amigdas.com

Cum sa faci o casa pentru un caine cu mainile tale

Cum de a construi o casă pentru un câineConținutul câinelui în apartamentul orașului a fost de mult timp surprinzător pentru nimeni, deși relativ recent la acest fenomen, oamenii din jur au fost înțeleși greșit. Apartamentele păstrează câini atât din rasele miniatură cât și din cele foarte mari. Alegeți un câine, ghidat de preferințele personale și dimensiunea apartamentului. Puțini oameni își vor cumpăra un câine mare într-un apartament mic. Cu siguranță, toți proprietarii câinilor au auzit despre casele lor.

Casa pentru câine - acesta este un fel de alternativă la șantierul de curte, care poate fi văzut pe teritoriul unui cabana sau curte sat. Diferența dintre ele constă în mărimea și materialul de fabricație. Atunci când construiți o cutie de curte folosiți de obicei lemn sau cărămidă, iar casa din apartament este făcută din toate tipurile de țesături.

Soiuri de case

În apartamentul standard, cea mai potrivită opțiune este canapea. Șezlongurile sunt sub formă de cabine, precum și de nurcă și leagăn. Sunt destul de calde și moi. Rasele mici de câini sunt perfecte pentru o casă, dotată cu un acoperiș și pereți. Această canapea va crea un sentiment de securitate și confort unui mic animal de companie, are nevoie de el. În plus, locul de odihnă al animalului dvs. de companie ar trebui să fie durabil și confortabil.

Cerințe de fabricație

Cu fabricarea manuală a casei de câine, este important să țineți cont de mai multe cerințe necesare pentru acest produs. În primul rând, el, în mărime, ar trebui să se potrivească cu mărimea câinelui și a rasei sale. Într-un animal de companie îngust, animalul de companie nu va fi confortabil. În plus, aruncați o privire asupra posesiunilor în care noul dvs. membru al familiei dvs. îi place să se odihnească și îi gândiți la crearea unei case. Dacă câinele îi place să doarmă pe partea sau spatele lui, se întinde pe toată lungimea, atunci are nevoie de o casă în formă de dreptunghiulară și un amator care se transformă într-un calahik este mai potrivit pentru un design sub forma unui oval sau a unui triunghi.

Cerințe preliminare

Pentru a asigura condițiile cele mai confortabile câine, și că casa în timpul curățării apartamentului poate fi ușor mutate, este importantă următoarele:

  • Construirea unei caseStructurile cu capace detașabile sunt mai practice, deoarece acoperirile pot fi spălate întotdeauna dacă este necesar.
  • Atunci când se face, este mai bine să se utilizeze materiale naturale, astfel încât să nu provoace o reacție alergică la animale.
  • În cazul în care câinele are o haină lungă, atunci merită să se abțină de la utilizarea țesăturilor fleecy, deoarece acestea vor fi repede zdrobite cu lână și nu vor fi ușor de curățat. În plus, un astfel de material va crea condiții care să promoveze propagarea bacteriilor și insectelor dăunătoare.
  • Atunci când creați o casă de vară, inul sau bumbacul este cel mai potrivit, iar cu o versiune de iarnă, lână.

Trebuie remarcat faptul că atunci când creați elemente individuale în procesul de creare a unei case, pielea artificială este perfectă. Nu absoarbe murdăria și este perfect curățată.

Rasele de caini dwarf nu tolereaza temperaturi scazute si curente, asa ca este de dorit instalarea structurii pe o anumita altitudine. Pentru aceasta puteți folosi stand sau picioare mici, prevăzute pentru fabricarea casei. Salteaua ar trebui să aibă un capac detașabil, iar spuma ca umplutură. La vânzare există saltele bune, umplute cu coji de hrișcă. Meritul său este că nu insectează plantele.

Cum să-ți faci singur o casă

Cum sa faci o casa pentru un caineLa vânzare există o selecție imensă de case de câine, dar mulți proprietari norocoși de animale sunt încântați să investească în crearea unei case pentru animalele de companie, toate dragostea și tandrețea. Cea mai ușoară cale de a face o casă cu propriile mâini este să folosiți o valiză inutilă. Pentru a asigura o bună stabilitate, este de dorit echiparea cu picioarele din vechiul dulap sau cumpărarea specială. Apoi trebuie să faceți o saltea și să o așezați pe partea inferioară a valizei. Puteți să-l cumpărați în magazin sau să-l faceți singur. Saltea excelentă pentru umplere poate fi sintepon, pentru o copertă - o țesătură puternică și aspră.

Puteți face o casă cu propriile mâini, luând ca model cel pe care l-ați văzut în magazin. Alegerea materialului pentru a crea o casă, trebuie să vă amintiți câteva subtilități. Pentru fabricarea unei baze, spuma poliuretanică este perfectă. Repetă bine conturul corpului câinelui și poate fi folosit pentru o casă destinată atât unui adult cât și unui cățeluș. Este necesar să acoperiți lenjeria de pat cu o cârpă grosieră și puternică.

Când creați o casă pentru un catelus, rețineți că câinii cresc destul de repede, deci este mai bine să faceți o casă de creștere. O atenție deosebită ar trebui acordată fiabilității și rezistenței structurii cadrului. În cazul în care apartamentul are copii, atunci pot, jucând daune casei de câine și rănit animalul. Stabiliți casa, de preferință, într-un loc retras, departe de curenți. Calea de ieșire din "locuință" trebuie să fie liberă și să nu interfereze cu câinele.

Tehnologie de fabricație

Pentru producția de calitate Casa de câine trebuie să fie pregătită tot ce ai nevoie:

  • covor;
  • articole de pernă;
  • poliuretan;
  • Velcro;
  • accesorii de cusut.

Reguli pentru ridicarea unei caseÎndepărtați măsurătorile de la câine folosind banda de măsurare a croitorilor. Înălțimea casei trebuie să fie astfel încât câinele să poată sta înăuntru în creștere și să se desfacă liber.

De-a lungul perimetrului cadrului Casa este acoperită cu material plastic spumos, ale cărui dimensiuni sunt selectate ținând cont de măsurătorile pe care le-ați luat de la câine. Plăcile din polistiren sunt acoperite cu o cârpă, astfel încât dinții animalului dvs. de companie să nu-l atingă. Vechile pernate sau foi pot face acest lucru, dar cea mai bună opțiune este microfibra.

Pe podea va fi superfluă să așezați un pânză de ulei sau alt film impermeabil, prin aceasta veți economisi podeaua de la problemele umede. La țesătura de la marginea plăcilor la o distanță de 10-15 cm trebuie să fie cusută velcro. Sunt necesare pentru asamblarea întregii construcții. Prin conectarea covorașelor cu Velcro, primim o casă pregătită pentru un câine cu trei pereți și un tavan.

Încercați să minimizați numărul elementelor de decor. Excesul lor va crea inconveniente în procesul de curățare internă a casei. În plus, câinele poate să se înțepenească, sau chiar înghiți un element, considerându-l inutil.

Intrarea în casă poate fi închisă cu o perdea din țesătură ușoară cu Velcro sau lăsată deschisă.

Dacă sunteți proprietarul unui câine mare, sau dintr-un anumit motiv, pur și simplu nu doriți să faceți un design de casă moale, atunci îl puteți face din lemn. Acest proces este oarecum mai complicat. În plus față de lemn sau placaj, sunt necesare echipamente și accesorii.

Apropo, structura din lemn poate efectua mai multe funcții. În plus față de o casă confortabilă pentru câinele dvs., acesta poate fi folosit pentru a transporta animalul sau pentru al închide pentru un timp. O casă făcută cu bun gust poate deveni un element interesant al interiorului.

Pentru a produce o casă pentru o rasă mare de câini, pe baza acesteia puteți folosi, de exemplu, o masă inutilă. În acest caz, va trebui pur și simplu să instalați pereți de lemn în spațiile dintre picioare și carcasă pentru ca câinele dvs. să fie gata.

Prezența unui fund în această construcție absolut nu este necesar. În schimb, puteți folosi o saltea sau doar o pătură veche. În cazul utilizării posibile a casei ca o cușcă, este necesar să se asigure un loc pentru un castron cu hrană și apă în interiorul structurii. Pentru cățeluș este de dorit să se pună o pânză de ulei pe podea, pentru a facilita procesul de curățare.

Suprafața exterioară a structurii poate fi căptușită cu un material decorativ așa cum vă spune fantezia.

Recomandări ale specialiștilor

De unde să facă o casăFăcând o casă pentru un câine cu mâinile tale, poți salva foarte mult, pentru că în magazin aceste case sunt destul de scumpe. Înainte de a începe să construiți, trebuie să luați în considerare preferințele câinelui și temperamentul lui. Uneori, după ce a plătit o mulțime de bani pentru un accesoriu, proprietarul se confruntă cu reticența câinelui de ao folosi. Desigur, va fi insultă dacă nu vă place să cumpărați animalul.

Pentru câinii de rase mici și medii, opțiunea cea mai accesibilă este o casă în formă de pantof. Se compune dintr-un acoperiș, pe de o parte, și un călcâi deschis, pe de altă parte. La temperaturi scăzute Câinele se poate așeza sub acoperiș și în căldură să stea pe sobă.

Pentru a face o casă pentru un câine, utilizați numai materiale care nu cauzează alergii la câini. În caz contrar, utilizarea designului poate crea multe probleme pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

Casa este gata. Principalul lucru rămâne, acceptarea de către client. Pune ceva gustos în casă. sau jucăria preferată și apelați catelul. Ar vrea o casă nouă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Cum să îmbrăcați corect un ham de câineCum să îmbrăcați corect un ham de câine
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Aviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pasAviara pentru alabaya de mâini proprii - descriere pas cu pas
Cum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile taleCum să construiești o cavalieră pentru un câine cu mâinile tale
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
Totul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâiniTotul despre o casă confortabilă pentru câini, realizată de mâini
Câine pentru câineCâine pentru câine
» » Cum sa faci o casa pentru un caine cu mainile tale
© 2021 amigdas.com