amigdas.com

Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini

Drops InspectorPe pielea animalelor de companie se pot dezvolta și parazita multe specii dăunătoare de insecte: purici, nematozi și acarieni. Pentru a le proteja și a le împiedica să utilizeze o soluție puternică. Acesta îi va ajuta pe proprietar să elimine această problemă și să sperie dăunătorii pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, proprietarii de câini și pisici îngrijesc părul Inspectorului pe blana animalului, care respinge și împiedică mușcături

lipitori.

Caracteristicile generale ale preparatului

Inspectorul de droguri nu are un miros ascuțit și neplăcut, incolor în aparență. Componentele agentului nu se așează în partea inferioară a recipientului. ambalare medicamentul apare în recipiente din sticlă sau din plastic care au o pipetă încorporată care ajută la tratarea rapidă și eficientă a pielii animalului.

Ce funcții fac picăturile de la sângele când se utilizează?

Deci, picăturile inspectorilor sunt folosite nu numai pe blănuri de câini, ci și pentru îndepărtarea paraziților din blana pisicilor. cerere înseamnă respingă insecte precum:

 1. Clește pentru cleștiAcarieni acarieni.
 2. Clesti Demodekoznye.
 3. Paduchi si purici.
 4. Acarienii de ixodid.
 5. Păduchii.

De asemenea, picăturile Inspectorului pot elimina multe tipuri de helminți din lână de pisici și câini.

Un astfel de instrument a obținut popularitatea datorită calităților sale universale. Deci, experții îl sfătuiesc să se aplice atunci când găsesc pe blana animalului multe tipuri de interne și externe parazitar de insecte.

Ingrediente ale medicamentului

Picăturile au două principale active active: moxidectina și fipronilul. Aceste componente sunt complet netoxice și sunt perfecte pentru tratarea animalelor de companie fără a afecta sănătatea lor.

 1. fipronil Este combinația de componente fenilice. Ea afectează negativ asimilarea clorului de către paraziți, agravând activitatea de transmitere a impulsurilor nervoase în organisme, blocând procesele de funcționare a organismului de insecte dăunătoare. O asemenea încălcare a funcțiilor productive ale organismului parazit conduce la moartea lor rapidă.
 2. moxidectină Este o substanță care afectează în mod activ funcțiile celulelor nervoase, agravându-și activitatea. În rezultatul final, activitatea mușchilor și a membrelor insectei este blocată, ceea ce duce la paralizia și moartea rapidă a paraziților. Astfel, componentele active ale medicamentului sunt într-un raport de 2,5% - moxidectin și 10% - fipronil. O astfel de cantitate de substanțe în compoziția picăturilor va fi suficientă pentru a elimina majoritatea dăunătorilor dermali ai animalelor.

Indicatori de toxicitate

Medicul inspector este mortal pentru funcțiile corpului de paraziți, dar aproape că nu afectează sănătatea prietenului tău cu patru picioare. Deci, rezultatele controalelor au arătat că, la utilizarea unui preparat el nu afectează asupra sănătății câinilor și pisicilor, nu irită pielea, nu afectează embrionii sau sistemul imunitar al animalului. Cantitatea de substanță care trebuie aplicată la greabănul unui animal conform instrucțiunilor nu poate afecta sănătatea și bunăstarea câinilor sau a altor animale de companie.

Reacții adverse și contraindicații

La fel ca multe medicamente, inspectorii ar trebui luați numai cu respectarea anumitor reguli ale instrucțiunilor. Astfel, următoarele sunt inacceptabile pentru utilizarea medicamentului articole:

 1. ContraindicațiiVârsta animalului este mai mică de 7 săptămâni.
 2. Orice boală infecțioasă sau perioada de recuperare după aceasta.
 3. Uneori după nașterea căței sau la primirea fondurilor care includ lactone.
 4. Intoleranță individuală la componentele de droguri.

Este important să rețineți că picăturile de inspector, atunci când sunt folosite de câini care au diferite reacții alergice, ar trebui utilizate numai sub supravegherea strictă a unui medic veterinar.

Efecte secundare

În cazul în care proprietarul în ascuțime respectă regulile instrucțiunii, care sunt în interiorul pachetului, atunci nu pot exista contraindicații speciale. Dacă a supradoză substanțele medicamentului, apoi pe pielea animalului pot apărea mici prurituri sau roșeață. În același timp, aceste reacții adverse nu trebuie să fie tratate, deoarece vor trece cu timpul pe cont propriu.

La câinii sensibili la alergii, poate exista o reacție negativă deosebită la componentele remedierii, deși acest lucru se poate întâmpla în situații foarte rare. Dacă sa produs un astfel de caz, remedierea de pe piele trebuie îndepărtată cu apă, iar câinelui însuși trebuie să i se administreze un antihistaminic.

Cursul tratamentului cu otodectoza

Dacă este disponibil acarianul acru în pielea câinelui urmează:

 1. Înainte de tratament, curățați canalul urechii.
 2. Pentru a picura în fiecare ureche aproximativ 5 picături, ținând cont de caracteristicile de greutate ale câinelui. Se recomandă tratarea a două urechi simultan, chiar dacă boala se dezvoltă numai într-o singură.
 3. Curățarea urechilor unui câineÎndoiți ușor urechile și masați ușor. Deci, veți ajuta medicamentul să treacă uniform în auriculă.
 4. Apoi, medicamentul ar trebui să fie picat pe greabăn.
 5. Tratamentul repetat cu picături trebuie făcut după 7-10 zile, iar recursul la acesta ar trebui să fie de 2 sau 3 ori. În cazuri rare, o etapă puternică de infecție necesită o repetare a cursului tratamentului, dar numai după ce animalul a trecut toate testele și va fi examinat de un medic veterinar.
 6. În cazul în care câinele are otită în timpul infecției, atunci antibioticele trebuie utilizate ca o profilaxie suplimentară.

Utilizarea în alte boli

Tehnica de a lua medicamentul și numărul de recepții va depinde de soi dăunător:

 1. La eliminarea căpușelor, păduchilor, puricilor și gingiilor, Inspectorul trebuie aplicat o singură dată. Pentru profilaxia suplimentară și menținerea pielii sănătoase și curate a animalului, îl puteți utiliza din nou 30 până la 45 de zile după prima doză. Dacă pe corp există purici, tratamentul se efectuează o dată pe an.
 2. Pentru a curăța acarienii de ureche de la haina câinelui, remedierea trebuie aplicată și o singură dată. Înainte de utilizare, medicamentul urechii trebuie curățat în primul rând de excesul de murdărie, grăsime și excremente lăsate de acarieni. Dacă boala are un aspect neglijat, atunci tratamentul urechilor trebuie repetat încă o dată într-o lună.
 3. Pentru a elimina drogul acut subcutanat și scabic merită să utilizați de mai multe ori, luând pauze în utilizare timp de 30 de zile.

Decideți dacă creșterea cantității de aplicare a medicamentului pe câinele uscat poate fi numai medicul-veterinar care urmează.

Secvența consumului de droguri

Drops Inspector care conține instrucțiuni suplimentare pentru utilizarea în ambalajul lor trebuie utilizat în conformitate cu recomandările medicului veterinar.

 1. Aplicarea preparatuluiProdusul este pătat pe piele uscată, pe care nu există deteriorări grave. În majoritatea cazurilor, medicamentul este încercat să picure pe greabăn, astfel încât câinele să nu poată linge în mod liber componentele medicamentului. Pentru a evita obtinerea de bani pe blana animalului de companie, proprietarul trebuie sa se raspandeasca lana si sa aplice picaturile pe piele.
 2. Pentru a efectua tratament cu prepararea câinilor de rase mici, va fi suficient să aplicați picături într-un loc situat pe greabăn. Pentru câinii de talie mare, doza de medicament trebuie distribuită pe corp, alegând pentru aceste 4 până la 5 puncte.

După folosirea medicamentului, un animal de companie nu ar trebui să facă baie timp de o săptămână.

Instrucțiuni speciale pentru lucrul cu medicamente Inspector

Drops Inspector pentru comoditate în utilizarea lor sunt emise într-o sticlă specială, care include o pipetă. Atunci când lucrează cu un drog, unii norme:

 1. Spalati mainile dupa ce ati folosit medicamentulNu este posibil să se efectueze tratamentul blănii câinelui în bucătărie.
 2. După terminarea tratamentului, spălați bine mâinile cu săpun.
 3. Pentru a interzice copiilor mici să atingă și să firate animalul de companie timp de 4 zile, altfel agentul va cădea în mâinile lor.
 4. Dacă picăturile cad pe piele, spălați bine zona afectată cu săpun sau cu soluția.

Păstrează inspectorul picăturilor

Depozitarea produsului trebuie efectuată în locuri protejate de penetrarea razelor solare, precum și localizate la distanță de copii. Perioada de valabilitate a medicamentului atinge 3 ani. Inspectorul este considerat toxicitate redusă medicament. Sunt componentele sigure și eficiente care alcătuiesc picăturile care fac drogul atât de faimos și folosit pe scară largă.

Prețul de picături Inspector

Deci, costul final al medicamentului în farmacii va depinde de cantitatea de medicamente soluție într-o sticlă

 1. Greutate de până la 4 kilograme - prețul variază de la 330 la 365 de ruble.
 2. Greutate de la 4 la 10 kilograme - 360-405 ruble.
 3. Greutate de la 10 la 25 de kilograme - 430-470 ruble.
 4. Greutate de la 25 la 40 de kilograme - prețul de 550-670 ruble.

Reguli speciale pentru utilizarea inspectorului picăturilor

Când tratăm pielea animalului cu picături, inspectorul de la ectoparaziți, nematozi și helminți trebuie să adere la simplă norme și direcții:

 1. Înainte de a aplica produsul, trebuie să spălați blănurile sau pisicile câinelui.
 2. Manipulați preparatul numai cu o piele curată și uscată. Este interzisă aplicarea picăturilor dacă există leziuni pe piele.
 3. Tăiați vârful flaconului și picurați pielea, răspândind excesul de lână.
 4. Aplicați picături la baza vârfului și între lame. Rasele mari trebuie procesate în mai multe locuri. Este important să monitorizați animalul de companie, astfel încât acesta să nu poată linge medicamentul aplicat.
 5. Nu înotați animalul în primele 4 zile după ce ați utilizat produsul. De asemenea, nu puteți lăsa câinele la apă.
 6. În cursul tratamentului nu trebuie să se utilizeze șampoane.
 7. Este interzisă folosirea inspectorului picăturilor împreună cu alte medicamente antiparazitare, dar este posibilă combinarea cursului de luare împreună cu alte medicamente simptomatice sau etiologice.
 8. Urmăriți dozarea picăturilor pentru a preveni intoxicația animalelor de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Acarianul acarian la câini, tratamentul acarienilorAcarianul acarian la câini, tratamentul acarienilor
Anandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizareAnandin pentru pisici, instrucțiuni de utilizare
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câiniCele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câiniInstrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizareCreează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
© 2021 amigdas.com