amigdas.com

Uși de interior `carte`, preț și fotografie

Carte de usi interneUșile pliante sunt din ce în ce mai populare. Prin urmare, martorii sunt inferiori față de ei în rândurile din față. Dar pentru ușa de intrare modelul "carte" nu va fi potrivit, deci această opțiune este mai potrivită pentru instalare în interior.

Ușile interioare "carte" sunt un fel de design interior glisant. Ușa pliantă este una sau două frunze. De regulă, aceasta este o structură suspendată.

Frunza de ușă poate fi formată din două sau mai multe secțiuni. Este modelul interior al "cărții" care constă din două secțiuni. Atunci când ușa este deschisă, secțiunile se deplasează datorită ghidajelor superioare ale rolelor.

Ca urmare, construcția se îndoaie ca o carte obligatorie. Prin urmare, aceste produse au primit și numele - "cartea". Fiecare secțiune a pânzei este echipată cu o singură rolă. Dacă doriți, puteți crea o ușă independentă la "carte", care se va depărta în direcții diferite. Dar acest lucru necesită piese de schimb suplimentare și mecanisme ale unui preț simbolic.

Principalele avantaje ale cărții

 1. Avantajele usilor de carteDesignul este îndoit. Și aceasta este o opțiune economică pentru ușă, în ceea ce privește nu numai prețul, ci și spațiul liber. Totul se explică prin faptul că nu au nevoie de spațiu suplimentar pentru deschidere. Ce nu puteți spune despre produsele leagăn. Principalul lucru este că secțiunile în formă pliată vor rămâne în interiorul ușii. În exterior, doar o jumătate este prezentată. Spre deosebire de acordeon, "cartea" ușoară împiedică minim deschiderea. Toate pentru că "acordeonul" prevede mai multe secțiuni. Ele pot fi instalate nu numai într-un apartament mic, ci și în coridor.
 2. Produsele interioare sub forma unei cărți pot fi instalate pe orice ușă. Și în prezența unei singure frunze, deschiderea poate fi în direcții diferite. De exemplu, la stânga sau la dreapta.
 3. Ușa absolut sigur pentru alții. O astfel de construcție nu poate lovi accidental un animal sau un copil mic. De asemenea, dacă există corturi în casă, ușa nu va face zgomot cu clape.
 4. În ceea ce privește longevitatea produsului, nu există o ușă pliantă egală. Chiar dacă este o ușă glisantă sau o structură care asigură amplasarea șinelor podelei.
 5. Modelele interioare "cărți" exclud complet utilizarea șinelor podelei. Acesta este un inconvenient suplimentar, în special în timpul mișcării în jurul apartamentului.
 6. Dacă construcția însăși este calitativă și mecanismul și lucrările de instalare au fost realizate profesional, atunci mișcarea secțiunilor nu va fi audibilă. Și, cel mai important, mecanismul elimină complet căderea pânzei.
 7. Acest tip de design interior poate fi face ușor de gestionat. Acest lucru este deosebit de convenabil și practic, accesibil persoanelor cu dizabilități sau persoanelor cu mobilitate limitată.
 8. De obicei, ușa este creată în dimensiuni standard. Dar puteți face întotdeauna produse la comandă. Prețul va fi puțin costisitor.
 9. Mecanismul de alunecare ascuns face designul elegant și organic, care se potrivește în orice interior de stil avangardist sau clasic.

Astfel de construcții nu sunt în fiecare casă. Prețul te face să gândești. Dar ele vor deveni un punct culminant al oricărei camere și vor atrage în mod necesar aspectul fiecărei persoane.

Dezavantajele ușilor de interior "carte"

 1. Care sunt dezavantajele unei uși glisanteSunt folosite diverse materiale pentru a face folia de ușă. Dar aceasta nu asigură izolarea termică completă și izolarea fonică. Sub construcția și între secțiuni există lacune și fisuri. Astfel, zgomotul și pescajul pătrund în cameră.
 2. În ceea ce privește durata de viață, modelul leagăn câștigă cartea.
 3. În cazul în care designul prevede inserții de sticlă sau oglindă, atunci trebuie să fii mai atent în utilizarea unor astfel de uși. În procesul de deschidere și aliniere a pliantelor, sticla sau oglinda pot fi deteriorate.
 4. Cartea de ușă interioară ar trebui să fie complet cu usa mai aproape, pentru a închide lin. Și, de asemenea, blocarea pentru a respecta toate regulile de etanșeitate asupra articulațiilor între secțiuni.
 5. Un alt dezavantaj al ușii sub forma unei cărți este prețul. În comparație cu opțiunea swing, acest lucru va costa mai mult. Dar, dacă arăți bine, puteți găsi modele adecvate, ieftine.

Varietate de usi de interior "carte"

 • Produse netede.
 • Designuri monocromatice.
 • Uși pliante, textura cărora este similară cu un copac.
 • Model cu efect 3D.
 • Produse cu inserții din sticlă sau oglindă. Sticla poate fi opacă sau transparentă. Și, de asemenea, cu desenul unei imagini prin tehnologie de sablare, colorată sau cu detalii metalice.
 • Usi de interior cu vitralii.

Din ceea ce pot fi făcute "cărți"

Materiale pentru carti de usiPentru realizarea modelelor interioare ale versiunii cărților se utilizează materiale de înaltă calitate și durabile. De regulă, este o sticlă călită sau un triplex. Oricare dintre aceste materiale rezista impactului fizic. Și dacă panza este deteriorată, nu rănește pe alții. Sticla securizată se rupe în fragmente separate cu muchii tăiate. Un triplex va rămâne lipit filmului de pe suprafața pânzei.

În plus, un arbore de înaltă calitate poate fi utilizat pentru fabricare. Și ambele jumătăți sunt fixate cu bucle speciale. O secțiune este fixată la balamalele superioare și inferioare. Astfel, produsul va fi durabil. A doua secțiune este fixată numai pe rola superioară. Șina de ghidare sau șina sunt fixate în interiorul cadrului ușii de sus. Pe ea și rola se va deplasa. Ca urmare, ușile se vor închide și se vor deschide în interiorul deschiderii. Și nu vor ocupa spațiu suplimentar.

Proiectul prevede trei componente principale:

 1. Legarea rasei de conifere.
 2. Material celular pentru umplere.
 3. Căptușeală cu MDF.

Și că designul a servit o perioadă lungă de timp, este necesar să aveți grijă de el în mod corespunzător. De exemplu, puteți îndepărta murdăria din pânză folosind lichide speciale pentru uz casnic din plastic și mobilier. Nu se recomandă utilizarea fondurilor care includ solvenți sau abrazivi. Prețul utilizării lor - ușa își va pierde rapid apariția.

Astăzi fiecare apartament încearcă să utilizeze spațiul corect. Fiecare metru contează. În special se referă la o cameră mică, un apartament rezidențial. Prin urmare, "pliantul" ușilor pliante va fi o adevărată descoperire. Preț accesibil, practic și lung.

Carte de usi interioare
Mecanism de pliere a ușilorSelecția ușilor interioareUșă interioară pliabilăProiectarea unei uși moderneUșoare de alesDesignul frunzei de ușăInstalarea cărții de ușăUși pentru camerăCarte de usi interneUșă pliantă laterală pozitivăCum de a alege ușa de interiorUsi pentru apartament cu mecanism glisant
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Uși glisante cu autopropulsie pe roleUși glisante cu autopropulsie pe role
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"Door-acordeoane și trăsăturile acestora, alegerea "leurua merlen"
» » Uși de interior `carte`, preț și fotografie
© 2021 amigdas.com