amigdas.com

Inspectie picaturi pentru pisici - descriere si instruire

Drops InspectorOdată cu apariția căldurii, riscul de distrugere de către o varietate de paraziți de sânge crește. Picturi pentru pisici Inspectorul va ajuta la protejarea animalelor de casă de la anumite tipuri de helminți, precum și de purici și căpușe.

Picături pentru pisici Inspectorul este compania farmacologică rusă Ecoprom.

Forma de eliberare și compoziție

Picăturile sunt produse în două soiuri. Medicamentul cu marcajul K este destinat tratării pisicilor și cu marcajul C pentru câini. Soluția este uleioasă, gălbuie sau complet incoloră, ambalată în pipetă de polimer, foarte convenabilă pentru utilizare. Volumul acestei pipete este de 0,4 sau 0,8 ml. Fiecare pachet este conceput pentru a manipula un animal cu o greutate corporală specifică. Pipetele sunt ambalate în cutii de carton, de la 1 la 4 bucăți. Fiecare casetă de instrucțiuni conține instrucțiuni de utilizare.

Este strict interzisă utilizarea pentru tratamentul pisicilor cu medicamentul etichetat C, deoarece compoziția sa chimică și conținutul cantitativ al substanțelor active nu se potrivesc pisicii.

Active active active Inspectorul este moxidetic și fipronil. În plus față de aceste componente, formularea conține substanțe auxiliare.

Proprietățile farmacologice ale medicului inspector

Efectul inspectorului picăturilorMedicamentul sa dovedit a fi în practică ca fiind foarte eficient și suficient de sigur dacă respectați cu atenție toate cerințele din instrucțiunile de utilizare.

Moxidetinul este un compus chimic semisintetic care blochează transmisia neuromusculară în paraziți, ducând la moartea nematodelor și a paraziților cutanați externi. Moxidetinul este absorbit în sânge și distribuit în organe și țesuturi. Se excretă din organism prin intestin într-o formă neschimbată.

Fipronil este un medicament din grupul de fenilazoli cu efect insecticacicidal. Efectul său farmaceutic constă în blocarea receptorilor în căpușe și tulburarea funcțiilor sistemului nervos. Aceasta duce la paralizia și moartea paraziților. Această componentă este foarte rapid distribuită pe suprafața corpului animalului și se concentrează pe epidermă. În sânge medicamentul nu este aproape absorbit. Efectul terapeutic persistă mult timp.

De droguri are un grad ridicat de activitate împotriva demodekoznyh, iksodovyh și sarcoptoide căpușe, purici și vlasyoney. Din paraziți intestinali, nematodele și larvele de microfilari sunt expuse acțiunii medicamentului.

Efectul complex exclude infectarea animalelor cu purici timp de o lună și jumătate și cu acarieni timp de o lună.

Indicații pentru utilizare

Picături pentru animale Inspectorul este conceput pentru a trata și preveni următoarele boli parazitare:

 1. Cum să picurăți inspectorulAcnee.
 2. Otodekoz.
 3. Enthomosis.
 4. Boala sarcofatică.
 5. Akaroz.
 6. Toxocaroza, toxaxaridoza.
 7. Trichocephalosis.
 8. Hookworm.
 9. Dirofilariasis.

În scopul preventiv, medicamentul poate fi utilizat în cazul în care există o vizită în locuri unde există o probabilitate mare de infectare cu paraziți intestinali sau de piele sau de contact cu animale infectate.

Instrucțiuni de utilizare pentru pisici

Utilizarea medicamentului este permisă numai pe plan extern. ea aplicat pe pielea uscată fără deteriorări externe, zgâriere sau răni:

 1. Ureche picături de acarieniAplicați picături la greabănul animalului între lamele. În acest moment animalul nu le poate linge.
 2. Vârful pipetă se rupe, după care este necesar să se răspândească părul animalului și să se pună medicamentul în 2-3 locuri pe pielea expusă.
 3. Pentru a absorbi complet medicamentul și pentru a avea efectul terapeutic maxim, animalul nu trebuie scăldat în 5 zile după tratament.
 4. Prelucrarea se efectuează o singură dată. Tratamentul repetat nu poate fi mai scurt de 1-1,5 luni pe tot parcursul sezonului de activitate parazitară.
 5. Pentru a evita reinfectarea, este necesară tratarea așternutului animalului.

O pipetă cu o cantitate de 0,4 ml este suficientă pentru a trata un animal cu o greutate corporală cuprinsă între 1 și 4 kg. Pentru un animal cu o greutate de 4 până la 8 kg este necesară o pipetă cu o cantitate de soluție de 0,8 ml. Dacă greutatea corporală a animalului depășește 8 kg, preparatul se ia din calculul a 0,1 ml pe 1 kg de greutate corporală a animalului. Dacă greutatea pisicii este mai mică de 1 kg, medicamentul este luat din calculul unei picături la 500 de grame de greutate.

Tratamentul acarienilor acarieni

Auriculele afectate de otodecoză a animalului trebuie mai întâi curățate de cruste și cruste.

 1. Cum să tratați pisicile împotriva căpușelorPentru tratamentul acarianului, medicamentul este introdus în fiecare ureche a pisicii cu 3 picături, iar baza auriculei este masivă ușor.
 2. Restul medicamentului se aplică la greabănul animalului.
 3. Durata totală a tratamentului este de 2-3 proceduri cu un interval de 7 zile.
 4. Dacă boala este complicată de otita medie, animalul este tratat în paralel cu antibioticele și medicamentele antiinflamatoare.
 5. În cazul în care se găsește căpușa urechii în decojirea de la auriculă, tratamentul se repetă o lună mai târziu.
 6. În cazul în care pisica are perforarea membranei timpanice sau o deteriorare semnificativă a pielii, tratamentul local cu aceste picături este contraindicat. În acest caz, picăturile se aplică între scapule pe baza greutății pisicii.

Tratamentul invaziei parazitare cutanate

Pentru a distruge paraziții externi și greabanii care sugerează sângele extern, medicamentul se scurge în animal între lamele umărului sau zona gâtului, unde nu poate linge picături.

 1. Pentru a preveni recurența infecției, poate fi reprodusă după 4-6 săptămâni. Grătarul animalului trebuie tratat sau înlocuit.
 2. Deoarece efectul acaricidal începe să apară după 12-24 de ore, este necesar să se trateze pielea animalului cu cel puțin o zi înainte de plimbarea propusă în locuri unde pot trăi paraziții.
 3. Dacă pe corpul unui animal se găsește o căpușă acaricidă, 1 picătură de medicament trebuie aplicată pe piele la locul de atașare. Dacă acarianul nu cade spontan în 20 de minute, acesta este atent separat de piele cu pensete și distrus.

Tratamentul noctoedrozei

Pentru a trata nooedroza, medicamentul este aplicat unui strat subțire pe zonele corpului, care trebuie mai întâi curățate de crăpături. Tratamentul trebuie să captureze pielea sănătoasă de lângă zona leziunii cu 1 cm de fiecare parte. Medicamentul se aplică la o doză de 0,1 ml pe 1 kg de greutate corporală.

Efectuați acest tratament este necesar 1 dată în 7-10 zile, tot ce aveți nevoie de 2-3 proceduri. Dacă zona zonei afectate a corpului este foarte extinsă, tratamentul se efectuează în 2 sesiuni cu o pauză în 1 zi. În acest caz, medicamentul este aplicat mai întâi pe o parte a corpului și apoi pe celălalt.

În paralel cu tratamentul prin inspector, animalul trebuie să primească terapie patogenetică și simptomatică până la apariția unei recuperări clinice complete. Confirmați că este necesară recuperarea rezultatul dublu negativ al studiilor de laborator privind ștergerea.

Pentru ca animalul să nu încerce să lingă medicamentul de pe suprafața pielii, trebuie să puneți un bot sau un guler de col uterin. Uneori, fălcile sunt ținute împreună cu o bucată de panglică sau un bandaj larg. După 20 de minute după aplicarea medicamentului, este posibilă eliberarea fălcilor animalului de companie.

Tratamentul hemmintiazelor și dyrofilariasis

Care sunt alte preparate pentru căpușePentru tratamentul și prevenirea nematozelor, prepararea inspectorului se picură pe pielea animalului de companie în dozele indicate mai sus. Pentru prevenție, procedura se repetă lunar.

Dacă animalul trăiește în regiune, fără succes pentru dirofilariasis, tratamentul se efectuează în perioada de primăvară-vară și de toamnă, înainte de răspândirea țânțarilor și a țânțarilor. Procesarea ulterioară se efectuează lunar pe tot parcursul sezonului și la o lună după terminarea activității sezoniere a insectelor.

Cu ajutorul drogului Este imposibil să distrugeți dirofilaria adultă, dar este posibil să se reducă în mod semnificativ numărul de larve care pot circula în sânge.

Reacții adverse și contraindicații

Picături antiparazitare pentru pisici Inspector au o serie de contraindicații:

 1. Vârsta pisicii este mai mică de șapte săptămâni și mai în vârstă, în acele cazuri în care copilul nu este încă separat de mamă. Dacă pisica începe să lingă puiul procesat, poate avea o otrăvire gravă.
 2. Acest medicament nu este prescris animalelor bolnave și slăbite, mai ales după nașterile recente.
 3. Reacții alergice și predispoziție la acestea.
 4. Tratamentul simultan cu preparate care conțin lactone.
 5. Cu grijă numiți pisici Inspector cu o greutate corporală mai mică de 1 kg, precum și pisici gravide și care alăptează.

Ureche picături de acarieniDacă substanța medicamentoasă se aplică în strictă conformitate cu instrucțiunile de utilizare, efectele secundare, de regulă, nu sunt notate. Uneori, în locul aplicării picăturilor se dezvoltă o înroșire mică și mâncărime. În cazul unei reacții alergice, animalul trebuie să fie complet spălat cu șampon hipoalergenic și să-i administreze antihistaminice, pentru a efectua un tratament simptomatic.

Este inadmisibilă utilizarea în același timp a mai multor medicamente antiparazitare, deoarece crește semnificativ toxicitatea acestora.

Supradozajul medicamentului se poate manifesta prin vărsături, salivare crescută, tremor muscular și semne de depresie a sistemului nervos central. În acest caz, rezultă că clătiți imediat corpul preparatului animal și solicitați ajutor de la o clinică veterinară.

măsuri de precauție

Prin gradul de toxicitate, acest medicament aparține celui de-al treilea grup - moderat toxic. Aplicând-o, este necesar să se respecte cu strictețe reguli de siguranță pentru a evita sensibilizarea sau efecte toxice:

 1. Se recomandă efectuarea tratamentului animalului într-o cameră cu un sistem de ventilație bun și departe de depozitarea și prepararea produselor alimentare.
 2. Înainte de a deschide pachetul cu picături, trebuie să vă protejați întotdeauna pielea cu mănuși de cauciuc.
 3. În prezența bolilor respiratorii cronice, se recomandă utilizarea unei măști de protecție pentru față.
 4. În timpul procedurii de tratament, este interzisă consumul de alimente și apă, fumatul, pentru a împiedica intrarea medicamentului în tractul digestiv.
 5. După procedură, mâinile sunt spălate bine cu apă caldă și săpun.
 6. În decurs de 2-3 zile după aplicarea medicamentului pe pielea animalului, nu se recomandă contactele tactile. În acest moment, contactul animalului cu copiii ar trebui eliminat complet.
 7. În cazul contactului cu pielea sau cu membranele mucoase, clătiți imediat cu multă apă curată.
 8. Dacă apare o reacție alergică, trebuie să căutați imediat asistență medicală. Este recomandabil să luați pachetul sau instrucțiunile de utilizare.
 9. Timp de 4-5 zile nu este recomandat să se permită umectarea pielii și stratului animal.

Pentru a evita supradozele, tratamentul ulterior poate fi efectuat nu mai devreme de 4 săptămâni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Vaccinul Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizareVaccinul Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
» » Inspectie picaturi pentru pisici - descriere si instruire
© 2021 amigdas.com