amigdas.com

Uși glisante cu ușă unică și cu fotografie

Ușă glisantă cu un singur canat în interiorCând efectuați reparațiile, mai devreme sau mai târziu, toată lumea se confruntă cu problema cumpărării ușilor de interior. La înălțimea de popularitate astăzi culisante picturi interioare. Acestea sunt deosebit de bune pentru apartamente mici, devenind uneori singura soluție. Desenele rafinate ale ușilor clasice necesită deschiderea unui anumit spațiu, care nu este întotdeauna prezent: de exemplu, o ușă poate fi mai lată decât un coridor. Plajele culisante sunt, de asemenea, aplicabile apartamentelor mari, deoarece sunt confortabile și arata elegante. În cele din urmă, un alt avantaj este siguranța sporită a acestora, care este deosebit de importantă pentru copii sau animale.

Tipuri de uși glisante

Aceste pânze sunt produse în două tipuri:

  • Un singur frunze. Acestea sunt folosite în încăperi mici, deoarece sunt de dimensiuni compacte. Pentru a deschide, trebuie să le schimbați lateral, ceea ce economisește spațiu în cameră. În instalare ele sunt simple, nu necesită prezența unui cadru de ușă. Usa are nevoie de finisaje de inalta calitate. Puteți fixa structura pe tavan sau pe perete.
  • bivalv. Dacă modelele cu o singură frunză constau dintr-o cârpă continuă, atunci bivalve-urile constau din două jumătăți care se deschid în direcții opuse. Instalat într-o ușă largă. Acestea diferă nu numai în ceea ce privește confortul și funcționalitatea, ci și un ornament al interiorului. Acestea sunt folosite în locuri de parcare, mai des în camere de zi. Dacă ați fixat o parte a ușii, dacă doriți, puteți utiliza numai frunza.

Dimensiunile structurii sunt adesea cuprinse între două metri înălțime și de la 1 m la 1, 8 metri lățime. Aceste dimensiuni sunt standard, dar pot fi comandate individual.

Usi interioare glisante cu un singur canat

Astfel de structuri pot fi realizate din materiale diferite și au un aspect interesant.

sticlă

Care este caracteristica ușii glisante?Astfel de cârpe glisante câștigă din ce în ce mai mult popularitate. Structura este a toate pânzele din sticlă cu cadru de ușă din aluminiu sau din lemn, consultați fotografia. Acest tip de ușă este capabil să ofere izolare excelentă a sunetului. Deschiderea are loc într-o singură direcție. Acest design este echipat cu un sistem hardware special. Este fixat pe cadrul ușii cu ajutorul a trei sau patru bucle.

Ușile interioare din sticlă glisante sunt realizate din sticlă călită și au o varietate de nuanțe. De regulă, costul acestor uși este cu un ordin de mărime mai mare decât ușile obișnuite din lemn de interior. Nu au un preț specific, depinde de dimensiune și de design.

„Acordeon“

Împodobirea picturilor interioare glisante reprezintă o noutate. Ele sunt o combinație, construit pe principiul blind-urilor, vă rugăm să fiți atenți la fotografie. Cu ajutorul unei role și a unei șine, ele sunt pliate. Aceste uși glisante sunt realizate din materiale diverse, inclusiv lemn, sticlă și aluminiu. Astfel de cârpe glisante diferă puțin de ușile cărților, numai de lățimea și numărul de pânze. Acestea sunt potrivite pentru împărțirea camerei în zone, se încadrează cu succes în designul interior pentru stilul de înaltă tehnologie și minimalism.

Designurile interioare culisante sunt utilizate în birouri, bucătărie, dormitor. Costul acordeonului va surprinde plăcut, va costa mult mai puțin decât mostrele de sticlă, dar și cele din lemn. Depinde de lățimea și designul produsului.

"Coupe"

Recent au fost populare constructii interioare glisante "Coupe", uită-te la fotografie. Acestea vor fi o soluție excelentă pentru îmbunătățirea casei sau apartamentului, precum și a biroului. Potrivit pentru camere mici, de exemplu, bucătării, dulapuri sau coridoare înguste. Printre avantajele designului din fața ușilor clasice, puteți economisi spațiu.

Montajul cu o singură lamelă "coupe" este ușor de instalat, după care devin fie un panou de decorare, fie merge în perete după deschidere. Astfel de pânze sunt funcționale, deoarece pot fi folosite ca o alternativă la ușile convenționale sau transformate într-un panou de perete. Pentru a face instalarea, nu este nevoie să pre-instalați cadrul ușii, precum și pragurile de construcție. Acest lucru simplifică foarte mult instalarea și selectarea podelelor.

Politica de prețuri este la îndemână, în plus, se poate argumenta că nu este mare și este de aproximativ 8500 de mii de ruble.

„Spuma“

Avantajele ușilor glisanteImaginați-vă pe ușile cu o singură frunză de fotografiere, destul de interesante și funcționale. Principiul muncii lor obligă numele. Se deplasează de-a lungul peretelui, asemănându-se cu un caz de școală școlară. Interior "creion cazuri" găsiți aplicarea atât în ​​birouri, cât și în apartamente. Ele au izolație fonică bună, sunt compacte, ceea ce economisește spațiu. Pânză "creion" nu este în nici un caz inferior în specificațiile de performanță față de omologii săi.

Panourile culisante interioare "penale" sunt produse din materiale moderne într-o varietate de design și configurație. Ele au nuanțe diferite, producătorii le decorează adesea cu modele sau geamuri. Ușile interioare cu o singură frunză sunt cel mai adesea văzute în birouri, deoarece sunt capabile să susțină imaginea oricărei companii.

Datorită ușii mai aproape, ușile interioare glisante mișcați fără zgomot. Ei au merite, care sunt:

  • În cel mai nou design, echipat cu cele mai avansate mașini mobile,
  • Compactitate, care economisește în mod semnificativ spațiu în casă, etc.

Toate structurile cu o singură frunză de alunecare interioară sunt echipate cu mecanismele necesare pentru o funcționare de înaltă calitate. Producătorii care se află deja în fabrică produc pânze, echipate cu un set complet de accesorii. Acesta include dispozitive de blocare care sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, astfel încât durata de viață este lungă.

Este de remarcat faptul că sistemele menționate mai sus de ușă cu o singură frunză de interior aparțin clasei premium, deoarece acestea nu sunt ieftine, diferă estetica, rafinament și eleganță.

Usi glisante cu un singur canat în interior
Fețe laterale ale ușilor glisanteCum de a alege o ușă de calitateMecanism de glisare pentru uși de interiorUsa glisanta cu un singur canatInstalarea ușilor glisanteDetalii privind ușa glisantăTipuri de uși pe un sistem de alunecareUșă glisantă cu un singur canatUșa interioarăProiectarea unei uși moderne de sticlăUsi moderne pe mecanismul de alunecareUsa de usa de bucatarie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Montarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile taleMontarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile tale
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
Usi interioare în interiorul apartamentuluiUsi interioare în interiorul apartamentului
» » Uși glisante cu ușă unică și cu fotografie
© 2021 amigdas.com