amigdas.com

Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri

Care sunt picăturile de puriceUtilizarea picăturilor de purici pentru pisoii și pisicile adulte este un mod inofensiv de combatere a acestor insecte. Aceste remedii pot fi aplicate în siguranță în zone pe care animalele nu pot ajunge. Efectul tratamentului va depinde de felul în care picăturile picură de purici de pisică. Trebuie să fie făcut corect

, știind exact unde să picură.

Caracteristici de utilizare

Se scade împotriva căpușelor și puricilor pentru pisici sunt preparate mai convenabile pentru distrugerea sug sângele paraziți, precum și complet sigure, deoarece în momentul în care aplicarea corectă a unui animal de companie nu poate ajunge, pentru a le linge. Adesea, proprietarii animalelor nu știu unde să picure picăturile de pisică din purici, astfel încât să nu intre în corp. Pentru a nu provoca otrăvire, este necesar să se prelucreze numai zona de greabăn între lame. Picturile trebuie să fie aplicate la pisoi pe pielea însăși, iar părul trebuie mutat în afară, pentru a avea acces imediat la acesta.

Adesea, proprietarii întreabă cum să aplice picăturile corecte de la purice la pisici. Veterinarii recomandă alegerea acestora ținând cont de vârsta și greutatea animalului. Pentru puii nou-născuți, se fac pregătiri speciale. Animalele trebuie tratate în zile tulbure sau seara, deoarece nu este necesar ca lumina soarelui să fie afectată direct de zona afectată. După procedură, este necesar ca pisoiul să fie acasă timp de câteva zile. Pentru a obține cel mai bun efect, anumite medicamente trebuie aplicate de-a lungul coloanei vertebrale.

Utilizați picături de la purice la pisici este destul de simplu și acesta este principalul lor avantaj. Compoziția conține o substanță care afectează larvele și ouăle de purici, adulți, precum și alte insecte care suge sânge.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu știu unde și cum să picure picături de pisică de la purici. Puteți afla acest lucru, citiți cu atenție instrucțiunile de însoțire sau consultați un medic veterinar. Trebuie acordată atenție deoarece acestea pot conține substanțe care prezintă un anumit pericol pentru femelele sau pisicile care alăptează. Înainte de a utiliza picături, este mai bine să testați sensibilitatea la acest medicament. Pentru ce se introduce o picătură în piele. Proprietarul trebuie să urmărească cu atenție câteva ore cum se comportă animalul său de companie.

Măsuri de securitate

Cade din puriciPicături de purici pentru pisici în compoziția sa au un număr redus de substanțe active de bază, deoarece sănătatea animalului nu va fi afectată de linsul accidental al lânii. Toate mijloacele sunt relativ sigure. Sunt periculoase în cazul în care o pisică începe să linge pisoi care sunt tratați cu acest medicament. Animalul va fi otrăvit.

Căderi de la căpușe pentru pisici poate ajuta, numai atunci când animalul din casă se stinge rar. Ei ajută, atunci când proprietarul intenționează să meargă în vacanță împreună cu animalul de companie. În acest caz, utilizați-le de 2-3 ori pe tot parcursul sezonului.

Beneficiile medicamentelor

Pentru pisici picături de purici de pe greaban sunt de mare avantaj datorită locului de aplicare a acestui instrument: medicamentul este imposibil de atins pentru animale de companie, și, în consecință, nu permite pătrunderea medicamentului în stomac. Alte părți pozitive aceste picături sunt:

 • cost redus;
 • durata acțiunii este de 1-6 luni;
 • comoditate și ușurință de aplicare.

De asemenea, un avantaj important îl reprezintă un nivel scăzut de toxicitate. Agentul după aplicare la animal începe să acționeze după 20-30 de minute.

O gamă largă de efecte este, de asemenea, un avantaj. Medicamentul scutește de purici și căpușe, precum și de diferite tipuri de viermi și greabăn.

Acțiunea și compoziția preparatelor

Preparate împotriva puricilorInsecticidul este activ component, care este în compoziția preparatului, reprezentând un pericol ascendent pentru paraziții târâtori. Și nu dăunează pisicilor și pisicilor.

În centrul multor medicamente este permetrinul, care de multe ori și-a dovedit eficacitatea. Când este ingerat, animalul suferă o scindare rapidă și scapă din organism. Când permetrinul acumulează o cantitate semnificativă, este probabil ca apariția efectelor secundare.

Un alt modern un insecticid îmbunătățit, care face parte din medicamentele curente, este fipronilul. Se utilizează date privind picăturile de purice pentru animalele gestante și pisicile cu vârsta de peste 2 luni.

Până în prezent, pe baza piriproxifenului, se fac și picături. Înainte de asta, era în otrăvuri, care impregnau gulere de purici pentru pisici.

Următorul insecticid este ivermectina, care are un impact multiplu. Această substanță poate distruge:

 • nematode;
 • purici;
 • acarieni.

Aplicarea picăturilor pe greabăn poate atât să otrăvească paraziții, cât și să-i sperie. Este suficient să aplicați acest lucru drogul o dată. Acesta va funcționa mai eficient pe animale de companie, deși îl puteți folosi pentru animalele care preferă să meargă în aer liber. În acest din urmă caz, eficacitatea medicamentului este redusă.

Instrucțiunile de utilizare trebuie respectate cu strictețe. Nu utilizați picături împotriva puricilor și căpușelor pentru pisici după perioada specificată de utilizare. În anumite situații, o reacție alergică sub forma:

 • mâncărime;
 • pierderea parului;
 • dermatita.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este necesar ca animalul să se miște picura pe o picatura, tot timpul caută reacția lui.

Ce influențează rezultatul utilizării picăturilor?

Cum se aplică picături din fleasuriRegulile pentru utilizarea tuturor acestor medicamente sunt similare, diferențele afectează doar modul și doza. Instrucțiunea le descrie. Apoi, când lâna se îndepărtează cu ușurință, pisica picură picături de purici pe greabăn. După ce sunt frecați cu mâinile, astfel încât produsul să fie absorbit. Cel mai mic pentru trei zilele nu au nevoie de animalul să se scalde și să se scalde.

Modul în care o picătură de purici va funcționa pentru pisici depinde în mod semnificativ de condițiile meteorologice. Când animalul de companie intră sub ploaie, zăpadă umedă, atunci se va spăla medicamentul. Efectul va fi zero. În alte cazuri, rezultatul poate fi atins.

În unele cazuri, efectul picăturilor aplicate nu indică rezultatul dorit. Acest instrument poate fi pur și simplu un fals. Selectarea picăturilor ar trebui să fie atentă, deoarece fiecare medicament are un scop specific. Pentru a preveni paraziții care sugerează sânge, lâna trebuie tratată o dată pe lună. Picăturile separate sunt destul de puternice, prin urmare este de dorit să le folosiți în două luni și o dată. În prezent, piața există diferite picături de purice pentru pisici, produse de o varietate de companii de producție.

Cele mai populare picături

Descriim cele mai eficiente mijloace:

 • Care sunt cele mai populare remedii pentru purici?Beaphar. Avantajul picăturilor olandeze constă în faptul că ele sunt folosite fără teamă în ceea ce privește animalele gestante, pisicile slăbite sau vechi și chiar pisoii. Prezența extractului margago ca ingredient activ, chiar și în cazul linsului accidental, face ca medicamentul să fie mai sigur. Efectul picăturilor poate persista timp de până la o lună.
 • Avantaj. Un preparat german este considerat unul dintre cele mai populare. În aceste picături, imidaclopridul este ingredientul activ. Acesta este un remediu bun pentru a proteja un animal de încredere de insecte care suge sânge în termen de o lună.
 • Frontline. Acest insecticid poate salva și proteja animalul de companie, atât de la helminți, cât și de purici. Preparatul se face în pipete de polimer. Aceste picături sunt permise pentru a fi utilizate pentru pisici mici mai mari de 2 luni. Medicamentul nu este recomandat să se utilizeze înainte de expoziții, deoarece poate schimba culoarea parului în anumite animale. Principala componentă activă a picăturilor din frontline este fipronilul, care nu permite ca puii să intre în lână de purici timp de două luni, iar acarienii timp de 20 de zile. Particularitatea sa constă în aplicarea în siguranță a pisicilor gravide și care alăptează.
 • Hartz. Pregătirile acestui brand sunt foarte populare. În aceste picături americane, substanța activă este metoprenul. Este interzisă aplicarea la puii nou-născuți, cu vârsta de până la trei luni. Agentul este aplicat de o bandă de-a lungul coloanei vertebrale. Insectele sunt distruse într-o zi.
 • Bariera este super. Acest medicament este popular datorită distrugerii efective a paraziților care suferă de sânge în diferite stadii ale dezvoltării lor. Efectul pozitiv poate dura până la două luni. Poate fi folosit, incepand de la 3 luni, procesul de inconvenient nu produce. Acest lucru este posibil datorită dozelor diferite de picături.
 • Baruri. Medicament intern care este foarte bine tolerat de animalele domestice. Pentru adulți, persoanele sunt făcute într-o formă mai puternică, iar pentru pisoii mici de la 3 luni de viață - într-o formă mai moale. Relativ ieftine înseamnă Bare conține în compoziția sa substanța activă fipronil. Eficacitatea acestui medicament continuă timp de două luni.
 • Inspector. În acest agent sunt două substanțe active - moxidectin și fipronil. După aplicarea pe animalele domestice timp de o lună, apariția paraziților nu amenință. Înainte de utilizare, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.
 • Stronghold. O gamă largă de efecte face acest instrument destul de popular. Acest remediu pentru purici poate salva animalul de companie de la helminți, purici și căpușe. Medicamentul nu este potrivit pentru pisoii foarte tineri, în vârstă de cel mult o lună. Toate celelalte animale trebuie tratate o dată la fiecare 30 de zile.
 • Natura-DELIX BIO. Aceste picături picură pe greabăn la vârsta de o lună. Acest lucru este posibil datorită compoziției uleiurilor vegetale esențiale. Acțiunea poate dura 30 de zile.
 • Celandine. Efectul medicamentului se bazează pe acțiunea simultană a două substanțe active otrăvitoare - fipronil și permetrin. Remediul se luptă eficient cu purici de pisică și căpușe ixodice. Puritatea nu merită tratată pisicile gestante și care alăptează, precum și pisicile foarte mici.

Care este mai bine să alegeți o picătură?

Ce fel de picături pe care animalul de companie le poate proteja cel mai bine, chiar și un medic veterinar foarte experimentat nu va putea răspunde. Eficacitatea unui medicament particular iar siguranța utilizării sale va depinde de mai mulți factori, printre care:

 • predispoziția la o reacție alergică;
 • gradul de infecție;
 • urmând instrucțiunile în timpul procesării;
 • caracteristicile personale ale corpului și așa mai departe.

Cum se utilizează remedii pentru puriceObținând picături bune, trebuie să țineți cont de starea fiziologică a animalului de companie. Mai mult, acest lucru se aplică cazurilor respective dacă este necesar să se ocupe de pisici mici sau de pisici gravide.

După utilizare, pot să remarcăm cazuri neprevăzute. Poate că, după medicament, animalul va începe să mânuiască. În acest caz, trebuie avut în vedere că, atunci când a fost semnificativ infectat cu purici, atunci după otrăvire, insectele vor manifesta activitate excesivă.

Paraziți care sugeau sângeEfectele insecticidelor arată agresivitatea lor excesivă, iar animalul începe să muste și mai greu. Această afecțiune poate dura o jumătate de zi sau chiar o zi întreagă. În acest timp, insectele mor, iar animalul încetează să mai mancarheze. În unele cazuri timpul dat este suficient pentru a determina animalul să aibă dermatită de purici, deoarece pisica va manca și după procesare. Toată vina este alergia la mușcăturile de paraziți, care nu dispare într-un timp scurt.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alergiile la pisici - cauze, simptome, tratamentAlergiile la pisici - cauze, simptome, tratament
Picături de la viermi și purici la greabăn pentru pisiciPicături de la viermi și purici la greabăn pentru pisici
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Colier cu medalion și fără pisică și pisoiColier cu medalion și fără pisică și pisoi
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizareCreează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
© 2021 amigdas.com