amigdas.com

Indicații pentru utilizarea picăturilor de leopard pentru câini

Creeaza baruri pentru cainii adultiBara de picaturi sunt toxicitate redusă

și simultan foarte eficient un mijloc de control al paraziților la animale. Medicamentul este disponibil sub formă de capsule mici de plastic care conțin o singură doză. Principalul demnitatea Barilor scade este considerată activitatea sa nu numai în ceea ce privește căpușele și puricii, ci și păduchii, greabanii, acarienii, heiiletide. Pregătirea permite lupta cu paraziții în toate etapele dezvoltării, oferind protecție fiabilă a sănătății animalelor.

Picăturile produse de producătorul rus în comparație cu analogii străini beneficiază în mod semnificativ de preț. Medicamentul este furnizat în mai multe forme, ceea ce face procesul de selectare a dozei pentru animalul de companie cât mai ușor posibil.

Tipuri de picături

Indicații pentru utilizarea picăturilor BareTimp de 10 ani de activitate, compania Agrovetzashchita a lansat pe piață o întreagă linie de medicamente pentru animale sub formă de picături de bară. Dozajele calculate cu precizie ale ingredientului activ fac ca picăturile din paraziți să fie sigure pentru pisici și câini și există un medicament pentru fiecare specie de animale. Picturile pentru câini sunt disponibile în trei forme:

 1. Leopard pentru câini. Medicament activ pentru combaterea paraziților externi la câinii de toate rasele.
 2. Baruri Forte pentru câini. Are o toxicitate mai mică, care permite utilizarea medicamentului în tratamentul femelelor însărcinate sau care alăptează. De asemenea, medicamentul este utilizat pentru tratarea animalelor slăbite sau pentru prevenire.
 3. Baruri Forte pentru pui. Este acceptabilă utilizarea remedierii numai după atingerea vârstei animalelor de 10 săptămâni. Medicamentul este produs în pipetă specială mică, care elimină complet posibilitatea unei supradoze.
 4. Bărți Forte picături de urechi. Ele sunt disponibile într-un flacon cu pipetă și sunt extrem de periculoase pentru artropode, în special pentru acarieni, care provoacă dezvoltarea scabiei urechii. Medicamentul este utilizat cu succes la câini și pisici. Este bine tolerat, singura contraindicație este perforarea canalului urechii.

Fiecare pachet de medicament conține instrucțiunile din tabel pentru a calcula doza necesară în funcție de greutatea animalului.

Proprietarii ar trebui să ia în considerare faptul că picăturile de baruri pentru pisici și câini au aceleași substanțe active în compoziția lor. Dar folosiți un medicament destinat pisicilor, câinilor de rase mici sau invers este strict interzis. Problema nu este calculul greutății animalului, ci concentrația substanței active. Medicamentul se acumulează în straturile superioare ale pielii pentru a asigura o protecție pe termen lung. S-a stabilit experimental că pisicile și câinii reacționează diferit față de acumularea substanței active. Preparatele insecticide pentru ele sunt făcute ținând seama de această caracteristică.

Compoziția medicamentului

Compoziție de picături BaruriEfectul unic al fiecărui tip de picături se datorează compoziției sale, care la reprezentanții întregii linii diferă numai în concentrația de substanțe active. Acestea sunt reprezentate de:

 1. diflubenzuron. Este o parte a insecticidelor sistemice ca un mijloc care distruge chitina. Sub influența sa, parazitul își pierde capacitatea de a trece într-o nouă etapă de dezvoltare: procesul de molotare sau ieșirea larvelor din ouă este blocat.
 2. fipronil. Sistem insecticid, activ împotriva unui adult. Sub influența sa, celulele nervoase ale sângelui își pierd capacitatea de a transmite impulsuri, ceea ce duce la paralizie, urmată de moartea căpușelor și a puricilor.
 3. dicarboximidă. Este un sinergist. Se utilizează pentru a slăbi forțele protectoare din corpul paraziților, ceea ce crește eficacitatea fipronilului și a dicarboximidei.

Eroarea acarienilor și puricii, pe lângă cele trei componente principale, conțin un set suplimentar de agenți sinergici. Picăturile contribuie la dispariția rapidă a populației de paraziți. Dar trăsăturile compușilor fac adesea să fie puțin tolerate pentru slăbirea după o intervenție chirurgicală sau o boală a animalelor.

În Bars Forte, nu există nicio dicarboximidă, iar concentrația de diflubenzuron este puțin mai mare. Preparatul folosește ulei de citronelă, care este capabil să sperie paraziții pentru o perioadă de timp după tratament. Substanțele active distrug populația de purici, căpușe și alți paraziți, fără să dăuneze animalului.

Instrucțiuni pentru picături de urechi Barele indică conținutul de prednisolon, glicerol și diazinon în ele. Datorită concentrației perfect echilibrate a fiecărei substanțe, puteți scăpa rapid de mâncărime, umflături, inflamații și distrugeți ouă, larve și acarieni adulți.

Picturi pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Indicații privind utilizarea picăturilor Indicații privind utilizarea picăturilor la câiniIndicații pentru utilizare picăturile la câini sunt:

 • notoedroz;
 • otodektoz;
 • afecțiune sarcoptică;
 • enthomosis;
 • Cheyletiella;
 • infecție cu un acarian ixodid;
 • prevenirea tuturor patologiilor enumerate.

Instrucțiunea de utilizare interzice utilizarea medicamentului:

 • dacă există o sensibilitate crescută a animalului la componentele medicamentului;
 • pentru tratamentul unui pacient cu o boală infecțioasă, precum și în timpul perioadei de recuperare;
 • la adulți, a căror greutate nu a ajuns la 2 kg și la căței sub 10 săptămâni;
 • în timpul sarcinii sau în perioada de lactație.

Pentru tratamentul unui animal, este suficient să aplicați o singură picătură pe un loc cu piele uscată și intactă. Picturile Leopard sunt plasate într-o zonă inaccesibilă pentru a linge animalele. Aceasta poate fi zona dintre scapule sau pe gâtul de la baza craniului. În conformitate cu recomandările din instrucțiuni, se selectează o doză și apoi se aplică medicamentul direct pe piele, răspândind părul. Când se luptă cu acarianul ixodid, 1 picătură de medicament este divizată pentru aplicare directă pe piele la locul de atașare a căpușei și asupra parazitului însuși. În decurs de 30 de minute ar trebui să iasă acarianul, dacă nu se întâmplă, atunci este necesară îndepărtarea acestuia prin pensetă.

Tratamentul otodectozei necesită o curățare preliminară a canalelor urechii și a cojilor de urechi cu un tampon de bumbac cu peroxid de hidrogen. După ce sapă 5-6 picături de medicament, pliați urechea și, în această formă, masați baza. Medicamentul care rămâne în pipetă nu poate fi depozitat după deschidere, este aplicat animalului între scapule.

cazuri avansate însoțite de inflamație otodektoza, pierderea partiala a auzului, orientare slabă în spațiu, o picătură baruri ar trebui să fie utilizat în asociere cu medicamente antibacteriene și anti-inflamatorii. În termen de 7-10 de la momentul primului tratament de către Barsom, este necesară repetarea procedurii.

Caracteristici importante ale tratamentului

Proprietatea de protecție a picăturilor de barePicături după aplicare pe pielea animalului oferă un efect de protecție de până la 2 luni. Dacă este necesară o repetare, ar trebui să se țină seama de faptul că este posibil nu mai devreme de o lună după primul curs.

Pentru a preveni repetarea este posibilă prin respectarea mai multor reguli:

 1. Nu faceți baie pentru 3 zile înainte și după tratament.
 2. Aplicați picături numai pe piele uscată și sănătoasă.
 3. După tratare, animalul este înlocuit cu așternutul său și tratat cu o soluție de insecticid.
 4. Atunci când se atribuie o schemă cu mai multe tratamente, nu este permisă săriți sau transferați procesarea din cauza riscului de scădere a eficacității medicamentului.

În cazul calculării incorecte a dozei necesare, ignorând recomandările specificate în instrucțiuni, este posibilă o supradoză. Se exprimă prin vărsături, tremor muscular, creșterea salivării. Simptome similare sunt, de asemenea, observate atunci când medicamentul intră în animal. Ca ajutor veterinar la animalul afectat, medicamentul este imediat spălat, dacă este necesar, se prestează preparate speciale.

Tratamentul unui animal cu picături Barca cere unei persoane să respecte regulile de lucru cu medicamentele:

 1. În timpul contactului direct cu medicamentul, apa potabilă, mâncarea și fumatul sunt interzise.
 2. Se recomandă efectuarea tratamentului în mănuși și după spălarea temeinică a mâinilor cu săpun.
 3. În termen de o zi de la momentul tratamentului, animalul nu poate fi călcat.
 4. Animalul este ținut la îndemâna copiilor mici în decurs de 1 zi de tratament.
 5. Ambalajul din preparat imediat după utilizare este eliminat ca deșeu menajer.

Respectarea tuturor regulilor de igienă, siguranță personală și recomandările prevăzute în instrucțiunile, puteți rapid și fără riscuri pentru a scăpa de paraziți, viața animalelor otrăvitoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Picături de la viermi și purici la greabăn pentru pisiciPicături de la viermi și purici la greabăn pentru pisici
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câiniCele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizareCreează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Indicații pentru utilizarea picăturilor de leopard pentru câini
© 2021 amigdas.com