amigdas.com

Colier cu medalion și fără pisică și pisoi

Colier cu medalionDesigur, pisicile pe plumb sunt extrem de rare, dar asta nu înseamnă că animalul dvs. nu are nevoie de un guler. Un guler bun nu este doar un ornament - poate ajuta proprietarul să găsească un animal pierdut, să protejeze împotriva puricilor, să vindece și să îmblânzească un animal prea temperamental.

Tipuri de gulere pentru pisici

Sortiment de gulere pentru pisici satisface diversitatea, deci trebuie să alegeți un accesoriu bazat pe funcționalitatea acestuia. Cele mai frecvente sunt următoarele soiuri:

 • Tipuri de gulere cu medalionÎmpotriva paraziților. Aceasta va ajuta la salvarea animalului de la purici și căpușe care îl plag. De asemenea, poate fi folosit ca și preventivă pentru pisicile care umblă foarte mult și riscă să prindă paraziți. Populară ca modele de producție internă ("Baruri") și străine ("Hartz", "Beaphar"). Cu toate acestea, ar trebui să știți mai multe caracteristici ale acestor accesorii. În primul rând, ele nu pot fi purtate de pisoi și de pisici gravide. În al doilea rând, colierele anti-bloc au adesea un miros foarte ascuțit și neplăcut, care poate irita nu numai animalul însuși, ci proprietarii săi. Din acest motiv, este mai bine să vă abțineți de la cumpărarea unui astfel de remediu pentru persoanele care reacționează puternic la mirosuri și pentru cei care au copii mici. În al treilea rând, substanța activă poate provoca o reacție alergică la pisică - de exemplu, înroșirea sau erupția cutanată. Dacă observați semne de alergie la animalul de companie, scoateți imediat accesoriul și spălați pisica cu apă caldă cu un șampon special. Înainte de a pune un guler pe animal, trageți-l ușor în lateral pentru a activa substanța activă.
 • decorativ. Singurul său scop este să decoreze animalul de companie (de exemplu, pentru o expoziție sau o sesiune foto). Astfel de accesorii nu se recomandă să fie păstrate pe pisică tot timpul - de vreme ce animalul nu împărtășește deloc părerile proprietarilor cu frumusețe, gulerul decorativ îi va provoca numai inconveniente. Prin urmare, se recomandă purtarea acestui tip de bijuterii numai la expoziție sau pentru o fotografie comemorativă și după fotografiere. Gulerele decorative pentru pisici sunt adesea foarte scumpe, deci este mai bine sa le cumperi de la indivizi. Accesorii firmei germane TRIXIE sunt, de asemenea, populare.
 • Samorasstogivayuschiysya. Bine guler pentru pisici și cei pizde care iubesc să meargă - în cazul în care animalul este blocat undeva sau ceva să dețină, accesoriu rasstegnotsya și nu va da pisica să se înece. Acesta poate fi elastice (se intinde si permite animalului pentru a trage capul) sau cu crestătură specială (în cazul în care o pisica devine blocat undeva, acesta va fi rupt).
 • GPS-ul. Accesorii electronice, care nu va lăsa pisica să se piardă. Ori de câte ori animalul a scăpat, puteți urmări cu ușurință traiectoria mișcărilor sale cu ajutorul sistemului de urmărire prin satelit. Dezavantajele unor astfel de modele sunt doar două: un preț ridicat (aproximativ 10 mii de ruble) și probabilitatea ca, fiind înșelați de o jucărie scumpă, un anumit muncitor calificat o va lua de pe gâtul tău fuzzy. Apropo, rețineți că navigatorii pentru câini nu se potrivesc cu pisicile.
 • Fosforescent sau reflectorizant. Un animal pe care se poartă un astfel de guler este vizibil în întuneric chiar la o distanță de 800 de metri. Accesoriul poate fi realizat integral sau parțial dintr-un material reflectorizant. Unele modele sunt echipate cu un senzor care se aprinde automat în întuneric. Dacă vă este teamă că animalul se poate pierde în întuneric sau se poate lua noaptea sub mașină, achiziționarea unui astfel de instrument este o opțiune bună. Deși nu dă garanție de 100%.
 • sunet. Acesta poate fi echipat cu clopote simple și un sistem electronic. Cu un astfel de accesoriu, veți auzi întotdeauna animalul de companie și cu greu îl veți pierde. Adevărat, este posibil ca sunetul unui guler pentru o pisică să înceapă în timp să irită nu numai animalul, ci tu. Modelele unui astfel de plan - o opțiune bună pentru pisicile care locuiesc în zonele rurale și atacă adesea păsările de curte și animalele mici.
 • identificare. Accesoriu ieftin și foarte practic, care va facilita găsirea unui animal dacă acesta este pierdut. Cel mai adesea există modele cu un medalion, pe care sunt gravate numele pisicii și coordonatele proprietarilor. Dacă animalul este pierdut, oamenii care îl găsesc pot readuce ușor animalele de companie proprietarilor.
 • liniștitor. O opțiune excelentă pentru o pisică temperamentală care îi place să se bată și să lupte. Astfel de gulere pentru pisici sunt impregnate cu feromoni speciali, care calmeaza chiar si un animal foarte violent.
 • magnetic. Aceste accesorii sunt de două tipuri: convenționale și medicale. În primul caz gulerul pentru pisica construit magnet obișnuit, permițându-i să intre în casă (de exemplu, printr-o supapă specială în ușă), iar al doilea - terapie, prin care animalul scapa de patologii stomac, rinichi, articulatii, sau intestine.

Cum de a alege un guler de câine

Atunci când alegeți un guler de pisică În primul rând, trebuie să porniți de la nevoi - atât un animal de companie, cât și al dumneavoastră. Desigur, nu ultimul rol este jucat de oportunitățile financiare. Dar există mai multe reguli generale care trebuie urmate atunci când alegi:

 • Care sunt gulerele pentru pisici?Orice guler pentru o pisică ar trebui să fie în siguranță - în special, este ușor să se întindă, în cazul în care animalul brusc trebuie să-l scoateți. Amintiți-vă că pisica - nu este un câine, și gulere pe trotuar natura nu este obișnuit, așa că, dacă accesoriu pentru ceva să reziste, iar animalul nu va fi capabil de a scoate din cap, se sufoca pur și simplu.
 • Cu toate acestea, gulerul nu trebuie să atârne în jurul gâtului și să fie prea strâns. Când puneți un accesoriu pe pisică, asigurați-vă că degetul trece liber sub ea.
 • Pentru un animal cu gât lung, gulerul este ales foarte atent - lana nu trebuie să se agațe de cataramă și să provoace neplăcerile pisicii.

Cum să te îmbraci

Deci, ți-ai dat seama de nevoile animalului și ai găsit un model potrivit. Se pune întrebarea: cum să obișnuiți o pisică cu acest accesoriu?

 • Coliere pentru pisoiObișnuiți animalul cu gulerul treptat. Mai întâi puneți-l pe o jumătate de oră, a doua zi - pentru o oră, apoi - pentru doi și așa mai departe. Acest lucru este valabil pentru toate modelele, cu excepția anti-bloc.
 • Înainte de a pune animalul de companie un nou accesoriu, dați-i ceva gustos, astfel încât procedura este asociată cu emoții plăcute.
 • Dacă pisica refuză categoric să pună pe guler, nu insistați, nu convingeți și cu siguranță nu ridicați vocea pe animalul de companie - este bine să amânați procedura până la următoarea dată.

Și ultimul lucru - nu încercați să obișnuiți pisoii cu accesorii timp de până la șase luni. La această vârstă, animalele sunt încă prea mici, iar gulerul poate servi doar ca un factor suplimentar de rănire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să identificați și să tratați acarienii la urechi la pisiciCum să identificați și să tratați acarienii la urechi la pisici
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Picături de la viermi și purici la greabăn pentru pisiciPicături de la viermi și purici la greabăn pentru pisici
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâiniÎmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
» » Colier cu medalion și fără pisică și pisoi
© 2021 amigdas.com