amigdas.com

Îmbrăcăminte pentru câini mici cu mâinile lor

York într-un puloverDupă ce a început un câine de rase mici, nu trebuie să ne amintim nu numai de o nutriție adecvată și de îngrijire a acesteia, ci și că astfel de rase nu au substrat sau lână ca atare. Prin urmare, adesea se răcesc și se pot îmbolnăvi. Pentru a proteja animalul de frig și umiditate, el, ca un bărbat, are nevoie de haine.

Îmbrăcăminte pentru câini mici cu mâinile lor

Acum, în magazine, o selecție imensă de haine potrivite pentru câinii de rasă mică. Aici puteți alege salopete, bluze, tricouri, rochii, precum și pantofi, pălării și alte accesorii. Modele și prețuri pentru fiecare gust. Dar dacă doriți să vă îmbrăcați elegant, frumos și, mai important, călduț și confortabil, nu este necesar să cheltuiți mai mulți bani pe el. Încercați să acționați ca un designer și să vă îmbraciți câinele cu propriile mâini. Crede-mă, nu e așa de dificil.

Haine din mâneciCe avem nevoie pentru a ne crea propriile haine pentru câini? În primul rând, materialul. Ar trebui să fie puternic și ușor de curățat. Materialul este ales în funcție de modelul pe care îl vom coase și pentru care anotimp. Pentru tricouri de vară potrivite, tricouri, rochii din bumbac și tricotaje. În toamnă este necesar să protejați animalul de hrană de umiditate și murdărie. Pentru a face acest lucru, folosim țesături impermeabile cum ar fi plashevka și bologna. Versiunea de iarnă trebuie neapărat să fie caldă și nu arsă. Căptușeala este necesară din țesături naturale - materiale de flanel sau de pluș. Și puteți lega, de asemenea, haine foarte frumoase și calde. Firele trebuie să fie hipoalergenice și ne-lipicioase.

În al doilea rând, mașina (puteți coase și mâinile), fir puternic, ace. Butoniere, butoane sau blocare pentru fixare. Și, de asemenea, arcuri, ryushechki pentru ornamente. Ace de tricotat sau un cârlig și fire pentru tricotat. Modele de haine pentru câini pot fi delimitate de ele însele sau găsite pe Internet gata.

Cum să faceți corect măsurătorile pentru o rochie

Pentru ca tinuta să stea perfect pe animalul dvs. de companie, nu împiedica mișcarea și nu vă frecați pielea și faceți corect modelele de haine pentru câini trebuie să faceți măsurătorile corecte:

Toate măsurătorile se efectuează numai în poziție verticală.

Modelul de haine pentru câini trebuie să repete conturul animalului, pentru aceasta este necesar să se facă măsurători în cele mai largi locuri, cum ar fi circumferința gâtului. Ea este egală cu gulerul gulerului. Volumul sânului este măsurat imediat după picioarele din față. Lungimea spătarului este distanța de la greabăn la baza cozii câinelui într-o poziție în picioare. Lungimea dintre labe. Lungimea picioarelor posterioare și a picioarelor anterioare. Circumferința capului și a botului. Distanța de la ureche la ureche. Nu uitați să adăugați la modelul de haine pentru câini de 1-3 cm pentru alocația pe cusături și haine libere.

Principalele etape ale construcției modelului

Când faceți un model pentru orice îmbrăcăminte, aveți răbdare și răbdare. La urma urmei, fiecare detaliu ar trebui să stea în mod ideal pe animalul tău de companie.

 • În primul rând, trageți un dreptunghi, una dintre laturi ar trebui să fie egală cu lungimea produsului.
 • Am scos deoparte punctele egale cu măsurătorile taliei și ale liniei pieptului.
 • Acum trebuie să selectăm lățimea spatelui, extindând linia de model.
 • Împărțiți în două părți identice ale lățimii spatelui, marcați punctul de intersecție și măsurați 1/3 din gâtul gâtului.
 • Conectăm punctele într-un semicerc și luăm linia gâtului.
 • Apoi vom face o tăietură humerală și vom calcula lățimea brațului pentru labele din față și din spate ale animalului de companie.
 • Făcând un model de haine pentru câini cu mâinile lor, nu uitați să lăsați o tăietură pentru coadă.
 • Pentru proiectarea manșoanelor trebuie să măsurați înălțimea tuturor labelor câinelui, volumul - pe oasele articulației superioare.

Modele și modele pentru câini

Deci, să vedem ce trebuie să fie în dulapul micului nostru animal de companie.

 • Cămăși cu căldură pentru vreme rece și vânt.
 • Opțiune ușoară pentru toamnă și primăvară.
 • Costum impermeabil pentru vremea ploioasă.
 • Cape sau pulovere.
 • Câteva jumperi și șepci.

Seturi de vară - tricouri, tricouri, rochii, fuste nu sunt atât de necesare atribute ale dulapului câinelui. Depinde deja de dorința proprietarului de a-și imbraca animalul.

O pătură simplă

Să începem cu cel mai simplu model - pături. Popon este un design special al unei veste. Este ușor de pus, nu restrânge mișcarea și nu acoperă labele. Popon protejează bine spatele și pieptul câinelui de frig. Fabricul poate lua fleece, pâslă, cașmir sau bumbac, calico gros ca o opțiune ușoară.

Și așa, facem un model. Măsurăm lungimea spatelui de la gât la coadă și circumferința gâtului și pieptului. Determinați lățimea păturilor noastre. Poate să fie până la coate sau să acopere doar partea din spate. Amânați aceste dimensiuni pe hârtie și desenați un model. Nu uitați să lăsați cotețe pe cusături. Pentru ca produsul să se așeze bine, deasupra pieptului, coaseți o curea sau o bandă elastică cu o bandă elastică în interior. Puteți tăia un guler sau un hoodie pentru a vă proteja gâtul și capul.

TricotateAcelași ponton poate fi legat de mâinile tale. Aceasta poate fi o versiune dreptunghiulară sau triunghiulară cu o gaură înnodată pentru coadă.

Începeți să tricotați cu poarta. Introducem pe spițe numărul de bucle egale cu circumferința gâtului. Am tricotat pe înălțimea de 4-5 cm (este posibil și nu mai sus) o bandă elastică. După aceasta, vom închide numărul de bucle corespunzând la 1/3 din circumferința gâtului, acum legăm orice înapoi cu orice model. Nu uitați la fiecare 2 rânduri de la început și la sfârșitul de a face unul câte unul. Atunci când lățimea spatelui ajunge la 2/3 din circumferința pieptului, am tricotat bine fără a adăuga. Pentru 10-12 cm înainte de sfârșitul tricotării pe marginile fiecărei serii de fețe secunde, conectăm cele două bucle împreună - deci reducem lățimea tricotării. Dacă nu facem asta, atunci spătarul se va întoarce cu colțuri. Pentru a vă asigura că marginile nu sunt înfășurate, primele și ultimele 3-4 ochiuri trebuie legate numai cu bucle faciale.

Cureaua - o bandă care trece sub burta animalului de companie, lemăm bandă elastică separat. Putem tricota orice lățime, dar este de 1/3 din lungimea pieptului și 1 cm pentru cataramă. O parte a curelei este cusută la o margine a spatelui păturilor, iar cealaltă este fixată pe cealaltă margine cu butoane sau velcro. Și centura poate fi făcută din două benzi de lungime inegală. Apoi, acestea sunt cusute simetric pe părțile laterale ale spatelui și le conectează împreună cu Velcro.

Coaserea salopetelor

Materialul pentru salopete alege o lumină cu un efect de respingere a apei. Acesta este un model universal. Poți să faci o căptușeală caldă pentru vreme rece.

Ce trebuie să lucrați:

 • Salopete pentru câiniMaterie impermeabilă.
 • Încercăm să luăm materialul astfel încât marginile să nu se toarne. Acest lucru ne economisește timpul pentru prelucrarea cusăturilor și facilitează lucrul.
 • Castelul. Este mai bine să o luați cu ajutorul unei clapete de tractor. Acest element de fixare este mai fiabil și rezistent la uzură.
 • Elasticul. Opriți-vă alegerea nu pe secțiunea obișnuită, dar rotundă. Este convenabil reglabil și nu se întinde atât de mult.
 • Fixatorul pentru guler. Aici puteți folosi butonul Velcro, butonul sau butonul.
 • Măsurăm lungimea câinelui de la gât până la baza cozii și împărțim acest număr în 8 bucăți. Adică, 1/8 din lungimea câinelui tău va fi egală cu lungimea cuștii din model.
 • Atragem foaia cu celule de această dimensiune.
 • Acum construim o schemă simplă a salopetelor noastre.
 • Măsurăm apăsarea gâtului câinelui, încheietura mâinii și a membrelor anterioare, volumul șoldului și locul unde piciorul din față intră în lama umărului.
 • Măsurați circumferința taliei și volumul sânului în locul în care pieptul atinge cea mai mare adâncime.
 • Și nu uitați de gaura pentru coadă.

Aceste măsurători sunt suficiente pentru a face o schemă simplă de salopete, unde luăm în considerare toate trăsăturile anatomice ale structurii câinelui. Transferați măsurătorile necesare pe carton și conectați punctele care au apărut între ele. Adăugați-le la vârful de 30 mm - acest lucru este suficient pentru partea din spate a câinelui. Apoi am tăiat două părți identice pentru salopete.

Transferăm modelul în material, tăiem și coasem manual produsul. Încercăm asta pe câine. Facem acest lucru pentru a vedea toate inexactitățile și defectele. Corectați-le pe produs și transferați corecțiile pe carton. Acum vom fi siguri că hainele se vor potrivi cu câinele așa cum ar trebui.

Apoi, coaseți și apoi coaseți împreună toate detaliile salopetelor noastre, introduceți încuietoarea și banda de cauciuc în manșetă, guler și slot pentru tailer. Nu coaseți pantalonii foarte scurt - din acest motiv, animalul se va simți incomod și incomod. Asigurați-vă de lungimea mai mult. Cauciucul, introdus în pantaloni, va permite câinelui să nu iasă pe țesătură. Puteți decora costumele cu mici detalii frumoase și mergeți repede pentru o plimbare pentru a arăta un lucru nou.

Pulover pentru câine mic

Cel mai simplu mod de a coase un pulover de la un manșon obișnuit de la bluze vechi. Uită-te doar ca să nu prindă. Nici măcar nu trebuie să faceți un model aici. Elasticul manșonului este gulerul. Din aceasta, amâna lungimea câinelui tău înapoi. Coaseți manșonul și tăiați orice exces. Acum trebuie să marcați, să tăiați și să mătuiți găurile pentru picioare. Aici este puloverul nostru gata.

Facem pantofi pentru animalul tău de companie

Pantofi pentru cainiAlegerea unui material antiderapant pentru încălțăminte. Când faceți un model, este necesar să măsurați mărimea labei câinelui - aceasta va fi singura.

Se taie dintr-un material dens sau o piele de viermi rotunzi, egală cu diametrul piciorului. Facem câteva centimetri. Pentru a preveni alunecarea câinelui, puteți face un plasture cauciucat pe exterior.

Apoi, facem ciorapi dintr-o țesătură mai subțire. Pentru a face acest lucru, se taie un dreptunghi care este egal cu lungimea circumferinței tălpii fără creșteri. Facem pe fiecare parte un stoc de 1-2 cm. Înălțimea stocului este distanța de la cot la sol (astfel încât câinele să poată îndoi laba). Coaseți partea superioară pentru a putea introduce dantelă. Apoi conectăm unicul și stocul nostru stoc în interior. De asemenea, coaptăm părțile laterale. Acum ne întoarcem cilindrul și îi tăiem stocul, astfel încât acesta să nu provoace neplăceri câinelui. Am pus dantelă. Puteți folosi o bandă elastică în loc de dantelă. Dar, indiferent dacă folosiți un dantelă sau o bandă elastică, aveți grijă să nu trageți piciorușul presor. Deci, puteți coase atât pantofii de stradă cât și de casă pentru animalul dvs. de companie.

Pui de catelus de rasa superficiala

Capace pentru câineFire de copii sunt potrivite pentru tricotat croșetat. Este moale și nu lovi cu piciorul.

Avem nevoie de ace 4, lână, blană sau pom-poms gata făcute.

Capacul tricot o întreagă pânză de la bot până la gât, cu slăbirea simultană a brațului pentru urechi.

Introducem 44 de ace de tricotat pe acele de tricotat, coasem 3cm cu banda elastica 2X2, apoi coiem lenjeria cu netezirea faciala de 6 cm.

Apoi împărțim lucrarea în 5 părți în această proporție - 7 bucle, 14 bucle, 14 bucle, 14 bucle, 7 bucle.

Cu ajutorul acului auxiliar de tricotat închidem părțile 2 și 4 și continuăm a treia parte a tricotării cu 4 cm de netedă.

Colectăm toate cele 5 părți pentru fiecare vorbire, continuăm tricotarea.

Vom trimite prima parte, în locul buclelor închise de 2 și 4 părți, luăm același număr de bucle și continuăm să tricotăm toate părțile cu o netezime a feței de 4 cm.

Terminăm capacul cu o bandă elastică de 2x2 3 cm. Închideți toate buclele, cusim pomme sau blănuri.

Dar capacul original

Puneți gulerul mai aproape de bot și măsurați distanța de la el prin partea din spate a capului în ochi. Aceasta este lungimea dreptunghiului modelului. De asemenea, măsurați distanța dintre urechi. Aceasta este lățimea. Desenați un dreptunghi al capacului. În mijlocul lungimii dreptunghiului am pus un punct. Aici vom coase kuliska.

Acum tragem un dreptunghi mai mic. Acesta este kuliska. Pentru lungime luăm distanța dintre urechi. Lățimea de 2-5 cm depinde de mărimea câinelui.

Facem un maxim. Prima parte este egală cu distanța dintre urechi. Și cealaltă este imaginația ta. Puteți crea orice dimensiune și formă. Acum transferăm detaliile pe material. Vizorul este dublat. Amețim pentru cusături și coase. Cuscăm kuliska și introducem firul. Coaseți guma pe părțile laterale ale capacului. Capacul este gata.

În loc de dantelă și kuliska putem coase o bandă de cauciuc, dar atunci nu veți putea regla lățimea capacului așa cum doriți. De asemenea, puteți fixa capacul pe capul unui câine cu o panglică sau un șnur.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Totul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâiniTotul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâini
O casă pentru un câine cu mâinile sale: tipurile și nuanțele de a faceO casă pentru un câine cu mâinile sale: tipurile și nuanțele de a face
Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâiniÎmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini
Cum sa faci o casa pentru un caine cu mainile taleCum sa faci o casa pentru un caine cu mainile tale
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
» » Îmbrăcăminte pentru câini mici cu mâinile lor
© 2021 amigdas.com