amigdas.com

Câini de câini de vânătoare: nume, fotografie

Omul avea nevoie de un câine din cele mai vechi timpuri, nu numai pentru a-și găsi un adevărat prieten, ci și pentru a ajuta la au pair și pentru vânătoare. Omul a adus în animalul de companie caracterul corect la egalitate cu spiritul de luptă - astfel de calități universale posedă rase de vânătoare.

Rase de câini de câini

despre cincizeci de specii câinii sunt alocați unui grup datorită destinației lor. Anglia găzduiește majoritatea câinilor de vânătoare. Acești câini sunt împărțiți în următoarele subspecii: câini, retrivers, oi, câini, nordici, sânge și rase de căutare.

arătând perfect mirosul jocului. Câinele de vânătoare intră în același timp în raft, ridică coada și laba, urmărește prada, își umflă larg nările și își ridică capul. Așa că îi dă vânătorului un semnal. În Anglia sunt chemați ac indicator. Cea mai populară rasă este un setter, iar cel mai cunoscut este reprezentantul irlandez al acestei rase.

Germană LanghaarÎn Germania, vânătorii preferă tipuri de sânge. Cele mai populare dintre ele sunt un langhaar cu păr lung, un kurtshaar cu păr scurt, un darthaar cu părul dur.

Această specie de câini de vânătoare este dezvoltată puternic simț al mirosului. Chiar și după mai multe ore după împușcare, câinele urmează traseul sângeros și reușește să urmărească jocul. Rasele populare: Muntele Bavar, blandhound și Hanovra. Oamenii se înșeală, crezând că sângele este însetat de sânge și periculos. Acești câini de vânătoare Hardy și cu mare dragoste pentru proprietari.

Golden Retriever fotografiecopoi este considerat cel mai interesant câine de vânătoare. trăsătură ele constau în faptul că ele nu numai că urmăresc pradă, ci și o aduc la picioarele vânătorului. Câinele se simte grozav atât în ​​păduri dense, cât și în apă. Rasa are cinci soiuri. Unul este dus în America, celelalte patru sunt în Anglia. Retrieverul de aur - cel mai strălucit reprezentant al grupului, dar exercită doar o funcție decorativă, pierzând abilitățile de vânătoare.

Ar trebui menționat cocker spaniel, care a fost folosit în vânătoare în zilele vechiului Anglia. Astăzi, acest câine de vânătoare a găsit o aplicație în serviciul trupelor de frontieră, găsind mine, droguri și explozivi datorită unui simț durios. Să luăm în considerare mai multe roci separate în detaliu.

Hound Australian

 • Subțire hound australianRasa este crescuta in Australia pentru vanatoare de cangur, care a distrus ferma. La sfârșitul anilor 1700, au existat primele referiri la greyhound australian. În Tasmania, această rasă a fost atât de populară încât agricultura sa dezvoltat foarte încet, deoarece toată lumea era dornică de vânătoare de cangur. Această rasă a fost utilizată și pentru pescuitul de iepuri și iepuri mici. După interzicerea vânătorii de marsupiale, numărul de oiști australieni a fost semnificativ redus. La începutul secolului al XX-lea, ogorul australian a fost foarte rar, așa că nu a primit un club și un standard.
 • Câine: mare, muscular și înalt. Un cap lat, cu un bot jos îngust. Un gât lung și puternic. Liniile drepte, puternice și subțiri. Coadă flexibilă, subțire și lungă. Mișcări active și ușoare.
 • Australian cap de oaie aproapeOchii negri cu formă de migdale. câine are o viziune magnifică, vede pradă pe distanțe lungi. Colțuri clare, fălci puternice, mușcătură uniformă sau foarfecă.
 • Lana rasei este de trei tipuri: prima este lână scurtă, dură, al doilea este netedă și grosieră, iar al treilea este ceva între primele două.
 • Câinele este agresiv și nu este potrivit pentru viața de familie. Puii din primele zile ale vieții lor se caracterizează prin agresivitate. Dacă aveți copii și alte animale, este mai bine să obțineți un alt animal de companie cu o natură mai agreabilă.

Terrierul australian

 • Terrierul australian zâmbeșteA fost menționat pentru prima dată în 1820, iar rasa a fost recunoscută oficial în 1859. Pentru a crea rasa au fost folosite mai multe soiuri de terieri: Terry-Terrier, Yorkshire și altele. Această piatră a fost conceput ca un dexterous și micșoritor de șobolani, care va putea să urce într-o mică gaură și să se ocupe de rozătoare.
 • Un câine compact, mic, ușor nepoliticos. Rememorarea aspectului Yorkshire Terrier. Stretched bot cu urechi mijlocii și frunte plată. Ochi de culoare maro, de dimensiuni medii. Unghi siluetă cu membre scurte și o coadă mobilă.
 • Terrierul australian la plimbareFoarte activ și prietenos câine. Pot fi potrivite pentru gazdele neexperimentate, dar pe plimbări ar trebui să fie monitorizate din cauza activității sale crescute.
 • Terrierul australian este grozav pentru păstrarea într-o casă de țară sau într-un apartament cu un oraș. Câinele are nevoie de îngrijire, și anume pieptănarea și tăierea lânii și a ghearelor. Nu este recomandat să se îmbăieze foarte des, altfel blana animalului poate suferi.

Austrian Shorthair Pinscher

 • Așchii scurte de aur din AustriaPinscherul australian a fost recunoscut ca o rasă independentă în 1928. Rasa este un amestec de pinchers german-austriac și câini locali. Reprezentanți ai acestei rase folosite ca păstori, dar după cel de-al doilea război mondial a dispărut aproape.
 • Pinscher are o varietate de caracteristici externe, deoarece nu este proiectat pentru expoziții și spectacole, ci pentru a lucra în fermă. Rasa de multe ori mulates, lână de diferite culori, de multe ori există marcaje albe pe morsul, piept și vârful coada.
 • Câinele este foarte curajos și persistent, aspect atractiv, cu răspuns excelent și foarte latrat. Este mai potrivit pentru case de tara, pentru ca are nevoie de spatiu.

AZAWAKH

 • Azawakh pe mareAfrican ogar de tip africo-asiatic. A apărut în 1970 în Europa din Valea Azawakului și din râul Niger. Azawakh a servit nomazi în sudul Saharei paznic, vânător, și, de asemenea, ca marcă de stare.
 • Datorită liniilor sale arhitecturale directe, rasa este foarte armonioasă. Azawakh are membre lungi și un spate scurt, din cauza a ceea ce pare foarte ridicat, dar dimensiunile sale sunt medii. Înălțimea la greabăn este de 71 cm. Pielea câinelui este foarte subțire, iar stratul este scurt. Musculatura este uscată și plată. Corpul fără exces de grăsime, părul este foarte scurt. Economia mișcării și capacitatea de conservare a căldurii stocate sunt livrate animalului excelenta rezistenta.
 • Nu țineți în apartament, deoarece aveți nevoie de antrenamente regulate și antrenamente. Necesită mișcare și spațiu.

Akita Inu

 • Akita-inu la plimbareAkita Inu este cea mai veche rasă și este o carte de vizită a Japoniei. În antichitate a fost folosit pentru vânarea animalelor mari. Rasa sa dovedit a fi în luptă, dar astfel de măsuri au fost deja interzise. În Japonia există cluburi întregi de fani Akit.
 • Vă amintiți toți cei mai renumiți reprezentanți ai acestui cuplu - Khatiko. Câine sa născut în 1923 în orașul Shibuya, a trăit în familia profesorului Hideasaburo Ueno. În fiecare zi, câinele a văzut-o și a întâlnit trenul comandantului. Profesorul a murit la universitate, când Hachiko avea doi ani. Câinele aștepta stăpânul său la stație timp de 9 ani. 8 martie 1932 Hachiko a murit. Un monument de bronz a fost ridicat în fața stației din fața stației.
 • Akita Inu - construcție puternică, musculară și rezistență. Un bot scurt și ascuțit, puternic, cu o mușcătură de foarfecă. Ochii mici, ochi mici. Urechi mijlocii, cu vârfuri rotunjite. Un corp muscular cu burtă strânsă și cu piept puternic. O coadă mare este întinsă de un geam. Lână dreaptă și rigidă cu un strat subțire. Urazhiro (clarificări albite pe bot, gât, abdomen, piept, partea interioară a cozii și labe) sau pur alb.
 • Akita Inu - foarte calm, rezervat, independent și echilibrat. Rasa nu se supune, cere respect. Ei tratează bine copiii, vor veni întotdeauna la salvare. A trenului ar trebui să fie din copilărie, deoarece caracterul este solid și va fi imposibil să reeducați. Pentru instruirea corectă a Akita, toate echipele vor avea nevoie de un cnolog.
 • Având în vedere activitatea fizică și plimbări lungi, câinele poate fi păstrat în apartament. Ar trebui să fie pieptănată în fiecare săptămână.

alopekis

 • Capul Alopekis aproapeRasa a apărut în Grecia Antică, dar detaliile nu sunt cunoscute. Câinele a fost crescut ajutor universal - Păstor, vânător, stăpân. Rasa nu a fost populară, deoarece se uita modest pe fondul câinilor de vânătoare mari și eleganți și câinilor de oi. În zilele noastre, câinii au fost cei mai populari în anii 1950. După câteva decenii, popularitatea alopeciziei a scăzut din cauza aspectului nereprezentat, deși cu privire la calitatea muncii alopecii va da cote multor rase. În Rusia, acești câini sunt o raritate.
 • Alopecii roșii în curteAlopecis este de două tipuri în structura de lână - coajă și netedă. Prima specie este destul de rară. Ochii căprui întunecați. Urechi triunghiulare în picioare sau semi-suspendate. Corp puternic, cu membre scurte, spate drept, piept larg și profund. Coada lungă cu lână, ridicată.
 • Rasa este considerată un excelent prieten, astfel de câini foarte dedicat, jucăuș și ardent, cu un caracter plin de viață, nu te descuraja niciodată, foarte inteligent.
 • Nu este necesară o îngrijire specială. Ei pot trăi în stilou și în apartament, se înțeleg bine cu copiii. Ei sunt bine tolerați de frig și de căldură.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Red Set irlandez: descrierea și caracterizarea raseiRed Set irlandez: descrierea și caracterizarea rasei
Descrierea rasei Laika din Siberia de EstDescrierea rasei Laika din Siberia de Est
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Basenji este o rasă de câini care nu latrăBasenji este o rasă de câini care nu latră
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Coate Retriever: o descriere a naturii apartamentuluiCoate Retriever: o descriere a naturii apartamentului
Curtshaar german. Descrierea rasei de câiniCurtshaar german. Descrierea rasei de câini
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferențaComparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența
» » Câini de câini de vânătoare: nume, fotografie
© 2021 amigdas.com