-vă că pentru a usca uscător de păr sau catelusul cu un prosop, astfel încât nu este rece. Ghearele ar trebui să fie tăiate la fiecare două - trei luni, pila de unghii și de proces, astfel încât acestea să nu se prindă, și nu formează bavuri. Deoarece pielea subțire și chihuahua țesutului gras, de multe ori sunt de congelare, astfel încât în ​​cazul în care casa sau pe stradă, să aibă grijă de haine cool pentru câini de astfel de rase. Hrănirea câinelui poate fi un aliment industrial sau o hrană naturală pregătită independent.

Spitzul spaniol

Pomeranianul Spitz este una dintre cele mai frumoase rase decorative de câini din lume. Este un caine energic si activ, adorand atentia tuturor. Un astfel de Pomeranian este destul de mic, dar are un schelet puternic. Se va simți minunat atât într-un apartament mic, cât și într-o casă spațioasă.

Dacă alegeți un animal de companie pentru un copil, acordați atenție Spitzului Pomeranian. Datorită vigorii sale și a jocului, un astfel de câine poate deveni un excelent prieten pentru un mic membru al familiei tale. Câinele va fi de acord să alerge, să sară și să se joace în timp ce copilul nu se epuizează.

Rasă Spitz PomeranianPrintre câinii decorativi, Spitz este cel mai versatil animal de companie. El poate deveni cel mai bun prieten, însoțitor și chiar supraveghetor. Desigur, pentru scopuri de carieră, astfel de câini nu sunt utilizați acum, preferând rasele mai mari și mai puternice de câini. Dar știți, în caz de pericol, Spitz-ul Pomeranian nu va scăpa, țipând cu frică. Cu latrat puternic, el se va grăbi să abuzeze de dvs. și, dacă va încerca, va fi capabil să facă un pat bun.

Câinele este foarte potrivit pentru antrenament, apucă echipele în mișcare, este foarte ușor de înțeles și priceput. Pomeranienii sunt niște îndrăgostiți de mers pe jos, îi place să-și petreacă timpul acasă - să se joace sau să sforăie dulce pe un covor moale. În legătură cu atitudinea sa față de ieșirea de pe stradă - Spitz este foarte ușor să mergi la toaletă acasă, pe scutec sau în tavă.

Pomeranianii Spitz se simt foarte subtil stăpânul lor. Cu copilul sunt creaturi jucăușe și amuzante. Cu o persoană adultă, pesiki inteligent, serios și nu zgomotos.

Datorită naturii sale blânde și delicate, precum și a aspectului îngrozitor de dulce inerent în aproape toate fuzzy - acest câine decorativ nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Descrierea rasei

 • Tipul ursului pomeranianLungimea corpului este direct proporțională cu înălțimea câinelui la greabăn.
 • Spout mici, negru sau maro închis în culoare.
 • Forma capului și a botului este foarte asemănătoare cu o vulpe mică.
 • Urechi rotunde, în picioare, situate direct pe vârf.
 • Ochii de culoare închisă, ușor înclinate, în formă de migdale.
 • Cifra este puternică și strânsă.
 • Haina este lungă, dreaptă, cu un strat subțire.

Spitz posedă o varietate de culori. Pielea unui câine din această rasă poate fi colorată în astfel de culori:

 • Cream.
 • Alb.
 • Maro (de la lumina la cea mai întunecată umbră).
 • Negru.
 • Orange.
 • Roșu.
 • Argintiu gri.

Persoanele din această rasă pot fi fie complet monotone sau pline.

îngrijire

Proprietarul unei astfel de blănuri inteligente și groase necesită o atenție deosebită. Va trebui să fie pieptănat în fiecare zi cu un pieptene de metal. În ciuda faptului că părul spitzului este foarte lung, acesta nu cade niciodată și nu se încurcă în bobine.

Pentru a scăpa de câine urmează gradul de poluare. Procedurile frecvente de apă, nu necesită reprezentanți ai acestei rase, substratul lor gros permite câinilor să rămână curați pentru o perioadă lungă de timp.

Spitzul spaniol adesea suferă de diverse boli ale cavității bucale și ale dinților. Prin urmare, se recomandă să verificați periodic starea de sănătate a acestui domeniu de la un medic veterinar.

Pomeranian Pomeranian PomeranianHrăniți un astfel de câine pot fi mese naturale sau alimente echilibrate uscate. Spitzul trebuie să aibă întotdeauna acces la apă potabilă curată. Aspectul de roci decorative a permis iubitorilor de câini să aibă un animal de companie care nu este aglomerat într-un apartament cu un mic oraș și nu necesită ore de plimbări active.

Acești câini au o natură calmă și liniștită, dar nu uitați că aceștia curg sângele strămoșilor lor sălbatici. Indiferent de mărimea câinelui, el nu se vede atât de mic și lipsit de apărare.

Modificați-vă cu grijă alegerea animalului de companie, asigurați-vă că vă gândiți la cineva pe care doriți să îl vedeți în apropiere - un partener pentru jocuri și jogging, însoțitor, prieten sau apărător.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Basenji este o rasă de câini care nu latrăBasenji este o rasă de câini care nu latră
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Descrierea rasei de câini bichon frizeDescrierea rasei de câini bichon frize
» » Câini decorative (de interior) de câini
© 2021 amigdas.com