amigdas.com

Cum de a face o menghină pentru un banc de lucru cu mâinile tale

vise pentru bancnote de lucruDacă vă decideți să vă echipați propriul atelier, banc de lucru sau desktop, puteți avea nevoie cu siguranță de un viciu făcut automat. Aceasta este o chestiune relativ simplă, iar bancul de lucru sau atelierul de lucru va dura mult timp. Este necesar să studiem mai detaliat problema cum să facem un gard metalic cu mâinile noastre și ce nuanțe să însoțească acest proces.

Tâmplărie cu două șuruburi

Dacă aveți nevoie de strângere de dulgher pentru un banc de lucru, care sunt cu adevărat puternice, este mai bine pentru dvs. modificarea cu două șuruburi a dispozitivului specificat. Șuruburile de remorcare M20 dau un efort de câteva tone, ceea ce reprezintă o opțiune excelentă pentru un astfel de viciu. Ordinea de asamblare a unui astfel de dispozitiv este următoarea:

  • Pregătim toate instrumentele necesare;
  • Faceți fante și găuri adecvate;
  • Introducem buloane și rotiri;
  • Verificăm rezistența și performanța.

Instrucțiunile pas cu pas și detaliate privind asamblarea și crearea independentă a viciului pentru atelier și banca de lucru sunt disponibile pe resurse și forumuri specializate, sub formă de fotografii și recomandări.

Mini menghină Moxon

Pentru desktop-urile deja gata este foarte convenabil face un mini-moxon. În primul rând aveți nevoie de următoarele materiale și instrumente:

  • Mini menghină MoxonSemne de copac;
  • Șuruburi, piulițe și șaibe;
  • Piele pentru viciu;
  • Mașină de tăiat fierăstrău și frezat;
  • sandpaper;
  • Strângeți și lipiți.

După ce piesa de prelucrat a fost tăiată, este necesară șlefuirea marginilor cu șmirghel. Rotiți marginile roților cu un burghiu și tot aceeași șmirghel. Pentru a face șuruburile, trebuie să cumpărați o tijă lungă și să tăiați piesele metalice în două părți.

După aceasta, este necesar să introduceți piulițele în găuri. Lipiți pielea de pe cleme și îndepărtați toate inutilele. Protecția suprafeței este asigurată de uleiul tung. Aceasta, spre deosebire de alte mijloace de impregnare a lemnului, este polimerizată în interiorul și în exteriorul copacului, cu o penetrare rapidă în straturile inferioare. După uscarea uleiului, va rămâne pentru a conecta toate piesele rezultate împreună - iar viciul va fi gata de utilizare.

Vice pentru banci de lucru

Vice pentru banci de lucruEle sunt de asemenea ușor de făcut manual. În primul rând trebuie să tăiați dimensiunea placajului. Două piulițe sunt sudate pe panoul plat pentru ghidajul filetat și fixate sub masă cu șuruburi, deoarece acestea vor adăuga stabilitate designului în cauză. Este foarte important să aliniem toate competențele, altfel nu va funcționa.

După aceasta, este necesar să se facă o crestătură sub daltă. Pe blocajul exterior, forați o gaură de 3 cm adâncime. De aceea, grosimea placajului ar trebui să fie egală cu 3 cm.

Constructii din lemn

Constructii din lemnEste o copie a viciului obișnuit, numai din lemn. De piese metalice, ar trebui să utilizați doar o lungime de șurub de 45 cm și o grosime de 8 cm. Potrivit este un placaj masiv din pin, bine uscat.

Bureții de zgomot sunt făcuți din blocuri individuale, care sunt apoi lipite împreună. Pentru a le da forma finală, șlefuiți marginile cu șmirghel. În acest caz, pentru un bloc este de a alege un copac mai gros. Aceasta compensează spațiul dintre piesele mobile și cele staționare. Mânerul prin cap trebuie să treacă liber în gaură, apoi adăugați butonul și nicovală. Când ați terminat, scoateți șuruburile de fixare, acoperiți elementele de vise cu două straturi de poliuretan uleios și lăsați să se usuce pe toată noaptea. Strângeți menghina la masa de lucru.

Vise de stejar

Designul acestui design se bazează pe desene vechi, corpul este fabricat din traverse de stejar. Bureții pot fi tăiați manual sau cu un ferăstrău. Șanțurile sunt perforate pe ambele părți ale bazei. Parantezele adaugă rezistență la partea din spate a buretei și o fixează bine la bază.

Vise de stejar pentru un banc de lucruPartea superioară a teiului se află pe partea superioară a șurubului de fixare. De asemenea, aveți nevoie de un șurub mare și un cap pătrat, fixat în canelura casetei, în baza visei. Pe fiecare parte a fundului, trebuie adăugată o bandă de oțel, care va proteja colțurile laterale de uzură.

Faceți o vise auto-făcute, după cum vedem, se pare că nu este atât de dificil. Pe Internet, există numeroase site-uri și articole care detaliază despre fabricarea dispozitivelor pentru diverse mese de lucru și birouri de lucru. Foarte interesant este fabricarea visei de stejar, deoarece pentru ele este un placaj masiv de pin masiv. O bună adăugare este banda de oțel, deoarece împiedică uzura parantezelor și a viciului în general. Lucrați cu succes și faceți mese de lucru auto-făcute!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lăcătușul Vices: varietăți și aplicațiiLăcătușul Vices: varietăți și aplicații
Benzi de lucru pentru metalurgie cu un viciuBenzi de lucru pentru metalurgie cu un viciu
Cum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile taleCum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile tale
Cum să faci o bancă de stradă cu mâinile taleCum să faci o bancă de stradă cu mâinile tale
Cum sa faci o masina pentru a-ti forta mainileCum sa faci o masina pentru a-ti forta mainile
Masă și dulap: bucătărie din plăci de mobilă cu mâinile propriiMasă și dulap: bucătărie din plăci de mobilă cu mâinile proprii
Cum se face o circulară staționară sau manuală cu mâinile taleCum se face o circulară staționară sau manuală cu mâinile tale
Efectuați o mașină de frezat pe un copac cu propriile mâiniEfectuați o mașină de frezat pe un copac cu propriile mâini
Clește de prindere rapidă cu mâinile taleClește de prindere rapidă cu mâinile tale
Panou de tocat lemnPanou de tocat lemn
» » Cum de a face o menghină pentru un banc de lucru cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com