amigdas.com

Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriere

Interroom la modă ușăAtunci când construiți o casă privată sau reparați un apartament, devine necesară instalarea și înlocuirea ușilor interioare. În funcție de tipul de construcție pe care o alegeți, depinde de confortul casei dvs. Când cumpărați o ușă, trebuie să acordați atenție nu numai prețului, ci și tipului.

Ușile interioare glisante, care vor fi discutate astăzi, sunt universale și pot fi puse în ambele camere mici și mari. Despre tipurile, avantajele, caracteristicile și prețurile acestora, vom vorbi în materialele de astăzi. Tot în articol sunt și fotografii ale unor uși glisante de diferite tipuri.

Uși glisante: fotografii și caracteristici

În fotografie puteți vedea mostre ale unor tipuri de uși glisante de tip interior. Prețul acestora poate fi diferit în funcție de tipul, materialul, accesoriile folosite și alți factori.

Usi interioare glisante în cameră, de regulă, joacă un astfel de rol:

 • salvați spațiul rezidențial în case mici sau apartamente;
 • în camere mari sunt adesea folosite ca o soluție interioară originală și dotate cu un decor special.

Dar în ce scop nu ați instala ușile glisante de tip interroom și indiferent de prețul lor, acestea, într-un fel sau altul, completează perfect interiorul și vor fi foarte convenabile în ceea ce privește aplicarea. Bineînțeles, acestea au o serie de avantaje și dezavantaje, deși acestea din urmă nu dispun de multe uși glisante.

Clasificarea ușilor glisante interioare

Ușile interioare glisante au un număr mare de modificări diferite. Prețurile pentru ele pot diferi destul de semnificativ unul de celălalt. Să vedem principalele tipuri de uși glisante interioare și subtipurile lor.

Caracteristicile și prețurile pentru ușile glisante cu o singură frunză și dublă

Caracteristicile acestor uși sunt următoarele:

 • Ușă frumoasă glisantăConstrucțiile cu o singură frunză sunt utilizate în principal în încăperi mici și arată foarte compactă. Când se deschid, se deplasează în lateral, iar acest lucru economisește spațiu considerabil. Instalarea unor astfel de structuri este în puterea oricui, cadrul ușii nu este necesar, dar deschiderea trebuie să fie înclinată calitativ. Ușile de acest tip pot fi atașate atât la perete, cât și la plafon;
 • designul bivalvelor are o deschidere larga, foarte confortabil si functional. Poate fi utilizat pentru instalarea în încăperi mari. Există astfel de modele alunecoase nu de la o ușă, ci de la două jumătăți. Unul dintre ele poate fi fixat strâns, și poate fi deschis și închis doar cu ajutorul celui de-al doilea.

Usi standard cu una sau două uși au următorii parametri:

 • înălțimea de la 2 m;
 • lățimea este de 1-1,8 m.

Puteți face, de asemenea, un design personalizat de o dimensiune diferită, atunci prețul lor va fi ușor mai mare. Desenele interioare cu două aripi de tip swing se deschid în ambele direcții și sunt potrivite pentru instalarea în sufragerie. Arata foarte impresionant.

Construcții glisante din sticlă: descriere și prețuri

Caracteristicile ușilor glisante din sticlă următoarele:

 • Designul include o foaie de sticlă solidă;
 • cadrul de ușă este din lemn sau din aluminiu;
 • sticla asigură un nivel ridicat de izolare fonică;
 • deschideți ușile interioare într-o singură direcție;
 • Fitingurile trebuie folosite numai pentru sticlă;
 • sticla trebuie să fie întărită;
 • fixarea la cutie se face prin intermediul a 3-4 bucle;
 • ușile de acest fel pot fi realizate în culori diferite.

Prețul structurilor de sticlă va depăși, în anumite momente, prețul modelelor similare din același copac. În plus, prețul final al modelului depinde de mărimea și designul acestuia.

Usi interioare glisante "Garmoshka": preturi si caracteristici

Ușă interioară elegantăUșile "Garmoshka" au o pliere când deschideți structura. Asta este o soluție excelentă pentru apartamente mici, unde în general nu vor ocupa spațiu în exces.

Interior "Garmoshka" include o combinație de structuri pliabile și funcționează pe principiul blind-urilor. Totul este construit folosind mecanisme precum șinele și rolele.

Pentru producerea unor astfel de modele culisante, se utilizează următoarele materiale:

 • copac;
 • sticlă;
 • aluminiu.

Astfel, prețul unui model finit depinde, în parte, de materialul utilizat. De asemenea, "Garmoshka" poate fi folosit nu numai ca pereți despărțitori, ci și împărțind o cameră mare în zone mici. Cele mai potrivite stiluri sunt minimalismul sau tehnologia high-tech.

Cel mai adesea "Garmoshka" este pus în astfel de premise, după cum urmează:

 • bucătărie;
 • dormitor;
 • birou.

În plus, structurile pliante au cel mai mic preț între toate ușile glisante. Prețul final depinde atât de material, cât și de lățimea materialului și de designul produsului.

Caracteristicile modelelor interioare culisante tip "Coupe" și prețul lor

Care este caracteristica mecanismului ușii glisanteRecent, ușile glisante interioare "Coupe" au devenit populare. Ele sunt potrivite pentru instalarea nu numai în apartamente, ci și în clădiri de birouri. Acestea pot fi folosite ca pereți despărțitori de ușă în locuri similare:

 • bucătărie mică;
 • birouri;
 • coridoare înguste.

Ca și alte tipuri de modele culisante, modelul "Coupe" bine economisi spațiu, ele sunt ușor de instalat cu propriile mâini și se ascund în perete la deschidere sau ca panou de perete. Ele pot fi de asemenea folosite ca modele normale sau pot acționa ca panouri de perete.

Cutia de uși și pragurile pentru instalarea "Coupe" nu ar trebui să fie setate, ceea ce simplifică foarte mult acest proces. Prețul mediu pe piață al unor astfel de modele nu este prea mare. Deci, pentru Rusia, prețul acestui model este de aproximativ 8500 de ruble.

Modelul de alunecare interior tip "Penal"

Aceste modele sunt foarte funcționale și atractive din punct de vedere estetic. Numele lor este primit de la principiul muncii:

 • "Penal" nu rata zgomotul;
 • ușa se mișcă de-a lungul peretelui în conformitate cu principiul de deschidere a cazului de creion școlar.

La fel ca "Coupe", "Pencil" pot fi instalate atât acasă, cât și în birou, economisesc perfect spațiul, au caracteristici bune de performanță, sunt disponibile în diferite configurații și soluții de proiectare. Prețul poate varia în funcție de modelul ales.

De la alte tipuri de uși glisante interioare "Penal" diferă în ceea ce privește modul de mișcare și dispozitive de fixare. Stofele pentru ele pot fi fabricate din materiale diferite și pot fi decorate cu geamuri sau modele.

Foarte des "Creionul" a pus în spații de birouri, pentru că arată foarte elegant și modern. Ele sunt echipate cu o ușă mai aproape, deci se mișcă absolut în tăcere.

Producătorii de uși, cum ar fi "Penal", îi echipează imediat cu toate accesoriile necesare, deci nu va trebui să cumperi nimic în plus. În special, kitul include încuietori și dispozitive de blocare. De regulă, toate accesoriile sunt de înaltă calitate, deci nu trebuie să vă faceți griji că o astfel de ușă va eșua rapid.

Caracteristicile partițiilor interioare glisante

Construcția ușilor cu balamaleSistemul de partiții glisante include două sau mai multe uși glisante. Pliantele sunt realizate pe baza unui profil de aluminiu și sunt umplute cu sticlă sau alt material transparent. Configurația de bază oferă o culoare alb profil, dar puteți alege o altă culoare.

Principiul de funcționare a partițiilor interioare culisante constă în faptul că deschiderea este deplasată într-o direcție sau alta. Aceste partiții interioare sunt foarte convenabile pentru utilizare, se extind fără sunet datorită prezenței unei uși mai aproape. Astfel de amenajări interioare pot fi instalate în orice cameră, atât rezidențială cât și birotică. De foarte multe ori asemenea construcții sunt folosite ca vitrine.

În plus, pereții despărțitori interiori din aluminiu sunt perfecți pentru geamurile și balcoanele și pot spori spațiul din această cameră. Ele sunt rezistente la temperaturi scăzute și au o izolare fonică bună. De asemenea, veți fi mulțumit de prețul partițiilor și perioada de funcționare - mai mult de 50 de ani.

Caracteristicile modelelor de alunecare ale clasei economice

De regulă, prețul anumitor modele nu este acceptabil pentru toată lumea. Dar nevoia de instalare a structurilor culisante poate apărea pentru toată lumea, ce poate face cineva care costă aceleași "Penalov" sau "Coupe" prea "muscaturi"? Așa e, dați atenție produse de clasă economică la un preț scăzut, a căror calitate nu este întotdeauna ridicată.

Un preț prea mic indică faptul că materia primă a fost economisită în timpul fabricării foii de ușă, respectiv, există goluri în interior.

De asemenea, prețul poate fi redus din cauza acestei sau acelei acoperire. Acoperirea poate fi artificială sau naturală. Produsele la un preț scăzut sunt adesea acoperite cu materii prime artificiale ieftine.

Astfel de modele ieftine au o durată de viață mult mai scurtă decât analogii la un preț mai mare. Poate că uneori merită să așteptați cu achiziția și să colectați fondurile necesare pentru a achiziționa o ușă glisantă mai bună la un preț mai mare, decât să luați ceva ieftin și discutabil.

Caracteristicile alegerii ușilor de interior

Caracteristicile ușilor glisanteAtunci când cumpărați uși glisante interioare, trebuie să acordați atenție nu numai aspectului atrăgător al structurii și prețului său, dar și caracteristicilor, precum și să determinați în prealabil locul în care va fi instalat.

De exemplu, izolarea fonică este un indicator foarte important. Dacă ușa este făcută din pin, izolarea fonică nu va fi bună și nu trebuie instalată pentru dormitoare și camere pentru copii.

Fiți atenți la finisarea construcției, ușile cu un finisaj natural vor fi în preț mai mare, dar vor dura mult mai mult.

Este foarte important să combinați corect aceste sau ușile cu stilul general al interiorului dvs., astfel încât să nu fie răsfățat în cele din urmă:

 • Tipul clasic de interior este cel mai bine combinat cu ușile bazate pe o gamă de stejar;
 • într-o încăpere de desen este mai bine să puneți modele pe baza unor rase de lemn valoroase, cum ar fi zada, cenușa, etc;
 • pentru camera copiilor alegeți cenușă și stejar;
 • în bucătărie, ușile interioare de sticlă vor arăta grozav.

După cum se poate concluziona, ușile glisante interioare oferă nu numai o instalare convenabilă și un preț accesibil, dar sunt, de asemenea, capabile să creeze un interior frumos și să elibereze spațiu pentru alte nevoi. Acest lucru este deosebit de important dacă camera este atât de aglomerată.

Usi interioare glisante
Selectarea ușilor interioareUșă glisantă funcționalăCum de a alege ușa de interiorUșile din interiorul camereiInstalarea ușilor glisanteUși pe mecanismul de alunecareTipul ușii glisanteUsa moderna glisantaProiectarea unei uși moderneUsi glisante în interiorul camereiUsi cu elemente de sticlaUșă glisantă frumoasăUșă interioară elegantăUși glisante în interiorProiectare de coupe de ușă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Glisante partiții interurbane: fotografie, prețuri de construcțieGlisante partiții interurbane: fotografie, prețuri de construcție
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
» » Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
© 2021 amigdas.com