amigdas.com

Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Dă avocatulDrops Advocate este utilizat pentru prevenirea și tratamentul câinilor cu demodicoză, otodectoză, sarcoptoidoză, nematode și entomoze. Eficacitatea medicamentului a fost observată la dirofilariasis și dermatită alergică. Drops face o treabă excelentă cu puricii, pe care animalele de companie le aduc de pe stradă. Să analizăm în detaliu care este pregătirea Avocatului pentru câini, instrucțiunea pentru utilizarea acestui remediu.

structură

Sfatul este a agent antiparazitar acțiune extinsă. Se utilizează numai pentru uz extern. Principalele componente ale medicamentului includ:

 • Imidacloprid - este sintetizat pe baza de nicotină, care paraziți nu pot tolera și prin urmare să piară.
 • Moxidectina este o componentă semi-sintetică care provoacă paralizie în endoparaziții. Ajută la distrugerea nu numai a adulților, ci și a larvelor și ouălor.

Preparatul se prepară sub formă de picături, introduse în pipeturi de polimer. Ele sunt plasate în cutii de carton, care conțin instrucțiuni de utilizare.

Picături Avocatul este referit la cel de-al treilea grup de substanțe moderat periculoase, dar dacă este utilizat în dozele recomandate de instrucțiuni, acestea vor fi absolut sigure pentru oameni și animale de companie.

Proprietăți farmacologice

Componentele active care alcătuiesc picăturile le oferă o eficiență în raport cu:

 • demedecții și scabie;
 • căpușă;
 • purici;
 • larve și nematozi maturi sexuali.

Aplicarea picăturilorDupă ce preparatul este aplicat pe piele, apare o distribuție rapidă a substanței active de imidacloprid pe toată suprafața corpului. Practic nu este absorbit, dar, fiind ținut pe lână și pe epidermă, începe să aibă un efect insecticocaricidal lung.

O altă substanță activă, moxidectina, este absorbită foarte bine și intră în circulația sistemică, țesuturi și organe. Concentrația maximă a acesteia în plasma sanguină are loc în zilele 4-9 și se excretă din organism în decurs de o lună, cel mai adesea cu fecale în formă neschimbată.

Indicații pentru utilizare

Drops Advocate este indicat pentru tratament și prevenire:

 • diroflyarioza;
 • nematosis;
 • afecțiune sarcoptică;
 • enthomosis;
 • otodekoza;
 • demodeciei.

Medicamentul este utilizat ca un ajutor în tratamentul dermatitei alergice la purici. Pentru a procesa prin picături, este posibil ca puii să fie mai în vârstă de 7 săptămâni, precum și femelele însărcinate și hrănite, dar este obligatorie sub supravegherea medicului veterinar. Tratamentul câinilor de rase deosebit de mici (cântărind mai puțin de 1 kg) se efectuează și sub supravegherea unui specialist, deoarece în acest caz este dificil să se calculeze doza.

Contraindicații

Drops Advocate este contraindicat în următoarele cazuri:

 • boli infecțioase;
 • tumori maligne;
 • greutate foarte scăzută sau epuizare severă;
 • vârsta animalului (mai puțin de 7 săptămâni);
 • reacție alergică individuală.

Dacă medicamentul este stocat corect și doza este observată, nu trebuie să apară niciun efect secundar. Uneori pielea de la locul de aplicare a produsului poate deveni ușor roșie. În cazul în care câinele accidental scade, apoi greață, pot să apară vărsături, saliva începe să curgă puternic. Astfel de simptome neplăcute pleacă fără tratament. Pentru a îmbunătăți starea animalului, îi dau o cantitate mare de apă de băut.

Drops Advocate pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Când să aplicați un avocat care cadeAvocatul de droguri împotriva puricilor și căpușelor trebuie aplicat pe piele uscată și nedeteriorată. Răspândiți lâna de la animal și efectuați procesarea la fața locului în acele locuri care nu vor fi disponibile pentru lins, și anume în zona umerilor, greutății și coloanei vertebrale. Dacă câinele este mare, atunci conținutul pipetelor trebuie aplicat pe piele în 3 - 4 locuri.

Conform instrucțiunilor de utilizare, doza standard de medicament Advocaat de la căpușe și purici este de 0,1 ml pe kilogram de greutate animală. Pentru a scapa păduchii de câine, purici și cleștele, este tratată o dată, și pentru a evita tratamentul reinfectarea se efectuează o dată la 4 săptămâni, pe toată perioada de activitate excesivă a paraziților.

În programul complex tratamentul și prevenirea dermatitei alergice, care cauzează purici, picături de avocat sunt folosite o dată pe lună.

Pentru a vindeca scabie ureche, medicamentul este folosit o singură dată. În timpul tratamentului Canalul auditiv trebuie curățat de scuame și exsudat, iar dacă boala este complicată de otită, sunt prescrise medicamente antiinflamatorii și antimicrobiene.

Dacă animalul este bolnav cu sarcoptoză, cauzată de căpușe acariforme, atunci picăturile trebuie aplicate timp de două luni de două ori. Când tratamentul demodectic se efectuează o dată pe lună timp de 2 până la 4 luni. În scopuri profilactice, medicamentul este utilizat o dată pe lună.

Când complici demodectic Tratamentul cu medicamentul Advocaat se efectuează o dată pe săptămână. În acest caz, terapia este efectuată într-un mod complex cu utilizarea agenților simptomatici, patogeni și etiotrope.

În cazul în care animalul suferă de nematode, atunci pentru deparazitare animalul de companie, picăturile sunt utilizate numai în scopuri terapeutice și pentru prevenirea bolii - o dată pe lună.

Drops Advocate va fi eficient și în cazul în care lâna câinelui se ude. Dar, totuși, nu este recomandat după spălare să spălați animalul prea des sau imediat după aplicarea produsului pentru a-l baie într-un iaz. Aceasta reduce eficacitatea medicamentului.

supradoză

Dacă apare o supradoză cu picături, câțiva câini pot avea următoarele simptome:

 • copii diferiți;
 • statul oprimat;
 • tremor muscular;
 • salivare crescută.

În acest caz, medicamentul trebuie să fie spălat cu apă folosind detergenți și să ia măsuri generale care vizează eliminarea acestuia din corp.

Precauții personale

Aplicarea picăturilor de avocatCând tratați animalul cu picături de purici și căpușe, este necesar să respectați măsurile de siguranță și să respectați regulile de igienă personală. În timpul procedurii, nu puteți bea, nu fumați și nu mâncați alimente. La sfârșitul lucrului, trebuie să vă spălați bine mâinile cu săpun. În timpul zilei, nu permiteți copiilor mici să intre în animal.

Dacă există un contact accidental preparați cu mucoase de ochi sau piele, apoi zonele afectate trebuie spălate cu o cantitate mare de apă. Dacă se va evita hipersensibilitatea la componentele medicamentului în contact direct cu acesta. Dacă s-a dezvoltat o reacție alergică, trebuie să contactați imediat o instituție medicală.

În acest fel, Picăturile avocatului sunt destul de eficiente pentru tratamentul bolilor provocate de căpușe, purici și alți paraziți. Medicamentul este inodor și, dacă este folosit corect, nu prezintă niciun pericol pentru animal. Dar trebuie să vă amintiți, că acest remediu are, de asemenea, contraindicații.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Căști pentru urechi de la otităCăști pentru urechi de la otită
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Multikan: aplicație pentru câini, instrucțiuniMultikan: aplicație pentru câini, instrucțiuni
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
Picturi pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorPicturi pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
» » Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com